![]() |
|
re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
E tare service„ul :D , am auzit de el de la un prieten , care locuieste in brasov!
|
Quote:
|
sfat , don`t go there, cu mine a dat-o in bara rau de tot cu niste elemente simple
|
Pfff ... l-am sunat pe om si a zis ca vrea sa vada masina si sa imi dea un pret! M-ai bagat in ceata acum! :lol:
|
imi pare rau ca nu am facut poze la ce a facut... la mine a avut de lucrat cu material dublat cu burete si a iesit sub orice critica, e plin de vrajeala, a zis ca face ceva si a facut de-ampixu, si ce a zis ca necesita timp (eu fiind presat de timp) nu a facut deloc. deci ca sfat din experienta personala cu el, don`t go there.
explica ce ai de facut ca poate gasim o alta solutie |
Si atunci, la cine sa ma duc prin Brasov ... ? Ai vreun sfat? :)
|
Fratilor, voi bagati carburant de la MOL? Nu de alta dar se intampla lucruri interesante pe la pompe si sunt curios daca sunt singurul care a avut parte de fenomene ciudate ,cum ar fii:
- Am bagat benzina de 20 de lei sub 5 secunde :!:, fara exagerari, ma gandesc ca daca venea un litru pe secunda imi sarea furtunul din mana, dar deabea sa simtit ca vine ceva :rolleyes2 - Benzina bagata de 50 de lei mi sa ridicat acul o liniuta adica aproximativ 1/5 din rezervor imi indica plin, cand eu am rezervor de 38 de litri, poate am probleme cu matematica dar 38 impartit la 12 (aprox) nu fac niciodata 5 :!: - O cunostinta a bagat intro motocicleta care are rezervorul de 10 litri 12 litri de benzina :!:, dupa ce ca mai avea in rezervor cel putin juma' de litru, cand a cerut explicatii la casa, casierul " aaaaa...stati sa va dau restul" |
Nu stiu ce sa zic de mol, dar acum 3 seri, la ora 22.00 nu aveau nici o picatura de benzina '95 ... :evil::evil::evil:
|
Quote:
Eu alimentez de la Petrom/Petromv...si auzisem ca in MOL ar fi benzina mai ok...? |
Quote:
|
Hai măăă, iar iese scandal?
Eu am şters posturile... |
eu nu mai bag de la mol de mult timp pentru ca mi se pare ca intra putina benzina
prefer omv / petrom . rompetrol |
Quote:
|
Quote:
|
Salutari,
Cine ma poate ajuta si pe mine cu un mecanic bun pentru un fiat stilo? am o problema la caseta de directie. Multumesc anticipat |
| All times are GMT +2. The time now is 16:06. |
|
- Copyright 2026 4Tuning