![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
Quote:
Daca nu face el asa ceva este un baiat pe care il cunosc si se pricepe destul de bine la scule.El isi tot repara ce i se strica..... Daca vrei imi lasi PM si vb |
prezent oriunde oricand si la orice ora...numai sa fie
|
1 Attachment(s)
oare am putea sa prindem si noi o vreme apropiata de asta incat sa facem niste poze in parcare acolo?
|
Super poza, apare si una din casele mele si una din masini... o sa-ti cer drepturi de autor... :)
|
Va pupa Paul de departe ...
Baietii s-au gandit ca nu este bine sa ma mai dau cu userul meu si l-au banat ! Noroc ca unii membrii din staff sunt amabili si au incercat sa afle motivul si sa rezolve dar din pacate in nu a fost posibil ! Eu ma dau cu acesta sau oricare altul .. va trag cu ochiul ;) sa va dati seama ca sunt eu si cu asta basta. Nu are rost sa imi prind mintea pentru un simplu suspend pe cont ! Sa traim toti fericiti aici, in mica noastra comunitate virtuala si sa-i lasam pe cei care au lumea la picioare sa abuzeze de ea ! Trebuie sa fi cu o secunda mai destept decat ei intotdeauna! Le doresc sa isi tina cat mai mult timp pamantul sub picioare ! Daca incepe sa se zguduie sa se tina bine de ce au in jur ! |
Cine asteapta vara, are ce aspta. Mai multe detalii aici
|
Awsome !! :shock::shock::shock:
|
lupalb - da, am fost in sibiu
nosfer - te-am vazut ieri, intrai la MC Donalds, frumos se vede |
Quote:
|
nu...m-am uitat la masina decat:)))
|
M-a luat Adi cu el sa stea masina echilibrata altfel sta lasata rauuu de tot pe partea stanga !
Eu am venit cu bolovani in buzunare sa echilibrez greutatea ;) |
Si va duceati la MC sa mancati sa fie masina mai LOW ?:))))
|
Quote:
|
Quote:
Am bagat la ghiozdanele .. Cand ne-am urcat in masina .. poc .. 3 cm s-a lasat fata ! |
Dumnezeu sa il ierte pe dr.zozo.Totusi inca nu a aflat nimeni motivul decesului?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning