![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
3 Attachment(s)
dupa ceva timp ..am facut si io azi doua masinute ....a refacut golfu ..care spuneati voi ca e facut de tng :)...dar sa stiti ca era o coincidenta cu intercularul ...in fine nu cont ..comm la astea ;)
|
Quote:
|
pai ...OmB*..capota se deschide cu tot cu partea de sub faruri :));)...si care e faza cu intercularul :D?
|
da tot ai copiat ceva =))
la al 3 lea golf ai luat o parte din spoiler dp un fiat dp digimods |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Dupa ceva munca si nervi consumati vin si eu cu un urs conceptie proprie.Avand in vedere ca sunt la inceput vreau sa stiu pererea voastra ca sunteti mai vechi si aveti un ochi mai bine format si mai critic decat al meu.
|
dexter : culoare ireala , jante pixelate , brush ireal , capota badboy e blurry
p.s. mai ai mult de invatat :-) |
Quote:
|
data viitoare sa iei materiale de pe poze care au rezolutia cel putin egala cu rezolutia pozei pe care o modifici
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
salz "oameni buni" "lol" pls comment - scion tc - yellow ufo
|
2 Attachment(s)
:-p :-p :-p
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
de data asta o japoneza
|
dexter 20-masina e bluryy...jantele sunt descentrate ...ai si tu mai multa rabdare ....;)
ps..OmB*-sunt baiat frate ..cum sa fiu fata ;)..si cu intercularul ...:)):)) lasa frate asa ...mai pe romaneste :))) mai ne complicam ;) |
Quote:
|
Lulule, e frumoasa man ! N-am ce zice...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
comm...la buburuza asta ....mai simpluta ;):oops: |
garantezi tu ca nu 10? si ca sa fiu ontopic: pleoapa ireala, carbon la fel, sante prost luminate, prag de alta culoare, plasa ireala, si ah..era sa uit....mult BLUR. mai incearca;) si daca vrei sa ma convingi ca nu postezi 10 pe zi, posteazati urmatoarea masina vineri. iti garantez ca o sa fie MULT mai buna daca lucrezi mai mult. noroc
|
pana vineri face 20 slabe...in loc sa lucreze una da buna.....ce sa faci...unii chiar nu vor sa inteleaga.....sa stea in banca lor si sa lucreze mai mult pe o masina.....ce credeti ca daca faceti 10 lucrari pe zi sunteti mari vtuneri.....:rolleyes2
|
Offtopic Eu cele 3 masini de la VTDays leam facut intr-o saptamana.:-)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
apropo varianta mea .... astept comentari si recunosc body kitu nu e prea reusit pe ca e prima data cand fac asa aripile :D eu zic ca o iesit binisor pt inceput :)
|
farul din spoiler e prea mare,carbonul este ireal,la fel si vynylul,iar roata fata parca e putin stramba
in schimb imi plac farurile,inceraca sa le faci un relief in masina,ca sa para mai reale,designul ca idee e destul de bun,executia lasa de dorit |
2 Attachment(s)
Bagati si la asta ecva cometarii;)
stiu ac are unele parti intunecate............alea ma enerveaza si pe mine:lol: |
arata k si cum e facuta in paint aproape ... roata spate ai uitat sa o scoti in lateral
|
2 Attachment(s)
Comentatiiii Crec Ca E Bne :D :D :D
|
trebuia sa o cobori makr un pic ... spoilerul si pragu sunt alta nuanta de rosu dekt masina ... si blurry ... intercooler-ul e plat ...
|
e plata nu are nici un pic de relief,si la roata din dreapta daca spoilerul e mai jos trebuia sa acopere o parte din ea,oricum principalul defect e culoaarea nu e aceesi cu a masinii
|
ba frate da mor cand va aud ca ziceti "am facut si io una..mai /simpluta/" sau "am facut si eu una mie imi place voi ce ziceti"...aici puneti masinile care vi le comenteze cei care sunt competenti si ca sa corectati greselile...;) bafta
|
1 Attachment(s)
Whats wrong with it? :D
|
janata fata plata...si park prea ovala ... spoiler nepotrvit pt masina asta... la fel si aersirile din aripa ...
|
2 Attachment(s)
plictiseala ...
|
night devil ..frumos lucrat ..nu vad greseli..bravo
;) |
Quote:
in rest ...f frumoasa ...bv ! |
Quote:
|
e frumosa "dracule"(e o gluma sper sa nu te superi ) dar ai cateva mici greseli
vinilurile de pe geam arata ieftin,scaunul pasagerului e prea lat,si oglinda nu prea merge cu stilul masinii. e ciudata rau luneta ,urca interiorul intr-o parte in schimb raota spate carbonul si vopseaua fac toti banii e misto iar daca zici ca ai facut-o la plictiseala greselile pot fi trecute cu vederea |
| All times are GMT +2. The time now is 13:53. |
|
- Copyright 2026 4Tuning