Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   DE CE URAM FEMEILE (https://forum.4tuning.ro/28-femei/8367-uram-femeile.html)

Magos 04-03-07 13:30

Re: DE CE URAM FEMEILE

:)) dar nimeni nu cred ca zice nu ... nici macar mustangu'... nu'i asa...??? zi ca nu am dreptate... ;))
hi hi hi

Mustang 09-03-07 21:58

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 780360)
:)) dar nimeni nu cred ca zice nu ... nici macar mustangu'... nu'i asa...??? zi ca nu am dreptate... ;))
hi hi hi

okay ...
nu ai dreptate :)

nu accept orice femeie ;)

MariusM 11-03-07 00:19

le uram pt ca le iubim :D :D sau nu ? :x

aleks 11-03-07 05:07

le uram pt k nu se f#t cu noi, conform principiului conform caruia exista 3 tipuri de femei in lume: cuminti: care se f#t numai cu unul, curve: care se f#t cu toti, si curvele dracului: care se f3t cu toti, numai cu tine nu
deci, conform acestui clasic principiu, ar cam fi vreo cateva pe kre le-as putea ura...
:)

Eugen_TL 11-03-07 10:36

ce tare aia cu curvele dracului :shakefist

Spark 11-03-07 10:42

hmm ... de ce uram femeile

pentru ca intorc lucrurile de numa si si cand nu au dpretate .... tot au dreptate ...
la fazele najpa niciodata nu is ele de vina
pentru ca fac din tzantzar armasar pentru orice ai fi gresit
pentru ca daca esti bun cu ele te iau de fraier

asta asa .. doar ca o parere recenta

Trixi 11-03-07 20:30

pfoaaaaaaa aleks..ce norok p tine,k doar citeva...:D :D :D
alooo,spark,kre e buba?am io impresia k te-a suparat rau o d-soara lately...;)
...asta mi-a placut mult:"...si cind nu au dreptate,tot au dreptate";) iti mai aduci aminte k eu tot ziceam,k niciodata sa nu te intinzi tu linistit p spate?sa iti tii antenele sus,p receptie?;) dar tot raul e spre bine,k ai sa fii mult mai atent data viitoare..si k urmare te va enerva cu totul altceva...:-) ;)

pheerya 14-05-07 23:08

lasa ca si la barbati e regula cu: si cand nu au dreptate, au dreptate...
sunteti prea mandrii sa recunoasteti ca ati gresit

CarGoVroom 15-05-07 07:48

depinde si cat de mult apreciezi faptul ca recunoaste. daca "prin absurd" recunoaste, si vede ca faci misto de el, atunci sansele sa se mai intample vreodata scad considerabil.

Mustang 15-05-07 10:33

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 901522)
lasa ca si la barbati e regula cu: si cand nu au dreptate, au dreptate...
sunteti prea mandrii sa recunoasteti ca ati gresit

generalizam ? :)

Magos 15-05-07 13:18

kind of...

Bea69 03-08-07 17:28

din momentele in kre simt k in gind m-i se taie gitu':
cind barbatul isi da seama k mintea femeii e in fata cu 2 pasi...si l-a inchis din vorbe(de preferabil vorbele lui :twisted: )
cind femeia ,dupa c l-a obisnuit cu afectiunea,din motive "necunoscute" se suceste...si nu mai
cind femeia e mult prea independenta si hotarita...si se simte el nesigur...
cind are tupeul sa se impuna..si p deasupra poate sa suceasca treburile k el pana la urma sa se simta vinovat...si asa mai departe..

aleks 04-08-07 19:13

sau din momentele in kre si-o trage cu altul, sau te face de vorbesti singur, si tot asa, stii tu...
nu trebuie generalizat, unii sunt mai dobitoci, si-si urasc femeia pt k s-a descurcat mai bine...
eu dak ajung sa-mi urasc omul de langa mine pt atat, ma impusc...

Mustang 04-08-07 22:49

Ontopic ...
Le urasc pt ca incearca prin multe jocuri d-ale lor sa-l scoata pe tip un mare PROST...
La urmatoarea chestie de genul, cred ca le dau cu dintii de masa.

Bea69 05-08-07 03:50

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1030261)
sau din momentele in kre si-o trage cu altul, sau te face de vorbesti singur, si tot asa, stii tu...
nu trebuie generalizat, unii sunt mai dobitoci, si-si urasc femeia pt k s-a descurcat mai bine...
eu dak ajung sa-mi urasc omul de langa mine pt atat, ma impusc...

uite k si tu esti un caz aparte...hai sa fim sinceri...nu cunosc multi barbati kre sunt in stare sa se bucure d "performantele" mai bune d ale femeii...
eu sper,k intr-o zi,sa fie aia generalul cum gindesti tu....dar cred k aia nu mai apuc io ...

Magos 05-08-07 17:14

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1030581)
Ontopic ...
Le urasc pt ca incearca prin multe jocuri d-ale lor sa-l scoata pe tip un mare PROST...
La urmatoarea chestie de genul, cred ca le dau cu dintii de masa.

dar cand barbatii incearca sa scoata femeia de proasta, atunci cum mai e....?

Mustang 05-08-07 17:39

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1031571)
dar cand barbatii incearca sa scoata femeia de proasta, atunci cum mai e....?

Ma refer strict la domnisoarele in cauza, Magos.

Turbo110 05-08-07 19:39

ca-s nasoale , ca-s cu nasu pe sus , ca vb numai aiurea , ca fac pe proastele , nu-s multumite niciodata , pun cariera pe primu loc
, ca vor egalitate intre sexe , ca nu se epileaza , ca nu vor sa iti acorde atentie "speciala" , ca plang la telenovele , ca asculta manele , ca-s inculte , ca se cred soferitze bune , nu te asculta niciodata sfatu , ca sunt independente , ca nu dau un semn de viata , te lasa balta cand iti e lumea mai draga , niciodata nu sunt de gasit cand ai nevoie de ele , nu ai voie sa ai nervi in preajma lor , nu ai voie sa comentezi , o pot tine asa pana maine dimineatza cu exemple URASC FEMEILE :))))))

aleks 06-08-07 11:47

Quote:

Originally Posted by Turbo110 (Post 1031765)
ca vor egalitate intre sexe, ca sunt independente

la prima, completez, vor egalitate intre sexe, dar omit sa-si plateasca partea de consumatie la prima intalnire , ca "doar esti baiat"
la a 2-a... de ce sa le urasti pt asta?
multumeste cerului ca nu te intreaba si daca pot sa respire :lol::lol::lol:

Khalis 12-08-07 01:05

Turbo110..... intai te enerveaza ca-s independente shi dup-aia pentru ca fac pe proastele??? make up your mind..... vrei sa faca numa' ce zici u sau shi ce vor ele??... din ce zici tu.... n-ai avut experientze prea placute.... :lol: .... shi... vad eu.... urashti femeile de chestie.... k sa faci shi u ceva.... daca ai avea una care sa-tzi stea la picioare tot timpul, sa fie mereu langa tine, blah, blah..... creka dupa foarte putzin timp ai lasa-o pentru una care te joaca pe degete shi itzi face zile fripte..... nu de alta.... dar ai muri de plictiseala.....

Magos 13-08-07 21:14

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1032651)
la prima, completez, vor egalitate intre sexe, dar omit sa-si plateasca partea de consumatie la prima intalnire , ca "doar esti baiat"
la a 2-a...

...sunt inca destule fete care prefera sa isi plateasca singure consumatia... ;) si nu doar la prima intalnire...

NSL_KiwY 15-08-07 00:03

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1045133)
...sunt inca destule fete care prefera sa isi plateasca singure consumatia... ;) si nu doar la prima intalnire...

Sunt pe cale de disparitie.....:lol:

Magos 15-08-07 05:58

...te inseli... cauta mai bine /:)

BC-20-LET 15-08-07 10:27

Hmmm.... De ce ?!?! Pentru ca de la un moment dat incep sa-si ia lumea`n cap.(nu sariti pe mine, nu vreau sa generalizez) .
Cazul meu, toate bune si frumoase pana se ne mutam impreuna, in urma cu aprox. 1 an . Cateva luni toate lucrurile au mers normal, insa dupa s-a schimbat total situatia.
Urmatoarele lucruri ma fac sa nu mai mai duc pe acasa, sa dorm draq in masina .

Daca stau la calculator, de ce stau la calculator si nu stau cu ea(attn nu sunt gamer inrait s.a.m.d.) , daca ma duc la masina(ex. aseara am coborat sa schimb becurile la stopuri ca unul se arsese), ca n-o mai iubesc, ca eu iubesc masina(normal ca o iubesc si tind sa cred ca am ajuns sa o iubesc mai mult dct pe ea), daca ajung mai tarziu acasa de la birou(vai de steaua mea, obosit si flamand, asteptandu-ma sa gasesc si eu acasa o farfurie cu "zeama", ce gasesc ca intru pe usa, diavolu` care ma ia la interogatoriu :D )

Pur si simplu m-a adus la disperare , nu mai imi vine sa dau pe acasa si sa o vad ca nu pot avea o clipa de liniste, nimic din ceea ce fac nu ii convine, daca s-ar putea sa nu ma mai duc la birou, sa dau foc la masina, calculator, prieteni si sa stau toata ziua cu ea in casa , ca un animalut de casa, fara libertate . Asta e cand stai si traiesti pe banii parintilor(cazul ei), n-ai nici un hobby si toata ziua freci manganu` .

De regula sunt o fire calma , dar erup cate odata, are efect cateva zile si revine la proastele obiceiuri.
Degeaba incerc sa-i explic, ca nu pricepe .

Eiiii.... de asta urasc eu "femeia"

Sfaturi , ceva ? (sa fug cat de tare pot, nu ? )

NSL_KiwY 15-08-07 11:35

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1047509)
...te inseli... cauta mai bine /:)

Caut, caut dar se pare k de ani intregi tot caut dar degeaba... :lol: da tot mai caut...poate poate....intradevar mai sunt si fete care isi platesc consumatia...dar extrem de rare esti de acord ku me??

Bea69 16-08-07 21:27

@cozmino:
daca fata te-a dus la pragul disperarii,dc mai stai???move on!nu esti casatorit,n-ai copil din cite am inteles...nu merge?dc mai stai?daca iara nu esti in stare..k totusi iti ofera ea si ceva bun,din cauza careia mai stai cu ea...nu cred k tre sa o urasti p ea ;)
apai...hai sa iti zic,eu dc m-am apucat d "luatul lumii in cap"....
ani d zile asculti niste "chitibusuri" aruncate la "nervi" la kre nimeni nu s-a gindit k "o vei lua in serios"...dar kestiile astea dor...si dupa o vreme femeile devin d 2 feluri,si anume:aia kre se impaca cu situatia..si kiar incepe sa creada k nu e in stare d nimik..k e bata la volan,k e proasta..k nu stie sa scoata 2 vb...si asa mai departe...se condamna la spalat vase,plins la seriale mexicane..si face cadere nervoasa d fiecare data cind aude o voce feminina din telefonul omului d linga ea...si daca ulterior se afla k a fost ochelarista aia cu pauza mare intre dinti d la banca...si iti face zile fripte ptr k e nefericita rau.
aialalta...intr-o zi frumoasa se supara..sau doamne fereste..prinde gustul victoriei...si o sa isi ieie lumea in cap...ptr k isi da seama k poate...
eu una...i-am demonstrat omului meu,k sunt in stare d aproape tot cu ce s0a batut el in piept ani d zile...si p linga asta am grija d copil,are mincare in frigider,nu tre sa ii fie rusine sa intre cu nimeni in casa...si toate astea le rezolv p tocuri d 13 cm si unghii d peste 1 cm...ptr k daca ai avut un profesor bun,poti sa intorci roata...
si da..va inteleg k ati fi in stare sa ne sufocati intr-o lingurita d apa..dar asta este...suntem perverse..si daca lasati loc..sau kiar ne dati motive..ne razbunam intr-un fel sau altul...fie k nu va mai dam afectiunea mult dorita..fie k va facem zile fripte altfel...

Magos 17-08-07 01:47

damn... ai zis-o bea... nu am cuvinte aici ... :|

Magos 17-08-07 03:55

Quote:

Originally Posted by [-KiwY-] (Post 1047795)
Caut, caut dar se pare k de ani intregi tot caut dar degeaba... :lol: da tot mai caut...poate poate....intradevar mai sunt si fete care isi platesc consumatia...dar extrem de rare esti de acord ku me??

cauta si vei gasi :D

BC-20-LET 17-08-07 07:47

De ce mai stau?! Hai sa-ti zic de ce mai stau : am fost plecat ceva vreme(aprox.1an) in Anglia, de unde i-am trimis mandrei bani sa cumpere o locuinta(locuinta mea, din banii mei ). Ideea este ca locul in care stam e platit de mine, dar pe numele ei . Am scos-o la vanzare(e vorba de o garsoniera din Bucuresti) pentru a lua un apart. cu 2 camere . In momentul in care se vor finaliza tranzactiile imobiliare, apart. il voi lua pe numele meu si mi-a parut bine sa te cunosc . Intelegi, asta ma leaga momentan de ea, ca o stiu ca e in stare sa faca lucruri de astea .

Magos 17-08-07 08:05

urat... :-<

BC-20-LET 17-08-07 08:07

Din partea mea ? Sincer, nu ma simt vinovat (daca despre mine e vb) si nici nu as avea motive . Banii aia au fost facuti de mine, fara nici un ajutor din partea ei, de ce m-as simti ?

Magos 17-08-07 08:29

Quote:

Originally Posted by CozminO (Post 1047692)

Sfaturi , ceva ? (sa fug cat de tare pot, nu ?

sa o lasi in plata ei, ca e femeie, si in general , femeile daca nu au nimic de facut, incep sa stea pe capul altora...!!!
da'i ceva sa faca si sa o preocupe ;) :D

blazeyblaze 17-08-07 09:07

vis-a-vis de topic :
sa fim serios....uraste vreun barbat femeile? :)))) pana si homosexualii au drept cele mai bune prietene femeile

BC-20-LET 17-08-07 09:09

:lol: Nu ! Cu totii le "iubim"(in diferite moduri)

Bea69 17-08-07 09:28

da,cozmino,inteleg perfect situatia!:-) numai nu te lasa imbarligat si mai tare...;) break a leg!!!

trupsisuflet 06-09-07 12:12

Bea , imi place cum gandesti.

Mustang 06-09-07 14:23

si mie imi place cum gandeste bea :D
e singura femeie pe care nu o pot uri.

Magos 06-09-07 15:20

Vrei sa zici ca si pe mine ma poti uri??
:-w :-w :-w

Mustang 06-09-07 15:25

Daca nu mai spui tampenii precum calugarismul ...
Nu te pot uri. :D

aleks 06-09-07 18:22

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1085130)
Daca nu mai spui tampenii precum calugarismul ...

nu calugarismul, calugarizatiunea :):):lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 10:10.

- Copyright 2026 4Tuning