Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   NSL, filiala Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/74900-nsl-filiala-drobeta-turnu-severin.html)

LauGSI 07-01-10 02:14

Re: NSL, filiala Drobeta Turnu Severin

Transplantul C20LET Turbo nu am sa il fac pentru ca ar fi ce`a mai proasta investitie facuta dar am sa fac altceva ce am inteles ca se poate si chiar am vazut ca se poate face C20XE SFI Turbo "modificat" putin...dar sa vedem inca ce ne prezice viitorul...!

vcsomin 07-01-10 09:35

Quote:

Originally Posted by LauGSI (Post 2953414)
Transplantul C20LET Turbo nu am sa il fac pentru ca ar fi ce`a mai proasta investitie facuta dar am sa fac altceva ce am inteles ca se poate si chiar am vazut ca se poate face C20XE SFI Turbo "modificat" putin...dar sa vedem inca ce ne prezice viitorul...!

Well, e vb de bani, pt c20xe, oricum iti tb deschis motorul schimbat interne, galerii, tubulaturi, turbo, injectoare, electronica, etc. Let-ul e turbo din fabrica, vezi ca era pe forum un gsi - cu 20let, pe el. Vorbim oricum la intalnire :D

LauGSI 07-01-10 10:17

Da stiu ce acel C20LET turbo...dar nu vreau sa pun LET`ul pentru ca are foarte multe probleme si nu vreau sa ma complic...si oricum acel motor nu e facut pentru o viata mai lunga...Asa ca raman tot la C20XE Turbo cu mici schimbari...cat despre intalnire inca nu stiu nimik daca se tine sau nu vineri dar oricum am sa vin sa vad daca o sa vina acei zisi "pasionati" care nu fac altceva decat sa stea sa priveasca si sa manance seminte...intr-un cuvant "Spectatori" de care nici nu avem nevoie..!!

Gangstah 07-01-10 15:02

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 2954640)
bah ce era odata pe threadu asta:sad:

dak ai cumva idee de ce nu mai e ar trebui sa spui cu voce tare...eu unu stiu, am spus si acum tac k m-am saturat sa spun

ovidiu89 07-01-10 15:08

sincer sa fiu habar nam de unde sa ajuns aici cert era ca au fost niste vremuri in care eram multi si treaba mergea bine totu sa terminat de cand am terminat intalnirile la smile prin vara de atunci sa dus tot

Denis_SDM 07-01-10 21:49

Eu zic sa lasati toti certurile...si sa nu va mai bagati toti in treburile lu dodo... sau daca e sa se certe careva sa numai sara toti ;) Si oli (GROUND ZERO AUDIO ) ... nu cred ca e treaba ta ce zice DoDo sau Grassuu ! )

DoDo NSL 07-01-10 22:02

Multumesc Denis ...

Gangstah , acesta o sa fie ultimul meu post pe aceasta sectiune legat de discutia cu tine sau cu alti "binevoitori" ...

1. nu am nimic personal cu tine , dar tot ce zici pe un forum public nu se intelege intotdeauna asa cum vrei tu , plus ca ... am zis'o si eu , si alte persoane : E SECTIUNEA NSL-SEVERIN , posteaza decat persoanele care au legatura , restul NU conteaza.

2. sper ca un moderator sa faca ... din nou ... over and over again ... curatenie.

3. GROUND_ZERO_AUDIO .. la fel ... o gandire ... fara rost ... ce rost are varsta cu ce vorbim noi aici ? d'oah !

4. REPET INCA O DATA : ce a fost NSL Severin , nu va mai fi ! se poate intelege asta ? Nici locu de intalnire , nici acceleasi masini .. TOTUL SE IA DE LA CAPAT in 2010 ! Cum a zis si Florica pe o alta sectiunea : " In 2009 NSL a devenit Club Exclusivit" ... noi suntem putin in urma , asa ca :

IN 2010 - NSL Severin a devenit club exclusivist !

5. Clubul este CLUB , Prietenia personala este PRIETENIE PERSONALA.
Ce facem in viata personala e una , ce facem cand suntem pentru club , este altceva !

Gata ... ultimul post legat de aceasta discutie , alte comentarii o sa le ignor...

Denis_SDM 08-01-10 00:29

RE:FLORIN

Domnu presedinte SRC !! 1 la mana tu nu ai ce cauta pe threadu asta...2 : nu ai nici un drept sa te bagi in discutzile altora... si 3 : ai u grije de clubu tau ca si dodo o sa aiba grije de al lui...

Denis_SDM 08-01-10 13:01

Nu itzi port pica da pentru tine asa ca sa stii... nu am sange de nimik in mine eu nu sunt de acord cu certurile...si pentru tine personal... in seara aia te suna "ROBY" pentru a ne intalni cu tine si u NYCU .... si cred ca sti despre ce persoane este vorba....SI cred ca o persoana a fost acasa la "sediuL" tau si ti-a explicat despre ce a fost vorba :) :P ... si end of discussion....

ovidiu89 08-01-10 13:45

ba nebuni sunteti haideti vorba lu grasu sa ne concentram pe masini si ce vom face prin severin

DoDo NSL 09-01-10 01:56

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 2957530)
ba nebuni sunteti haideti vorba lu grasu sa ne concentram pe masini si ce vom face prin severin

Ovidiu ... astazi m'am intalnit cu toti cei care erau impotriva mea , cei care erau pro si cei care erau neutri ...
s'a lamurit totul ... pana la urma eram sigur ca asta se va intampla ...

NEW TARGET FOR 2010 :

- cel putin o masina in primele 10 pe Romania la 402m -

bix 09-01-10 03:44

Quote:

Originally Posted by DoDo NSL (Post 2959481)
- cel putin o masina in primele 10 pe Romania la 402m -

suntem curiosi sa o vedem.....;)

Gangstah 09-01-10 08:15

[QUOTE=DoDo NSL;2959481]... astazi m'am intalnit cu toti ...
s'a lamurit totul ...

ma bucur k am avut ocazia sa ne intalnim si sa stam de vorba si intradevar dodo are niste lucruri foarte faine si ambitioase in cap...acum k am ascultat ce avea de spus si pana acum a ezitat imi dau seama k nu toate afirmatiile mele au fost pe buna dreprate...fratilor m-am bucurat aseara knd am vazut acceasi lume ambitioasa pe care o stiam eu in severin!!!
:oops::oops::oops::oops:

DoDo NSL 09-01-10 13:41

Quote:

Originally Posted by bix (Post 2959528)
suntem curiosi sa o vedem.....;)

primul lucru care o sa'l fac cand apare "pe strazi" este sa te sun :P

elvislorin 27-02-10 19:35

mai misca ceva prin severin?

bix 01-03-10 19:55

s-a finalizat vr-o masina pt 4tuning day?

DoDo NSL 04-03-10 08:23

Quote:

Originally Posted by elvislorin (Post 3129597)
mai misca ceva prin severin?

doar cei care au ramas muncesc de zor la masini ...

Quote:

Originally Posted by bix (Post 3136753)
s-a finalizat vr-o masina pt 4tuning day?

doar e36'le alb/albastru ..

LauGSI 12-03-10 22:43

Care ii masina aia ma ca eu unu nu am vazut-o prin oras si nici nu am auzit despre ea nimic?? Nu vreau sa fiu rautacios dar asta iara minte..!!

DoDo NSL 14-03-10 16:23

Quote:

Originally Posted by LauGSI (Post 3176937)
Care ii masina aia ma ca eu unu nu am vazut-o prin oras si nici nu am auzit despre ea nimic?? Nu vreau sa fiu rautacios dar asta iara minte..!!

la faza asta cred ca esti putin deplasat , si ma faci sa cred ca tu traiesti undeva in afara planetei noastre .. era vorba de E36'le lui Alex de la Orsova ( masina aia de care ziceai tu ca e citez : "CRIMINALA" ) ..

in fine..

explicatii trebuie sa dau doar baietilor de la Bucuresti , o sa postez si aici si o sa le dau si telefonic :

- Cipri nu a finalizat CALIBRA pentru 4TuningDays ..
- Alex este plecat din tara de ceva vreme , si la fel , masina se afla in tara , dar nu a putut fi finalizata
- Eu mi-am (sper sa fie doar atat) luxat spatele vineri la ski si de atunci am stat numai la pat , si asta e unul din motivele pentru care lipsesc de la acest eveniment ... totusi ... majoritatea baietilor care trebuiau sa vina cu mine sunt in acest moment la expo ...

sper doar sa ne vedem cat mai curand , si sa ne relaxam pe undeva vara asta toti

numa' bine tuturor .. si ( o sa sune ciudat ) dar .. insanatosire grabnica mie ! :cry:

florin_andrey86 14-03-10 16:40

dodo, tati in primul rand iti doresc insanatosire grabnica, in al doile rand stiu ca alex de la orosva are 2-3 masini gata de expo, dar de cate ori a venit la intalnirile voaste nu a avut nici parasolar nici bulina de la NSL si in ultimul rand alex este in tara, ieri 13.03.2010 in jur de ora 1 noapte ne-am intalnit cu alex la diplomat era cu un BMW(ca de obicei) rosu decapotabil, poti sa-l intrebi pe rolly, nicu, boga, micutzu................

DoDo NSL 15-03-10 19:50

Florin , iti multumesc pentru urare , incep sa ma simt mai bine , masaj in fiecare seara si e din ce in ce mai ok...
iar in legatura cu Alex , crede'ma ca am vorbit foarte mult cu el , mai ales inainte de eveniment , si chiar si in seara asta ( era la garaj , monta motorul pe e36'le alb/albastru ) pentru a putea veni cu el vineri la intalnire si ai monta parasolarul si bulina ... iar in legatura cu venitul in tara , a ajuns saptamana asta din Austria , deci ... cum am zis'o si mai devreme , a fost plecat inainte de 4TuningDays .. si nu avea cum sa termina masina atat de repede ...

eu am spus'o si o repet , niciodata nu am postat ceva fara a avea argumente solide , iar asta se va dovedi saptamana viitoare cand pe toate masinile care vor ramane ( alea putine care merita ) vor aparea parasolare si buline si voi posta pozele aici , tocmai ca de acum incolo sa numai fie acea lipsa de imagini si alte probleme..

iar de acum incolo, sper ca baietii sa se tina de cuvant si sa termine masinile pentru sezonul asta ( alex cel putin saptamna asta e gata ) ...

p.s : alex are decat o singura masina de expo , restu' sunt doar bine aranjate !

DoDo NSL 20-04-10 17:46

3 Attachment(s)
Daca tot nu s'a mai postat nimic , o sa postez cateva imagini cu Audi 80 - 402m car - a userului vcosmin ..
speram ca in cel mai scurt sa o vedem participand si facandu'ne mandri ca e o masina NSL !

vcsomin 23-04-10 14:21

3 Attachment(s)
Inca ceva poze dodo

26WRC 23-04-10 16:59

Quote:

Originally Posted by vcsomin (Post 3303988)
Inca ceva poze dodo

Wow!!:shock: asta e masina de low 10s:D Felicitari Cosmin si NSL Severin!!!

DoDo NSL 24-04-10 04:21

Quote:

Originally Posted by vcsomin (Post 3303988)
Inca ceva poze dodo

hei ... noutati ...
bravo man , in under 10 seconds ... visul iti prinde cai :P

Lekio 06-05-10 01:42

Hmm, citesc de o juma de ora , chiar de la inceputurile clubului, cand eram o gasca de pustani pasionati de fenomenu auto si cand ajung pe la paginile 24 25 vad cearta intre DoDo si Flo . Deci, vreau sa lamurim niste lucruri. Eu am fost membru NSL, chiar am detinut o functie in acest club. Un club de nota 20, tot timpu sa facut ce sa putut si a fost foarte bine. SRC-u este alta mancare de peste, m-am retras din NSL pentru ca am vrut sa fac total altceva. dodo , tu sti , suntem prieteni de mult si cred ca tiam facut destul capu calendar cu ideile mele fanteziste. Noi, la SRC, suntem un grup foarte mic de prieteni care nu avem ca tinta recrutarea de masini pentru a ne reprezenta ci a cumpara masini din fondurile propri si cat se poate din sponsorizari si sa le modificam pe acelea. Este foarte greu pentru noi si probabil cei din bucuresti cunosc mai mult cat este de greu sa faci asa ceva din pasiune. Deci pe bune, nu va mai certati fratilor, ce *** , ieri stateam toti la masa cu berea-n frunte si povesteam aventuri si acum ne scuipam pe strada ? Pe aceasta cale vreau sa il rog pe florin sa inceteze cu posturile ironice la adresa lui dodo ca nu isi au rostu. Scuze daca am postat si nu sunt din club. Trebuia sa imi spun si eu ofurile :D Nite

DoDo NSL 06-05-10 12:52

ma bucur ca in sfarsit a lamurit problema...
sper ca asta sa fie ultimu' post legat de orice altceva in afara de NSL :D

New car in the club ( old member ) : M3 e36 Cabrio - 321 cp
poze vineri ! :D

vcsomin 07-05-10 19:27

E cumva SMG ;) ?

DoDo NSL 09-05-10 19:56

da :twisted:

DoDo NSL 27-08-10 22:35

1 Attachment(s)
Ultimele reglaje ...

Mai multe informatii despre putere , timpi si alte detalii , o sa ne dea Cosmin .

Audi 80 B4 - 402m project - 10 sec car

All times are GMT +2. The time now is 16:16.

- Copyright 2026 4Tuning