![]() |
Re: Club Renault 5
Cauta prin forum cu Search..era cineva care facea.......dar sa stii ca sunt cam minim 20mm latime.............................o sa iti scoata cu 20mm rotile ..............
|
Cumpar macarale renault 5, manuale sau electrice, ptr. model cu 2 usi, fabricat in 1986. Usa are bandou de plastic, negru pe exterior.
Va rog sa-mi scrieti pe adresa: [email protected] |
Quote:
ok,mc mult... nu ma deranjeaza sa mi le scoata in exterior,chiar 2 cm... acu' alta chestie... ar trebuie sa-mi fac flanse sau sa caut alte jante...? |
depinde daca vrei sa iti asumi riscul sa iti sara o roata daca se intampla ceva...
si riscul sa ti se strice elementele de articulatie mult mai repede in rest e ok... eu recomand alte jante |
in continuare cumpar far stanga si macara stanga pt modelul din '87
telefon 0766 433 240 / YM haineieftine |
ne bucuram fantastic pentru tine dar muta-ti te rog anunturile in locurile adecvate... exista rubrica: ANUNTURI RENAULT... moderatori ceva pe-aici... bnz, valy... cineva?
|
domnule fantastic de sensibilos, te anunt ca aceasta este o arie dedicata celor ce detin r5-uri si nu se adreseaza doar celor ce au ca pricipala activitate poluarea forumurilor.
in alta ordine de idei, caut in continuare un far stanga si o macara stanga pt model '87 tel 0766 433 240 / YM haineieftine |
exista o sectiune speciala pt anunturi si oricum cred ca nu ar deranja pe nimeni daca ai posta 1 anunt, nu 5
|
daca stai sa te uiti putin in urma.... ai "poluat" forumul cu aproape acelasi anunt in 8(opt) posturi.
in legatura cu ce ai zis... ai avut vreo logica? hai sa ne gandim.... "domnule fantastic de sensibilos" e o parere de-a ta, nu ti-o poate scoate nimeni din cap, trecem peste "te anunt ca aceasta este o arie dedicata celor ce detin r5-uri " corect, nimic de spus "nu se adreseaza doar celor ce au ca pricipala activitate poluarea forumurilor"... de aici te-ai stricat.. adica acest forum nu se adreseaza celor ca tine care posteaza de 8 ori acelasi lucru... chiar de 9 ori daca iei in considerare si ultimul post.... din punctul meu de vedere tu esti genul de om care "polueaza" forumul. daca te uiti in spate eu cred ca am repetat de maxim 2 ori daca am avut nevoie de ceva... bafta la cautat piesele alea... hai sa te ajut si eu... Fratilor.. chiar sunteti nesimtiti? omu are nevoie de un far stanga si o macara... chiar asa... nu vedeti ca nu mai poate fara... demontati voi un far si o macara ca sa le dati lui... e 90 RON un far nou... du-te la magazin si ia-ti nou.... sunt 10 anunturi cu oameni care vand faruri... exista functia "SEARCH". "In alta ordine de idei"... cine demonteaza de pe masina lui un far si o macara sa il contacteze la id-ul de mess haineieftine... |
m-ar interesa sa shtiu cu aproximare cam cat m-ar costa o conversie a unui motor de 1,4 l intr-un gte sau gtt... imi puteti spune? shtiu eu,poate a mai facut cineva scamatoria asta... mc...
|
a facut radutzu de la iasi... are userul radu radu pe aici pe forum... e si prezentata pe undeva... are si o skoda RS... e inscris la usergroup de skoda... cauta-l
|
Quote:
mergeti careva la buzau pe 6,7? |
Care vrea un Renault 5 gt turbo Phase 2 intretinut bine, ieftin ???
|
o sa vina un reno 5 gtt albastru cu motoru facut de mine... saptamana asta ii termina rodajul si incepem cu ultimele reglaje
si am inteles ca mai vin cateva renouri. |
Quote:
eu am fost we asta... si era doar un show cu avioane...:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning