![]() |
|
Re: Club ESPERO
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
n`am avut timp..
sa`i fac poze artistice...sau so` spal... 1`2 poze cum am promis..;) |
hai ca a iesit superba :X:X:X
|
Quote:
Ti-a iesit bine, dar nu trebuia sa dai ciuperc jos din fata la bec...arata cam "neterminat"....pune-o si vopseste-o ! Asta daca mai ai chef. |
pei o vopsesc in negru?
ca este galbena si da aiurea.... eu zic ca da destul de bine....daca te uiti per` total se aliniaza perfect la tenta cu farurile.... si nu o sa`i mai las cu bec..ii pun leduri...ma rog "bec" cu leduri |
Va salut pe toti.... Am avut o perioada de pauza, neste probleme! Am citit cam tot dar ma rezum la ultimele posturi... :D Se pare ca a fost ceva activitate aici pe forum!
Draky: cine ti-a vopsit grila??? parca e mai stramba ca inainte :D cel putin asa se vede in prima poza puse de tine! de la distanta pare ok... ;)) |
au iesit mici denivelari pe ploapa din stanga abia se observa din lateral si foarte aproape...este home made..nu iese 100% perfecta...autocolant...eftin:))
daca ma enervez....dau jos...si fac alt model:)) |
aaa, e colantata... inteleg! din ce ai facut "bad boy-ul'? l-ai sudat sau cum ai procedat? nu-mi spune ca l-ai lipit.... :D
|
ee da,ma mir ca n`ai zis daca l`am facut din plastilina......autogen...
|
Mie imi place mult de tot cum tia iesit,felicitari.Daca tot o am si eu pe a mea pocnita in fata ii trag si eu un badboy,sper ca in max 2 sapt sa nu se mai cunoasca ca a fost vreodata lovita
|
mc frumos....usurel asa....ca deh`...peste noapte nu iese..
acum astept...replica de la vladutz si johny;) |
astepti sa fii laudat aa? :))
|
nu bre....ai zis..ca iti faci si tu semnalele+ farurile pe negru...si vlad face bad boy...
|
aaa :)):))) apropo la noi ninge..sa pus pe sosea putin :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning