![]() |
Re: Toyota Supra vs. oricine peste 500 cp
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vreau 6 viteze...:) |
Quote:
|
Quote:
|
Ce intelegeti voi prin "panica"?
Sunt curios, nu de alta:) |
eu zic ca nu e nici o panica cel putin pana in 350 daca supra are reglajele bune
bafta, e de admirat unde ai reusit sa ajungi cu acel motor. |
Quote:
panica la modul ca de la 280 in sus veyronu e racheta...cilindreea isi spune cuvantul la un moment dat... |
Adica daca as avea 12 cilindri la acelasi cuplu si aceiasi putere ar fi sansele mele mai mari?
Interesant ca pe Texas Mile sunt multe supre care trec peste 370kmh dar un veyron nu face asta!!! |
Eu nu vin sa te contrazic sau sa-ti arunc in ochi chestia asta si nici nu contest...e o parere personala. Suprele alea de care zici tu sunt modificate intens pt astfel de evenimente. Sincer nu pot sa ma iau dupa ce spui tu, poate un anume veyron care a trecut pe acolo nu a facut asta, daca veyronul in general nu depasea 370, s-ar fi stiut demult, cu scandaluri etc...
|
Nu ai citit bine!!!
370kmh pe 1600m!!!Cu Start dupa loc. |
Am inteles acum
|
Ok, oricum personal as schimba oricand Supra cu un Veyron:))
Chiar daca intre anumite viteze ar fi Supra mai rapida....as schimba munca mea de ani de zile cu acea a zecilor de ingineri de la VW/bugatti:) Nu gasesc din pacate nici un candidat si nici bani nu am!!! Asta e visam si lucram la ce avem. |
veyronu e o uzina pe 4 roti iti dai seama....cata tehnologie exista acolo si milioane de euro...eu apreciez din alt pct de vedere masinile si pentru uz personal, daca as avea power overwhelming, mi-as lua zonda r in fata unui veyron oricand :)
|
Quote:
|
Deja va intinteti,eu vreau doar supra lui Virigiil :D
|
Quote:
Insa acest fapt are rolul de a reconsolida marca BUGATII, ramasa un pic in urma. Dar nu va mai dura mult si cu siguranta si Bugatti va adopta solutia Porsche - masini sport la pret redus - gen BOXSTER, anuntand in urma cu ceva timp ideea unui BABY VEYRON cu motor de 2.0 TFSI!!!!!!!! MARKETINGUL ASTA BATA-L VINA! |
boxster nu e o masina sport...
|
2.0TFSi ul ajunge destul de usor la 400 cp si cu quattro si cu un dsg si o caroserie usoara face minuni :)
|
Eu cred ca aici este vorba despre Supra lui Virgil,voi ce credeti ? :lol:
|
Quote:
Fiind foarte frig afara m-am bagat in ateliar langa Supra si dupa ce am scos motorul afara am dat jos si Galeria de evacuare,turbo admisia...vine chiulasa si probabil baia de ulei:)) Ma plictisesc acasa de sarbatori , am prea mult timp liber si nu sunt obisnuit cu asta:)) Asa ca intru pana la primavara intr-un mare santier: De data asta intru insa ceva mai profesional la lucru, toate piesele noi vor fi calculate pe un program 3D si construite la fel dupa care vor fi facute primele piese . In asta intra o admisie noua ,un Turbo si o galerie de evacuare ,sistemul de injectie,la fel si chiulasa care este deja in lucru........ Toate astea vor fi facute de viitorul producator de piese tuning vp900 !!! In spatele acestei firme sunt mai multe persoane (ingineri ,constructori auto,programatori,sponzori..etc. Printre aceste persoane m-am bagat si eu dupa multe discuti cu persoane care m-au convins ca majoritatea pieselor dupa piata sunt facut pt profit,nu pt performanta.... Mai ales ca am simtit de multe ori pe pielea mea ce insemana sa crezi in internet:(( In primavara anului urmator voi aparea cu mai multe detali si binenteles cu un nume nou pe Supra!! Acum trebuie sa fac reclama la o firma nu mai sunt o persoana privata:) |
Quote:
Mult noroc in ceea ce faci.... sper sa-ti iasa varianta asta cu mai multi asociati implicati in proiectul asta. Ai un target nou de putere / transmisie - etc ? :D |
Quote:
Transmisia va ramane momentan la fel insa la putere sper sa scot cu ca 1000-1500U/min totul mai jos si binenteles cei 1200Cp programati, posibil sa iasa si mai mult:) Peste cateva luni vom sti rezultatul exact. |
ce se aude e foarte interesant, bafta cu proiectu . deja se anunta un an nou cu performante pentru tine.
spor la munca ! |
Cu provocarile cum ramane?
Bafta la modificari, sa ne arati rezultatul. |
3 Attachment(s)
C-am asa arata prima galerie Supra calculata de un constructor si nu facuta in china de un negru:))
Incep sa apara testele facute la PC. Pt inceput numai o proba de galerie. |
Intradevar ceva PROFI ! Bravo Virgil ! :D
|
Quote:
|
Nu prea are relevantza sa te intreb dar doar asa din curiozitate: cam cat consuma adica ca un fel de comparatie veyronu care ia cam 40/100 si din cate stiu are rezervorul de 200 litri
Masina sincer nu are rost sa iti mai spun ca e prea tare ca stii asta si banuiesc ca deja esti satul de astfel de afirmatii, oricum conteaza sa iti satisfaci u pasiunea sau obsesia mai bine zis nu sa o faci de dragul aclamatiilor, dar daca ar fi sa o vinzi (presupunem asta ca eu cel putin in locul tau l-as lua la bataie pe ala care doar m-ar intreba daca o vand dar sa presupunem ca ai vrea sa o vinzi) cam care ar fi pretu "iubirii tale"? Si inca ceva in configuratia de acum cu 1047cp ai pierdut vreodata impotriva cuiva? ca tot stau si incerc sa ma gandesc la o masina care ar putea sa iti tina piept pentru ca faimosu veyron cel putin din mers nu vad cum ar putea sa castige e sub tine si la cai putere si la greutate. Acum depinde si de cat bine pune supra puterea pe asfalt. Asa in afara de veyron nu stiu poate un 9ff sau un mirage gt? |
C-am multe intrebari:)
Consumul este undeva la "blana" peste 50L/100km, dar in mers normal nu consuma mai mult de 15L... Pret nu are masina, daca ar trebui sa o dau as da-o unui prieten probabil pe bani mai putini. De pierdut nu am pierdut de de vreo 2,5 ani, atunci aveam vreo 700Cp si la plecare am pierdut....din mers nu am mai pierdut de 5 ani. Acum am oricum un alt plan: 400Kmh!!! |
mmmmm 400km/h de putere nu prea duci lipsa pentru a atinge viteza ideea e sa fie stabila la viteza aia si ar mai fi o problema: unde dai pana la 400?
|
Quote:
Unde fac 400kmh? In Nardo sau Papenburg.....ceva oficial, nu undeva pe autostrada. |
Super Supra, ca sa zic asa :) Felicitari.
Pacat ca nu se incadreaza la "din Romania". Poate "a unui roman" ar fi mai corect.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Majoritatea firmelor urmaresc obtinerea de profit, caci asta e scopul infiintarii lor. Altfel, s-ar numi Asociatie Non- Profit. Dar banuiesc ca pentru tine ca si pentru oricine cu posibilitati tehnice e mult mai bine sa produci o chestie decat sa cumperi de la altii. Corect? Ca nu putem spune ca ce e facut de X firme e de rahat. |
Sigur ca pot spune ca anumite firme fac piese de rahat....dece sa mint cand firme de renume se rezuma la a produce totul in China, normal ca profitul este important la o firma, dar pt mine este in primul rand: performanta-profit nu profit-performanta!!!!
In firme asa de mari se discuta cum se face mai ieftin, nu cum se face mai bun. Iar pe mine ma face sa ma simt mai bine cand stiu ca am o piesa mai buna si nu mai ieftina,normal ca trebuie tuning si pt buzunare mai mici, dar pt mine ma intereseaza sa am cel mai bun produs, nu cel produs cel mai ieftin. Sper ca intelegi ce vreau sa spun. Galeria care am facut-o de ex rezista pana la temperaturi de 1150°C, iar cele dupa piata sunt intre 750-870°C......exista si din "inconel" dar costa de 4x mai mult. Iar noi facem aceasta galerie la pretul uneia de normale. |
Perfect adevarat.
Ce pot spune altceva decat felicitari si succes in ce ti-ai propus. Tinand cont ca i posbililitatile tehnice necesare ar fi pacat sa cumperi de la altii, cum spuneam anterior. Bafta la modificari! |
Ziceai mai sus de un "target" de 400km/h. La fel, cum zicea si un user mai sus, putere ai, dar pe langa aerodinamica, nu ar trebui sa te bagi la cutie? Am vazut Supra(e), si e una pe net, si pe youtube care atinge in jur de 396,22km/h (cea de la boost logic, avand in jur de 1295 whp). Nu are oare ceva pinioane modificate? Ca e in 6 trepte. Sunt doar curios, si nu (atot)cunoscator.
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:10. |
- Copyright 2026 4Tuning