Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

87-bob 04-03-10 14:41

Re: Club ESPERO

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 3143676)
Ghinion ca mine putin au,astazi la mine in parcare cu masina parcata imi intra un vecin cu spatele in usa si imi lovi usa fata dreapta destul de serios.Are asigurare la carpatica ca si mine asa ca fusai si cu cel care ma lovi si cu cel pe care lam lovit acolo sa imi faca constatarea si ramasa sa o fac maine la ora 10.Pot sa cer bani pe dauna de mio facu,daca da cum pot sa fac chestia asta si ce presupune.Sper sa nu le vina vreo idee sa imi bage chit in usa aceea mai ales ca este lovita exact unde este bara aceea metalica si este destul de greu de indreptat.Rog un raspuns rapid si sigur de la cei patiti,ca as cam vrea sa ma pun cu picioarele pe ea sa o fac prafusa sa nu aibe ce sa imi mai indrepte

ma astea la asigurari sunt nesimtiti rau...ori nu prea inteleg io ori nu sunt normali ei!?cum frate culpa comuna?masina parcata si ei vor culpa comuna?:shock:doamne ce tara avem..........

ALEX_BZN 04-03-10 16:12

Quote:

Originally Posted by gogufifa (Post 3145796)
ambreiajul merge super bn deci nu e de la el totul e din cutie ce o fi prin interior pe acolo dar bag mana in foc ca numai are ulei cutia si daia face asa

pai du-te ia ulei de transmisie si schimba-l....ca degeaba astepti ca nu se remediaza..mai devreme sau mai tarziu tot trebuie sa o faci..si daca tot face atunci e alta problema...vreun inel sincron sau alte componente...inclusiv timoneria daca iti buseste cand schimbi treapta.

draky90 04-03-10 20:28

2 Attachment(s)
n`am avut timp..
sa`i fac poze artistice...sau so` spal...
1`2 poze cum am promis..;)

johnsonxxl 04-03-10 20:30

hai ca a iesit superba :X:X:X

Rob3rt_espero 04-03-10 20:46

Quote:

Originally Posted by draky90 (Post 3147555)
n`am avut timp..
sa`i fac poze artistice...sau so` spal...
1`2 poze cum am promis..;)

Ti-a iesit bine, dar nu trebuia sa dai ciuperc jos din fata la bec...arata cam "neterminat"....pune-o si vopseste-o !
Asta daca mai ai chef.

draky90 04-03-10 20:54

pei o vopsesc in negru?
ca este galbena si da aiurea....
eu zic ca da destul de bine....daca te uiti per` total
se aliniaza perfect la tenta cu farurile....
si nu o sa`i mai las cu bec..ii pun leduri...ma rog "bec" cu leduri

mike-fullspeed 04-03-10 21:06

Va salut pe toti.... Am avut o perioada de pauza, neste probleme! Am citit cam tot dar ma rezum la ultimele posturi... :D Se pare ca a fost ceva activitate aici pe forum!

Draky: cine ti-a vopsit grila??? parca e mai stramba ca inainte :D cel putin asa se vede in prima poza puse de tine! de la distanta pare ok... ;))

draky90 04-03-10 21:08

au iesit mici denivelari pe ploapa din stanga abia se observa din lateral si foarte aproape...este home made..nu iese 100% perfecta...autocolant...eftin:))
daca ma enervez....dau jos...si fac alt model:))

mike-fullspeed 04-03-10 21:19

aaa, e colantata... inteleg! din ce ai facut "bad boy-ul'? l-ai sudat sau cum ai procedat? nu-mi spune ca l-ai lipit.... :D

draky90 04-03-10 21:20

ee da,ma mir ca n`ai zis daca l`am facut din plastilina......autogen...

Andutu TZH 04-03-10 21:54

Mie imi place mult de tot cum tia iesit,felicitari.Daca tot o am si eu pe a mea pocnita in fata ii trag si eu un badboy,sper ca in max 2 sapt sa nu se mai cunoasca ca a fost vreodata lovita

draky90 04-03-10 21:56

mc frumos....usurel asa....ca deh`...peste noapte nu iese..
acum astept...replica de la vladutz si johny;)

johnsonxxl 04-03-10 22:09

astepti sa fii laudat aa? :))

draky90 04-03-10 22:10

nu bre....ai zis..ca iti faci si tu semnalele+ farurile pe negru...si vlad face bad boy...

johnsonxxl 04-03-10 22:12

aaa :)):))) apropo la noi ninge..sa pus pe sosea putin :D

All times are GMT +2. The time now is 09:27.

- Copyright 2026 4Tuning