Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

ra2 03-04-07 23:17

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by patriotu90 (Post 832079)
eleronu ala e prea mare si nu se potriveste cu masina ... parerea mea incaearca sa nu mai faci modelu ala de prag ... selectezi si dupe dai cu negreala ... ca nu prea poti sa iti dai seama cam ce vrea sa fie acolo ... vezi ca ai pus o "aripioara" pe spoileru fata care ar fi trb sa se vada si in departare ...

+ ca nu ai umbre la plasa

MARI_NSL 03-04-07 23:28

3 Attachment(s)
dupa ceva timp ..am facut si io azi doua masinute ....a refacut golfu ..care spuneati voi ca e facut de tng :)...dar sa stiti ca era o coincidenta cu intercularul ...in fine nu cont ..comm la astea ;)

OmB* 04-04-07 00:14

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 832139)
dupa ceva timp ..am facut si io azi doua masinute ....a refacut golfu ..care spuneati voi ca e facut de tng :)...dar sa stiti ca era o coincidenta cu intercularul ...in fine nu cont ..comm la astea ;)

sunt curios cum se deschide capota la primul golf???? si la faza cu "intercularul" m-am k*t pe mn de ras ......:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MARI_NSL 04-04-07 01:02

pai ...OmB*..capota se deschide cu tot cu partea de sub faruri :));)...si care e faza cu intercularul :D?

ra2 04-04-07 10:06

da tot ai copiat ceva =))
la al 3 lea golf ai luat o parte din spoiler dp un fiat dp digimods

tng 04-04-07 12:29

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 832139)
care spuneati voi ca e facut de tng :)...dar sa stiti ca era o coincidenta cu intercularul ...

cam asa arata a mea ... si a lu' NightDevil

Barum 04-04-07 14:38

Quote:

Originally Posted by patriotu90 (Post 831781)
roata spate descentrata ... te-ai jucat cu umbra de sub masina dar in unele locuri nu ti-a iesit prea bine ... selectii strambe pe la roata spate (cred ca ai vrut sa faci tu un cauciuc dar nu prea ti-a iesit) ... reflexiile la noua masca sunt cam ciudate (zici ca e un rat :)) ) ... mie personal nu-mi place ideea cu acoperitul aerisirilor din spoiler ...

patriote pe moment nu mia venit alta idee ......ce sa zic ...asta ee da am vrut ca sa fac cauciuc da mie deampixu` monitoru` si nu vad ce ii peacolo ca de fac Brightness la 100 si restu sa vad ce lucru incepe sa suiere si nu potzi sta in camera si noah :( 10x de obs

dexter_20 04-04-07 14:45

2 Attachment(s)
Dupa ceva munca si nervi consumati vin si eu cu un urs conceptie proprie.Avand in vedere ca sunt la inceput vreau sa stiu pererea voastra ca sunteti mai vechi si aveti un ochi mai bine format si mai critic decat al meu.

AdY9005 04-04-07 16:39

dexter : culoare ireala , jante pixelate , brush ireal , capota badboy e blurry
p.s. mai ai mult de invatat :-)

dexter_20 04-04-07 16:49

Quote:

Originally Posted by AdY9005 (Post 833395)
dexter : culoare ireala , jante pixelate , brush ireal , capota badboy e blurry
p.s. mai ai mult de invatat :-)

OK! MS mult de critica! am zis ca sunt la inceput si incet cu incet sper sa peogresez.Ma apuc sa mai lucrez si data viitoare sa speram ca vafi mult mai bine!

vlad_VSV 04-04-07 17:08

data viitoare sa iei materiale de pe poze care au rezolutia cel putin egala cu rezolutia pozei pe care o modifici

OmB* 04-04-07 17:34

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 832369)
pai ...OmB*..capota se deschide cu tot cu partea de sub faruri :));)...si care e faza cu intercularul :D?

dai un search pe google cu "interculer" sa vedem dak gasesti ceva.... te las sa-tzi dai seama singur/singura.... k tot nu mam prins ejti fata sau baiat????:D

L33L00 04-04-07 18:50

2 Attachment(s)
salz "oameni buni" "lol" pls comment - scion tc - yellow ufo

cLix 04-04-07 18:58

2 Attachment(s)
:-p :-p :-p

patriotu90 04-04-07 19:26

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 833618)

o lucrare buna ... ai pleznito cu selectiile la umbra de sub masina ... in rest e bine ...

Quote:

Originally Posted by cLix
:-p :-p :-p

un inceput promitator zic eu ... vezi ca ai probleme la selectiile la aripi ... in rest bine ... bafta in continuare ...

dexter_20 04-04-07 19:50

2 Attachment(s)
de data asta o japoneza

MARI_NSL 04-04-07 20:13

dexter 20-masina e bluryy...jantele sunt descentrate ...ai si tu mai multa rabdare ....;)
ps..OmB*-sunt baiat frate ..cum sa fiu fata ;)..si cu intercularul ...:)):)) lasa frate asa ...mai pe romaneste :))) mai ne complicam ;)

Barum 04-04-07 20:21

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 833618)

imi pare rau sa iti zic da imi palce mah :D:P soper o iesit ;) da cum a zis si patriotu` ai calcat stramb la umbrele de la masina :)

wlady 04-04-07 20:27

Lulule, e frumoasa man ! N-am ce zice...

vlad_VSV 04-04-07 20:42

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 833771)
...ai si tu mai multa rabdare ....;)

tu vorbesti...? ?:evil: :evil: ..care pui 10 masini pe zi :rolleyes2 ....

MARI_NSL 04-04-07 21:12

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by vlad_VSV (Post 833825)
tu vorbesti...? ?:evil: :evil: ..care pui 10 masini pe zi :rolleyes2 ....

oi pune io mai multe masini ..dar nici 10 ..:)
comm...la buburuza asta ....mai simpluta ;):oops:

Trickz 04-04-07 21:15

garantezi tu ca nu 10? si ca sa fiu ontopic: pleoapa ireala, carbon la fel, sante prost luminate, prag de alta culoare, plasa ireala, si ah..era sa uit....mult BLUR. mai incearca;) si daca vrei sa ma convingi ca nu postezi 10 pe zi, posteazati urmatoarea masina vineri. iti garantez ca o sa fie MULT mai buna daca lucrezi mai mult. noroc

vlad_VSV 04-04-07 21:44

pana vineri face 20 slabe...in loc sa lucreze una da buna.....ce sa faci...unii chiar nu vor sa inteleaga.....sa stea in banca lor si sa lucreze mai mult pe o masina.....ce credeti ca daca faceti 10 lucrari pe zi sunteti mari vtuneri.....:rolleyes2

Nubyan 04-04-07 21:56

Offtopic Eu cele 3 masini de la VTDays leam facut intr-o saptamana.:-)

SatanaVeX 05-04-07 00:42

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 833912)
oi pune io mai multe masini ..dar nici 10 ..:)
comm...la buburuza asta ....mai simpluta ;):oops:

faina masina ma cu mici excepti :d da ma Mary4speed ce nu ai participat la battle? https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/37635-battle-citroen-c3-x8.html uitate si u si da un vot la ce ti se pare fain.

SatanaVeX 05-04-07 00:47

1 Attachment(s)
apropo varianta mea .... astept comentari si recunosc body kitu nu e prea reusit pe ca e prima data cand fac asa aripile :D eu zic ca o iesit binisor pt inceput :)

BMWfan 05-04-07 09:53

farul din spoiler e prea mare,carbonul este ireal,la fel si vynylul,iar roata fata parca e putin stramba
in schimb imi plac farurile,inceraca sa le faci un relief in masina,ca sa para mai reale,designul ca idee e destul de bun,executia lasa de dorit

Lukian_XXX 05-04-07 11:19

2 Attachment(s)
Bagati si la asta ecva cometarii;)
stiu ac are unele parti intunecate............alea ma enerveaza si pe mine:lol:

Ace Axel 05-04-07 12:42

arata k si cum e facuta in paint aproape ... roata spate ai uitat sa o scoti in lateral

cLix 05-04-07 13:26

2 Attachment(s)
Comentatiiii Crec Ca E Bne :D :D :D

Ace Axel 05-04-07 14:45

trebuia sa o cobori makr un pic ... spoilerul si pragu sunt alta nuanta de rosu dekt masina ... si blurry ... intercooler-ul e plat ...

BMWfan 05-04-07 19:18

e plata nu are nici un pic de relief,si la roata din dreapta daca spoilerul e mai jos trebuia sa acopere o parte din ea,oricum principalul defect e culoaarea nu e aceesi cu a masinii

69WRX 05-04-07 22:42

ba frate da mor cand va aud ca ziceti "am facut si io una..mai /simpluta/" sau "am facut si eu una mie imi place voi ce ziceti"...aici puneti masinile care vi le comenteze cei care sunt competenti si ca sa corectati greselile...;) bafta

Nubyan 05-04-07 23:43

1 Attachment(s)
Whats wrong with it? :D

Ace Axel 06-04-07 00:04

janata fata plata...si park prea ovala ... spoiler nepotrvit pt masina asta... la fel si aersirile din aripa ...

NightDevil 06-04-07 00:39

2 Attachment(s)
plictiseala ...

MARI_NSL 06-04-07 01:09

night devil ..frumos lucrat ..nu vad greseli..bravo
;)

LKS 06-04-07 01:23

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 836401)
plictiseala ...

vezi ca ai o mica mare greseala .. pe parbriz ...e oltcit ..nu olcit :D
in rest ...f frumoasa ...bv !

Ace Axel 06-04-07 08:53

Quote:

Originally Posted by LKS (Post 836456)
vezi ca ai o mica mare greseala .. pe parbriz ...e oltcit ..nu olcit :D
in rest ...f frumoasa ...bv !

ala e plagiat :lol:

BMWfan 06-04-07 12:31

e frumosa "dracule"(e o gluma sper sa nu te superi ) dar ai cateva mici greseli
vinilurile de pe geam arata ieftin,scaunul pasagerului e prea lat,si oglinda nu prea merge cu stilul masinii.
e ciudata rau luneta ,urca interiorul intr-o parte
in schimb raota spate carbonul si vopseaua fac toti banii
e misto iar daca zici ca ai facut-o la plictiseala greselile pot fi trecute cu vederea

All times are GMT +2. The time now is 13:53.

- Copyright 2026 4Tuning