![]() |
|
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
baieti,care imi spune va rog ce bec cu halogen merge in loc de d2s?ca am niste lupe si n-am cascaraveti de bece xenon acu(am balasturi doar)
|
Mai merge D2R sau H7 lipit cu poxipol!:twisted:lumina este eficienta
|
pai d2r e tot xenon,si eu n-am bani acum de ele :D h7-le nu merge bine,nu focalizeaza lupa calumea...asa mai repede scot becurile h4 din socluri si le lipesc cu poxilina :D
|
Am schimbat balasturile de 35 W cu unele de 55.
S-a facut lumina pe strada grav de tot. Multumesc Skama inca o data! Ai un feedback pozitiv de la mine. 5 stele! :peace: |
Deci in caz ca exista pe forum posesorul unui Audi A6 negru,cu numarul PH 79 GUD (parca),vreau sa ii spun si eu ca e cel mai prost sofer din cati am intalnit pana acum. Si am intalnit multi. Data viitoare cand e retard,iese de pe o strada secundara fara sa se asigure,eu franez ca sa nu intru in el,blocheaza intersectia,si cand il ocolesc tot el claxoneaza s-ar putea sa nu mai fie asa norocos.
Eventual daca il cunoasteti careva sa ii spuneti,va rog frumos,ca vreau neaparat sa ii compun o felicitare... |
Quote:
sa traiasca bulibasa cu lanturile lui......:lol::lol::lol: si nevasta cu segmenti in urechi..:)) https://www.youtube.com/watch?v=dlZCy...ayer_embedded# |
pai becele de 35w merg si pe balasturile de 55?am vazut niste kituri cu reglaj,de la 35 la 55 in cateva trepte,ma batea gandu sa iau :D
|
Intrebare. In Ploiesti unde pot gasi kit xenon ? O firma, ceva preturi ?
|
vorbeste cu skama
|
Quote:
|
Quote:
Solo percutieee! Tziganci cu fuste de blugi cu ciucuri cusuti de pe covoare persane si cu trandafiri in par! Moare lumea, moare lumea de necaaaz! :lol: |
am si eu o intrebare...de la o vreme patesc atunci cand intru pe vreun topic sa trebuiasca sa bag de fiecare data user-name si parola....asa patiti si voi??? sau e o problema de la mine din calculator??? inainte imi tinea minte parola si username permanent.
|
sterge cookies alea...am patit-o si eu cu mozilla,acum folosesc chrome de la o vreme si nu mai face asa
|
Da , aproape tot forumul a patit asta :lol:
Sterge cookies-urile |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning