Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Recomandari filme si videoclipuri (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/5094-recomandari-filme-videoclipuri.html)

Snapy_xxl 18-05-11 21:58

Re: Recomandari filme si videoclipuri

M-am uitat la el pentru ca nu aveam ce face. Nu este cel mai bun film a lui Cage dar are si actiune si faze comice.

Pentru o plictiseala de dupa-amiza merge.

andi_cimpean 18-05-11 22:46

Wake Wood!

Bunicel!

<iframe width="640" height="390" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/b4kgRKjVLb8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

P.S. Astă seară cred că mă uit la Limitless. Am īnţeles că este bun!

du0n 21-05-11 01:22

Doar ce am vazut Limitless.Recomand ! Este o frumusete.

Snapy_xxl 19-06-11 22:46

Va recomand The Adjustment Bureau. Am zis sa ma uit la el din plictiseala, sceptic fiind...
Un film superb cu o poveste noua, diferita de filmele clasice :D
El si cu Limitless fac echipa buna anul asta :D

andi_cimpean 19-06-11 23:11

Este drăguţel The Bureau of Adjustment

Comedie bună este: Hall Pass - sunt cāteva momente īn care vei răde oricāt de selectiv ai fi la filmele de comedie!

M-am mai uitat la: 30 days of night dark days (nu este la fel de bun precum prima parte - 30 days of night)
Pot recomanda şi Priest ca un film (semi)horror (tot cu vampiri)

M-am mai uitat la o dramă şi anume: The waiting city - este ok...

Red Riding Hood - un fel de Twilight, că doar sunt aceiaşi producători!

Un serial bun: Fairly Legal - Comedy | Drama

I will keep you posted! :)

Champion 20-06-11 08:53

Stie cineva mai multe filme de genul Berlin Calling, It's All Gone Pete Tong, Lord of War sau Blow? Ma refer pe tema care o au si astea, personajul principal ajunge celebru se drogheaza, "cariera" ii se duce pe ... si apoi revine :)

andi_cimpean 20-06-11 12:48

It's all gone - Pete... - este vorba de un Dj care surzeşte, dar care reuşeşte să-şi depăşească condiţia de invalid! - este ok! - Dramă de altfel.

Lord of War - este un film frumos - Nicholas Cage - şi pot spune că sigur o să īţi placă!

Snapy_xxl 20-06-11 14:51

@Champion: Incearca Scarface

Champion 20-06-11 15:10

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 4410009)
It's all gone - Pete... - este vorba de un Dj care surzeşte, dar care reuşeşte să-şi depăşească condiţia de invalid! - este ok! - Dramă de altfel.

Lord of War - este un film frumos - Nicholas Cage - şi pot spune că sigur o să īţi placă!

Da stiu filmele, le-am vazut si mi-au placut mult toate 4, de aia intrebam de alte filme de genu, nu mi s-a parut drama niciun film din astea 4 ... ce mi-a placut iar la ele e ca sunt inspirate din realitate :)

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 4410270)
@Champion: Incearca Scarface

Notat, mersi :d daca mai ziceti si alte filme de genu, nu ma supar :)

Snapy_xxl 20-06-11 15:15

Scarface o sa se incadreze la fix in cerintele tale ;)

Sasha 20-06-11 18:56

Quote:

Originally Posted by Champion (Post 4409335)
Stie cineva mai multe filme de genul Berlin Calling, It's All Gone Pete Tong, Lord of War sau Blow? Ma refer pe tema care o au si astea, personajul principal ajunge celebru se drogheaza, "cariera" ii se duce pe ... si apoi revine :)

poti sa incerci si "Trainspotting" sau "Requem for a Dream" nu e chiar cu oamenii de cariera, dar sunt camm tari :)

boy_wonder 20-06-11 19:26

Recomand Hangover 2. Desi nu mi s-a parut la fel de reusit precum prima parte, este fara doar si poate una dintre cele mai bune comedii ale verii.

Thor mi s-a parut iar captivant, in timp ce Unknown este genul de film pe care sa il vezi (acasa) in weekend - daca nu ai altceva mai bun de facut. De asemenea, Just Go With It este o comedie destul de bunicica, iar eu astept cu nerabdare Transformers 3, Super 8, Captain America, etc.

LE: Trailerul de la Limitless promitea mai mult decat a avut filmul de oferit...

Champion 21-06-11 15:21

Quote:

Originally Posted by Sasha (Post 4410758)
poti sa incerci si "Trainspotting" sau "Requem for a Dream" nu e chiar cu oamenii de cariera, dar sunt camm tari :)

Le-am vazut pe amandoua, Trainspotting mi-a placut, Requiem for a dream... sa zicem ca nu a fost chiar fain :D

Urmeaza Scarface, tonight :D

Multumesc de recomandari, daca mai stiti filme de genu va rog sa le ziceti :) nu neaparat cu droguri sau alcool cum au fost astea :) dar sa aiba cam aceiasi poveste...

LE: se uita cineva la True Blood?

Sasha 21-06-11 17:33

"Limitless", "Paul", "Unknown", "The King's Speech" ...

Champion 21-06-11 20:52

Vazut si Scarface, e foarte tare filmul, parca e copie dupa Blow :d sau invers

All times are GMT +2. The time now is 15:26.

- Copyright 2026 4Tuning