![]() |
Re: Cafeneaua oneştenilor
felicitoaiele noastre dexter.
pt intalnirea de maine seara de la bacau. se baga careva ? sa stabilim o ora de intalnire/plecare. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
da nenea Marius....mergem cateva masini de aici....daca vrei sa vii ne vedem la 6 fara un sfert la Mol la benzinarie...daca e sa intarzii sau ceva da un telefon...
|
ok. la 17:45 voi fi la mol. daca e sa intarzii vreo 2-3 minute...care ma asteapta si pe mine cu o cafea? :lol:
|
Quote:
|
|
1.eu voi merge, sper sa nu intervina nimic.
2. il cunoaste cineva pe acest user: https://forum.4tuning.ro/member.php?u=76310 ? |
eu unul nu stiu cine e
Marius , daca merge la 4TD cand si la cat pleci? |
nu stiu exact andrei. cum am spus, sper sa nu intervina nimic. planuri am sa fac atunci cu 2-3 zile inainte. poate am sa plec inainte de eveniment ca sa mai pierd vreo saptamana prin bucuresti. inca nu stiu. cand am sa ma decid am sa te anunt.
|
bun asa...de la noi s-ar putea sa plece vineri dimineata(pe 12 martie) 3 masini , vineri seara vom pleca sigur de aici cu un minim de 4 masini , iar ceilalti vor veni sambata sau duminica...
|
care vii la Bucuresti sii te intorci sau duminica acasa?
|
SPL Chalenge , Mini 2000
. . . . 5.Savin Eduard - Vw Bora - 140.7 Db |
Congrat's! Posesorului, echipei si clubului!
|
Quote:
Vezi ce faci cu surpriza aia sa fie gata mai repede... La 4Tuning Days Onesti(daca ne da primarul autorizatia ptr.expo , atat a zis Gratzian sa facem cand am vorbit cu el la Bucuresti...) iti ofer un loc de onoare...De fapt intregului staf PLM... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning