![]() |
|
Re: masinile modificate din bacau
nu-l stiu. dar daca vrei neaparat neaparat am sa ma interesez si sa incerc sa aflu cine este. de ce intrebi? da si tu mai multe detalii
|
aaaa....te-ai intalnit atunci cu xela??? si-a luat un A4 de prin 2002-2003 combi. stiai ?
|
de xela nu stiam. eu m-am uitat dupa w de care mi-ai zis u. dar nu l-am gasit. daca te mai intalnesti cu el cere-i nr de mob si da-mi un pm.
Legat de ala: plecam de la onesti si cand am iesit de pe straduta de la moldova, la sensul giratoriu nu l-am asteptat sa treaca ca era mai departe, si bulangiu a venit dupa mine tare, eu pe pod eram pe prima banda si a inceput sa mearga in paralel. daca o calcam o calca si el, daca franam frana si el. si pana la urma era o masina parcata pe banda mea si m.u.i.s.t.u. aa tras dreapta de volan de a trebuit sa franez rau si a calcat-o. Am incercat eu sa-l prind da eram cu loganu lu tata si am zis ca-i sare in aer motoru. si mi-am pus in cap ca daca il prin il zapacesc |
abia am aflat si yo de xela k si-a luat a4, cred ca a dat passatul pe a4. cand am sa ma intalnesc cu el mai intai ii dau vreo doua dupa cap apoi am sa-i cer nr de tel pt tine ;). cat despre ala nu stiu nik. am sa incerc sa aflu cine este, dar ce culoare era masina ? si pe sofer l-ai vazut? era mare mic? alb negru? :D
|
Quote:
|
Parca era un verde . nu mai stiu exact. si pe fraier il stiu. l-am mai vazut prin onesti. e alb, mic si chel.
SCUZE ALEKS pt offtopic. SORRY |
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
asta ca asta da ce frumosu sunt blow off lu ZOZ crimaaaa.....era sa mor cand l-am auzit 10x
|
Quote:
|
Quote:
mai bmw ul lui e 320i :)) |
1 Attachment(s)
oare unde erau reisarii care fac curse ilegale pe centru? oare unde? no coment la poze :D
puteti vedea viteza fenomelala... cred ca au 200 acum. |
mdea........parca totusi e mai interesant ala de pe trotuar grabit care incerca sa faca spagatul ;)
|
Quote:
oricum te face o dacie din aia asa ca .... :)) |
|
4 Attachment(s)
:shock: :shock: ceva poze de la oradea:shock: :shock:
|
Felicitari Vali..Sunt mandru de tine..
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
|
- Copyright 2026 4Tuning