![]() |
Re: KATANA TEAM
:) Asteptam evenimentele ...ne intalnim cam zilnic , e oke.
Cand mai vii pe acasa? |
Quote:
|
Chiar nu stiu cand mai vin , posibil de craciun ... dar nici asta nu e sigur :(.
Deja va e dor de mine ? :lol: :))... |
Quote:
|
Quote:
raspunsul e : NU :lol: |
Quote:
Ontopic : Ti-ai pus suspensia ??? |
Quote:
ot : Inca nu , doar spatele ...saptamana asta sper si fata. |
Eveniment: Urban Racing - 1 Noimebrie 2009 Iasi
Denumire: Urban Driving Skills Organizatori: FRT (LOGAN CLUB IASI), Excess Tuning, Era Park, Primaria Iasi , Politia Rutiera Iasi Locatie: Era Shopping Park - parcarea Carrefour Probe: indemanare pe traseu prestabilit cronometrat: 1 tura de recunoastere si 2 ture cronometrate Expo tuning: cu tombola Demonstratie de drift: un set de baieti priceputi sa strice niste gume si sa merga de'a latu' dintre care amintim: Razvan LKN SV, Kamikaze KMK, Razvan VS, Dragos UGA - debut, Excess Drifters, Lucian UDE, VDR, Mishu, FLP, etc Data: 1 Noiembrie 2009, orele 10.00 Juriu: invitam fiecare club auto sa isi desemneze un reprezentant pentru a face parte din comisia de jurizare Participanti: oricine este doreste cu conditia sa se incadreze in criteriile noastre de eligibilitate si in special invitam cluburile auto sa isi trimita macar cate un reprezentant pentru fiecare grupa Taxa de participare Taxa de participare in valoare de 30 Ron dar si Campania de Strangeri de Fonduri ce se va desfasura pe toata durata evenimentului va fi destinata realizarii a trei proiecte sociale: 1. Circul Prudent - proiectului de preventie rutiera avand ca scop constientizarea in randul tinerilor a pericolelor si riscurilor la care sunt supusi in traficul rutier, in plimbarile cu conducatori auto necunoscuti, teribilisti, la modul de circulatie pietonala, traversarea prin locuri nepermise, fara a se asigura, fara a tine cont de contitiile meteorologice. Proiectul va fi desfasurat prin impartirea a 10.000 pliante si 1000 de afise in gradinite, scoli, licee si facultatile iesene. ... 2. O viata mai usoara - proiect ce va viza persoane de varsta a 3a defavorizate social, constand in impartirea unui set de produse alimentare in preajma zilei de 1 Decembrie. ... 3. Un zambet de la Mos Craciun - proiect ce va viza cca. 100 de copii din centre de plasament, constand in impartirea in preajma sarbatorilor de iarna a unor seturi asortate de dulciuri si rechizite scolare. ... Un program orientativ al evenimentului: 09.00 – 10.30 – Inscrierea participantilor 10.30 Startul probelor a de indemanare Autohton Femina Mica Femina Mare Concurs cu publicul, Vizitare Expo, Standuri Urban Mica Urban Medie Urban Mare Concurs cu publicul, Vizitare Expo, Standuri Prezentare proiect Tuning, inmanare premii FRT Profesional Mica Profesional Mare Concurs cu publicul, Vizitare Expo, Standuri Trofeul concursului Demonstratie de drifting Decernare premii, Tombola Tuning Tombola public participant la Campania de strangeri de fonduri Demonstratie de drifting Vizitare Expo, Standuri ~Concert Bibanu Mixxl - in functie de buget Cei care inca nu s-au inscris o vor putea face la standul pe care il vom organiza in parcarea ERA intre orele 9:00 si 10:30 dar va rugam, pentru insciere si pentru a evita aglomerarea si intarzierea evenimentului sa descarcati fisele de inscriere de pe internet si sa le trimitei prin email, urmand ca in dimineata evenimentulului sa achitati taxa de inscriere si sa semnati in original fisa de participare. In jurul orelor 13:00 - 14:30 va exista o pauza de 30 de minute in care invitatii, concurentii si spectatorii vor putea lua pranzul. La drift am luat legatura cu baietii care au fost si la Piatra Neamt si au confirmat prezenta (parte din ei) Razvan aka Red Celica - SV-08-LKN cu BMW 328i coupe Filip aka FLP - BMW 325 ursulet Razvan Red Line - BMW e36 compact Mishu - Ford Sierra rosu Lucian - Ascona rosie cu galben Bakal - Nissan 200 SX KMK - Kamikaze VRD - Catalin UDE - Lucian Fratii Comanescu Dragos UGA Grupe: Autohton Femina Urban Profesional Clase Autohton Femina - scurt Femina - lung Urban Drivers - scurt Urban Drivers - mediu Urban Drivers - lung Profesional - scurt Profesional - lung masinile preparate si semi-preparate pentru competitii * NOTE: 1. Pentru persoanele care vin din afara regiunii Moldova vom permite ca sa fie conduse in cadrul aceleiasi probe de doi conducatori auto distinciti nefiind necesara plata alte taxe de participare. 2. Participantii de la grupa Autohton pot participa si la Urban, nefiind necesara plata unei alte taxe de participare. 3. Autoturismele inscrise in concurs, pot concura si la grupa Femina. Taxa de participare se percepe doar daca acestea nu au fost inscrise in concurs cu alt sofer. 4. Autoturistmele trebuie sa fie dotate exact cum circula pe strazi: fete de portiera, banchete, roata de rezerva, stingator, trusa medicala, triunghi. Singurul element care poate fi detasat va fi bara fata in cazul masinilor cu bara foarte joasa - max 10 cm. 5. Toti participantii, inclusiv cei de la expo vor primi diploma de participare. Au confirmat deja dorinta de a ne sprijini in realizarea acestui eveniment Best auto Shop, Body Line, Katy Fashion, Dream Art, Dax, Auto Mayer, Lumen Media, Dyno Power, Bras, EuroMarket.ro, Grafit Invest, Safetyplus.ro, MyHardware.ro, BitElectronic.ro, Vexal, Remat, ComBeton,Vincon, etc La organizarea acestui eveniment suntem sprijiniti la promovarea sa de catre urmatorii parteneri media: PubliMobil, Rev. Iasul Monden, Sapte Seri, BZI, LaIasi.ro, Iasi4u.ro, Onumusic.ro, BZI.ro, Radio Hit, Radio Terra FM, PubliMobil FM, Impact FM, Terra FM |
Buddy, vezi ca taicamiu e ingrijorat ...
Acu 2-3 zile m-a intrebat : Da Alex , de ce nu mai are parasolarul ? :lol: Sa-mi dai Pm, ca sa pot sa-i raspund , i-am ramas dator .. ps. Chiar vorbesc serios :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sau cerei-o sefului` |
Nu v-au trecut supararile ????
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Astept si eu niste poze de la evenimentul organizat de NSL :).
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Poze de la Tuning Show by NSL
|
Quote:
La Shuri la prima poza ...parca e putin in valuri badboy look-ul ...sau mi se pare . Apropo ...de unde au aparut domnisoarele alea ? Poate combinam si noi ceva pentru o sedinta foto cand masinile vor fi gata :). |
Quote:
Fetele nu le-am adus de acasa, din cate am inteles sunt de la o casa de modeling din Piatra Neamt. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si de acum vor merge cu noi pe la evenimente :D |
Quote:
|
Quote:
|
ne pui in legatura cu ele ?:D Baga-mi un PM cu Numele si Nr lor:)) Sa pun masina sa faca o sedinta foto cu ele =))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
cred ca ati gresit topicul....totusi...:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
:arrow: 4 Katana Team :oops:
|
Quote:
fain de pus pe desktop pt cei din katana;)...imi zici si mie cum ai facut fundalul(cu dungulite din alea)?:-) |
Brushes :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)