![]() |
Re: masinile modificate din bacau
treaba cu "tot dacie este" nu e corecta, este de apreciat munca si rezultatul ei, cand studiem o masina modificata, nu marca ei.
munca la masina asta a fost din plin, eu stiu bine ce inseaman, ca si eu am modificat o masina la care nu se gasea nimic. rezultatul muncii la masina asta insa pe mine unul ma dezamageste. |
care are poze cu olticul ala portocaliu de dupa Plus-ul de la narcisa,,,ca de fiecare data cand intru pe acolo il vad doar in trecere si din fata?
|
nu cred ca are cineva...masina a fost a unui baiat meserias...care a facuto asa cum o vezi cu mana lui....si a vanduto acum vreo 2 luni pe bani ff putini ..din cate am inteles eu!
|
2 Attachment(s)
da...din pacate cam asa e...mon :???:
numai actualul proprietar is cam bate joc de masina...(ia pus logoul de la audi pe spate :shock: ) am poze cu masina.... |
dap...e frumushel....
|
6 Attachment(s)
ar mai fi asta...:D
sageata...ce zici?:rolleyes2 ps. jantele erau pe 16 :flower: |
Quote:
|
Normal ca nu e GTI.E clar,evident ca este...FR
|
Quote:
|
Quote:
era in parcarea din colt chiar in fata postei... ps. tu ce masina ai? |
Quote:
ok mersi pacat ca nu se potrivesc la mine eu am masina din semnatura ... |
Quote:
|
Quote:
acum o vad inmatriculata , mai este una gri cu nr rosii de bacau .. si a mea cu nr de cj .. jante albe sau ma rog ce au mai ramas din ele .... |
Quote:
sincer, nu-mi place. fii tu sigur ca am vazut-o. jantele, da. in rest... nimic interesant. |
sageata, m-ai facut curios cu golful ala, l-am gasit la inmatriculari la politie azi.
dupa umila mea parere, in afara de jante, n-are nimic masina aia. litere volumetrice cu motorsport ca la bmw, si stopuri de targ... ala-i tunnning cumva? :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:56. |
- Copyright 2026 4Tuning