Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22728-discutii-povesti-noutati-zona-hd-deva.html)

Kedy 16-08-08 23:06

Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA

Am fost si am alimentat bestia din OMv la 3 dimineatza e plecarea, ne auzim peste vreo 2 saptamani ;)

SpYk3 16-08-08 23:16

drum bun si distractie placuta :)

SpYk3 16-08-08 23:41

Mai baieti haideti sa va povestesc o chestie.
Ma intreaba un prieten care face scoala de soferi acum ,sa se dea si el mare ca stie legislatie :lol:,si zice" Ce distanta trebuie sa pastrezi intre tine si cel din fata cand circuli", si zic ma nu stiu in metri ,da stiu asa : " Pastrezi distanta in asa fel incat sa poti efectua o manevra in conditii de siguranta " ,el nu ca nu-i asa ,ca trebuie facut asa " viteza ta impartit la 2 plus 10m si iti da distanta" ,si zic ma adica cum eu merg cu 10 km/h .10/2 = 5m + 10m = 15m,adica eu ca merg cu 10km/h trebuie sa pastrez 15m distanta de tine ?,pai la 10 km ma dau jos si pun picioru si se opreste :|.
El nu ma ca asa scrie in legislatie ,in 3 carti am cautat.

Deci asta e prostia din codul nostru rutier.

F.R.Sonic 17-08-08 05:15

Spyk3 sincer mi se pare o prostie ce zice prietenul tau :) dar no'...daca e in "cartea albastra" atunci asa o fi:))

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 1699893)
Am fost si am alimentat bestia din OMv la 3 dimineatza e plecarea, ne auzim peste vreo 2 saptamani ;)

Sa ai grija de jucaria aia mica de la mine :D8) si sa o asculti ca zice bine :)

SpYk3 19-08-08 09:34

Quote:

Originally Posted by spielbergl (Post 1703410)
vad ca aici numai unii pot sa posteze... hm... Mare domn FRS

nu cred ca asta e problema,eu unul cred ca s-a saturat de offtopic ;)

SpYk3 22-08-08 13:34

baieti nu stiti starea drumului dintre Deva si Sebes ? ...Unde se lucreaza,ce portiune,rute ocolitoare etc.
Merci

r27kul 22-08-08 13:57

Eu zic sa te abtii zilele astea sa meri la Orastie,daca sti vreo ruta ocolitoare,du-te.
http://www.hunedoreanul.ro/eveniment...soferi-2940345

SpYk3 22-08-08 14:32

ruta ocolitoare stiu pana la intrarea in orastie...iesi sus in deal aproape la intrare:| alta nu stiu

sNap7 22-08-08 15:05

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 1709708)
ruta ocolitoare stiu pana la intrarea in orastie...iesi sus in deal aproape la intrare:| alta nu stiu

Poti merge pe Geoagiu si iesi dupa Orastie. Intri in Simeria si mergi spre Steaua Muresului si o tii tot drept, iar in Geoagiu sat nu faci stanga spre Geoagiu Bai ci faci dreapta pe pod si apoi o tot inainte si vei iesi dupa Orastie la 2-3 km.

SpYk3 22-08-08 15:11

nu stiu traseul :|

sNap7 22-08-08 15:30

1 Attachment(s)
E foarte simplu traseul: Intri in simeria de pe DN si mergi tot inainte dupa drum, treci pe langa parcul dendrologic (in stanga ta), apoi pe un pod peste Mures si ajungi la o intersectie unde faci dreapta spre Geoagiu; de acolo mergi tot inainte pe drum pana la o intersectie unde faci dreapta pe un pod, iar de acolo iarasi tot inainte si iesi la halta Geoagiu, exact dupa Orastie la cativa km.

Daca nu intelegi da-mi pe PM numarul tau de telefon si te sun.

*HD_85_GEL* 22-08-08 15:35

Ruta ....Simeria...Geoagiu...Orastie ..este singura pe care poti sa mergi....fara sa stai la coada...daca nu stii traseul ...mai ia pe cineva cu tine..sau fa-ti rost de un GPS ;)

stilostilo 22-08-08 15:35

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 1709799)
nu stiu traseul :|

Aveam eu un program ii spunea sony map daca imi mai aduc aminte si cu ala iti poti face traseu.

SpYk3 22-08-08 15:42

merci baieti...maine plec la nunta la Alba-Iulia si de aceea va intreb.Inca nu stiu sigur cu ce o sa merg...daca merg cu masina cred ca o sa aleg traseul acesta cu simeria-geoagiu

stilostilo 22-08-08 15:43

Drum bun;)

All times are GMT +2. The time now is 03:37.

- Copyright 2026 4Tuning