Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Draga soferule... (reguli de bun-simt) (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/76336-draga-soferule-reguli-bun-simt.html)

fasso 27-08-08 23:40

Re: Draga soferule... (reguli de bun-simt)

merci aleks...cu toate ca ma simt cu musca pe caciula:D draga pieton batut in cap...cand circuli pe trotuar si in fatza ta apare un caine, te rog din suflet nu-l zgorni in strada, pentru ca exista posibilitatea sa-l transform direct in Campofrio!multumesc!

DarkJEDI 28-08-08 00:16

bine ca nu la ocolit pietonu, ca tunci il faceai CRIS-TIM :))

22VIN 28-08-08 13:51

draga pieton, daca chiar te crezi masina, te invit sa faci o vizita de lunga durata la un ospiciu
daca esti perfect normal, cauta pe cineva sa-ti explice ca trotuarul e pentru oameni si strada pentru masini

markizu 28-08-08 14:16

draga soferule de CJB(Cj Bacau) logan rosu mpv ...aleea de parc este alee de parc ...si atat timp cat sunt in parc tu nu ai ce cauta ..sa ma claxonezi si sa turezi motorul .... data viitoare iti aranjez si masina nu numai fata ..

Sindrom 28-08-08 16:52

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1719782)
draga pieton, daca chiar te crezi masina, te invit sa faci o vizita de lunga durata la un ospiciu
daca esti perfect normal, cauta pe cineva sa-ti explice ca trotuarul e pentru oameni si strada pentru masini

mergand mult si pe jos, ca de asa e in Bucuresti, mai eficient si mai rapid, draga soferule, stiu nu ai locuri de parcare, dar daca tot parchezi pe trotuar, care este destinat pietonilor nu masinilor, lasa si loc acestora cat sa incapa macar 2 persoane pe el, asta poate intra odata in cap tuturor idiotilor, dece isi gasesc dimineata oglinzi rupte, stergatoare, si altele.(nu fac aceste lucruri dar, nu ma mir de ce fac altii asa)

Mustang 28-08-08 20:16

Dragi soferite, daca n-aveti habar sa conduceti, va rog insistent: STATI ACASA!
Astazi, o domnisoara pe un Matiz de firma mi-a taiat fata, mi-a trantit frana in fata, iar eu m-am trezit in fundul dansei. Mai exact, sub fundul masinii sale.
Astfel, Matizul meu a primit un "ochelar" nou, o capota noua si o traversa stramba. Iti multumesc, dar puteam sa mi-o lovesc si singur.

Sindrom 28-08-08 20:40

cred ca astea cu matizu de firma mai nou le rog sa fie atente la drum si sa nu ma mai injure ca le opreste politia din cauza mea ca vb ele la telefon.

bmwm5 28-08-08 20:40

cred ca vroia soferita sa te "loveasca" pe tine si nu te-ai prins de apropos

Sindrom 29-08-08 03:11

culmea ca azi am fost cu matizu prin centru si 90% din soferite vorbeau la telefon, mai vorbesc si eu da din bun simt aplic o casca in ureche, asa sa fiu regulamentar.

22VIN 29-08-08 15:17

frate cand le vad cum intorc volanu cu o mana (cealalta fiind pe telefon) : dau de el jumate, iau mana (masina aflandu-se in miscare), o duc iar la capat si mai dau o jumate de el, intimpul asta masina ducandu-se ba drept ba luand viraj... ma apuca toate transpiratiile

robertinho 29-08-08 15:29

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 1721931)
frate cand le vad cum intorc volanu cu o mana (cealalta fiind pe telefon) : dau de el jumate, iau mana (masina aflandu-se in miscare), o duc iar la capat si mai dau o jumate de el, intimpul asta masina ducandu-se ba drept ba luand viraj... ma apuca toate transpiratiile

DA...si ati mai observat ca in general daca dai un claxon,sau flash unei femei aflate la volan nu are nici o influenta asupra ei. Pur si simplu nu o afecteaza,nu ii atrage atentia nu o pune pe ganduri,nu NIMIC...

22VIN 29-08-08 15:34

nu neaparat... mai iese cate una pe geam si isi baga tot ce poate si ea sa faca rost in rudele tale... de ramai cateva secunde perplex si te intrebi de unde dracu poate sa debiteze atatea

~ EWN ~ 29-08-08 15:39

Quote:

Originally Posted by robertinho (Post 1721964)
DA...si ati mai observat ca in general daca dai un claxon,sau flash unei femei aflate la volan nu are nici o influenta asupra ei. Pur si simplu nu o afecteaza,nu ii atrage atentia nu o pune pe ganduri,nu NIMIC...

depinde foarte mult si de masina pe care o conduci.... :D iti zic eu :D.

robertinho 29-08-08 15:40

eu am zis in general...vorba ta "mai iese CATE UNA"

robertinho 29-08-08 15:41

[QUOTE=~ EWN ~;1722005]depinde foarte mult si de masina pe care o conduci.... :D iti zic eu :D.[/QUOTE

adica? o influenteaza daca flashul vine de la un mercedes sau daca vine de la o dacie?

~ EWN ~ 29-08-08 15:49

[QUOTE=robertinho;1722015]
Quote:

Originally Posted by ~ EWN ~ (Post 1722005)
depinde foarte mult si de masina pe care o conduci.... :D iti zic eu :D.[/QUOTE

adica? o influenteaza daca flashul vine de la un mercedes sau daca vine de la o dacie?

da asta vroiam sa zic....

Dripci 29-08-08 16:34

Draga sofer de sante fe argintiu, cand iesi din spalatorie cu spatele in drumul public, asigura-te si tu, ca nu cumva sa trec cu scuterul prin portbagajul tau.

fasso 29-08-08 16:42

apropo de ce zici tu dripci, am impresia ca pe majoritatea soferilor nu-i intereseaza daca esti cu scuterul sau cu atv-u!adica, daca nu vine o masina in momentul cand iese dintr-o spalatorie/stradutza, etc, nu conteaza daca vine altceva(scuter, atv, bicicleta, motocicleta, kart, tricicleta, etc)!

Mustang 29-08-08 17:13

Quote:

Originally Posted by fasso (Post 1722143)
apropo de ce zici tu dripci, am impresia ca pe majoritatea soferilor nu-i intereseaza daca esti cu scuterul sau cu atv-u!adica, daca nu vine o masina in momentul cand iese dintr-o spalatorie/stradutza, etc, nu conteaza daca vine altceva(scuter, atv, bicicleta, motocicleta, kart, tricicleta, etc)!

Tin sa te contrazic: pentru toata lumea e important, dar se bazeaza pe faptul ca scuteristul in cauza trece rapid si evita masina. ;)

22VIN 29-08-08 17:26

de multe ori nici nu vedem scuterele/motocicletele. poate din pura neatentie, motocicleta fiind ceva mai greu de observat decat o masina, sau, in cazul unora, dupa cum a zis si mircea badea: "pai cum sa te vad ma cand tu iesi de printre masini cu 150km/h? dobitocule!" :)))

Sindrom 29-08-08 18:05

Am si eu o rugaminte, NU MAI GENERALIZATI, pentru ca daca tu ai dat de un santaFe, eu am dat peste un Cayenne, iar cu motocicletele, nu fac toti la fel, eu in ultimul timp, am vazut foarte multi motociclisti si scuteristi care in timpul zilei merg cu viteza regulamentara, sau 10, 20 km peste.

22VIN 29-08-08 18:24

am precizat: "in cazul unora"
nu generalizez pentru ca doar cunosc si eu destui care desi au motoare puternice, in conditii de trafic merg civilizat

fasso 29-08-08 19:53

pai bun, sa zicem ca motocicletele nu se observa pt ca trec cu viteza, scuterele se strecoara repede, dar de atv-uri ce mai zicem? ne nenumarate ori n-am fost bagat in seama de soferi cand eram pe atv....ba ieseau in fatza mea de pe diferite strazi, ba depaseau masina din spatele meu si apoi ramaneau paralel cu mine, "impingandu-ma" practic pe marginea drumului, respectiv in bordura sau santz!

Sindrom 29-08-08 23:01

Trebuie sa acceptam ca in trafic sunt nesimtiti, dar sunt si momente in cazul multor masini, in care din cauza masinilor parcate vizibiliatatea este zero, de multe ori majoritatea dintre noi trebuie sa iesim usor usor pana ajungem in mijlocul strazii pentru a avea vizibiliatate, dar nu e scuzabil cand iesirea se face brusc fara nici un fel de asigurare,

fasso 29-08-08 23:07

lasa ca am vazut eu faza de genu' in targoviste...tot asha o tanti incerca sa iasa de pe o stradutza cu o " N " masina, mica oricum , iar datorita masinilor parcate a fost nevoita sa iasa pana in jumatea drumului sa se asigure!toate bune si frumoase, insa pe banda pe care iesise ea jumate' trecea masina de gunoi iar femeia a fost nevoita sa dea repede cu spatele pt a nu fi acrosata! faza e ca in spatele ei mai era o masina care voia sa iasa...rezultatul il deducetzi voi! eu sincer am simtit ca leshin de ras:lol:

dolb 29-08-08 23:19

draga sofer! cand vezi ca sunt oprit.. iar in fata mea este o masina oprita din care se dau jos 5 tigani borati.. te rog eu nu opri EXACT IN SPATELE MEU, lasa-mi si mie destul loc cat sa dau cu spatele .. si sa ies ,... ca la asta macar ma pricep !

Sindrom 30-08-08 16:51

LOL dolb ce facusi??? ai trecut prin craiova?

dolb 30-08-08 17:59

nice joke.. nu... mi s-a intamplat acum un an in targoviste

dreaq 30-08-08 20:00

Draga bikere, daca vezi ca sunt 2 masini in paralel de ce incerci sa treci printre ele riscand sa te fac pilaf si sa-mi zgarii si mie masina?

robertinho 30-08-08 20:09

...tocmai am vazut la tv despre accidentul ala de pe e 85 daca nu ma insel cu soferul de seat leon care a incercat o tripla depasire si a intrat frontal intr-un audi omorand o familie intreaga(2 adulti si 3 copii)...urat,pacat ...soferul vinovat a supravietuit dar il asteapta inchisoarea..."poate traiesti.dar poti trai cu asta?"...ce ironie macabra a sortii

Mustang 31-08-08 22:47

Schingiuit si omorat ... asta merita. ;)

dolb 31-08-08 22:55

ce ma amuza .. mai e un caz!

cunoscutul interpret Gheorghe Zamfir a avut un accident de circulatie soldat cu vatamarea acestuia! soferul inculpat a sunat la 112 si a anuntat accidentul si a asteptat 2 ore politia ! deoarece nici dupa 2 ore nu au sosit scumpii agenti omul a plecat la servici pt ca isi risca postul de lucru! acum saracul om este cercetat pt ca a plecat de la locul accidentului! O emisiune despre asta puteti vizualiza pe Realitatea TV unde domnul purtator de cuvant incearca sa "salveze" rusinea politiei , insa nu reuseste! e comica emisiunea si v-o sugerez ! :D

Mustang 31-08-08 23:00

On-topic ramanem si noi, totusi?

Nautilus 31-08-08 23:07

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1725704)

Merita numai fiindca a supravietuit, daca era si el schilodit sau murea ati fi zis ca l-a judecat Cel de Sus.

~Nautilus

dolb 01-09-08 00:01

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1725704)

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1725729)
On-topic ramanem si noi, totusi?

pai din cate vad cam tu esti off :D

Sindrom 01-09-08 00:03

eu tot nu inteleg o chestie, de ce sa mergi cu proiectoarele si luminile de pozitie???? nu mai bine mergi cu faza 1 si atat

dolb 01-09-08 00:35

se numeste " băşini"

Mustang 01-09-08 00:48

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1725840)
pai din cate vad cam tu esti off :D

Bateam un apropo la stirile voastre. ;)
Si, stiu ... si eu sunt vinovat. ;)

In fine.
Eu nu inteleg de ce nu acorzi prioritate cand iesi din parcare. ;)

sKyNeT 01-09-08 18:42

azi dimineata mi s-a intamplat o faza super tare. ma grabeam la servici ca deja eram in intarziere si o femeie a inceput sa ma injure si sa imi bata obrazul ca nu am lasat-o sa faca stanga (ea venind de pe contrasens) desi eu aveam prioritate :lol::lol: . am fost cu zambetul pe buze tot timpul la munca :lol::lol:

Sindrom 01-09-08 19:08

Draga soferule, daca ma vezi ca vin de la 50 m si tu vrei sa intri pe sensul meu de mers de pe stradute, cand iti dau flash-uri si observi ca incetinesc inseamna sa treci odata, nu trebuie sa ma opresc si sa-ti fac invitatie speciala,
alta specie de soferi care mie mi se par haiosi, sunt cei care, intra pe juma de banda, normal opresti sa ii lasi sa treaca si iti multumesc,

All times are GMT +2. The time now is 01:20.

- Copyright 2026 4Tuning