![]() |
|
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
Am fost si am alimentat bestia din OMv la 3 dimineatza e plecarea, ne auzim peste vreo 2 saptamani ;)
|
drum bun si distractie placuta :)
|
Mai baieti haideti sa va povestesc o chestie.
Ma intreaba un prieten care face scoala de soferi acum ,sa se dea si el mare ca stie legislatie :lol:,si zice" Ce distanta trebuie sa pastrezi intre tine si cel din fata cand circuli", si zic ma nu stiu in metri ,da stiu asa : " Pastrezi distanta in asa fel incat sa poti efectua o manevra in conditii de siguranta " ,el nu ca nu-i asa ,ca trebuie facut asa " viteza ta impartit la 2 plus 10m si iti da distanta" ,si zic ma adica cum eu merg cu 10 km/h .10/2 = 5m + 10m = 15m,adica eu ca merg cu 10km/h trebuie sa pastrez 15m distanta de tine ?,pai la 10 km ma dau jos si pun picioru si se opreste :|. El nu ma ca asa scrie in legislatie ,in 3 carti am cautat. Deci asta e prostia din codul nostru rutier. |
Spyk3 sincer mi se pare o prostie ce zice prietenul tau :) dar no'...daca e in "cartea albastra" atunci asa o fi:))
Quote:
|
Quote:
|
baieti nu stiti starea drumului dintre Deva si Sebes ? ...Unde se lucreaza,ce portiune,rute ocolitoare etc.
Merci |
Eu zic sa te abtii zilele astea sa meri la Orastie,daca sti vreo ruta ocolitoare,du-te.
http://www.hunedoreanul.ro/eveniment...soferi-2940345 |
ruta ocolitoare stiu pana la intrarea in orastie...iesi sus in deal aproape la intrare:| alta nu stiu
|
Quote:
|
nu stiu traseul :|
|
1 Attachment(s)
E foarte simplu traseul: Intri in simeria de pe DN si mergi tot inainte dupa drum, treci pe langa parcul dendrologic (in stanga ta), apoi pe un pod peste Mures si ajungi la o intersectie unde faci dreapta spre Geoagiu; de acolo mergi tot inainte pe drum pana la o intersectie unde faci dreapta pe un pod, iar de acolo iarasi tot inainte si iesi la halta Geoagiu, exact dupa Orastie la cativa km.
Daca nu intelegi da-mi pe PM numarul tau de telefon si te sun. |
Ruta ....Simeria...Geoagiu...Orastie ..este singura pe care poti sa mergi....fara sa stai la coada...daca nu stii traseul ...mai ia pe cineva cu tine..sau fa-ti rost de un GPS ;)
|
Quote:
|
merci baieti...maine plec la nunta la Alba-Iulia si de aceea va intreb.Inca nu stiu sigur cu ce o sa merg...daca merg cu masina cred ca o sa aleg traseul acesta cu simeria-geoagiu
|
Drum bun;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning