![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Nu ma intereseaza parerile voastre am adaugat si eu un audi ca a lui DMS 628 doar ca este break adica vad ca la astia vechi de pe forum le apreciati ce pune pe forum dar la astia mai noi totu este urat ca asa sunteti voi numai ale voastre sunt frumoase.:|.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Poate jentile strica la Opel dar in rest este belea.;)
|
3 Attachment(s)
re!!! voi mai va aduceti aminte de masina aceasta??
|
Quote:
|
Quote:
Daca tie iti plac genu asta incearca sa nu mai faci geamurile la fel cu culoarea masinii . sa nu fie jante asa mici .. si lasa`o mai jos . si la spoiler`e sa fie cat mai simple nu chiar asa.. |
RacingCars si spiritualDARY2 nu mai va certati ca nu are rost sa va puneti cu un copil retard... Ca poate sa ne inchida topicu va puneti cu un pusti care nu are gustul tuningului si poate nici nu stie aceea ce este tuningu :| ce naiba!!! pnmea si stanciule ciocu mic;)
|
Quote:
!!! uh veziti de lopaticile tale din nisip ;) asa ca ciocu mic |
Quote:
|
Gata ma daca ne inchide topicul mai postam apoi.......si app de unde sti tu ca la 16 ani e virgin?:) poate mai virgin esti tu ca el si lasa chestiile cu daca ii ziceai lu fratimiu ajungeai la urgenta sau ca ultimul a avut piciorul rupt poate ca asa e dar lasa de la tine daca intradevar ai cat scrie in profilul tau;)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Hai gata ca deja o dati in discuti de mess...
Sa revenim la subiect. Subaru |
In sfarsit ceva frumos... bravo :D
|
OFF:Bai fratilor lipsesc si eu o zi si voi va apucati la cearta pe aici? :lol:
ON: Foarte frumos jurec ;) |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Cum ii sta mai bine cu eleron sau fara?:D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
stanciu-fara eleron
bai, am citit si tu cum v-ati certat, dintre toate astea spuse aici cea mai adevarata mi-sa parut o chestie spusa de nu mai tin minte cine cum ca voua va plac doar masinile facute de voi astia vechi. Pun la pariu ca daca fac o masina ca a voastra una mai vheche, adica sa ma uit pe vechiul topic sau ceva in genul spuneti ca aaa, e urata, de neam prost etc edit-v-ati mai certat pe virginitate....ce pana mea, daca nici asta nu e off topic atunci ce mai este. ce legatura are virginitatea adica sa ti-o pui cu una cu masinile si cu slrr, doar daca nu s-a modificat jocul si poti sa ti-o tragi in acele masini, altfel nu vad cum. Ba, hai sa incheiem subiectul asta, noi astia mai noi hai draq sa va facem pe plac si sa lasam masina stoc, iar voi fiti mai toleranti si gata.Punct! edit 2- am uitat sa mai arat ceva, nush daca asta e off topic, dupa parerea mea nu este, dar comentati si voi masina asta sa vedem ce puteti spune de ea |
edit 2- am uitat sa mai arat ceva, nush daca asta e off topic, dupa parerea mea nu este, dar comentati si voi masina asta sa vedem ce puteti spune de ea[/QUOTE]
O sa spuna ca este urata.Este belea bmw dala imi place si mie.:D |
ce sa comentam... pyr-ule iti ajunge masina vedeta :D
|
Quote:
asta e un bmw de drift real! |
5 Attachment(s)
Am venit si eu cu un R32 Drift Style...
Sub capota un pisoias de aproape 2000cp:)) Toarce ca o felina... Face suta de km nici n-apuci s-o vezi cand pleaca ;))=)) Hai.. Incepeti cu parerile ca la licitatii:)) Cum arata...? E bine pus eleronu' ala pe spate?:)):arrow::arrow::arrow::arrow: |
6 Attachment(s)
Simt nevoia sa clarific unele chestii:
-daca faci o masina cu gust care arata bine si toate sunt perfecte pe ea plus pe langa asta ai niste cadre frumoase cu masina si clare care sa o scoata in evidenta nu cred ca ar trece neobservata...ati spus ca masinile astora mai vechi sunt comentate doar...si eu sunt destul de vechi pe acest forum si si mie mi s-a intamplat sa nu imi fie comentate masinile desi am muncit destul de mult pe ele -uitati masinile lui capa' (si nu numai) - aveti ceva de obiectat la ele? sunt bestiale parerea mea si aduna comentarii pentru ca face masini mai rar dar cand le face ramai masca si zici "oare eu de ce nu m-am gandit la asta?" -aici va arat care este diferenta dintre o masina cu un tuning care in Romania inca este in voga si un tuning care poate trece neobservat dar arata bine Care arata mai bine dintre ele? (numarul de inmatriculare nu are nici o legatura cu comentariile despre virginitate de mai sus :lol:) Attachment 2083033 :arrow: Attachment 2083034 Attachment 2083035 :arrow: Attachment 2083036 Attachment 2083037 :arrow: Attachment 2083038 |
Quote:
|
danny..:lol:
|
Arata mai bine cel din partea dreapta......
|
@stanciu16 - ba copile tu ai picat in cap cand erai mic ??? Mai usor cu off topicul si cu postarile duble (ti-am mai scris o data despre asta dar nu ai bagat in seama), da, ca nu esti pe mess. Asta trebuie sa fie o comunitate unita in care sa ne ajutam unii pe altii si sa ne dam sfatrui, nu vi tu aici si postezi 100 de gunoaie de masini cu spoilere si eleroane `ricer` si te astepti sa sarim toti ca ~vai ce masina frumoasa~.
Prima data invata cu ce se manca tuningul pentru ca este o arta, si dupa, vino aici si posteaza-ti masiniile. Ca romanul, mai simplu pui un plastic urias in loc de spoiler si o masa de calcat pe post de eleron. Fratilor, va mai spun inca o data, google este generos, cititi ce inseamna tuning si dupa veniti aici. Asa ca lasa-ti complexele si povestiile despre ce face si ce are frate-to ca nu ne intereseaza. PS: eu tot nu inteleg de ce este libera inscrierea pe site oricui :?: |
6 Attachment(s)
Quote:
Revin si eu cu un Vw Corrado. Pareri?xD |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
am un golfarel mai vechi pe care m-aam gandit sa il pun...m-am chinuit sa scot bine ultimele cadre pt ca nu vedem bine dupa curba, sincer am dat de vroe doua ori cu ea in aprapeti dar nu mai cont, ori cum o veti face si pe asta de nam prost
|
Quote:
|
Quote:
In + noi dam cu parerea la ce nu ne convine , ca sa remediati greselile si sa iasa ceva mai frumos. |
crazzy mai se face vro etapa de drift !!! cv ca am chef sa mai se faka etape de drift :D
|
Quote:
Quote:
Poate ii impresionati totusi pe moderatori si primiti un ban :lol: ahahahhaha xD |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:20. |
|
- Copyright 2026 4Tuning