![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
|
Quote:
|
difuzoarele de sub bord la e36 sunt ....de 16 ????am luat unele de 16.5 sper sa nu am probleme la montaj.
|
Quote:
|
esti sigur ? eu le`am masurat pe diagonala si aveau 16 :>
|
salutare...am si eu o problema. am un e36 si de fiecare data cand ploua sau cand duc masina la spalatorie, gasesc mocheta din portbagaj uda fleashca, de la ce sa fie ? m-am uitat pe la chedere si nu sunt rupte, ideea e ca gasesc exact pe mocheta care acopera roata de rezerva si doar in colturi...aveti idee pe unde ar putea curge ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Revin si eu cu o intrebare . Peste o saptamana plec in concediu , masina o voi lasa intr un garaj inchis . Cum e bine sa las masina ? cu bateria cuplata ? sau sa dau bateria jos ? Voi sta 10-11 zile in concediu . Masina are computer de bord .
|
Quote:
|
Quote:
|
1.mi`am lasat o saptamana masina in parcare,i`am dat azi cheie si imi ramane martorul de airbag aprins.
2.cand ii dau tare in 1 cand sau dau sa plec dp loc imi da direct in nas......restu 2..3..4..5 n`are nici o problema. IDEI?! :rolleyes2 |
1 Attachment(s)
Sal.
Imi poate spune si mie cineva ce este acel beculet din bord pe care l-am incercuit in poza atasata. Nu se aprinde, dar intreb si eu. Masina este un 316i e36 din 95 |
senzor de lumina pt obc si display-ul din bord. regleaza intensitatea cu care se aprind luminile la ele. (e.g. e soare afara, o sa se aprinda mai puternic, e innorat, noapte etc, o sa se aprinda mai slab, sa nu te deranjeze).
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning