Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   cafeneaua membrilor crazy drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/15087-cafeneaua-membrilor-crazy-drivers.html)

Low_Ridah 02-05-07 11:56

Re: cafeneaua membrilor crazy drivers

Stima Aleks despre cele intamplate ....si nu mi se pare o idee buna sa discutam asa ceva pe forumul asta ....pur si simplu eu zic k nu merita sa dezbatem asa ceva ...dak unii considera k ar vrea sa dezbata asa ceva ...f bine ...dar eu unul ....mi sa cam acrit de omul ala ...:| ...

CoCaine 02-05-07 16:04

Quote:

Originally Posted by bakal (Post 874860)
ce treaba are rally spint-ul cu legalele. oricum din cate am auzit, raliul e numai pt masinile omologate si pt pilotii cu brevet. deci......... eu zic ca nu are nici o relevanta, si ca ar trebui sa avem curse la sfarsitul lui mai

hai sa fim seriosi razvane,sunt sigur ca si tie ti-ar placea sa fii spectator la asa un eveniment..dar daca o sa fie de ales intre cele 2 evenimente,e clar unde merge lumea :dance:

Low_Ridah 02-05-07 19:18

Raliul se tine la Iasi :) ...legala la Suceava ....masinile ce participa la legala nu au drepturi sa participe la Raliu ......Publicul majoritar la legala va fi din suceava ....deci ....nu avem de ce sa ne fie frica :) ...cel putin asa zic eu :-??

bakal 02-05-07 20:34

asta ziceam si eu.... plus ca nu sunt in aceasi zi. nu????

KillerB 02-05-07 21:09

Nu puneti caruta inaintea cailor...
Oricum tot CCI are ultimul cuvant asupra datei...

Low_Ridah 03-05-07 16:10

dar CCI-u ce treaba mai are cu noi acum ....desi Clubul este legal ...tot tre sa depindem de altzii :-s ....sincer....mi se pare aiurea ... ink sa depindem d ei ...dar dak asta trebuie sa facem ....sa organizam o cursa....

KillerB 03-05-07 20:47

Dragii moshului (sau ma rog, ai babei:D ), da cine credeti voi ca ne da una bucata aeroport asa, fara o tzara de pila? Ca trebe' sa puna cineva si o vorba buna ca sa nu ne jupoaie dl Asmarandei de banutzii pe care oricum nu prea ii avem...
CCI-ul organizeaza in aceeasi perioada Salonul auto Suceava si asa ne putem lega de trebshoara asta fara sa intram cu clubul in faliment... Capisci?;)

Low_Ridah 04-05-07 09:39

Asa e Ana ....ne ajuta ....profitam de ocazie ...nu dam in falinment ....dar nici in profit ...:(

aDytZa_1989 05-05-07 12:16

Azi e Ziua Noastra, Ziua Barbatului. La Multi Ani Tuturor !!!

bakal 07-05-07 18:03

nu vreau sa par insistent........ dar ......... SE MAI AUDE CEVA CU LEGALELE?? nu de alta dar sa stiu din timp sa pot anunta cativa omuleti cu ceva masini..

Low_Ridah 07-05-07 21:07

Razvane ...te tin eu la curent daca apare ceva :)....sau vb cu Crys ..k si el trebuie sa jtie ...

ANA ....STEFAN ....cineva ...ceva ...ce sa vb Sambata la intalnire .????sa decis ceva ..??

KAmikazee2005 07-05-07 22:04

din cate am inteles de la stefan... nu se mai face cursa la sf lunii... deoarece nu este nici expozitia de majini... probabil din cauza Ringului (FIA GT) care se desfasoara intre 18mai-20 mai... ;)

St3FaN 07-05-07 22:08

sambata la intalnire nu am fost decat eu, Stefan, Cristi Sem, Robertzel, baiatul cu nova si o domnisoara :d! de discutat nu s`a discutat nimic despre cursa, sau daca s`a discutat, nu a fost ceva concret :) sper ca sambata viitoare sa fim mai multi!

Low_Ridah 08-05-07 00:15

Poate am sa ajung si eu prin Suceava sapt viitoare ...as vrea si eu sa mai vad ce sa mai stabilit ...ce sa mai intamplat ..k sunt cam in urma dupa cum se observa ;)) ...fete pe la intalnire :P

KillerB 09-05-07 22:03

Ar cam fi cazul sa mai dai si tu pe acasa :D !
Cum stai cu invatatu'?

All times are GMT +2. The time now is 04:21.

- Copyright 2026 4Tuning