Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

Vibe 27-06-06 10:51

Bogdane m-ai prins :) ... dar totusi campina e la vreo 30 de km distanta de ploiesti , brasovul e cam departe :)

bogdan_wrc 27-06-06 10:53

Re: Diverse discutii

la club la campina..aiii? vad tot eu mai..vad tot!!

Vibe 27-06-06 10:55

Esti peste tot :) maine poimaine imi zici ca l-ai vazut pe Don la Buzau :)) sau Iasi.. sau Piatra Neamt :P:)

bogdan_wrc 27-06-06 11:49

pai si pe la terase te-am mai vazut.. chiar ca peste tot.. :)) numai la sala cand veniti voi nu ..

Gykutzu si atatt 28-06-06 11:17

Pe la terasee Uh lalala :lol: :lol: :lol:

dragos2900 28-06-06 16:17

Cat de curand o sa ne intalnesti Bogdane,dar daca vii cand suntem numai noi astia mici o sa crezi ca numai pici sunt pe forum aici,stai sa ne strangem toti....si astia mari....

bogdan_wrc 28-06-06 16:28

pai ziceti cand...eu vin..cum am zis ca vin si vineri..deci astia mai mari..toti..hai sa vad o primire calduroasa la +35 grade pe forum..

shantzu 28-06-06 17:04

noi ne intalnim in fiecare seara :mrgreen: vi icand vrei ;)

Gykutzu si atatt 28-06-06 17:24

Da mha corect ia sa nu mai vina piciiiiii!!! 8) 8) 8) 8) 8)

shantzu 28-06-06 17:30

gicule taci mah ;) cam noi suntem pici ;)

dipsy_007 28-06-06 18:02

vreau sa stiu si yo cam cat costa sa'mi iau nishte prelungiri ale barelor si praguri.....plus vopsire..........plus montare.....app...p un golan .....

DONU' 28-06-06 23:55

Vezi la pitstoptuning ca au astia kit pentru Logan.
Bogdan, nu stiu cat ti-a placut intalnirea de asta seara, dar sper sa ne mai vedem la o vorba (sorry pentru asta seara dar sunt stresat rau de tot de cand am belele astea cu masinile).
Sunt suparat, obosit, si am dat o gramada de bani pe telefoane, benzina si alte cheltuieli...
Asta e..., barem nu-mi luam si io o ragalie de mers pe drum...

Gykutzu si atatt 29-06-06 01:53

Mi-a placut asta-seara m-am distrat!!!
Toata lumea a iesit in oras da unu nu a zis hai bah venitzi?!??!?!
Nu frate noi merem in oras!!M-am lamurit :x :x :x :x

bogdan_wrc 29-06-06 07:59

mi-a placut aseara.. desi nu am reusit sa va retin pe toti. mi-a parut bine ca v-am cunoscut..asa sa nu ziceti ca sunt vreo stafie. mi-a parut bine ca l-am cunoscut si pe al-x ..cu care am isit la un suc dupa aia

dar voi unde ati plecat asa repede toti... so vb lu' gykutzu..macar daca ne strangeam toti..mergeam toti sa bem o bere.. poate data viitoare. cand vin si eu cu masina pregatita!

don..succes cu masina..las' ca am trecut toti pe acolo..stim cum e..si eu musca din taste cautand.. dar treci si peste asta..si va iesi bine..las' ca vezi tu.
hai ca data viitoare incerc sa aduc si fete cu masini..

MasterK 29-06-06 09:15

Ce face baietii? Unde e ma vorba de TUB!

All times are GMT +2. The time now is 05:33.

- Copyright 2026 4Tuning