Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club MATIZ (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/76481-club-matiz.html)

gabi boldeanu 24-03-09 21:39

Re: Club MATIZ

Disponibil: si sambata si pe 11 si pe 12 cand vreti voi,dar hotarati-va odata

coman razvan 24-03-09 21:45

Eu propun Sambata, 11 aprilie, la ora 14.00 - 14.30, in Piata Constitutiei! Ce ziceti?

gabi boldeanu 24-03-09 21:57

Pai si la festival cand ne mai ducem?

Gabi,e mult 200euro jante ca ale tale(CSM-uri)?????noi noute in cutie???

coman razvan 24-03-09 22:04

Ok! Daca nu e bine asa, pe la 2 jumate, ziceti voi la cat! La festival poti sa mergi la 10-11!
Propuneti voi la cat...;)

gabi boldeanu 24-03-09 22:09

Ar fi frumos sa ne intalnim si dupa aceea saplecam toti la romexpo,voi ce spuneti?

coman razvan 24-03-09 22:20

Eu la 8 o sa fiu la Romexpo...numai va rog sa ma anuntati si pe mine ce ati hotarat...
Adica na, sa scrieti aici! E cam aiurea ce zici tu...:???:

gabi boldeanu 24-03-09 23:24

dece?

Mustang 25-03-09 07:05

Quote:

Originally Posted by gabi boldeanu (Post 2180401)
Gabi,e mult 200euro jante ca ale tale(CSM-uri)?????noi noute in cutie???

Bucata sau tot setul? Ca nu stiu cum se estimeaza preturile la jante.

Cat despre faza cu plecatul catre salon... nu e o idee rea.
Mie unul imi place ideea.

gabi boldeanu 25-03-09 08:36

setul

gabi boldeanu 25-03-09 09:03

Eu zic in felul urmator: tot vin si baieti din provincie,sa ne intalnim mai devreme,dupa care sa mergem la romexpo,si dupa aceea sa plece si ei acasa,va dati seama ce sunt din galati,brasov s.m.d. Acum, cum spuneti si voi

Mustang 25-03-09 12:32

Quote:

Originally Posted by gabi boldeanu (Post 2181111)
setul

E foarte ok pretul.

coman razvan 25-03-09 16:52

Eu ma gandeam in felul urmator! Mergem toti la salon de dimineata, sau cine vrea, dupa pe la 3 mergem la intalnire, si dupa pleaca toti spre casele lor, cei din provincie...cum ziceti si voi! Ar fi mai bine de la intalnire sa plecam direct acasa...parerea mea!
Daca e sa ajungem, cei din provincie pe la 10 in Buc, direct la intalnire, e teroare cu traficul...

aDytZa_1989 25-03-09 16:55

gabi ce zici tata ? :lol:
sa ma anuntzi si pe mine :wink: ma supun majoritatii :lol:

gabi boldeanu 25-03-09 17:14

daca e bine pt voi cei din provincie asa asa sa fie:D

coman razvan 25-03-09 17:22

O sa fie destui din provincie...Galati, Brasov...
Nu hotarasc eu, trebuie sa cadem de acord toti, cu o ora...eu tot raman la 14-14.30! :)

gabi boldeanu 25-03-09 17:32

hai sa hotaram o ora sa ne vedem la festival,si dupa aceea la intalnire,asa ati zis mai devreme HOTARATI voi cei din provincie dar HOTARATI-VA odata si noi vom veni in functie de sosirea voastra,pt noi e mai usor,din punctul meu de vedere. eu asa zic sa mai vorbeasca si altii,nu numai eu

coman razvan 25-03-09 17:40

Eu am spus: Prefer sa ne vedem la ora 14.30 in Piata Constitutiei! Pana la ora aia, fiecare isi vede de treaba! :lol:

aDytZa_1989 25-03-09 17:50

e bine si asa :D dar si ideea de a merge toti spre festival era interesanta :D!!! totul depinde de voi ( cei din provincie ) :wink:

coman razvan 25-03-09 18:09

E total peste mana sa mergem asa! Putem sa ne plimbam dupa-aceea prin Bucuresti! :) Iti dai seama daca ajungem la festival pe la 12 - 1, ce o sa fie pe acolo? Nici nu o sa avem unde sa parcam! Eventual una peste alta...:lol:

aDytZa_1989 25-03-09 18:22

da asa e ar fi problema cu parcarea :D dar ale noastre sunt mici merg una peste alta :lol:

baieti cred ca ar fi timpul sa concepem si noi un model de stiker Matiz Club!!!

coman razvan 25-03-09 18:30

Da..chiar ca ar fi timpul...:(

gabi boldeanu 25-03-09 21:02

tare rau.......

morpheusmaster 25-03-09 21:03

va tin eu loc de parcare :)

coman razvan 25-03-09 21:06

1 Attachment(s)
aDytZa_1989 si cu mine, am pus cap la cap toate ideile, si uitati ce a iesit! Vrem sa facem stickere pentru masini, albe, si sa lipim pe luneta de la Matizuri, in stanga sus! Stickerele vor avea dimensiunea, aprozimativ cat un sticker 4tuning (12x12 cm)...astept pareri! Zilele astea ma interesez cat costa, si daca sunteti de acord, eu fac aici in Brasov, si trimit celor care vor, bine-inteles, contra cost! Deci...astept pareri...:rolleyes2

Mustang 25-03-09 21:47

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2182416)
Eu ma gandeam in felul urmator! Mergem toti la salon de dimineata, sau cine vrea, dupa pe la 3 mergem la intalnire, si dupa pleaca toti spre casele lor, cei din provincie...cum ziceti si voi! Ar fi mai bine de la intalnire sa plecam direct acasa...parerea mea!
Daca e sa ajungem, cei din provincie pe la 10 in Buc, direct la intalnire, e teroare cu traficul...

Man, cu parere de bine te informez ca traficul in zilele de sambata si duminica e lejer.
Doar daca nu te referi la drumul spre Brasov, la intoarcere.

Quote:

Originally Posted by aDytZa_1989 (Post 2182428)
gabi ce zici tata ? :lol:
sa ma anuntzi si pe mine :wink: ma supun majoritatii :lol:

Astept sa se hotarasca baietii si vom lua o decizie

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2183385)
aDytZa_1989 si cu mine, am pus cap la cap toate ideile, si uitati ce a iesit! Vrem sa facem stickere pentru masini, albe, si sa lipim pe luneta de la Matizuri, in stanga sus! Stickerele vor avea dimensiunea, aprozimativ cat un sticker 4tuning (12x12 cm)...astept pareri! Zilele astea ma interesez cat costa, si daca sunteti de acord, eu fac aici in Brasov, si trimit celor care vor, bine-inteles, contra cost! Deci...astept pareri...:rolleyes2

Sigla e simpatica. Ar merge o idee mai mic insa. 12x12 e destul de mare. Ma gandeam la 8x8 eu...
Si sa nu fie obligatoriu sa fie lipit pe luneta.

Ar merge si un font mai deosebit care sa fie atat de mare incat sa intre pe "cearcanele" de sub far. Mai exact pe ochelarul din stanga, cum privesti masina din fata.

Sau chiar acelasi font mai deosebit, pe botul masinii tras cat mai aproape de "cearcana"... pe care parte vreti voi.

coman razvan 25-03-09 21:53

1 Attachment(s)
Nu stiu ce sa zic de trafic! Hotarati voi ora, eu nu mai zic nimic! :)

Ok, fiecare il pune unde vrea! :) Stickerul l-am facut la 12 x 8, eu zic ca este destul de ok...cu scrisul, nu stiu ce sa zic! Acesta mi s-a parut cel mai potrivit...faceti voi si alte tipuri de scris! Si vedem! Daca fac scrisul cat pleoapa de sub far, nu se mai intelege nimic...la 12 cm, scrisul ar fi de 2 cm "lungime"! :( Deci...nu o sa se vada deloc! Faceti si voi variante...important e ca am facut conturul! :) Pun o poza "la scara"! Eu zic ca este ok...

Mustang 25-03-09 21:57

Coman_razvan... nu m-ai inteles.
Ma refeream sa fie doar scrisul din toata sigla ta... nu ma refeream ca scrisul sa existe pe Matizul desenat.

Adica un banal scris Matiz Club pus pe masina REALA in locurile unde am precizat.
Ca o idee.

Poate o sa fac maine un exemplu.

coman razvan 25-03-09 22:00

1 Attachment(s)
Aaaa, sa punem sticker in spate, si pe masina reala, scris in fata Matiz Club? :)
Ceva de genu' pe masina reala? :)
Scuze ca nu am inteles...:( Deci, stickerul sa inteleg ca e ok , da? :)

TZN 85 BUB 25-03-09 22:14

de curiozitate intreb si eu ca am vazut pe un topic... la ce firme aveti voi casco si cat dati pe an pentru matiz ? eu am la omniasig, franciza 100 euroi, si dau 8 mil/an, cum l-am impartit eu, acum dau 2 mil/3 luni.

coman razvan 25-03-09 22:16

Eu am la Ardaf, nu am fransiza, si platesc 1 mil 200 pe luna, timp de 8 luni/an! :) Masina e din 2003! :)

gabi boldeanu 25-03-09 22:22

mie imi pare prea banal,acest stiker chiar si locul unde e situat,mai incercati,daca nu asta e poate va vin mai multe ideii. Nu vreau sa supar pe nimeni,dar cam repede,la-ti gasit,mai incercati sa avem si noi de unde alege,daca nu asta sa fie

Nu am Casco

coman razvan 25-03-09 22:24

In ce loc ai inteles tu ca esti situat? :) Fiecare il pune unde vrea...
Si hai si tu cu idei, ca si tu ai Matiz! :rolleyes2

gabi boldeanu 25-03-09 22:28

Razvane nu ma pricep eu la asa ceva,eu abia stiu sa deschid calculatorul

coman razvan 25-03-09 22:30

Super! Totul are un inceput! :)
Era vorba sa punem silueta masinii pe luneta masinii reale, si sa scriem in fata, tot pe cea reala, Matiz Club! :)

gabi boldeanu 25-03-09 22:34

multumesc frumos:shakefist

coman razvan 25-03-09 22:37

Asa e ok? :) E bun pentru pus pe luneta? :)

gabi boldeanu 25-03-09 22:38

MULTUMESC FRUMOS noapt buna baieti mai vb si alta data

Mustang 26-03-09 06:54

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2183653)
Aaaa, sa punem sticker in spate, si pe masina reala, scris in fata Matiz Club? :)
Ceva de genu' pe masina reala? :)
Scuze ca nu am inteles...:( Deci, stickerul sa inteleg ca e ok , da? :)

Exact man.
Dar stickerul sa aibe o dimensiune de 8x8.
Macar pentru a mea. :)

Eu oricum am o propunere, dar nu stiu daca am putea gasi.

In loc de scoica din fata, sa gasim undeva sa ne faca acelasi material cu scoica (care sa se lipeasca tot cu mastic) - si sa punem sigla de matiz club...

E ora 8 dimineata, poate n-am fost prea explicit, dar sunt rupt de somn. :)

Edit: Am casco la Delta Addendum (in legatura cu ASTRA Asigurari). Fransiza de 80 euro pe care o platesc in pretul asigurarii. 4 rate a cate 66 de euro. Faceti voi calculele ca mie mi-e lene la ora asta.
Ps: o am estimata la 3500 euro.

coman razvan 26-03-09 09:39

Man, 8x8 nu se poate, ca stickerul nu este patrat! 8 sa fie latimea...si inaltimea, vad eu cand vin de la scoala! :) Chestia cu sigla, nu stiu daca face cineva! :( Ma interesez...

Mustang 26-03-09 10:11

Ok. Nu e bai. Il montez eu. :)

All times are GMT +2. The time now is 03:52.

- Copyright 2026 4Tuning