![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
rebobineaza cineva difuzoare?am un prieten care are nevoie
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Stie cineva unde pot schimba un volan de pe partea dreapta pe stanga ?
Si un pret informativ. |
pt ce masina.?..un ex..pentru un opel vestra din 2002 era 1000 euro...
|
1 Attachment(s)
Pasionaţii de automobile şi motociclete, sunt invitaţi în zilele de 16 și 17 septembrie 2011, atât în zona poligonului ACR cât și pe platoul BAISA, la un eveniment dedicat lor, inițiat și sustinut de PNL Botoșani.
În cele două zile de eveniment, aceștia vor lua parte atât la concursuri pentru amatori, cât și la spectacole oferite de cluburile profesioniste auto moto din țară și din județ. Fanii acestora vor putea participa, la seri Folk Rock, organizate în fiecare seară pe platoul Baisa. Programul acțiunilor: Vineri 16 septembrie 2011 17:30 – Deschiderea festivalului (ACR) 18:00 – Turul Municipiului Botoşani 20:00 – Seară fan moto, folk-rock (BAISA) |
Quote:
|
Quote:
|
Merge cineva la BRASOV weekendul asta la king of europe ? (asta in caz ca se mai tine) daca da postati va rog care cum merge cand se pleaca .
O zi buna la toti ! |
Quote:
Mar interesa cine tia facut schimbarea si cat costa manopera..si ce piese trebuiesc : plansa de bord , fetele la portera , case de directie.. daca mai lipseste ceva te rog frumos daca vrei sa completezi tu.. |
Quote:
Plus consolă de bord, cotieră etc. |
Quote:
|
in mare iti trebuie , bord , caseta , pedalier- in functie de masina , motoras stergatoare + brate + grila, panouri portiere tot asa in functie de masina , instalatie electrica interior !!
|
Quote:
|
nop, nu este
|
1 Attachment(s)
Astazi mi-am achizitionat O dacie 1310 ( Rosu Ferrari ) .. pentru a scuti masina d oras de toate chinurile gen : transport materiale d constructii etc etc. Am dat 8mil pe ea cu motorul abea facut :lol::lol::lol:. Acuma ma simt mandru posesor de Dacie 1310 :lol::lol: . Si o poza de pe net cu modelu :lol:
|
Quote:
felicitari pentru achizitie si sa te bucuri de ea:lol: |
Quote:
|
caut pe cineva in iasi care face stikere auto :D ... astept oferte ;)
|
depinde ce cantitate doresti, in caz de chestii serioase, contacteaza-ma.
|
scuze ptr double post, dar as vrea sa va avertizez.
ieri veneam spre iasi, prin letcani, iar spre iesire, dupa ultima curba, vad liber, nu ii dau. o masina identica in spatele meu, ma dau pe dreapta, trece de mine, iar dupa el, un logan albastru il tot pistona si il fugarea. aveam vreo 70 la ora cand am facut miscarea, dar ala garantat s-a dus peste. smecheria e ca loganul albastru era cu radar, iar aia anume il fugareau. l-au alergat pana dupa reprezentata audi, acolo l-au depasit si tras pe dreapta. loganul albastru are la numar NOY, si mai este unul alb PMA (cu folie pusa pe post de parasolar), dar pe ala alb il vad mai tot timpul pe la belvedere, tras pe trotuar, spre cei care vin din nicolina. nu stiu cati dintre voi au obiceiul ca atunci cand sunt pistonati sa se duca mai tare, insa eu unul, de ieri, m-am lasat. drumuri bune! |
ANGAJEZ Mecanic auto pentru un service multi marca. Nu e service de cartier,nu e service de coltz.
Cerinte: nu il angajez doar pentru operatiuni usoare ci si pentru alte probleme ce se invesc intr-un motor si o cutie de viteze. Detalii: 0740 962 971 |
PMAul mai sta si la gara internationala. oricum, eu unul m-am obisnuit cu modul lor de a actiona...ma opresc aici :p
|
La multi ani vinyl, pentru ieri de acum. Te astept cu o cafea la stadion, neaparat cu lapte =))
|
Quote:
|
Poate intereseaza pe cineva https://forum.4tuning.ro/671-firme-se...araj-iasi.html
|
Fostul garaj a unui prieten :D
|
bun garaju bun...sunt la inceput acum...da o sa creasca fac treaba buna :D
|
http://www.politiarutiera.ro/index.p...olitia-rutiera
Dupa cum veti vedea in acest articol de pe site-ul inutilitiei rutiere, se spune ca anvelopele de iarna sint cele care au anumite semne distinctive DAR trebuie sa obtinem un certificat de conformitate care sa ateste ca acele anvelope sint de iarna. Astia sint normali la cap? Si nu intreb despre politisti, ci despre analfabetii care promulgheaza legi. |
imi cer scuze de limbaj...sa ma kk pe ei.. cum vor ei fac..
|
Desigur, in tara nimanui fix asa se intimpla. Insa in lege nu a fost si nici nu este vreo sectiune care sa pomeneasca de acel certificat si nu inteleg cum poate aparea asa ceva pe site-ul politiei rutiere.
|
o sa ma duc la RAR sa imi omologheze cauciucurile ...cum e si la folile :)))
|
Eu imi fac jantele de iarna mov, sa se vada mai bine =)))
|
trebuia sa ai gume roz...si sa scrie pe ele "iarna" .ca sa fie ok :)))
|
are cineva folie pe faruri cumva?
|
Desigur, tre' sa trecem peste titlul dat de un jurnalist mai "istet": http://www.jurnalul.ro/stiri/observa...na-593390.html
Quote:
|
Vezi ca MnezO are, daduse 100 de lei pe ea :P
|
https://www.facebook.com/event.php?eid=178935905518417 pentru cei care nu stiu de finala
|
Salutare.
Vreun doritor de o sesiune foto weekendul asta? Ceva asa rapid pentru niste teste? Normal chiar daca se prezinta sub numele de Test, vor iesii si poze frumoase, de pastrat :) |
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning