![]() |
Re: Comentarii lucrari!
ra2 de data asta il iertam :mrgreen: pt ca ai iesit lucrarea exceptionala ;)
|
e misto masina
singurul lucru care nu imi place e defectul ala de la spoilerul fata (jos)nu stiu daca e de la tine sau era si pe original dar arata urat |
Quote:
|
Spoilerul e "ciupit/ros" jos in lateral (pe buza aia) ...cred ca ai luat o groapa ceva ...
E misto efectul de carbon...dar trebuie sa-l faci si cu spatii goale (nu se vede textura de carbon pe toata suprafata , unde sunt lumini puternice trebuia sa stergi textura.. ;)) Si trebuia sa retusezi umbra ...ca pare ca leviteaza ... ...In rest :shock::shock::shock::shock: Beleaa :twisted: keep it up !! PS: cu cat e artistul mai bun cu atat sunt comentariile mai exigente ! |
danke bajetii!:D
backgroudnul...era aiurea sa o las fara background...nu reuseam sa reconstriesc masinile prin geam..bla bla bla...am facut-o rpd masina..si am realizat la sfarzit k puteam sa 'ridic' solul...umbra...am ajustat-o un pic in functie de cum am pus spoilerul si coborat garda..in rest asa bate lumina...uita-te la original....iar carbonul...nu stii ce lene aveam sa il 'fade-uiesc' k sa fie mai real:lol: ..oricum are vre-o 2 saptii goale:-P :lol: .imi pare bine k mi s-au spus chestiile astea ps: in general toate spoilerele de drift sunt ciobite dupa primul tur:evil: :-P iar si din nou mi-era lene sa il 'repar'....a mer rapid masina..cel mai mult am stat la aripa spate.... ps2:thx again ps3:@dshock....artist...deja ma simt flatat:oops: :lol: te astept cu boNba!(bonbele) ps4-deja devine enervant- - nu a vazut nimeni k am 2 volane? :lol: :lol: iar mi-a fost leneeee |
:lol::lol::lol::lol::lol: care bomba ?? nu m-am apucat inca de 911 :oops:
|
1 Attachment(s)
mah ...nu radetzi de mine ca asta e prima masian a mea in vt
|
comentatiii fratilor si la mine :) ......
|
Astept ....nimik.......doar nu l-am facut perfect?
|
nu, perfect nu e e cam neclar apoi e un defect la imbinarea aripii fata,ai vopsit si manerul usii,jentile incaleca aripa,eleronul spate nu pare sa aiba continuare prin luneta si prin geamul usii
si cu oglinzile alea ce e ..........sunt transparente?:) |
faza cu perfect...a fost o gluma...e prima mea masina...
am nevoie de ajutor la vopsit..... cine ma poate ajuta cu un tutorial in "camtasia"..... de ex: eu iau o bara verde ...si masina e rosie ...vreau sa le fac de o culoare am incercat din o gramada de tutoriale ....si Nimik.......unul in "camtasia" ar fi bine venit:rolleyes2 :rolleyes2 |
integrezi bara in masina ,selectezi ce vrei sa colorezi ,ii dai desaturate,variations si te joci cu alea
e bina inainte sa decupezi de pe masina sa ii dai si iei un desaturate si sa lecompari,sa nu fie diferenta ca de la cer la pamant sper ca te-am ajutat cu ceva |
2 Attachment(s)
Primul meu efect de angel eyes.... :lol:
Ce ziceti e bine ?:rolleyes2 |
https://img208.imageshack.us/img208/9...01av7zm.th.jpg
https://img232.imageshack.us/img232/3...tza27zx.th.jpg https://img232.imageshack.us/img232/6...cie14el.th.jpg Am zis sa nu ii mai pun bari s vad ce iese......sunt incepator:rolleyes2 |
|
vio[s] ,mie imi place .cred ca e bine,pare destul de real
|
vio depinde acum daca e noapte sau zii ;) mi se pare destul de real
|
most wanted tu esti la inceput
pe masura ce avansezi o sa it dai seama ca masina aia are o gramad de greselii ps: nu incerc sa ma dau mare ca nici eu nu sunt cine stie ce as in domeniu |
hai sa iti zic cateva:jentile alea de pe honda sunt plate.eleronul e neclar, la pragl ai vopsit si gura de aer,la spoiler nici nu ma bag.......:)
|
:oops: :oops: :oops:
de trei zile fac ..... AM nevoide de ajutor ..ar fi bine daca ar fi cineva langa mine sa imi zica cum sa fac . ca di tutorila nu am inteles nimik :rolleyes2 :rolleyes2 |
1 Attachment(s)
ia zicetimi shi mie cum mi-a iesit prima lucrare doar cu brush...stiu k sunt multe greseli...
|
super marfa ... arata destul de real .... dar kred k ar fi aratat mai bine fara emblema nos....
|
2 Attachment(s)
vreau si eu pareri ...
|
ms man.....shi tie tia iesit tare masina dar tre sa mai lucrezi la janta d p fata k e putin cam suie...cam atat am obs . bafta...
|
1 Attachment(s)
iar eu! .....ce zicetzi
|
1 Attachment(s)
De asta am uitat.....
|
La prima masina ar fi trebuit sa mai lucrezi la spoilerul fata....
La a doua kitul nu are aceeasi culoare cu caroseria si ar fi trebuit sa lasi si tu garda la sol,arata aiurea...In rest e bine..Succes!!! |
2 Attachment(s)
ultima lucrare ... stiu k are cva greseli ....
|
carbonul nu pare real,la spoilerul fata ai pata aia acolo(ai incercat brush?),jantele sunt ciopartite si plate,unde i-ai scos antena e prea neclara zona,iar la vinil unde se unduieste pe aripa forma nu se schimba(asa cred ca ar trebuii),unde ai scos numarul in departare e prea intunecat
in schimb pragul ti-a iesit destul de bine |
1 Attachment(s)
Re.. 2 all .. sunt cam nou pe aici . sry 4 off -topic...boboc in VT.ca in masini . sunt vechi!! o sa va arat si eu o lucrare de a mea cat de curand.. :oops:
|
1 Attachment(s)
cum este masinuta mea?
|
sunt nou pe aici bobocel k col4subaru
|
pragu ala arata nasol ... trebuia sa il faci si tu mai mare ... ar fi trebuit sa lasi garda la sol ... jantele sunt taiate stramb si nu au discuri de frana ...
culoarea ti-a iesit bine |
2 Attachment(s)
c parere aveti???
|
Vam Promis o lucrare de a mea ce ziceti de subaru asta ?astept sa mi se zica greselile
|
1 Attachment(s)
ce parere aveti,e ceva de capul ei?
|
2 Attachment(s)
spunetimi shi mie c nu e bine k sa corectez...
|
pai .... folosesti aceeasi janta si in fata si in spate?? ..... si neonu ala il pui numai pe lateral?? trebuia sa apara si in fata
|
uite k la janta nu m-am gandit....am sa vad c pot face la neon...
|
si buza fata e putin suspecta,iar rotile parca sunt putin prea mari,si inscriptile de pe lateral ale masinii originale daca nu le-ai scos nu cred ca trebuia sa le vopsesti
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:14. |
- Copyright 2026 4Tuning