![]() |
|
Re: Challenges
1 Attachment(s)
next car :arrow:
|
Quote:
|
Cred ca Scion :???:
|
Jac scrie in denumirea pozei.
Mai exact Jac a107. |
E o masina produsa de Auto China ...Jac
|
Am cautat mai adanc pe net:
Beijing Auto Show 2008: JAC A137 & A138 Subcompacts Beijing Autoshow. JAC, that stands for Jianghuai Automobile Corporation, showed it's newest subcompact twins, the A137 hatchback and A138 sedan. The A's are designed by the Italian design studio from China's new Favorite Car Friend (FCF) Pininfarina :shock: . It will use a 1.3 liter Mitsubishi 4G13 engine and will cost between 7 and 11.000 dollar. A few years ago JAC was one of China's many light-truck and van makers, just like many of those it wants to go automobile and after trying for a while they seem to hit it right now. JAC brought many other new concept and production ready cars to the show. PS: nici eu nu stiam ce masina e. Doar ca mi-a semanat un pic cu Sandero ... asa ca am zis: what'a fuck, why not ? |
1 Attachment(s)
imi cer scuze pentru double-post dar nu mai am edit si nici nu cred ca l-as fi folosit , pentru a nu se banui ca aduc schimbari lucrarii.
my entry :arrow: |
3 Attachment(s)
Săptămāna trecută l-am provocat pe Manson la un battle pe cielo-ul de mai jos. Rezultatul...
Știm că trebuia să postăm de atunci provocarea, dar cum nu era sigură treaba, am zis să nu mai postăm. Mulțumim.;) Merci și ție Manson!;)
|
formal si frumos a scris manu....asa ca Rares trezeste-te mai repede si fa un pool :DDDD ce v-a adus Mosu'???
|
1 Attachment(s)
la provocarea cu jac a107 , ...
|
Battle || Manson vs manu_96xls
Battle-ul cu Jac-ul are rost sa-l mai fac? :lol: Sau.. mai asteptam? Se mai baga careva? Eu zic sa prelungim termenu, poate ma bag si eu.. sa vad cum am timp. Ca nu prea le mai vad rostu la battle-urile astea saptamanale, daca nu prea se baga mai multi de 2. :) |
prelungire ... ca altfel nu are haz.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)