Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Zonă de discuţii libere - Cafenea (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/2679-zona-discutii-libere-cafenea.html)

celino 13-11-09 15:01

re: Zonă de discuţii libere - Cafenea

E tare service„ul :D , am auzit de el de la un prieten , care locuieste in brasov!

coman razvan 13-11-09 15:02

Quote:

Originally Posted by Flow (Post 2803498)

Multumesc Flo! :D

Bigu 13-11-09 15:37

sfat , don`t go there, cu mine a dat-o in bara rau de tot cu niste elemente simple

coman razvan 13-11-09 17:19

Pfff ... l-am sunat pe om si a zis ca vrea sa vada masina si sa imi dea un pret! M-ai bagat in ceata acum! :lol:

Bigu 13-11-09 17:26

imi pare rau ca nu am facut poze la ce a facut... la mine a avut de lucrat cu material dublat cu burete si a iesit sub orice critica, e plin de vrajeala, a zis ca face ceva si a facut de-ampixu, si ce a zis ca necesita timp (eu fiind presat de timp) nu a facut deloc. deci ca sfat din experienta personala cu el, don`t go there.
explica ce ai de facut ca poate gasim o alta solutie

coman razvan 13-11-09 17:29

Si atunci, la cine sa ma duc prin Brasov ... ? Ai vreun sfat? :)

Shuba88 15-11-09 06:38

Fratilor, voi bagati carburant de la MOL? Nu de alta dar se intampla lucruri interesante pe la pompe si sunt curios daca sunt singurul care a avut parte de fenomene ciudate ,cum ar fii:

- Am bagat benzina de 20 de lei sub 5 secunde :!:, fara exagerari, ma gandesc ca daca venea un litru pe secunda imi sarea furtunul din mana, dar deabea sa simtit ca vine ceva :rolleyes2
- Benzina bagata de 50 de lei mi sa ridicat acul o liniuta adica aproximativ 1/5 din rezervor imi indica plin, cand eu am rezervor de 38 de litri, poate am probleme cu matematica dar 38 impartit la 12 (aprox) nu fac niciodata 5 :!:
- O cunostinta a bagat intro motocicleta care are rezervorul de 10 litri 12 litri de benzina :!:, dupa ce ca mai avea in rezervor cel putin juma' de litru, cand a cerut explicatii la casa, casierul " aaaaa...stati sa va dau restul"

coman razvan 15-11-09 09:45

Nu stiu ce sa zic de mol, dar acum 3 seri, la ora 22.00 nu aveau nici o picatura de benzina '95 ... :evil::evil::evil:

danielS777 15-11-09 10:24

Quote:

Originally Posted by Shuba88 (Post 2808483)
Fratilor, voi bagati carburant de la MOL? Nu de alta dar se intampla lucruri interesante pe la pompe si sunt curios daca sunt singurul care a avut parte de fenomene ciudate ,cum ar fii:

- Am bagat benzina de 20 de lei sub 5 secunde :!:, fara exagerari, ma gandesc ca daca venea un litru pe secunda imi sarea furtunul din mana, dar deabea sa simtit ca vine ceva :rolleyes2
- Benzina bagata de 50 de lei mi sa ridicat acul o liniuta adica aproximativ 1/5 din rezervor imi indica plin, cand eu am rezervor de 38 de litri, poate am probleme cu matematica dar 38 impartit la 12 (aprox) nu fac niciodata 5 :!:
- O cunostinta a bagat intro motocicleta care are rezervorul de 10 litri 12 litri de benzina :!:, dupa ce ca mai avea in rezervor cel putin juma' de litru, cand a cerut explicatii la casa, casierul " aaaaa...stati sa va dau restul"

Care MOL?

Eu alimentez de la Petrom/Petromv...si auzisem ca in MOL ar fi benzina mai ok...?

Shuba88 15-11-09 15:20

Quote:

Originally Posted by danielS777 (Post 2808780)
Care MOL?

Eu alimentez de la Petrom/Petromv...si auzisem ca in MOL ar fi benzina mai ok...?

MOL din steagu, din capat... Benzina este super ok, cel putin eu o consider la 95 cea mai buna, insa eu vorbesc de faptul ca fura clientii, urat de tot, degeaba au benzina buna.

aleks 15-11-09 23:18

Hai măăă, iar iese scandal?
Eu am şters posturile...

Psycho 16-11-09 13:29

eu nu mai bag de la mol de mult timp pentru ca mi se pare ca intra putina benzina

prefer omv / petrom . rompetrol

Sonny 16-11-09 13:39

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2811244)
Hai măăă, iar iese scandal?
Eu am şters posturile...

Nu se cearta nimeni sefu... Doar domnisoara e un pic intepata ;)

aleks 16-11-09 13:50

Quote:

Originally Posted by Sonny (Post 2812459)
Nu se cearta nimeni sefu... Doar domnisoara e un pic intepata ;)

O fi avānd motivele ei, tocmai de aia mai bine vă rezolvaţi pe privat discuţiile ;)

BTH(BreakingTheHabbit) 17-11-09 14:50

Salutari,
Cine ma poate ajuta si pe mine cu un mecanic bun pentru un fiat stilo? am o problema la caseta de directie.
Multumesc anticipat

All times are GMT +2. The time now is 16:06.

- Copyright 2026 4Tuning