![]() |
Re: Masini tari de pe la noi
Quote:
|
Am vazut in seara asta prin orash un Dodge Ram 2500 rosu ,un animal .............. o sa incerc sa -i fac poze maine daca il mai vad .......................................... de maine o sapt pe platou la 7 etaje si bingo expozitie masini .........................
|
13 Attachment(s)
FORD FIESTA TURBO
Istoric : masina a fost a unui italian care nu prea s-a bucurat prea mult de ea . a folosit-o din 1994 pana in 1995 cand a murit . Apoi a stat in garaj pana in 2001 cand a fost cumparata de la nevasta decedatului tot de un italian , adusa in romania unde a stat pana in 2005 in garaj in Ro . Intre timp italianu din Ro a si radiat masina . In Martie 2005 a fost cumparata de un prieten bun care tot in garaj a tinut-o . A lasat-o in amanet la taicamiu , data scadenta era 6 iunie , daca nu achita ramanea la tata dar nu am io norocu asta . A venit omu cu cartea masinii si cu banii si o inscrie ca sa iasa pe strazi . Masina numai are CP inscrisi din stock deoarece a primit o evacuare completa din inox , a fost marita presiunea turbinei , filtru K&N (nu ca are efect prea mare) si multe alte lucruri pe la motor. Enjoy P.S. imi pare rau ca va plictisesc! |
Quote:
|
Quote:
|
pana la urma mai este de vanzare? :D
|
Quote:
|
|
Quote:
|
este la a 3 sau a 4 pagina e pus de curand
ca daca e vechi scrie ca acest anunt a expirat |
(6/3/2008 8:18:22 PM)( luna/zi/an ora )data la care a fost postat anuntu cu vanzarea lui, deci si prin urmare acum 2 zile a fost pun.
|
Quote:
|
20 Attachment(s)
..........:arrow:
|
Urs cabrio , rosu :yes:
|
24 Attachment(s)
si a 2 parte:arrow:
|
vento-ul ala cica are motor din ala stil nefese ,de curse :lol:
pisica rosie arata bine de tot :) |
aiurea cu motorul la vento ala......arata bine afara dar am auzit ca e pe GPL...motor de 1,5......
|
1 Attachment(s)
Nu man, e 2.8 motorul!
1.5 este motorashul de la shtergatoare... :peace: Si consuma vreo 5L la suta lichid de parbriz :peace: |
Quote:
|
Vorbesti si tu...
Wanna be a muscle driver... :peace: Sau Wanna be a driver..., una din astea :peace: |
Quote:
|
din tot ce a postat tomita masini dupa parerea mea sunt Urmatoarele : Subaru , pisica rosie , ursu cabrio , calibra cu barile negre ( e frumusica) , VTSu' (daca chiar e ceea ce se crede ) si cea mai tare masina e VRu' cu acel minunat consum redus de lichid de stergatoare :))) :-P
|
Multe nu au ce cauta!:lol:
|
Las' ca ma fac eu mare si va dau nana la toti !!!
|
Ce Panarame De Oamenii...:)):)):))
|
offtopic, cam multttt
|
2 Attachment(s)
......:arrow:
|
legat de masini tari, am vazut zilele astea prin oras un opel kadet rosu, cu muzica, spoilere, jante etc. tare :d
|
mda..cu eleron de cosworth(sper k am scris bine)...sincer mie 1 personal nu`mi place...
arata bine jantele pe masina si faptul k se km ascund sub pasaje -rotile din spate, dar km atat!! - parerea mea |
Quote:
Intr-o zi mergea in spatele meu si a intrat brusc in depasire si in dreptul meu s-a intamplat inevitabilul... Am dat inferioara... 8) |
Quote:
|
Quote:
|
si cand a vezut ala racheta...."ii era frica sa tusesca" stiti voi :))))
|
10 Attachment(s)
............:arrow:
|
ai galbena nu ai cum s ao pui la masini tari pune mana si ciocane in ea e numai tabla cred ca are 3 tone plus ca sunt facute cam aiurea deoarece nu are prea multe posibilitati atata timp cat sunt din tabla
|
Oh My God!!!
Habar n-aveti cati cai are rechinul asta verde! Ia zi Shantzule!!! Multi si-ar dori sa conduca masina asta!!! Si ce vopsea, ce bodykit! D G H - ul!!! :peace: |
Ce pot sa zic , cea mai tare masina "never ever"! DGH-u! Rupe tot! de la culoare si bodykit pana la finish :lol:
Concureaza in aceeasi grupa cu Wanna be a Cosworth si cu Wanna be a STI ! Daca il cunoaste cineva , sa ia legatura cu el! Vreau sa fac o tura cu masina asta , e bestiala :mrhappy: P.s. - cuvintele sunt de prisos :lol: |
SI BORA asta are suspensie sport cand DON-u sau eu o sa putem sa mergem cu masinile prin mimiu city! :lol:Prea mult kit si fibra pentru bora asta sincer prefer stilul simplu nu pimp!
|
Lasa ma Skama ca nunumai noi avem mashini shmekere.
Eu zic ca e dragutza masina. Mie imi place si chiar nu e pimp style... |
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:23. |
- Copyright 2026 4Tuning