![]() |
|
Re: Live for Speed
Da, greseala mea insa ar fi fost bine sa fie fost scris inca o data. Au aparut multe pagini dupa cea in care a fost scris.
|
Sry C. Maier, my bad. Am uitat sa dau semnal si mi s'a parut ca am destul timp sa execut Blue flag'ul in siguranta...
Oricum..eu eram in plus.. cursa s'a incheiat pentru mine cu DNF. Had fun while it lasted. |
imi pare rau ca nu am putut sa vin sa joc si eu ;) data viitoare
|
Bha oricum ...
Din 17 au fost doar 5 ... N-ai cu cine bha , n-ai cu cine ... niste .... |
au fost anuntate inca din al doilea post, ca nu te-ai uitat tu... asta e treaba ta :lol:
|
Tin sa-i multumesc celui care m-a bagat in parapet. Mare jucator..... din pacate nu mai tin minte care era (ar fi bine sa ridice mana), ca i-as fi spus cateva de cei dragi.
|
1 Attachment(s)
1. 23 - S. Ovidiu 0:47.85 2:00:05.06
2. 73 - C. Maier 0:48.00 +0:07.26 3. 24 - C. Popa 0:47.94 +1 lap 4. 07 - C. Cristian 0:48.56 +6 laps 5. 92 - D. Cosmin 0:48.91 DISQUALIFIED 6. 19 - R. Radu DNF 7. 94 - bogdyMND DNF 8. 22 - Andrei Radu DNF 9. 69 - P. Horia DNF 10. 18 - S. Cornel DNS 11. 09 - Razvan DNS 12. 46 - Mihai Sorin DNS 13. 29 - 26WRC DNS 14. 20 - Andrei Constantin DNS 15. 00 - Buzoianu Lucian DNS 16. 14 - Florin DNS 17. 26 - Sorin DNS 18. 02 - Todoran Sebastian DNS 19. 17 - Vlad Minculeasa DNS Bineinteles ca au fost si incidente, penalizarea pilotilor respectivi nu schimba cu nimic rezultatul. Nu mai are rost sa dau cate -30s, oricum unii nici nu au stat pana la final un exemplu ar fi un pilot care m-a "ajutat" enorm si ii multumesc pentru acel ajutor la suspensii si gume. Trecand peste acele incidente, a fost o cursa ok si speram ca urmatoarea sa va faca pe mai multi sa veniti la linia de start si la la final sa treceti si linia de sosire. |
Nu sunt eu :))
Eu am avut ce am avut cu world_eye007 :):D Asa ca baietzii |
Urmatoarea cursa ar trebuii sa fie de max 10-15 tururi ( in functie de circuit).
Dominic nu stiu daca nu acelasi baiat mi-a refacut setupul si remodelat aerodinamica masinii. Cam trecea prin orice ii statea in fata. |
Quote:
P.S. Pe langa faptul ca ai fost nesimtit si ai si recunoscut ca intentionat m-ai lovit, tot tu ai inceput sa ma injuri:???:... ti-am spus nu mai avem ce discuta si te rog sa nu mai raspunzi pe acest subiect :) nu vreau sa ne mai certam. |
Adica imi zici u mie sa nu mai postezi aici =)) ... asta e buna :|
Si despre subiectu cu acc... da am inceput sa te lovesc (de 2 ori) da zi cine a inceput Eu depaseam pe exterior si imi tai fata ?? aaa ??? asa e ??? Nici eu nu vreau sa ne mai certam dar dupa cursa ai inceput pur si simplu sa iti bati joc de mine ... haha si alte chestii Imi cer scuze pt acele insulte si atat pentru restu chiar nu imi cer scz |
cum de ovidiu si shark puteau sa ma depaseasca fara nicio problema, doar tu intrai in mine tot timpul? :-) de vre-o 2 ori te-am lasat sa ma depasesti sa vad ce faci, si dupa nici 1km erai deja imprastiat prin pereti. ideea e ca depasesti doar daca te crezi in stare sa ii faci fata celui din spate.
P.S. nu am zis ca nu mai postez, ci doar ca nu mai postez pe acest subiect ;) Cursa s-a terminat, ce a fost de discutat s-a discutat, de acuma asta e. Felicitari celor care s-au prezentat si au ramas pana la capat (si au reusit si sa nu distruga toate masinile in depasiri:lol:)... Pentru cei care au fost aseara pe server si aveau nevoie de un motiv ca sa isi cumpere S2, cred ca l-au primit (stiti problema de la inceput). |
bah cand facem un drift ceva pe un server cu romani ca mam plictisit pe serv cu straini
|
Pai daca ai demo e serv Prodrive
Daca ai s2 e serv Prodrive |
Dupa cum probabil majoritatea dintre voi stiti (sau poate nu, ca de asta am scris aici :)) a aparut versiunea Z ;). O puteti downloada de aici(sau puteti folosi auto-update cine stie :)). Sunt foarte multe schimbari, merita instalata!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning