Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Subaru (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru.html)
-   -   STI - RC (https://forum.4tuning.ro/130-masina-mea-subaru/8400-sti-rc.html)

ROSSI 46 24-04-07 07:54

re: WRX STI alias "CIELO EVO II" Seby Legal Racing

Quote:

Originally Posted by X-centric (Post 867956)
man nu trebuie sa te aprinzi asa...lumea e mai suspicioasa cand aspiri direct la nr 1 fara o baza reala si cunoscuta.Vino cu masina in Ro animat de pasiune si performanta, demonstreaza ca esti om de caracter si te vei bucura de stima si admiratia noastra indiferent de rezultatele confruntarilor."By the way" nu ti e dor de o " sarmaluta cu mamaliguta" made in Romania? :lol:

bine spus man...;)

orice roman de oriunde ar fi e binevenit acasa dar sa vina cu ganduri bune...k vb aia shtii tu k dealungul istoriei am fost prieteni cu toata lumea pana neau calcat pe batatura

vad k shtii acum despre ce subaru este vorba shi ai vazut shi filmuletze shi ai auzit shi vorbe despre aceasta mashina...dar corect ar fi acum sa shtim shi noi despre ce mashina este vorba cea a carui proprietar sau sofer eshti tu , sa vedem shi noi o poza un filmuletz ceva nu?...macar sa ne facem o idee cam despre ce este vorba sau macar dak exista acea mashina shi itzi zic sincer k toata lumea de aici ishi doreshte lucrul asta shi vrea un adversar pe masura ptr sebastian...deci dak ai vrea noi te rugam sa postezi un link sau un filmuletz un set de poze ceva , orice ... o mashina k a ta nu poate trece neobservata shi nu se poate sa nu ai ceva date despre ea...o fi el gto dar tre sa vada shi lumea ce e acolo..poate vii cu dragsterul in romania macar sa ne supraalimentam shi noi daciile din timp;) ...

nu te hazarda la pariuri pe mashini ptr k au mai fost destui care au pariat pe ei shi sau dus la vale... shi ;) sebastian sa shtii k ishi doreshte o americanca focoasa asa k nu te baga cu capu inainte k nu se shtie dupa...:cry: ... shi ar mai fi o chestiune treaba asta ce o faci tu nu e profesionala deloc nu dai date nu prezintzi nimic concret shi deja te arunci la curse cu miza super mare ....ceva ce in romania nu cunosc sa se mai fi fcut pana acuma shi anume curse cu talonul jos....aminteai ceva mai sus de respect...fane sa credem k nu ai scris dintro carte vorbele alea shi comportate k atare...numai bine omule te ashteptam inapoi in tzara shi vino shi cu brigada te de americani cu mashiinile lor shi cum spunea cineva mai sus o punem de o sarma bem o tzuika shi ne simtem bine k romanii care este ;) ..numai bine la toata lumea

Sindrom 24-04-07 09:04

WTX_SUA.....vorbeai de resptect.....parerea mea e ca tu nu prea ai respect fata de cei de aici...pentru ca tu vii si lansezi o provocare...si incepi cu chestii gen pariu cu masina...astea mi se par deplasate...si mi se pare ca ne cam iei de sus pe toti....adica noi suntem prosti aici si tu esti destept acolo...si mai e ceva...io zic ca tu nu ai nici o masina...si vb prostii....mai intai vii cu dovada si dupa aia trebuie sa vb....prin Romania asa se face ca altfel esti cam penibil cu afirmatiile tale

SEBASTIAN 24-04-07 09:05

Quote:

Originally Posted by WTX_SUA (Post 867098)
As dori sa spun ca nu ma consider mai bun decat cineva anume dar cred ca dupa ce se vor vedea unele lucruri acolo o sa isi schimbe parerea.

Nu am multe comentarii de facut, dar sa sti ca multi au reactionat lafel de increzatri in ei ca si tine, dar au ramas vorbele iar oameni din Romania au invatat sa creada in FAPTE.
Am sa te rog sa faci provocari intr-un loc destinat pe acest forum desi prefer pe cel la care ma uit mai des si-l administrez iar aici chestia de provocari am sa o sterg.
Sterg pt ca totusi aici se prezinta masina nu alte aspecte.
Provocari, versus... sunt alte rubrici special destinate.
Chestia cu pariul pe masini si altele mi se pare putin din zona Ferentari dar daca vrei pot sa-ti dau si avans la start.

sco211 24-04-07 11:39

daca se muta discutia...sa puneti link.

asa ceva nu trebuie ratat!

imi pare rau ca sunt multi care vb asa, ca nu au c face...

ROSSI 46 24-04-07 12:44

dak cineva shia propus sa vb prostii shi sa manance aiurea din gura cred k a cam reusit ... pana nu vedem ceva concret poze , filmuletze cu aceasta mashina , dar sa fie ceva real nu luate asa la oha de pe net, ci sa fie '' alaturi de proprietar'' , nu mai cred

pana nu o sa se intampla toate astea e clar k avem in randul nostru un poet un fabulator care vorbeshte in snoave shi care nu aduce nimic concret shi plauzibil shi care chiar nu mai merita bagat in seama shi crezut. dak se intampla invers cu atat mai bine

eu nu prea ma pricep la treburile astea cu calculatoarele dar am observat k pe acest forum utilizatorii din alte tzari au un insemn dinstinc in dreptul numelui de user shi anume faptul k e un insemn tricolor care presupun k nu a fost facut degeaba ci sa scoata in evidentza faptul k avem shi forumishti din afara...poate cei avizatzi sau care cunosc mai bine fenomenul pot sa infirme sau sa confirme cele spuse de mine ... k poate ne certam cu vecinu de la bloc care o arde cu matza in sac shi se vede mare bursier peste ocean;)

Sindrom 24-04-07 18:57

propun sa se puna punct discutiei....si am si eu o intrebare mica...sebastian...vezi fi la linia de start la mare?????sau e in lucru masina???

ROSSI 46 24-04-07 21:32

sa ramanem la oile noastre ...

@sebastian - modificarile ce le vei aduce acum mashinii tale sunt menite sa-i creasca doar puterea sau ai inceput sa dai jos shi din kilograme?

SEBASTIAN 24-04-07 22:52

Eu tin personal o usoara cura de slabire.
Inca nu atac serios KG.
Urmeaza.

WTX_SUA 25-04-07 05:24

[QUOTE=ROSSI 46;868293]dak cineva shia propus sa vb prostii shi sa manance aiurea din gura cred k a cam reusit ... pana nu vedem ceva concret poze , filmuletze cu aceasta mashina , dar sa fie ceva real nu luate asa la oha de pe net, ci sa fie '' alaturi de proprietar'' , nu mai cred

pana nu o sa se intampla toate astea e clar k avem in randul nostru un poet un fabulator care vorbeshte in snoave shi care nu aduce nimic concret shi plauzibil shi care chiar nu mai merita bagat in seama shi crezut. dak se intampla invers cu atat mai bine

eu nu prea ma pricep la treburile astea cu calculatoarele dar am observat k pe acest forum utilizatorii din alte tzari au un insemn dinstinc in dreptul numelui de user shi anume faptul k e un insemn tricolor care presupun k nu a fost facut degeaba ci sa scoata in evidentza faptul k avem shi forumishti din afara...poate cei avizatzi sau care cunosc mai bine fenomenul pot sa infirme sau sa confirme cele spuse de mine ... k poate ne certam cu vecinu de la bloc care o arde cu matza in sac shi se vede mare bursier peste ocean.

NU cred ca am spus nimic ce nu trebuie despre tine sau comentariile care le-ai facut dar as vrea sa spun ca nu ai mancat tu fripturi in viata ta cate tarii si locuri am vazut si pe unde am fost in fine daca esti frustrat ramai asa si vieseaza ca intr-o zi ai sa faci si tu ceva mai interesant si constructiv decat sa te iei aiurea de lume:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Morro 25-04-07 09:29

se poate macar o poza cu masina aia din suaei? un filmuletz? un link ceva? eu unul nu cred ca domnul wtx fabuleaza, dar, totusi, ar fi placut sa ne arate macar asa o poza ... ceva palpabil ...

ROSSI 46 25-04-07 16:39

[QUOTE=WTX_SUA;869711]
Quote:

Originally Posted by ROSSI 46 (Post 868293)
dak cineva shia propus sa vb prostii shi sa manance aiurea din gura cred k a cam reusit ... pana nu vedem ceva concret poze , filmuletze cu aceasta mashina , dar sa fie ceva real nu luate asa la oha de pe net, ci sa fie '' alaturi de proprietar'' , nu mai cred

eu nu prea ma pricep la treburile astea cu calculatoarele dar am observat k pe acest forum utilizatorii din alte tzari au un insemn dinstinc in dreptul numelui de user shi anume faptul k e un insemn tricolor care presupun k nu a fost facut degeaba ci sa scoata in evidentza faptul k avem shi forumishti din afara...poate cei avizatzi sau care cunosc mai bine fenomenul pot sa infirme sau sa confirme cele spuse de mine ... k poate ne certam cu vecinu de la bloc care o arde cu matza in sac shi se vede mare bursier peste ocean.

NU cred ca am spus nimic ce nu trebuie despre tine sau comentariile care le-ai facut dar as vrea sa spun ca nu ai mancat tu fripturi in viata ta cate tarii si locuri am vazut si pe unde am fost in fine daca esti frustrat ramai asa si vieseaza ca intr-o zi ai sa faci si tu ceva mai interesant si constructiv decat sa te iei aiurea de lume:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hai sa vb pe privat dak ne luam asa aiurea unu de altul...sa lasam forumul curat ptr lucruri care ishi au locul aici...shi apropo nus frustrat k am o academie de marina la c.v shi sunt ofitzer in marina comerciala...asa k tzarile vazute de tine shi fripturile mancate de mine nu prea se potrivesc...asta asa k idee...laudarosule;)

mii de scuze ptr oftopic putetzi sterge postul meu ...numai bine ... shi sa ne vedem sanatoshi pe 29 ...

@sebatian - vei fi prezent cu impreza sau te rezumi la forester

ROSSI 46 25-04-07 17:22

@wtx_sua ... dane ceva de care sa ne agatzam... dovedeshte in vreun fel k exishti shi k vorbele tale au o acoperire , altfel noi punem la indoiala tot ceea ce tu ne spui ... e un gest de bun simtz sa te prezintzi sa zici ce doreshti nu sa vii asa sa faci valuri , fii baiat deshtept shi fa treaba asta shi ai sa vezi k nutzi va mai sari nimeni in cap shi nu se va mai lua nimeni de tine , k asa satzi asumi nemeritoriu unele treburi shi s ate dai cineva care de fapt nu ehsti putem face totzi dar unii mai au shi oo shi nu se ascund dupa butoane.
De unde sa shtim noi k tu nu arunci vorbe aiurea shi k nu scrii aici ce ai auzit de la prietenul unui prieten care probabil k o s avina in romania cu un gto?...asa k demonstreaza k eshti cine sustzii k ehsti shi atunci totul se va lamuri shi cine tea jignit invreun fel ai sa vezi k se va pleca in fatza ta shi ishi va cere scuze....ia incearca sa vezi dak e asa sau nu....shi cu asta am incheiat discutzia mea cu tine. nu o sa ma mai iau de viatza shi persoana ta...numai bine

SEBASTIAN 25-04-07 18:51

Si daca chiar e adevart eu consider un mod deplasat modul asta de actiune.
Eu stiam clar unde sunt cand am intrat in aceasta lume a curselor, stiam pe ce ma bazez si am fost modest castigand cursa dupa cursa si facadu-mi un bun renume iar acum cred ca-mi pot permite sa fiu circumspect pana cunosc.
Eu nu contest nimic nu ma iau de nimeni ca-i rup capul..., poate daca e prea cu figuri il tintesc si gata.

ROSSI 46 25-04-07 19:43

cu floreta sa nu creada lumea altceva...;)

SEBASTIAN 25-04-07 19:57

bazuca e numai buna

MariusM 25-04-07 20:36

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 870779)
bazuca e numai buna

daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :twisted:

lasand offtopicul la o parte:

@ WTX : Ne poti prezenta GTO-ul tau , intr-un film sau o poza sa ne minunam si noi de masina ta ? ? Sa stim cu ce te lauzi . . . zic asta fara pic de rautate ;). Numai bine !

ROSSI 46 25-04-07 20:43

pai noi totzi suntem offtopic k vorbim de mos craciun calare pe un gto in loc sa vorbim de'ale noastre mai amarate asa cum sunt , dar care macar sunt... noi aici in romania nostra amaranta o ardem bine cu cielo evo 2 cu dintrastea autohtone;) ...nu mai dam search pe youtube la gto shi zicem k e al nostru

MariusM 25-04-07 20:56

Quote:

Originally Posted by ROSSI 46 (Post 870898)
pai noi totzi suntem offtopic k vorbim de mos craciun calare pe un gto in loc sa vorbim de'ale noastre mai amarate asa cum sunt , dar care macar sunt... noi aici in romania nostra amaranta o ardem bine cu cielo evo 2 cu dintrastea autohtone;) ...nu mai dam search pe youtube la gto shi zicem k e al nostru

Poate asa e Rossi cum ai zis tu . Ca si eu as putea zice ca am 2006 Dodge Hennessey Viper Venom 1000 Coupe de 1000 si ceva de cai si vreau sa provoc pe cel mai bun din RO , din GER, din POL , etc etc :lol: :lol: :lol:

ROSSI 46 25-04-07 23:09

cine oare nu viseaza la un venom sau la un lingenfelter?...sau la un gto' care sincer sa fiu e una din preferatele mele shi imi plac chiar shi alea care sunt biturbo shi care il ard pe nr.1 din romania.....romania?....am scris bine?... k am cam uitat ce inseamna bunul simtz de cand cu bursa asta de state...;)

George_P. 26-04-07 23:37

Stati linistiti ca nu se da Seby cu pariuri pe masini bani chestii...

Fiti seriosi, pe 400m n-are nici o sansa...;)

SEBASTIAN 09-05-07 07:28

Ceva e ciudat cum de a disparut asa ca ... in ceata?

sco211 09-05-07 14:06

nu mai intra p net ca sa nu mai dea bani la sala de calculatoare... ;))

nu am vrut sa fiu rautacios...:P

dar era prea frumos sa fie ceva real...

ROSSI 46 09-05-07 14:47

Quote:

Originally Posted by sco211 (Post 892541)
nu mai intra p net ca sa nu mai dea bani la sala de calculatoare... ;))

nu am vrut sa fiu rautacios...:P

dar era prea frumos sa fie ceva real...

eeee shi tu acuma...e pe drum omu';)

@sebastian .... cum decurge munca la mashina:?:

.... cura la mashina am intzeles k o sa mai dureze ... tu cum te descurci:?:

SEBASTIAN 09-05-07 19:17

Ma descurc minunat astept dupa mecanici sa-si faca timp sa lucreze apio trebuie sa mai aduc ceva si dupa setarea eu estimez doua luni de lucru.

Pe acest site sunt multe personaje fabricate pt a mari traficul.

sco211 10-05-07 02:40

...din pacate...

SEBASTIAN 10-05-07 07:47

Asa apar si mulkte certuri si tensiuni alimentate.
Starea conflictuala aduce mult mai multi vizitatori si artizani a unei parti.
Acum e mai greu de incaierat lumea pt ca toti s-au prins de asta.

ROSSI 46 10-05-07 13:05

ptr modificarile aduse mashinii tale eshti responsabil doar cu logistica sau te implici shi mai pui shi tu mana...sau esta e doar treaba mecanicilor shi ishi rezerva dreptul de a monta piesele cei ce le fabrica?

WTX_SUA 13-05-07 05:15

Alo asta miezu de te crezi tu sau nu stiu ce vrei daca vrei sa o arzi aiurea sa iti spun ca tu ai mancat banane la 20 de ani sau ceva de genu cred ca ai frustrari foarte mari sau tulburari serioase de comportament cred datorita mediului in care traiesti si neputintei de a realiza ceva serios.
Am spus daca citeai ca nu mai postez nimic aici pana ajung in tara ca nu are rost sa imi bat capu cu natangi ca tine si imcapabili de a purta un dialog si daca zici ceva de sit finaciara cred ca it mai trebuie tie vreo 2 vieti sa ajungi unde sunt eu dar in fine fii fericit in mediocritatea in care traiesti tu si bucurate la bomboamne ca sunt dulci.
Am vazut filmele postate cu cursele de 1 mai de apreciat cei care sunt pasioanati dar cred ca masinile sunt de o performanta cel putin care le-am vazut foarte modesta.
Sunt curios in cat timp face subaru argintiu sfertu de mila in comparatie asa cu timpi pe care ii scot aici subaru. Chiar daca performantele Subaru din Rom sunt de apreciat.
Si nu am disparut nicaieri o sa ma vedeti cat de curand in Rom

WTX_SUA 13-05-07 05:36

1 Attachment(s)
O poza cu masina in urma cu un an de atunci a suferit foarte multe modificari majore ce reprezinta de 4 ori valorea masini noua.

WTX_SUA 13-05-07 05:39

As vrea sa mai spun ca nu mai postez nimic pana nu ajung in Rom si sa vedem acolo daca am dreptate sau nu dar putin de crezut sa nu am.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :

SEBASTIAN 13-05-07 08:07

Cred ca comportamentul tau se afla in zona in care poate nu meriti atentie si ca tine au mai tuot venit unii care stiu sa bata campii.
baietii astia cu care tu te certi traiesc in realitatea de aici si stiu ce spun chiar daca inca nu s-au apuncat de proiecte serioase.
Sunt convins ca inca nu au facut asta din rationamente financiare si nu din lipsa de dorinta si cunostinte.
In America exista industria asta atat de dezvoltata incat daca ai cateva mi de dolari le poti utiliza cu folos si nu vad nici un merit fantastic in asta.
In ce te priveste daca vrei sa ne dam si sa nu fac cu tine cum fac cu ono te ror sa te porti civilizat pt ca daca mai jinesti iti garantez ca nu ma dau cu tine.
Vrei un concurs demonstrezi prin fapte nu prin jigniri si am sa te rog sa ma anunti cu cel putin doua luni inante pt ca masina mea sa fie gata cand vi tu.
Retine cursa o sa aiba loc cand o sa demonstrezi fizic ca masina merge nu am chef sa scot masina sa te bat cu ceasul de la gara si sa spui , auoleu ambreiajul, furtunol de la intercooler...

SEBASTIAN 13-05-07 08:08

Te voi bate controlat cu un ecart de 50m, pt ca doar atata vreau, esti totusi un musafir.
Dar daca vrei a faci provocari fale unde e locul iar daca vrei sa-ti prezinti masina incerca sa faci asta unde e locul de americane nu la Subaru ca nu impresionezi pe nimeni.

Y O B 13-05-07 20:18

Domnule Sebastian felicitarile mele pt masina creata de dvs, respect si toate cele bune. Sunteti un adevarat model pt toti cei care vor sa faca tuning in Romania. Tineti-o tot asa. O cursa vs Lambo pe cand?

SEBASTIAN 13-05-07 20:37

Poate ar trebuii sa afisez mai multa modestie.
Dar nu pot fi fals.
lambo e o masina mult prea slaba la acest nivem e pt un sti cu intrene de serie dar daca ai unul gasim competitorori de la grupa mijlocie .

WTX_SUA 14-05-07 01:27

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 898415)
Te voi bate controlat cu un ecart de 50m, pt ca doar atata vreau, esti totusi un musafir.
Dar daca vrei a faci provocari fale unde e locul iar daca vrei sa-ti prezinti masina incerca sa faci asta unde e locul de americane nu la Subaru ca nu impresionezi pe nimeni.

Daca zici ca tu ma bati cu 50 m pe sfert de mila pentru ca asa vrei cred ca o zici asa sa faci atmosfera in fine nici un subaru nu a reusit sa ma bata aici si cred ca unele sunt ca nivel de performanta ceva peste al tau si nu cred ca tu vei fi acela vezi ca , ceasu de la gara sa nu se strice asteptandute pe tine da :-P :-P :lol:
Un lucru care vreau sa-l precizez este ca te respect pentru ceea ce faci pentru sportul cu motor in Rom si persoane ca tine ar trebui sustinute de catre cei care au aceasta posibilitate.

SEBASTIAN 14-05-07 07:19

Daca ar fi vorba de respect nu ai fi procedat asa.
Am sa te bat cu siguranta poti avea si 2000cp pe masina ta sunt pregatit.
Nu glumesc deloc.;)

aiurel 14-05-07 09:13

wtx parca ai spus ca nu mai postezi pana nu vii in Romania????tu chiar nu intelegi ca nu ai pic de credibilitate in ceea ce afirmi....aici in tara fara banane, cand tu ai plecat , exista ceva palpabil...vazut ...stiut..pe cand tu deocamdata esti o himera...si mai mult ne mai si jignesti.
tu jignesti o tara intreaga .
ramai acolo..pt ca acolo esti si vei ramane un emigrant care a dat de 5000 de dolari salariul si care a uitat sa mai vb bine romaneste.ramai tu cu bursele tale de merit acolo si lasa-ne pe noi sa mancam aici sarmalele noastre .
si eu pot gasi oricand o poza cu o masina si o pot posta.
ti s-a cerut dovezi filme, insotite eventual de un sonor in limba romana...tu ai pus o poza....esti penibil tu si pustii de pe langa tine din sala de internet...apropo vezi ca tia expirat ora.
ps: daca e masina ta , atunci pot spune ca ai plecat de pe undeva de la tara pt ca arata "Vitan Style"...dar ce sa faci...romanisme....pastram traditia peste mari si tari....bravo tineo tot asa....vezi ca gasesti in Vitan si niste manere cromate...de BMW frateeeeee

ROSSI 46 14-05-07 09:44

nu va mai racitzi fratzilor gura cu pseudo-forjatorul asta care face legea cu ''mashina'' lui in state... dak e rosie shi are dungi shi vynil pe ea nu inseamna k shi fuge...dar pushtilor de la sala asa le pare...dak era unu priceput intrale mashinilor macar baga acolo o mashina cu ceva gume serioase jante serioase frane serioase...dar cum oricarui fazan ii sare rosu in ochi pun shi ei poze la buleala...poate in state ai facut tu sti dar in romania dak vei veni sau dak vei iesih putzin din sala de net ai so furi urat de tot...vei fi ars intro maniera incontestabila shi la propriu shi la figurat...iar dak nu te termini in a ne jigni itzi garantez k bataia ta va fi televizata shi nici maiutza ta nu o s ate mai recunosca bey castravete car eshti...pun tot ce detzin casa masa k te va bate sebastian k pe ultimul om care eshti... asa frustratzi shi nemancatori de banane shi sarmale care suntem noi...pun la bataie shi ce am eu mai de pretz...iar dak pierd nu am sa fiu trist ptr k shtiu k maicutza ta va fi ff fericita...meritzi tot respectul nostru shi ptr asta te ashteptam cu drag acasa...o satzi facem o primire cu paine shi sare....

@sebastian...mii de scuze ptr postul meu dak doreshti potzi sal stergi,pacat k am deviat de la subiectul discutzie noastre shi dam importanta lucrurilor inexistente ...de park mos craciun ar mai exista...aiurea....numai bine shi ink o data scuze ptr offtopic

sco211 14-05-07 14:48

da...asa mi s-a parut si mie...ca franele d p spate cel putin ar fii slabe rau d tot...dar poate are parasuta...;))

inca ceva mi se pare dubios...masina asta care fuge si face atatea victime...si e a lui...si omu asta isi traieste visul american ( =)) ) nu si-a pus poza si la avatar...interesant.

ADDOstreet_racer 14-05-07 23:00

Bravo domnu sebastian frumoasa masina ,,,,,,,,k din cate stiu yo despre asta e postu nu despre masini fantoma .....Sa traiti si RESPECT .....ptr racheta ,,,

All times are GMT +2. The time now is 21:47.

- Copyright 2026 4Tuning