![]() |
Parerea mea este ca ar trebuii fiecare sa-si vada de treaba lui. Asa cum eu nu ma bag sa va aranjez voua treburile sau sa-mi dau cu presupusul aiurea asa ar fi frumos sa faceti si voi. Daca nu am vb prea mult cu voi asta nu inseamna ca nu vb cu prietenii mei.
Quote:
|
Re: Klanurile ( TEAM-urile ) din Constantza
dar cine a mintzit de ii zici lu yzf
|
Quote:
|
aha ma speriasem
|
Quote:
PAREREA MEA CA FIECARE CU P..ZD@ masii.. nu ne bagam noi in alte treburi... eu chiar ma bucur ca a mai aparut o secta sau ma rog club cum vrem noi sa ne numim... APROPO cate din astea au acte LEGALE care sa le ateste ca si CLUB SPORTIV SAU ASOCIATIE ??? as fi foarte curios sa stiu... DOAR CELE CARE ISI AU RADACINILE DIN CONSTANTA -- exceptandui pe prietenii mei din Anonymous ..care sunt filala din constanta |
Quote:
|
nu putem sa stim ce se va intampla cu acest club ....sa lasam timpu sa treaca ..si o sa vedem ...si acum ca tot sa vb aici de asta ..poate ca ii da lui RVR mai mult chef de treaba ....si va face ca sa arate ca se paote ...cine stie .....el stie mai bine
|
Cluburile in c-ta inseamna de fapt grupuri de prieteni, pt mine de exemplu anonymous inseamna prieteni... oricum nu se intampla prea multe in nici un grup in afara de baute si caterinca... X-team au organizat cateva evenimente si din punctul asta de vedere jos palaria in fata lor...
Oricum ca evenimente pana cand nu o sa avem implicarea statului ca in alte tari nu se vor intampla prea multe evenimente interesante... Stiti ca in australia sau in SUA statul a construit piste in care poti sa te dai cand vrei cat vrei? Nimic nu se compara cu un spatiu facut pt viteza, care are la indemana o ambulanta gata de interventie... Semnezi pe proprie raspundere ca vrei sa te dai platesti taxa si HAVE FUN!... Pana atunci insa vom ramane grupuri de prieteni cu o pasiune comuna si vom fi vazuti de restul lumii ca niste copii de bani gata, impertinenti, si inconstienti care se dau pe mii de euro pe unde apuca ... Si cum zice M Badea... "traim in RO si asta ne ocupa tot timpul" |
a draq musca :D
|
cine mushca? musca mushca? :)
|
am si eu o intrebare ... sunt relativ nou pe forumu asta ... dar ... care e farmecu sa fi intr-un clan ? avantaje ... dezavantaje
|
nici macar un avantaj asa ca mai bine stai acasa
|
Exact :) Afli mai repede de unele evenimente si din cand in cand mai iesi cu baietii la o liniuta interna fara spectatori... :)
|
Quote:
|
Care Klan-uri ma??? Ati vazuut prea multe filme.
RVR Presedintele intr-un club , ca procentaj , face foarte putin, Conteaza f mult membri care ii ai :))... |
:x ce de remarci rautaciose :lol:
*ct77pia de stat oricum nu stau acasa ... pedalez pe unde pot ... *x-28-TRA pai intrebam care e farmecu sa intru ??? am vazut ca mai mult se dau baietii cu daciile si cu mamaliga in geam ,decat cei care fac parte din clanuri ... CLANURI ... zici ca sunteti organizatii mafioate :lol: se fac bani in clanurile astea ? sau doar cotizezi ... daca se poate sa-mi raspunda cineva fara sa se dea mare capo mafioso :?: multumesc |
Quote:
|
parca tot alea sun mai interesante ... dar oricum ... succes in clanurile voastre ... eu fac parte din tico squad
|
Posibil sa fie mai interesanta o cursa intre 2 dacii decat una dintre un Sti si un RS4...nu te contrazic....
|
Quote:
|
Asta e avantajul clubului, personaje mai selecte :D
|
ce inseamna selecte pentru tine ??
|
Oameni care stiu despre ce e vorba, care nu se dau pe spate daca da unu un burn... unde showul de calitate e apreciat... oameni care isi rup masina intr-o parcare goala fara sa aiba nevoie de gura casca in jur, oameni care iubesc chestia asta si o fac din pura pasiune... nu eu nevoie sa impresioneze pe nimeni...
:peace: |
am inteles acum ... daca se fac moca tot degeaba
|
prietene ..... lasa-ne....tico squad face-ti concurenta la aia cu loganurile?
|
PIA ce ai tu cu aia cu Loganurile?
|
pai nu facem concurenta la nimeni ... ne intalnim ... facem poze ... bem un suc si vorbim de mashini ... suntem oameni pasnici :)
|
Vad ca din ce in ce mai multi ataca klanurile CLUBURILE cu replici de genu cu ce ma avantajeaza , sau ca mai mult se dau astia cu daciile sau alte chestii , bai baieti chestiile astea noi le fumam zi de zi de la cate unu auzim vbe de`astea de ani , si x team si anonymous si alte cluburi sunt satule de vorbe de`astea in vant , stiti pana la urma care-i treaba , voi nu ne vedeti pe noi pentru ca noi facem ce facem mai cu cap , si cine stie cunoaste!!! Nu facem spectacol pt nimeni decat pt noi , iar voi nu aveti de unde sa stiti cand si unde si ce daca nu faceti parte din unul din acele cluburi.
Atunci sa vina aia individuali sau care ne critica , sa se dea cu cei din cluburi care nu prea afisheaza , sa vedem cum se vor inchide multe guri... numai bine |
Quote:
|
Si daca nu iti plac ce?
|
Quote:
|
Quote:
|
citeste mai atent atunci
|
Quote:
|
degeaba esti presedinte si nu ai membrii care sa te ajute
|
Quote:
Si ma oftic ca am o masina naspa...:cry: |
Quote:
|
pei cu ce te ajuta daca din cele 40 si ceva de masini se dau maxim tu si jtd si inca vreo 2-3 , din atatia membrii , adunatzi pt ce ? poate la asta se referea ursu si andu , acum nu stiu , asteptam sa ne lumineze ei :) (P.S. multi in ziua de azi se baga in cluburi pe baza de prietenie si de dragu sa poarte sigla unui club , dar fapte... NADA)
|
Quote:
|
Quote:
A fi intr-un club inseamna a participa efectiv la crearea imaginii pozitive a acelui club ... nu a purta niste stickere de cacat pe masina ... ca asta e reclama ... degeaba ai vreun mustang de 50.000euro sau mai stiu eu ce daca tu esti o poama coclita si mergi in bashini cu 30 la ora prin oras daca la liniutze ti-o trage altul de iti scoate impresiile din cap , nu ? Nu multi si prosti ... Putini dar buni ! Si cand zic ca fiecare membru trebuie sa faca ceva asta nu insemna ca gata ... te-am ajutat sa duci borshul de la piatza si varza si fasolea tre s ma bagi intr-un club ... Corect ? |
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning