![]() |
Re: Propuneri!
am gresit eu nu comentarii ma refeream la posturi sa astept un rasp ceva
|
8 Attachment(s)
am si yo cateva masini la propuneri....nu stiu ce sa zic despre ele...va pup si sper sa va placa!
|
|
4 Attachment(s)
Hai sa incerc si yo.
|
4 Attachment(s)
:rolleyes2 :!: .......
|
Ai pus stramb spoilerul la Cielo si culoare de pe skyline e nasoala :)
|
2 Attachment(s)
pun si eu o masina...ultima pe care am facut-o :ciggy:.....ce zici dadi...mai am de invatat?:D:D
|
toata viatza inveti ;)
|
aici ai foarte mare dreptate....dar eu ma refeream la alceva;)
|
dadi dar de ceilalti nu zici nimic?
|
pufy nice job, probabil daca la urmatoarea te straduiesti PUTIN mai mult ca la Honda intrii, Inca ceva incearca sa pastrezi aceeasi dimensiune la masina ( imagine ) sa-mi pot da seama mai bine de modificari. Bafta
|
dadi si despre rx8-ul ala ?
|
Quote:
|
14 Attachment(s)
pun si eu cv masini xxdadixx astept pareri;)
|
:sad: ma-m plicti sa astept un raspuns da sau nu?
|
1 Attachment(s)
Salut scuze, acum am vazut :D, lucrarile tale sunt frumoase. Vreau sa-mi modifici masina din attachment ( toyota ), o poti micsora si la 1024, te rog sa nu te grabesti, dupa ce o pui aici voi lasa restul membrilor sa decida ;) Bafta
|
e doar pt el ? :D
|
putem sa o lucram shi noi:D?
|
de ce nu! :P
|
atunci......sa vedem ce iese :D chiar ma plictiseam si nu stiam ce sa mai modifiq.....:(
|
2 Attachment(s)
:).........:arrow:
|
sa pun si eu masina dadi..probabil nu o sa intru nici acum k nu e cea mai reusita dar nu prea am avut timp sa ma ocup de ea....
https://img96.imageshack.us/img96/8161/toy1ce8.th.jpg |
Quote:
|
nu au vrut sa fie scuze...dadi nu a dat termen limita dar pur si simplu am si alte lucruri de facut...lucruri care au termen limita...
|
1 Attachment(s)
am gatat xxdadixx sper ca iti place;)
|
astept parerea celorlalti membrii in legatura cu Pufy si Ady, Barum mai ai de exersat :)
|
Quote:
|
pufy da..ady are ceva blurry/ciudat la bara fata :???:
:peace: |
eu zic: amandoi...foarte bune lucrarile...:)
pufy: brush super...rotile foarte bine alese:) Ady: nu e pre modificata da` e bine facuta...decat mult si prost mai bine putin si frumos... |
de accord cu voi sunt si yo...amandoi au facut o treaba foarte buna! foarte de calitate ady si idei superbe la pufy!
|
zic si eu parerea :-)
pufy: el cand lucreaza ,cam iese din limita reala ..ma refer mai mult la spoileru fata,cat si la aeriserea laterala(la geam acolo).aripile si rotile au soare pe ele, iar cadru este innorat, gata sa ploua.se vede aiurea.pragul este mai luminat decat caroseria..trebuia sa se apropie de culoare, ca intra in umbra (jos) barum: e binisor dar simpluta, mai lucreaza, nu e de DT ady:le face numa de mana kit`u, prin asa numitu procedeu "brush" .. ce sa zic... la prag, linia despartitoare dintre caroserie si prag e prea luminata acolo jos, gandeste-te ca-s umbre si ca in fundal e intunecat, gata sa ploua :-).spoileru fata putin modificat, cu o plasa si gata :D .nr de inmatriculare nu l-ai scos bine parerea mea ... mai lucrati cu totii. ps: dadi,eventual lor mai da-le o tema,2... ca asa dintr-o masina, nu prea poti sa-ti dai seama |
sunt de acord cu criticile lui tng....stiam si eu toate greselile astea,de-aia am si zis k nu e o lucrare f buna,dar chiar nu am avut timp.daca nu intru nu e suparare ,voi face o lucrare extrem de buna dupa ce termin cu wtb si voi demonstra tuturor ca merit un loc aici..ku o singura chestie nu sunt de acord,tng zice k ies din limita reala,te rog eu uita-te la spoilerul fata de la care m-am inspirat,dar nu am gasit poza intr-un unghi suficient de bun asa k am facut brush,iar la aerisirea aia la fel,dar mi-e sila sa caut poza acum....
p.s:dadi mai demult cautai inlocuitor,tng ti-ar fi macar un partener bun...are ochi pt greseli https://img82.imageshack.us/img82/2383/aebdb4.th.jpg |
pufy: brush super...
Ady:simplu si frumos |
acuma dadi...nu t supara p mine...DAR...se cere prea mult acuma sa se intre in dt...zici k intri in trupa lu` dzo d ingeri :lol:...serios acuma...restu` knd or intrat (mai demult) imi bag mana in foc k aproape (sau chiar nici unul) nu a avut o lucrare k shi civicu`,alfa-u` shi mr2-u` lu` pufy...sa fim realishti...shi u ar trebui sa POTZI sa faci c face pufy k sa potzi critica...;)....eu unu sincer zic k nu ejti la acelashi nivel...oricum u nu ai mai facut vt d mult dar shi at...;)...aja k nu cere imposibilu` k baietzii se straduie shi u tot amani shi porcarii dastea...sa fim serioshi ;)....nu o lua in nume d rau k nu am absolut nik cu u dar spun numai parerea mea ;)
|
Eu propun un Battle pt Detronarea lui Dadi ...Ceva de genu Pufy sau Andy(P.I.M.P. Boy sau chiar eu mi-as pune ambitia asta) Si daca imi dai iara warn Dady inseamna ca nu esti Fair Play sa ma confruntzi printr-un post cum se cuvine Succes in Viitor :P
|
3 Attachment(s)
re am sieu ceva sa vdm astept ceva sugestii
|
Quote:
|
pt masina ,dar eu am uitat k am fost acc in design team numai k tre sa dau acc si nush unde ;))
Nu stiu ce ai urmarit cu masina aia, e frumoasa dar kitul tau este o holograma, umbre 0, spoilerul nu e simetric si inca nu ai invatat cum se coboara o masina... Fa-ti topic si pune-ti lucrarile acolo. Dadi |
Imi pare rau amici dar nu mai raspund de mult la provocari, nici nu mai am adobe-ul instalat, am alte treburi dupa cum ati vazut mai intru si aici doar pt cei ce pun propuneri. Nu ma apuc sa va comentez la toti lucrarile pt ca iar ati umple paginile astea cu rugaminti pt comentarii. Ce fac eu este ceva constructiv, daca nu vreti sa va perfectionati, treaba voastra, mai sunt si alte forumuri dar nu 4 tuning :). Locul meu inca e valabil dar pana acum NIMENI nu a coborat o masina ca la carte, ati pus spoilere mari si roti imense. Nu e vina mea ca P.I.M.P nu stie de 3 luni sa dea ADD la grup. Hai bafta in continuare, membrii DT au fost alesi pe merit, nu port pica la nimeni dupa cum s-a vazut iar tie Kolegu ti-am dat warn pentru ca "o luasesi pe aratura.
P.S. Daca sunteti asa buni mai bine propuneti in loc de Offtopic. |
Deci Adi si Pufy sa dea join, eventual sa-i explice cineva lu P.I.M.P cum se face, sa nu mai faca offtopic, la fel va rog si pe voi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:08. |
- Copyright 2026 4Tuning