Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Masini - Made In Constantza (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/897-masini-made-constantza.html)

AdiNX 12-01-06 20:36

Stie careva ce s-a intamplat cu WRCul lui Andrei? l-am vazut azi parcat ca de obicei cu botu in tufisuri si am observat k are bara spate plesnita (chiar sparta) in stanga.

daca nu stiati si-a luat si niste jante noi belea :wink:

SMocKey21 12-01-06 21:08

nu am vazut daca o arde k era aglomerata soseaua dar m-am uitat la aspect si mi-a placut foarte mult......Felicitari celui care a facuto!

ERY 13-01-06 09:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"AdiNX\"
Stie careva ce s-a intamplat cu WRCul lui Andrei? l-am vazut azi parcat ca de obicei cu botu in tufisuri si am observat k are bara spate plesnita (chiar sparta) in stanga.

daca nu stiati si-a luat si niste jante noi belea :wink:

Bara spate nu e plesnita....a atins-o putin intr-o bordura...nimic serios. Jantele.....belea :wink:

AdiNX 13-01-06 09:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
Bara spate nu e plesnita....a atins-o putin intr-o bordura...nimic serios. Jantele.....belea :wink:

Mie mi se pare nasol... m-am gandit yo k a lovit-o intr-o bordura, da' tot arata naspa... trebuie sa o repare k ii strica imaginea. putin chit, o vopsea si gata k banuiesc k nu o sa faca alta bara, nu?

ct77pia 14-01-06 15:07

dece i-ti dai cu parerea cind nu stii nimic?

Insanity 20-01-06 20:26

Re:

Quote:

Originally Posted by \"AdiNX\"
Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
Cand o sa se mute X_zibit in Coiciu.

in coiciu nu prea cred... poate prin mamaia sa-si faca vreo vila :D
eu de fapt ma gandeam ca o firma din domeniu' tuningului auto sa faca un concurs, o tragere la sorti si sa modifice masina castigatorului k romanu' nu prea are bani k sa faca masinile moca la oameni (asta se stie de mult), deci macar cate o masina pe an...

I have very strange ideas at night :twisted:

Clar la mocangeala, ca vb aia firmele de tuning merg pe baza de moka ca vb aia romanu e sarac... si daca e sarac de ce sa nu-i faca cineva masina moka?
Apropos am si eu o dacie si daca e vreo firma de tuning care...
sa pot s-o vand si eu cu 52 de milioane nu cu 50...

AUTOonline 26-01-06 18:27

Salut baieti

sandrin 18-02-06 17:13

am vazut si eu loganul despre care vb.. dar nu chiar asa bine ..oricum m-am intors si se auzea misto evacuarea..
Acum cateva zile am vazut RTC-ul schimbat .. are cineva poze cu el..

mike20 18-02-06 17:54

3 Attachment(s)
:arrow:

metal_militia 18-02-06 19:31

wow wow...e in parc la gmd???tare gmdu d a adus asa masini la vanzare...si 2 dintre masinile \"mele\" au stat acolo...misto masina chiar daca sunt cam urate farurile :roll:

CT99WUW 19-02-06 10:57

re

3 Attachment(s)
si cam asa...astra aia e cea mai tare dintre cele mai tari..simpla...suspensie jante grila si pleoape si atat ...este belea rau .Scz de calitatea pozelor o sa mai fac cand o prind

CT-07-APV 20-02-06 20:52

3 Attachment(s)
CT-06-YZF rusine!!! RTC e coleg cu tine de club si tu intrebi daca mai e in Cta? Hmmm. Daca tot am scris si eu aici (sunt destul de nou in oras si in lumea masinilor) as vrea sa pun cateva poze si sa aflu parerea despre cum arata masina mea, sunt chiar la inceput cu ea deci nu fiti prea critici :D

Psycho 20-02-06 21:12

1`st .. scoate coada de \" rechin \" de pe ea e kitch ..

2`nd .. schimba lumina in bord pune una alba eventual schimba si ceasurile fa`le albe sau alta culoare .. oricum ceva diferit de fabrica

3`rd .. scoate bandourile de pe ea k dau aiurea cu vinylu` ala ..

4`th .. scoate tziganiile alea de la stropitori

si in rest numai sanatate asta e parerea mea la prima vedere

Most_Wanted 20-02-06 22:50

Nu fitzi prea duri cu ea....
mah oricum....inainte sa plece proprietarul in armata in fiecare seara frane de mana burn-out..linutze ...si o gramada de chestii facea...
o proptea usor in gardul bisericii...... si......ii dadea frate nu gluma burn-out .........cand te uiti la ea zici ca nu poate ..dar eu am vazuto.
:peace: :peace: :peace:

cristivw 22-06-06 21:29

Re: Masini - Made In Constantza

4 Attachment(s)
al meu :D 8)
ps> inca este intr-un proces serios de schimbare :-P

cristivw 23-06-06 14:35

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted
e calumea ....dar nu ai pus si u o poza sa se vada jantele mai bine ....

nu vreau sa se vada jantele, ca le schimb :D eventual o sa le scot la vanzare si pun atunci poze.

Quote:

Originally Posted by bogdan C.E.T.
faci ceva la motor?

deja am facut... e motor nou, daca stau bine sa ma gandesc am si iesit din rodaj (am mai precizat undeva ca am schimbat tot ce tine de motor, mai putin bloc si alte maruntaie). de facut o sa fac: OBD tuning, filtru aer sport cu fanta in aripa din dreapta (cine stie cunoaste :D), si alte chestii nu prea, pt ca vreau sa-mi pun in el un 1.8T de VW (passat, golf, seat, tt, etc. ce-oi gasi, ca-s la fel - mai putin cel de tt si seat cupra pt ca difera puterea din turbina) cand om intra si noi in uniune. motorul este considerat oricum piesa de schimb, si in germania se iau usor, si bune chiar.
ma gandisem sa-mi pun chiulasa de 16V pe al meu, sa-i mai cresc din putere, pt ca puteam s-o fac ieftin si fara prea mare bataie de cap... dar mai bine un 1.8 turbo de generatie mai noua ('99 - 2000+)

RasulESanatos 26-06-06 20:28

azi diminetza cand veneam de la munca am vazut prin tomis 3 pe unde trece 305 mai susu de spalatoria aia(ptr cunoscatori) o masina belea nu am apucat sa vad ce era da era belea :D avea pe capota ceva belea si nu era autocilant era pictat. si un pic mai susu de asta era iara o masian da nu cu nr de romania iara belea si nici pe ai anu am apucat sa vad ce era :| ca merega ala cu maxi taxi ca nebunu :)))

ERY 26-06-06 22:04

Topicul e "Masini Made in Constanta" ...nu "Ce am vazut prin Constanta" ...Oricum... postul lui RasulESanatos este prea tare....mi-e si mila sa il sterg...merita pusa la dDivertisment... :D

[-O-] 27-06-06 12:43

Quote:

Originally Posted by RasulESanatos
si un pic mai susu de asta era iara o masian da nu cu nr de romania iara belea si nici pe ai anu am apucat sa vad ce era

Este posibil sa fi fost Opelul ala Calibra gri metalizat care a aparut de putina vreme (de la inceputul lui mai, cred) in cartier si este mereu parcat pe str. Adamclisi. Masina este intr-adevar belea d.p.d.v. al aspectului; sub capota nu stiu ce are. O sa incerc sa-i fac niste poze zilele astea.

X-Ray-Eyes 27-06-06 14:32

Quote:

Originally Posted by RasulESanatos
azi diminetza cand veneam de la munca am vazut prin tomis 3 pe unde trece 305 mai susu de spalatoria aia(ptr cunoscatori) o masina belea nu am apucat sa vad ce era da era belea :D avea pe capota ceva belea si nu era autocilant era pictat. si un pic mai susu de asta era iara o masian da nu cu nr de romania iara belea si nici pe ai anu am apucat sa vad ce era :| ca merega ala cu maxi taxi ca nebunu :)))

Cred ca ai vazut Skoda Octavia argintie a lu' SAM cu Samuraiul pe capota ...

Quote:

Originally Posted by [-O-]
Este posibil sa fi fost Opelul ala Calibra gri metalizat care a aparut de putina vreme (de la inceputul lui mai, cred) in cartier si este mereu parcat pe str. Adamclisi. Masina este intr-adevar belea d.p.d.v. al aspectului; sub capota nu stiu ce are. O sa incerc sa-i fac niste poze zilele astea.

Dupa Nr de prezoane de la jante ( 5 ) eu zic ca e ori V6 ori Turbo ... dau nu am auzit sa " stranuta " ... deci mai dgraba V6 ...
Sau poate cel care a avut-o a bagat sistemul de franare de pe calibra V6 ... si ea poate sa fie de 1.8 , 2.0 , 2.016v , 2.0 16v Ecotec , bla bla .. dar mai slabe shanse ...
Merg pe V6 .

sandrin 27-06-06 17:53

4 Attachment(s)
am vazut si io o calibra gri metalizat cu nr strain …. cred ca de asta e vorba :arrow:

RasulESanatos 27-06-06 19:56

Quote:

Originally Posted by sandrin
am vazut si io o calibra gri metalizat cu nr strain …. cred ca de asta e vorba :arrow:

dap pe asta l-am vazut si eu :)))) si da cred ca samurai era ala pictat :))

sandrin 27-06-06 20:10

1 Attachment(s)
un filmuletz cu calibra ... ;)

p.s. spune-ti si mie dc pozele ep care le uploadez se vad gen lista si nu se vad gen thumbnails... cred ca de la extensie... :???:

Psycho 27-06-06 21:17

calibra aia e in fiecare zii pe adamclisi .. o vad mereu cand ma duk la munci :)

Most_Wanted 27-06-06 21:59

belea calibra a cui e ...e in vreun club ..

[-O-] 28-06-06 01:11

Da, asta e Calibra de care vorbeam si eu...da' ce dreq, suntem toti vecini de stim masina si o vedem zilnic, lol ?!? :)

X-Ray-Eyes 28-06-06 01:22

2 Attachment(s)
O sa apara alta , rosie deocamdata in Cta ... mult mai tunata decat asta !!!
:)
S-au inceput " muncile la ea ... o sa iasa ceva frumos ...

GABBY_ 28-06-06 07:06

daca priza de pe capota nu va fi ptr aerul rece folositor turbinei mai bine o lasa.e moda tare de tot cu capota gaurita de cele mai multe ori fara rost

ZET-EVO 28-06-06 11:38

Parca nu prea ati taiat bine:P

Din cate am inteles ar fi o Calibra 2.0 turbo cu niste modificari majore pe la turbina etc... O conduce un pletos >:P

[-O-] 28-06-06 15:20

Bai tata, azi pe la 11 si ceva eram la benzinaria OMV din Tomis Nord...si trece pe langa mine un Lamborghini galben cu nr. CT 115 PROBE (alimentase, sau nu stiu ce dreq facea pe acolo) de mi-a cazut fata definitiv. Am uitat si de poze si tot...e prima data cand am vazut asa ceva de aproape si-ti taie respiratia masinuta....wow!

leonard 28-06-06 19:35

da mah...shi io lam vazut pe tomis la victoria....ii sta bine galben shi are un sunet..itzi cade fatza

Psycho 28-06-06 20:54

da .. eshte amshina lu perifan ... ala care a avut si corvettele ;)

Psycho 30-06-06 20:07

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes
O sa apara alta , rosie deocamdata in Cta ... mult mai tunata decat asta !!!
:)
S-au inceput " muncile la ea ... o sa iasa ceva frumos ...

e aia a lu ala de la KMY`s club ?! ????

ady_gti 01-07-06 12:47

3 Attachment(s)
Chiar daca a fost bagata la curse nu vad problema ,,,, .. daca nu avetzi bani sa cumparatzi una nu mai fitzi asa invidiosi...............

Most_Wanted 02-07-06 15:50

prea belea 205`ul asta ...e tare .....

Psycho 02-07-06 18:12

ba da da-l draq de peugeot sau ce draq e k l-ai pus de n ori p forum am inteles ..

LiviuTZ 02-07-06 19:14

Fratilor am si eu o rugaminte la voi....stiu ca nu este chiar locul potrivit unde sa intreb,zilele astea plec in constanta si vreau sa imi fac un spoilar fatza ptr calibra,puteti sa imi ziceti si mie niste firme de tuning de la voi din constanta?mai preferabil un numar de telefon!Multumesc mult

X-Ray-Eyes 02-07-06 21:22

Quote:

Originally Posted by LiviuTZ
Fratilor am si eu o rugaminte la voi....stiu ca nu este chiar locul potrivit unde sa intreb,zilele astea plec in constanta si vreau sa imi fac un spoilar fatza ptr calibra,puteti sa imi ziceti si mie niste firme de tuning de la voi din constanta?mai preferabil un numar de telefon!Multumesc mult

Spoiler fata vrei ? Nu vrei un Powerchip ?
Se face si una si cealalta ... depinde ce te intereseaza mai mult ...

LiviuTZ 03-07-06 08:22

1 Attachment(s)
M-ar interesa doar un spoilar de fatza deocamdata...ca asta poti face??

sandrin 03-07-06 13:27

2 Attachment(s)
zilele astea am vazut si eu lamborghini-ul ... super tare :shock:

All times are GMT +2. The time now is 09:26.

- Copyright 2026 4Tuning