![]() |
Re: Club Renault 5
Quote:
|
parka schimbase cineva de curand releu de incarcare.
pot sa aflu mai mult info ? de unde cat costa ... 10x |
de la dan,de pe giurgiului.550 de mii.se schimba in 5 min.
|
valir5gts, da-mi si mie adresa exacta de pe giurgiului ca mi-a murit releul de la goarna si poate gasesc acolo. mersi
|
daca ai fi cautat un pic mai atent gaseai chiar aici in topic.este pe giurgiului 30.
|
ah... e in adresele alea de acum multe pagini si de-aia, recunosc ca mi-a fost cam lene... multumesc
|
am usi complete (pentru modelul cu 4 usi)
|
Quote:
|
Quote:
|
in seara asta masina mi-a facut o surpriza nu tocmai placuta, are o scurgere de ulei, al intregului ulei din blocul motor, nu este pe la chiasa, nu este pe la filtru... este posibil sa curga in cutia de viteze? mi-a aruncat ulei si pe ventilator. a mai avut cineva probeme ca asta? oricum eu ma pregatesc pt ce poate fi mai rau...
|
Quote:
|
Am patru jante al de 13 pt R5 de vanzare sau schimb cu jante al 14 sau 15 pt Dacia Nova.
|
un pret pentru jante?
|
100 euro toate patru, ma duc la garaj sa le fotografiez si postez si poza imediat.
|
ma.........v-ati facut stickere?
|
miez se ocupa...
|
din pacate prietenul meu care trebuia sa le faca .. "sa dat la fund" ... :((
dc stie cineva pe altcineva, sau loc sa facem .. pls say ;) |
vreau si eu modelul sa caut sa-mi fac in ploiesti
|
Macar sa facem rost de hartie din aia smechera..., ca dupa aia le-om printa noi undeva..., am gasit ceva care sustin astia ca merge si pe imprimante cu jet de cerneala "http://www.algernon.ro/produs.php?id=120"
Daca are cineva timp sa faca o tura la astia sa intrebe exact despre ce e vorba. Punem banu' si luam cateva coli si s-a rezolvat..., ca imprimante avem :) |
Quote:
salutare. va mai amintiti de masinuta din poza? eu sunt noul propietar. sunt din timisoara. ma primiti in club? :) |
2 Attachment(s)
Aici sunt fotografiile jantelor:
|
:lol: masinutele astea au o boala contagioasa, le cad capacele de la rezervor...
|
am si eu roti din astea vreo 8 bucati(2 seturi).Am si doua aripi de fata,capota,haion,doua usi complete,punte spate completa,radiatoare de caldura,trei motoare (1.1/1.3/1.4)normale cu cutii de viteza in 4 si 5 trepte.Pentru detalii telefon 0724269455 sau pe mail
|
Mesaj pentru 50mps:Motorul este perfect,nu consuma ulei,are cutie de viteze si este complet echipat....pret:550 RON
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Daca si restul pieselor sunt tot de pe aceeasi masina ca si jentile nu cred ca ajuta prea mult posesorii de super5..., mai ales ca motorul pe alpin era longitudinal (ca la dacie) nu transversal ca la super5 |
MIEZ: cu stickerele pot sa va ajut eu... am un amic care le-ar putea face, daca e ok astept sa ma contactezi (id yahoo: tzorrro) si sa vedem cat de ieftine ar iesi.
|
Unde as putea si eu sa gasesc un parbriz de renault super 5 din 1987? Multumesc anticipat
|
Quote:
Daca nu vrei asa..., incearca la lemofrance (www.lemofrance.ro) |
Quote:
|
so exista un club r5 sau nu ? se fac intalniri sau nu ? primit isi fete in club :) ?
|
- da exista ..
- se fac intalniri .. cam rare :( - nu se fac discriminari .. deci da |
4 Attachment(s)
Salut,
Pretul aproximativ pt un sticker dimensiune 20x30 ar fi 10RON. Modelele sunt mai jos... asa ca sariti cu reply cine vrea si precizati si culoarea ;) deadline sambata seara Bafta, p.s. de o intalnire ce ziceti ? ? |
de obicei unde se pozitioneaza, ca sa ma orientez si la culoare...
|
eu as vrea unul pe portocaliu! cum ai putea sa mi-l trimiti si sa-ti fac plata???
|
Quote:
sau unde vrei :) |
din pacate, asa cum am vorbit cu Miez, modelele alea nu prea o sa poata fi facute la banii astia, si, cel mai important, nu o sa poata fi facute de cel cu care am vorbit. Singurul care ar merge ar fi cel din semnatura lui Miez, pe ce culori vrea fiecare. Cei care stiu cum se face un sticker cu ajutorul cutter-plotterului stiu de ce.
|
:D pe frunte merge??? sunt mandru de piticul meu care momentan estela "terapie intensiva" cu sistemul de franare
|
eu zic ca merge oriunde vrea fiecare, atata timp cat stabilim care sa fie sigla, motivul e simplu: ia incercati sa luati voi o coala albastra sa zicem si sa taiati un model in ea, vedeti, va iese in 2 culori?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning