![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU
Quote:
|
eu stiam ceva de 30 de ron....
|
Quote:
o vopsesti.....:rolleyes2 |
Quote:
|
http://www.libertatea.ro/index.php?s...ire&sid=189880 felicitari baeti .
|
Super articolul,si mai robert,nu imi vine sa cred,2000 lei amenzi????Si ce ai facut le-ai platit sau s-au prescris??????
|
Quote:
|
Quote:
Tare articolul! singura masina (din cele 4) cu portbagajul plin :lol: |
iti multumesc mult si cumva conteaza la bani daca e in 2 culoti?
si cum fac duc masina asa vopsita in culorea p care o vreau la ei la RAR si ei mi-o omologheaza sau cum? da eu am dacia crem si o fac negru mat sper sa gasesc vopsea dar vad eu ce fac. |
sa-ti traiasca Robert :).Pentru orice nelamurire, ajutor poti sa ma suni.
|
:joy: :joy: :joy: FELICITARI !!!!!!!!!!!!!:dance: :hug: :tenisclap :drunk: :drunk:
|
Sa iti traiasca FAMILIA ca acuma sunteti 3 ... Multa sanatate la toti 3 si sa dai de baut coane ca ai de ce !! :lol: :twisted: :idea: :bunch: :joy:
|
Sa-ti traiasca!!!La mai multi:peace: :bunch: :bunch: :drunk:
|
Sa-ti traiasca. si pt cine nu stie,este baietel! :bunch: :bunch:
cand te vedem asa :tetter: cu el? dai de baut TAU-le. :drunk: :drunk: :drunk: |
va multumesc din suflet, sunt super emotionat! baietelul meu imi seamana leit toate astistentele imi spuneau asta inainte sa-l vad.... semana cu taticul asa strigau cand mai ieseau din salonul de nastere a fost si este ceva de nedescris... bebelul meu (vlad alexandru) este lumina ochiilor mei... a avut la nastere 3,5 kg nascut prin cezariana... e o dulceataza de bebel... am poze cu el exact cand l-a scos din burtica mamei (am rugat o asistenta sa-i faca poze) nu pot momentan sa le scot ca nu este aparatul meu si nu am ce imi trebuie la el... maine poimaine am de alergat super mult...
va multumesc toturor pt urari.... numai bine o sa arat cateva poze in scurt timp si cateva filmuletze....pa pa... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning