![]() |
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
Stima Aleks despre cele intamplate ....si nu mi se pare o idee buna sa discutam asa ceva pe forumul asta ....pur si simplu eu zic k nu merita sa dezbatem asa ceva ...dak unii considera k ar vrea sa dezbata asa ceva ...f bine ...dar eu unul ....mi sa cam acrit de omul ala ...:| ...
|
Quote:
|
Raliul se tine la Iasi :) ...legala la Suceava ....masinile ce participa la legala nu au drepturi sa participe la Raliu ......Publicul majoritar la legala va fi din suceava ....deci ....nu avem de ce sa ne fie frica :) ...cel putin asa zic eu :-??
|
asta ziceam si eu.... plus ca nu sunt in aceasi zi. nu????
|
Nu puneti caruta inaintea cailor...
Oricum tot CCI are ultimul cuvant asupra datei... |
dar CCI-u ce treaba mai are cu noi acum ....desi Clubul este legal ...tot tre sa depindem de altzii :-s ....sincer....mi se pare aiurea ... ink sa depindem d ei ...dar dak asta trebuie sa facem ....sa organizam o cursa....
|
Dragii moshului (sau ma rog, ai babei:D ), da cine credeti voi ca ne da una bucata aeroport asa, fara o tzara de pila? Ca trebe' sa puna cineva si o vorba buna ca sa nu ne jupoaie dl Asmarandei de banutzii pe care oricum nu prea ii avem...
CCI-ul organizeaza in aceeasi perioada Salonul auto Suceava si asa ne putem lega de trebshoara asta fara sa intram cu clubul in faliment... Capisci?;) |
Asa e Ana ....ne ajuta ....profitam de ocazie ...nu dam in falinment ....dar nici in profit ...:(
|
Azi e Ziua Noastra, Ziua Barbatului. La Multi Ani Tuturor !!!
|
nu vreau sa par insistent........ dar ......... SE MAI AUDE CEVA CU LEGALELE?? nu de alta dar sa stiu din timp sa pot anunta cativa omuleti cu ceva masini..
|
Razvane ...te tin eu la curent daca apare ceva :)....sau vb cu Crys ..k si el trebuie sa jtie ...
ANA ....STEFAN ....cineva ...ceva ...ce sa vb Sambata la intalnire .????sa decis ceva ..?? |
din cate am inteles de la stefan... nu se mai face cursa la sf lunii... deoarece nu este nici expozitia de majini... probabil din cauza Ringului (FIA GT) care se desfasoara intre 18mai-20 mai... ;)
|
sambata la intalnire nu am fost decat eu, Stefan, Cristi Sem, Robertzel, baiatul cu nova si o domnisoara :d! de discutat nu s`a discutat nimic despre cursa, sau daca s`a discutat, nu a fost ceva concret :) sper ca sambata viitoare sa fim mai multi!
|
Poate am sa ajung si eu prin Suceava sapt viitoare ...as vrea si eu sa mai vad ce sa mai stabilit ...ce sa mai intamplat ..k sunt cam in urma dupa cum se observa ;)) ...fete pe la intalnire :P
|
Ar cam fi cazul sa mai dai si tu pe acasa :D !
Cum stai cu invatatu'? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:21. |
- Copyright 2026 4Tuning