![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
nu prea e in reglula cu clipurile estea:| plm intelegi ce zic???
|
cum adica fratica? sunt ud tot???? ce vrei sa spui cu asta?
|
Quote:
|
inteleg ce zici dar nu e vede nimik, nici macar ce masini au fost daca intelegi :) asa ca stai linistit.
PS: Cucule sunt mai mult decat convins ca o sa`si faca treaba la VTM. Mytza, Sapro, scuze dar a fost pe repezeala, nu am stiut cand o sa se dea si nu am mai sunat, next time o sa sun. |
Felicitari Razvan pt ce ne-ai oferit...felicitari ambilor concurenti pt participare...
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Felicitari Kuku pt noua achizitie, stiu ca o asteptai de mult timp. Sa ai parte de ea, asfalt uscat si multi km fara evenimente neplacute. AAAaaa sa fiu sincer, aveam o impresie tare naspa de VTM si nu ma interesa, asta pana nu am incercat si eu, e de 10 mai palpitant si-mi place la nebunie sa-i pierd aderenta la limita.;) Nu mai lipsesc de la nici un eveniment de genul.:D
Attachment 1181620Attachment 1181621Attachment 1181622Attachment 1181623Attachment 1181624Attachment 1181625Attachment 1181626Attachment 1181627 |
FRUMOASA MASINUTZA
|
sa o stapanesti sanatos Cucule...bafta la VTM`uri. Ce`ai facut cu celelalte...ce o sa faci cu asta....
|
felicitari Cucu pt achizitie , sa o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute, Multa bafta la concursuri !
|
Felicitari Cucule pt noua achizitie.la cat de mica e cred ca trage zdravan.in sfarsit am aflat si eu de pe ce masina sunt scaunele mele de pe oltcit :D
|
te rog frumos sa scoti clipurile alea 2.KALU
|
trafy srege`le tu sau un moderator ca eu nu pot.
|
oke. am sters doar filmele...postul a ramas
|
Quote:
|
felicitari pt masina CUCU`le...sa o stapanesti sanatos si sa iei cat mai multe trofee cu ea.....PS....te salutai azi in trafic..:-"
|
Quote:
Asta seara a fost din nou foarte frumos! Iarasi ne-am adunat la un antrenament pe curbe :D Cu ocazia asta am testat si eu masinutza si sunt foarte multumit de rezultat! Ma bucur ca am reusit sa il aduc pt prima oara(cu masina) pe preten foarte bun de al meu...un om pasionat de masini, dar cu o situatie finaciara care nu ii permite sa isi fructifice pasiunea.....a pus din greu mana pe un vw mk2 gti 8v 112 cai pe care l-a tinut in fata blocului, iar banii stransi i-a bagat mereu in ea...sa mai repare ce mai e de reparat( masina este inca in lucru) ...iar asta seara a venit pentru prima data cu ea(fiind un prim test si pt el si pentru masina)....si m-a impresionat....chiar sunt mandru de el! Si acum timpii :D BMW E60 525D? (530D?) CP: in jur de 200, nu sunt sigur, automat urcare 1: 1.08.60s urcare 2: 1.09.33s BMW E36 Break 1800cmc CP: 118 urcare 1: 1.09.29s urcare 2: 1.10.04s VW Corrado VR6 2900cmc CP: 192 urcare 1: 1.02.00s urcare 2: 1.01.19s VW Golf MK2 GTI 1800cmc CP:112 urcare 1: 1.07.33s urcare 2: 1.04.22s Suzuki Swift GTI 1300cmc CP:100 urcare 1: 1.05.27s urcare 2: 1.01.80s Asa seri.....sa tot fie!! |
BMW E60 525D? (530D?) CP: in jur de 200, nu sunt sigur, automat este 525d.
asa e....sa tot fie ... bafta cucule, ti`am zis ca o sa faca treaba masinuta :)) esti fericit a? :D |
cucule am vrut sa vin si eu aseara...sa te vad p curbe....dar....nu mai aveam suficienta motorina :"> poate data viitoare am sa vin si eu sa "gust" senzatia pe curbe....poate imi dai si niste sfaturi....k am inteles k esti "AS" in asa ceva....PS. salut toti baietii din MR....
|
AS in nici un caz...crede-ma :))) am mult mult drum pana acolo!! si nu cred ca il voi parcurge.....dar macar incerc ! Asta seara de la 12...masinuta la repaos, pana vin bani pt inscris....oricum macar stiu ca o sa ma astepte credincioasa si sper sa vin cu tratamente pt ea :P
|
8 Attachment(s)
Deci vreau sa zic ca de 5 zile am avut contul blocat, nu cunosc motivele si nici nu ma intereseaza dar vreau sa zic doar atat: MULTUMESC DIN SUFLET CELOR CARE AU COMPLOTAT SI MI-AU FACUT O MARE SI SUPERBA SURPRIZA DE ZIUA MEA. Fara sa stiu sau sa banuiesc absolut nimic (chemat pt altceva) m-am trezit cu un SUPERB SI DULCE CADOU DE CIOCOLATA CU SIGLA CLUBULUI MEU PREFERAT PLUS PREZENTA SOTIEI MELE CARE STIAM CA-I ACASA :lol::lol::lol: , ocazie cu care vreau sa-i spun ca O IUBESC ENORM si-i multumesc ca-mi e alaturi si ma sprijina in tot ce fac. A fost SUPERB cu toate ca era sa pic din picioare... :lol::lol::lol: VA MULTUMESC MULT!!! :oops::oops::oops: (am uitat sa zic, dupa chef a fost o cursa de VTM bestiala. ASA CHEF MAI VREAU!!!! :lol:)
Attachment 1188171Attachment 1188172Attachment 1188173Attachment 1188174Attachment 1188175Attachment 1188176Attachment 1188177Attachment 1188178 |
Quote:
la multi ani SYD....tot c iti doresti sa se implineasca....spor la bani....copii ctai mai multi si frumosi si sanatosi...in rest....iiihhaaaaaa ...party time..:D |
Mersi frumos Soby, felicitari si tie pt urs si sa-l stapanesti sanatos.
|
La Multi Ani SYD ! Tot ce iti doresti, sa fii fericit, iubit ( vad ca esti ), multa bafta in continuare si sa ai numai rezultate bune !!
|
La Multi Ani SYD :) !! Multa sanatate, fericire si realizari alaturi de sotie si de prieteni !
|
La multi ani domne'...speram ca la vara sau maxim intr-un an sa trebuiasca sa te imparti intre a fotografia/filma si a fi fotografiat/filmat la etape :D COME TO THE JAPANESE SIDE! :P
|
Quote:
La multi ani! Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti mai mult pe lume si sa fii sanatos, alaturi de sotia si familia ta. |
Kalu, sterg de aici ce e offtopic ?
|
Nu sterge.
|
Multumesc frumos baieti, apreciez mult. Ca sa nu fiu offtopic si sa nu poluez un post doar asa, ii puteti ura bun venit noului membru MIDNIGHT RACERS aici: http://forum.midnightracers.ro/showthread.php?t=70 (asta pt cei care mai iubesc acest club ;), eu unul... LA NEBUNIE!!! :dance: ).
|
1 Attachment(s)
https://www.youtube.com/watch?v=JvGw_MdxWMI
Primul antrenament cu Suzuki ul! Pt a il vedea intr o calitate mai buna downloadati-l si uitati-va cu vlc player...se vede mult mult mai bine! |
http://metabond-romania.info un nou partener
|
Pe data de 5-6 dec 2009 se va inaugura filiala Sibiu, ocazie cu care vom organiza o expozitie Midnight Racers unde isi vor prezenta masinile membrii MR din toata tara. Cu aceasta ocazie ne vom cunoaste mai bine, facem o petrecere intr`un club din zona, ce sa mai, o sa fie frumos :)
Cine vrea sa ne fie alaturi sa ne anunte din timp sa facem rezervari la hotel, sau daca trec decat in vizita sunt bine veniti. |
Unde va fi prezentarea si petrecerea Valcea Sibiu sau Bucuresti :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cine mai vrea sa vina la SB va rog sa`mi spuneti cat mai repede ca sa rezerv camere din timp. Imi dati un PM sau anuntati aici pana deseara preferabil ca sa fac rezervarile.
|
7 Attachment(s)
Un nou partener MR, va compune coloanele sonore pt unele materiale MR. Am atasat niste Demouri inclusiv un Remix dupa piesa Lil Wayne - Lollipop, sa vedeti cam ce poate omu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:47. |
- Copyright 2026 4Tuning