Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

Cipacips 01-04-13 18:36

Re: Club TICO

ca sa schimbi sonda de benzina,dai bancheta jos,sau in fata,ai un capac negru de plastic si sub el aste un alt capac de tabla prins in cateva suruburi,dp ce il desfaci iese si pompa. O zi buna

ionut_birovescu 01-04-13 18:50

Quote:

Originally Posted by Cipacips (Post 5423236)
ca sa schimbi sonda de benzina,dai bancheta jos,sau in fata,ai un capac negru de plastic si sub el aste un alt capac de tabla prins in cateva suruburi,dp ce il desfaci iese si pompa. O zi buna

ce norocos esti daca ai acel capac sub bancheta ... eu in schimb nu sunt asa de norocos ...eu am dat rezervoru jos si am lipit acel fir din nou acolo ca era intrerupt si nu mai facea bine contact.dar asa este simplu ...ridici un pic masina te bagi sub ea dai rezervoru jos ..dupa care ai acces la sonda si la firu ei .. sonda este prinsa cu 5 suruburi daca e o scoti de acolo cureti si rezervoru daca ai depuneri in el ..dupa care montezi la loc .gata treaba :)

CT 07 ACG 01-04-13 19:14

asa o fii la unele tico-uri, ca la mine nu are nimic sub bancheta. firul de la sonda se duce spre rezervor printr-o gaura cam cat unghia mare de la mana.

CT 07 ACG 01-04-13 19:32

as m-ai avea o intrebare . Cred ca stiti reportajul despre nu mai stiu ce magneti minune care reduce consumul cu pana la 20% . Daca este careva care a incercat acei magneti si daca au si avut efect sa ne zica si noua daca este adevarat

Tank 01-04-13 19:40

Quote:

Originally Posted by Cipacips (Post 5423236)

Ai scos tu sonda pe acolo? Sau ai ridicat tu bancheta si ai vazut un dop de cauciuc si aia e? Ca stiu tico din bara-n bara si nu are nici un capac, decat un dop de cauciuc prin care vezi rezervorul. Singura metoda e sa dai rezervorul jos. Bafta

orygen 01-04-13 20:13

Quote:

Originally Posted by mike_mocy (Post 5417492)
Salut! Am facut rost de patru jante de matiz un pic cam strambe...am decis sa merg sa le indrept si apoi sa se le incalc cu caucicuri.Pe la toate vulcanizarile imi luau cam in jur de 30 de roata...mi s-a parut cam mult in conditiile in care una noua e 100 de lei si cea sh 50 de lei.Am gasit pe cineva la vulcanizare ca mi-a zis ca nu sunt strambe si ca ies la echilibrat.L-am intrebat daca imi garanteaza ca nu-mi bat in mers si mi-a zis ca da. Mi-a pus in jur de 40-50 de grame de plumb pe fiacare roata, iar pe aparatul lor aparaeau ca echilibrate.Inca nu le-am montat pentru ca nu am piluite deoarece trebuie facute la strung deoarece tico are prezonul de 10 iar la matiz e de 12mm. Ce credeti imi va trepida volanul in mers?

Da , eu asa cred pt ca pe tico nu prea ai cum sa centrezi roata ! dar daca incerci ve gasi raspuns mai repede !!!

Geo_ZGA 02-04-13 10:05

Quote:

Originally Posted by CT 07 ACG (Post 5423325)
as m-ai avea o intrebare . Cred ca stiti reportajul despre nu mai stiu ce magneti minune care reduce consumul cu pana la 20% . Daca este careva care a incercat acei magneti si daca au si avut efect sa ne zica si noua daca este adevarat

Nu fac nimic. E doar vrajeala de marketing.

funkyy 02-04-13 23:39

Salut Robert_MNW Eu sunt cu tico din Topoloveni de ti`am dat flash`uri. Nu am oprit,am zis sa nu ma bag in seama aiurea,data viitoare anunta`ma daca mai treci si schimbam 2-3 vorbe.

vali-05rzj 09-04-13 19:37

Punetiva stickere cu TICO club pe masina fratilor !

ionut_birovescu 09-04-13 20:27

Quote:

Originally Posted by vali-05rzj (Post 5433872)
Punetiva stickere cu TICO club pe masina fratilor !

si de unde le cumparam ??? as fi interesat si eu de asa ceva ...multumesc

nsmoga 10-04-13 18:56

YM : stickere.personalizate la acest id il gasiti pe cel care mi le-a facut mie pe primele si sigur mai are formatul vectorial

nsmoga 10-04-13 20:53

m-a apucat inca o nebunie astazi...cine imi spune si mie de unde si cum vin firele de la motorasele de la faruri la butonul din bord? am motorasele la locul lor, am incercat doua butoane si nimic. si parca as vrea sa le fac sa mearga

STREET 14-04-13 11:58

Ce fac baietii? Mai avem 4 luni pana la intalnirea din august? vesti noi? membri noi? locatii noi?:rolleyes2

mike_mocy 14-04-13 14:51

salut si va multumesc pentru raspunsurile primite, in sfarsit mi-am facut curaj si am schimbat planetara singur....a fost mai usor decat ma asteptam, insa mi-a dat multa bataie de cap siguranta de la capul planetarei.In final am scos planetara din cutie ca sa am mai mult spatiu sa ma desfasor. Nu mai bate dar tot se aude cateodata la viraje un fel de bataie. Urmatoarea pe lista este bascula, daca aveti timp scieti cateva randuri cum sa procedez si la ce sa fiu atent. Va multumesc inca o data!

ionut_birovescu 16-04-13 06:40

surpriza ...surpriza am dat sa intorc TICOZAURU cand aud odata POC si ce sa vezi ... cade jos pivotu cred care vine in capu bratului .... smulge planetara din cutie rupe burdufu ...si nu mai pleaca de pe loc . o trag cat mai lg bordura merg dau 43 lei ..cumpar bratu cu totu (clar diferenta se vede dintre cel nou si vechi ... ala vechi se misca in toate directiile in schimb cel nou este altfel.) dar va dati seama ca nu am reusit pe loc sa il schimb ... am bagat la loc planetara (provizoriu) pivotu la loc ...sa ajung acasa .le-am demontat pe toate aseara azi ma apuc sa il schimb vin si va intreb DAU RESTU DE BURDUF AL PLANETAREI JOS IL SCHIMB NOU SI MONTEZ PLANETARA LA LOC ... ARE O SIGURANTA CEVA ??? CARE O FIXEAZA ACOLO SAU INTRA DOAR ASA ?? SIGURANTA DACA ARE ...AR FI PUTUT CADEA ATUNCI CAND A CAZUT PLANETARA JOS ?? DOAR ASTA NU STIU SA FAC RESTU LE FAC ... MULTUMESC

Tank 16-04-13 07:07

Quote:

Originally Posted by ionut_birovescu (Post 5441277)
surpriza ...surpriza am dat sa intorc TICOZAURU cand aud odata POC si ce sa vezi ... cade jos pivotu cred care vine in capu bratului .... smulge planetara din cutie rupe burdufu ...si nu mai pleaca de pe loc . o trag cat mai lg bordura merg dau 43 lei ..cumpar bratu cu totu (clar diferenta se vede dintre cel nou si vechi ... ala vechi se misca in toate directiile in schimb cel nou este altfel.) dar va dati seama ca nu am reusit pe loc sa il schimb ... am bagat la loc planetara (provizoriu) pivotu la loc ...sa ajung acasa .le-am demontat pe toate aseara azi ma apuc sa il schimb vin si va intreb DAU RESTU DE BURDUF AL PLANETAREI JOS IL SCHIMB NOU SI MONTEZ PLANETARA LA LOC ... ARE O SIGURANTA CEVA ??? CARE O FIXEAZA ACOLO SAU INTRA DOAR ASA ?? SIGURANTA DACA ARE ...AR FI PUTUT CADEA ATUNCI CAND A CAZUT PLANETARA JOS ?? DOAR ASTA NU STIU SA FAC RESTU LE FAC ... MULTUMESC

Ca sa ajungi la siguranta, trebuie sa dai burduful vechi jos, sa cureti bine vaselina din capul de planetara si se vede pe acolo pe langa bile. E relativ usor de schimbat. Bafta.

Ps. Daca iti sarea siguranta, iesea capul de planetara de pe ... planetara..

ionut_birovescu 16-04-13 16:03

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 5441284)
Ca sa ajungi la siguranta, trebuie sa dai burduful vechi jos, sa cureti bine vaselina din capul de planetara si se vede pe acolo pe langa bile. E relativ usor de schimbat. Bafta.

Ps. Daca iti sarea siguranta, iesea capul de planetara de pe ... planetara..

misiune pe jumate terminata ... totu curatat curat ...acum maine sa vina burdufu de planetara si sa il pun ... e relativ ok .. munca dar merita ..multumesc mult .

Tank 16-04-13 16:08

Quote:

Originally Posted by ionut_birovescu (Post 5441819)
misiune pe jumate terminata ... totu curatat curat ...acum maine sa vina burdufu de planetara si sa il pun ... e relativ ok .. munca dar merita ..multumesc mult .

Npc. Oricand :)

ionut_birovescu 16-04-13 19:29

2 Attachment(s)
bratu nou ... si capu de la planetara curatat ... asteapta burdufu ca sa fie pus :)... acum am o nelamurire ...unde am si pus 2 poze ca sa vezi ... intr-o poza e partea de la cutie a planetarei si in cealalta capu planetarei ...alea 3 "rotite" rulmentate ... intra direct acolo unde am facut eu semn cu rosu in capu planetarei ... intrebarea e ... in partea din mijloc unde am incercuti eu cu rosu ... are o siguranta ceva ??? sau doar intra acolo in locu lor si atat .aici imi da cu rest :) nu mai stiu ..

dumitrascumihail 17-04-13 12:58

Salut tuturor ! Sunt membru nou :)
Posesor de tico!

ionut_birovescu 17-04-13 14:34

salut .... si bun venit ...sa ai grija de TICOZAURU tau ... si poate ne faci si noua poze sa il vedem .:)

dumitrascumihail 17-04-13 15:36

Quote:

Originally Posted by ionut_birovescu (Post 5442980)
salut .... si bun venit ...sa ai grija de TICOZAURU tau ... si poate ne faci si noua poze sa il vedem .:)

ok "cand am putin timp"(adica sa o spal :)) o sa fac poze .

Am si eu niste probleme cu toba mijlocie ,e sparta, dar nu face mult zgomot , afecteaza cumva mersul motorului sau creste consumul???

ionut_birovescu 17-04-13 21:20

si a mea este sparta finala ... un pic ..dar pe mine nu ma deranjeaza ...acum cred ca cei mai experimentati de pe aici iti vor putea spune daca creste sau nu consumu .

georulz 17-04-13 22:53

Am si eu o intrebare pentru cei care au scos una din plantare din cutie sau amandoua: Voua nu v-a curs uleiul din cutie??? :rolleyes2 Mersi

mike_mocy 18-04-13 00:11

la mine a curs in jur de 350-400 de mililitri. Daca atunci cand lucrezi la planetara e suspendata pe ambele roti incearca sa o lasi suspendata doar pe roata unde scoti planetara ca masina sa stea intr-o parte si sa curga cat mai putin ulei

dumitrascumihail 18-04-13 11:51

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ionut_birovescu (Post 5442980)

E murdara dar ....:D

Fireburn_03 18-04-13 12:21

Dacă are cineva o janta pe 12 (preferabil cu cauciuc) sunt interesat să o cumpăr.
Poate să fie și strāmbă că īmi trebuie ca rezervă.
Aștept oferte (rezonabile) pe pm.

O zi bună! :)

dumitrascumihail 18-04-13 16:55

Cu ce solutie curat carburatorul , si cum ? multumesc!

Muratu 18-04-13 20:28

Quote:

Originally Posted by Fireburn_03 (Post 5444110)
Dacă are cineva o janta pe 12 (preferabil cu cauciuc) sunt interesat să o cumpăr.
Poate să fie și strāmbă că īmi trebuie ca rezervă.
Aștept oferte (rezonabile) pe pm.

O zi bună! :)

Daca vrei janta am una care a fost tot rezerva mea, si o dau pe 20 ron cu tot cu cauciucul de pe ea, daca esti din bucuresti poti venii sa o iei, detalii pe PM.
Nu trimit prin posta, curier sau altfel.
Janta este indoita, dar nu foarte rau, merge indreptata, iar cauciucul este o coptura.

valitataye 19-04-13 09:42

Salutare tuturor posesorilor de tico.Am condus si eu unu care mi-a lasat o impresit buna.Am o intrebare se mai gasesc piese la ele ca multi imi spun ca nu.

Tank 19-04-13 09:52

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 5445100)
Salutare tuturor posesorilor de tico.Am condus si eu unu care mi-a lasat o impresit buna.Am o intrebare se mai gasesc piese la ele ca multi imi spun ca nu.

Depinde ce piese, dar tot ce tine de bucsaraie, consumabile... Astea se mai gasesc, si la preturi super ok

valitataye 19-04-13 09:56

Piese ce tineau de aprindere/alternator s.a.m.d.

Tank 19-04-13 10:08

Nu mai gasesti internele delcoului, sau se gasesc mai greu, in rest eu am gasit tot pt aprindere. Si pt alternator la fel, se gasesc

valitataye 19-04-13 10:16

Daca e cum spui tu si restu posesorilor de tico,trag spre a achizitiona si eu o gargarita doar pentru oras ca tot consuma putin.

Tank 19-04-13 10:29

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 5445135)
Daca e cum spui tu si restu posesorilor de tico,trag spre a achizitiona si eu o gargarita doar pentru oras ca tot consuma putin.

Bafta. Sa te uiti bine de rugina pe sub mocheta daca poti, si pe dedesubt, in special in fata unde pui cricul. E buba.lor acolo. Si pragurile pe afara

ionut_birovescu 21-04-13 08:08

Quote:

Originally Posted by Tank (Post 5445157)
Bafta. Sa te uiti bine de rugina pe sub mocheta daca poti, si pe dedesubt, in special in fata unde pui cricul. E buba.lor acolo. Si pragurile pe afara

salut Tank .... am reusit sa pun bratu si planetara la loc .. totu este ok acum alta viata se simte diferenta ... multumesc mult pentru sfaturi ...

mike_mocy 21-04-13 09:16

salut!Ce producador de discuri si placute de frana recomandati de calitate medie si sa nu fie foarte scump ca cele pe care le am nu au mai mult de 15000 de km si deja s-au ovalizat in conditiile in care folosesc foarte finut frana?Ms1

nsmoga 21-04-13 18:27

ai grija ce cumperi...nu mai repet povestea, dar eu am cumparat gata ovalizate

mike_mocy 21-04-13 20:06

ce producator?chinezesti?

nsmoga 21-04-13 20:09

o cutie crem, pe care scria ceva de koreea, dar pe buza discului era stantat made in china
si am mai si dat vreo 80 de lei pe unul...

All times are GMT +2. The time now is 09:17.

- Copyright 2026 4Tuning