![]() |
Re: Club TICO
ca sa schimbi sonda de benzina,dai bancheta jos,sau in fata,ai un capac negru de plastic si sub el aste un alt capac de tabla prins in cateva suruburi,dp ce il desfaci iese si pompa. O zi buna
|
Quote:
|
asa o fii la unele tico-uri, ca la mine nu are nimic sub bancheta. firul de la sonda se duce spre rezervor printr-o gaura cam cat unghia mare de la mana.
|
as m-ai avea o intrebare . Cred ca stiti reportajul despre nu mai stiu ce magneti minune care reduce consumul cu pana la 20% . Daca este careva care a incercat acei magneti si daca au si avut efect sa ne zica si noua daca este adevarat
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut Robert_MNW Eu sunt cu tico din Topoloveni de ti`am dat flash`uri. Nu am oprit,am zis sa nu ma bag in seama aiurea,data viitoare anunta`ma daca mai treci si schimbam 2-3 vorbe.
|
Punetiva stickere cu TICO club pe masina fratilor !
|
Quote:
|
YM : stickere.personalizate la acest id il gasiti pe cel care mi le-a facut mie pe primele si sigur mai are formatul vectorial
|
m-a apucat inca o nebunie astazi...cine imi spune si mie de unde si cum vin firele de la motorasele de la faruri la butonul din bord? am motorasele la locul lor, am incercat doua butoane si nimic. si parca as vrea sa le fac sa mearga
|
Ce fac baietii? Mai avem 4 luni pana la intalnirea din august? vesti noi? membri noi? locatii noi?:rolleyes2
|
salut si va multumesc pentru raspunsurile primite, in sfarsit mi-am facut curaj si am schimbat planetara singur....a fost mai usor decat ma asteptam, insa mi-a dat multa bataie de cap siguranta de la capul planetarei.In final am scos planetara din cutie ca sa am mai mult spatiu sa ma desfasor. Nu mai bate dar tot se aude cateodata la viraje un fel de bataie. Urmatoarea pe lista este bascula, daca aveti timp scieti cateva randuri cum sa procedez si la ce sa fiu atent. Va multumesc inca o data!
|
surpriza ...surpriza am dat sa intorc TICOZAURU cand aud odata POC si ce sa vezi ... cade jos pivotu cred care vine in capu bratului .... smulge planetara din cutie rupe burdufu ...si nu mai pleaca de pe loc . o trag cat mai lg bordura merg dau 43 lei ..cumpar bratu cu totu (clar diferenta se vede dintre cel nou si vechi ... ala vechi se misca in toate directiile in schimb cel nou este altfel.) dar va dati seama ca nu am reusit pe loc sa il schimb ... am bagat la loc planetara (provizoriu) pivotu la loc ...sa ajung acasa .le-am demontat pe toate aseara azi ma apuc sa il schimb vin si va intreb DAU RESTU DE BURDUF AL PLANETAREI JOS IL SCHIMB NOU SI MONTEZ PLANETARA LA LOC ... ARE O SIGURANTA CEVA ??? CARE O FIXEAZA ACOLO SAU INTRA DOAR ASA ?? SIGURANTA DACA ARE ...AR FI PUTUT CADEA ATUNCI CAND A CAZUT PLANETARA JOS ?? DOAR ASTA NU STIU SA FAC RESTU LE FAC ... MULTUMESC
|
Quote:
Ps. Daca iti sarea siguranta, iesea capul de planetara de pe ... planetara.. |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
bratu nou ... si capu de la planetara curatat ... asteapta burdufu ca sa fie pus :)... acum am o nelamurire ...unde am si pus 2 poze ca sa vezi ... intr-o poza e partea de la cutie a planetarei si in cealalta capu planetarei ...alea 3 "rotite" rulmentate ... intra direct acolo unde am facut eu semn cu rosu in capu planetarei ... intrebarea e ... in partea din mijloc unde am incercuti eu cu rosu ... are o siguranta ceva ??? sau doar intra acolo in locu lor si atat .aici imi da cu rest :) nu mai stiu ..
|
Salut tuturor ! Sunt membru nou :)
Posesor de tico! |
salut .... si bun venit ...sa ai grija de TICOZAURU tau ... si poate ne faci si noua poze sa il vedem .:)
|
Quote:
Am si eu niste probleme cu toba mijlocie ,e sparta, dar nu face mult zgomot , afecteaza cumva mersul motorului sau creste consumul??? |
si a mea este sparta finala ... un pic ..dar pe mine nu ma deranjeaza ...acum cred ca cei mai experimentati de pe aici iti vor putea spune daca creste sau nu consumu .
|
Am si eu o intrebare pentru cei care au scos una din plantare din cutie sau amandoua: Voua nu v-a curs uleiul din cutie??? :rolleyes2 Mersi
|
la mine a curs in jur de 350-400 de mililitri. Daca atunci cand lucrezi la planetara e suspendata pe ambele roti incearca sa o lasi suspendata doar pe roata unde scoti planetara ca masina sa stea intr-o parte si sa curga cat mai putin ulei
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Dacă are cineva o janta pe 12 (preferabil cu cauciuc) sunt interesat să o cumpăr.
Poate să fie și strāmbă că īmi trebuie ca rezervă. Aștept oferte (rezonabile) pe pm. O zi bună! :) |
Cu ce solutie curat carburatorul , si cum ? multumesc!
|
Quote:
Nu trimit prin posta, curier sau altfel. Janta este indoita, dar nu foarte rau, merge indreptata, iar cauciucul este o coptura. |
Salutare tuturor posesorilor de tico.Am condus si eu unu care mi-a lasat o impresit buna.Am o intrebare se mai gasesc piese la ele ca multi imi spun ca nu.
|
Quote:
|
Piese ce tineau de aprindere/alternator s.a.m.d.
|
Nu mai gasesti internele delcoului, sau se gasesc mai greu, in rest eu am gasit tot pt aprindere. Si pt alternator la fel, se gasesc
|
Daca e cum spui tu si restu posesorilor de tico,trag spre a achizitiona si eu o gargarita doar pentru oras ca tot consuma putin.
|
Quote:
|
Quote:
|
salut!Ce producador de discuri si placute de frana recomandati de calitate medie si sa nu fie foarte scump ca cele pe care le am nu au mai mult de 15000 de km si deja s-au ovalizat in conditiile in care folosesc foarte finut frana?Ms1
|
ai grija ce cumperi...nu mai repet povestea, dar eu am cumparat gata ovalizate
|
ce producator?chinezesti?
|
o cutie crem, pe care scria ceva de koreea, dar pe buza discului era stantat made in china
si am mai si dat vreo 80 de lei pe unul... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning