![]() |
Re: General - AUDI vs BMW -
Quote:
pai pune si tu un film adevarat nu facaturi, rs4 preparat cu m3 :)) pai este frumos mai alex ? :D |
ce rs4 preparat ? serios acum ...
singurul rs4 preparat era cel din clipul cu evacuarea ... restul sunt rs4 normale :D |
AlexGTI conteaza asa mult ca Audi e mai rapid sau mai lent decat M3???
Eu zic ca pur si simplu nu conteaza. Fanii Audi nu au avut niciodata pretentia ca Audi ar fi o marca sportiva. Lasam aceasta bucurie fanilor BMW :D |
Quote:
sper sa iti placa si sal vezi cu sonorul in special la sfarsit cand ajunge la concluzii:twisted: |
http://www.autocar.co.uk/blogs/still...t-quality.aspx
Un articol recent de la Autocar care se numeste: "Audi's lost quality" '. |
http://it.youtube.com/watch?v=MW4yuOu7BkM&NR=1
un alt video sper. |
Quote:
aceste l-ati vazut? https://www.youtube.com/watch?v=rnYD5eASPPI |
"Astfel, in anul 1937, automobilul cu caroserie aerodinamica Auto Union de 545 CP a atins pentru prima data pe o sosea normala o viteza de peste 400 km/h."
Si cand te gandesti ca la vremea aia BMW nici nu stia cum se scrie 400 km/h corect ;) |
pe vremea aia BMW fabrica motoare si ulterior subansamble de avion pentru Luftwaffe
asta ca sa intelegi si tu .... Quote:
|
owned !!!!! :lol:
gg nwz :D ieri seara a fost magic, arcu de triumf .. rs4 in fatza.. m5e39 in spate de-a latu .. juma de arc.. :D m5 wins :D mega senzatie .. :D apoi mutat in audi .. super tinuta pe drum ... super inchegata masina ... super manevrabilitate.. insa m5`u e mult mai fun .. :D bmw rulz :lol: n-o zic eu , o zice rezultatul votului care pana acum e ... :D magic |
Quote:
|
Quote:
btw si audi (auto union a fost implicat in razboi) |
santos....si rs4 se da de-a latu complet si chiar mai spectaculos :)
|
Quote:
iau si camera video :D apoi ma sui si in m5 si filmez si de acolo .. |
Quote:
https://youtube.com/watch?v=VgCOogVISOc |
Quote:
|
OK.
RS4 este najpa. :D Spun toti cei care isi uda asternuturile dupa ce il aud seara pe strasse. |
bluey ... sa ne luam si noi bmw ma ... ca poate ne indragostim de el :)
|
Quote:
ma alex pe bune acum, tu stii ce e ala drift ? uite asta este drift : https://www.youtube.com/watch?v=HIhQFbEX1bk ;) asta e pt cei care au uitat ... https://www.youtube.com/watch?v=EFDQwjqoj-Y :D uuuuu https://www.youtube.com/watch?v=2llWi...eature=related |
Quote:
ai condus vreodata un bmw ? sincer acum ! ca sa nu zic ceva M !! |
acela e drift ce face bmw.ce face audi sint niste cerculete anemice.dar pentru mine nu inseamna nimic chestia asta.doar nu ma dau asa prin oras.chiar ieri dadea cineva forja la un m5 nou dar sunetul parca e de la o bricheta pe cand la rs parca e un inceput de cutremur.
|
Tot nu inteleg...
Daca face drift e mai bun?? |
Quote:
intreaba-l pe alexgti pt ca pana acum numai el a dat niste argumente de copil mic :)) |
Dupa cum ziceam nu cred ca in materie de argumente de copii mici avem ceva de discutat cu fanii bmw :D
Santos de ce nu ai ales ma Mercedes??? Sa stam si noi in umbra si sa radem in barba.Ne place secsul in liniste facut de altii :D Sincer iti trebuie o anumita mentalitate sa iti placa Audi si in asta este inclusa si o anumita discretie.Nici designul masinii nu prea permite un tuning extravagant si tipator (in limita bunului gust).Ca de altfel si ultimele 2 generatii Bmw. Tocmai m-a sunat var-miu ca i s-a spart un piston si niste supape la 320D E46, masina nemodificata. Dubios, distributie pe lant, revizia facuta de 3000km. este cel de care ziceam ca a avut niste probleme la un senzor dupa ce a luat masina (acum 5 luni ).Si nu e racer. |
Quote:
cati km are masina ? de unde a luat-o ? PS. ai dat jos farurile alea ? ;)) |
320d-ul lui sigur a avut alte probleme ascunse, nu se intampla asa ceva in nicio conditie, eu unul am chinuit un motor din ala de nu cred ca putea cineva sa o faca mai rau, vreme de 2 ani, si nimic nu a avut...
sa ne intelegem, nu sunt fan 320d, o consider o masina de genul golfului, masina populara, dar treaba cu spartul pistonului din senin n-o cred sa ma pici cu ceara... |
@ bluey: nu inseamna daca un bmw s-a stricat toate se strica si sunt "naspa"
-daca esti un om mai "normal" cu ceva bani si iti trebuie o masina buna iti iei un audi frumos... (nu tot timpul e asa) -daca esti putin mai "agresiv" cu ceva bani si iti trebuie o masina nervoasa cu figuri iti iei un bmw frumos... (nu tot timpul e asa) -daca esti mai "comod" cu ceva bani si iti trebuie o masina de lux iti iei mercedes... (nu tot timpul e asa) (eu asa cred, bmw este deasupra audi.... DECI "BMW") -faza cu mercedesul "este deasuprea bmw"... este putin cam adevarat, dar nu cu mult... masinile mercedes sunt mai mult de "lux"... poate altii zic ca de faci drift cu bmw-ul, atunci bmw-ul este deasupra mercesedului, dar sa nu uitam si de mercedes 190 :D (daca ar fi sa aleg intre mercedes,bmw si audi.... as alege tot BMW, dar fiecare cu gustul sau) |
Quote:
|
Quote:
Mai ales la diesel. Cica e 40 mil manopera. Il intreb dupa ce o termina de la ce a fost problema. |
Quote:
si imi place bmw ... n-am zis ca-i naspa ... doar ca nici audi nu-i de aruncat la gunoi ... ambele marci sunt cam egale, fiecare cu plusuri si minusuri. |
pana acum ziceai ca audi rupe capul la bmw, acum spui ca sunt egale. eu cred totusi ca si audi si bmw sunt ok, gti e nashpa :)
|
Quote:
****** am zis eu ceva de mine ? :)) mie unu chiar imi place mult gti-ul ! :) |
Quote:
am zis ca unele audi rup capul la bmw, sau ca audi rupe capul la bmw la anumite capitole. chestia asta e valabila si invers ;) |
Quote:
|
ce oameni mai pe forumul asta!!! ce oameni
am citit primele 10 pagini din comparatia asta ca sa imi pot da cu parerea. Primele 5 pagini sunt pline de argumente mai mult sau mai putin solide...dupa care incep toti "pai ce-i comparatia asta ma frate? bmw ii bemvee ", deci imi dau cuvantul de onoare dupa cateva pagini numai asa ceva citesti..ca bmw e adevarat ca etc etc. imi cer scuze de offtopic, daca vreti imi puteti stege post-ul .vroiam doar sa ma descarc |
Quote:
hai sa fim seriosi ... fiecare cu gusturile lui |
Quote:
in calitate de posesor de bmw, trebuie sa admit urmatoarele: daca audi scoate un rs5 cu un motor 4.2 biturbo undeva intre 450 si 500 cai cum s-a speculat, consider ca este de departe cea mai tare si mai frumoasa masina pe care poti sa ti-o cumperi dintre producatorii europeni(in care nu includ marcile exclusiviste gen porsche, bentley, rols royce, maseratti, lamborghini, pagani si cele cateva care mai sunt); daca vor lansa varianta v10 aspirat de 5000(cred) cred ca va trezi ceva mai putin entuziasm(cel putin pentru mine asa este). Si vor fi nevoiti s-o faca sub 100.000 euro pentru a nu ataca segmentul de clienti pentr R8. In acest caz, dupa cum am amintit mai sus, mi se pare ca va fi o masina ce ofera senzatii sublime. |
Quote:
vor scoate V6 biturbo care sa fie sub RS4 pe S4 si vom vedea ce va scoate pt viitorul RS4. da, RS5 ar fi o miscare inteleapta... dar daca il scot acum va avea exact motorul de RS4, asa cum si S5 are motorul de S4 actual V8 de 340 de cai. |
pentru mine rs5 ar fi masina perfecta daca se hotarasc cei de la audi sa mearga pe o varianta biturbo.
|
se pare ca sunt mai multi fani BMW decat Audi..ceea ce nu poate decat sa ma bucure :dance:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
- Copyright 2026 4Tuning