![]() |
Quote:
cred ca stiu masina, daca ma vezi da din becuri si stam de vorba... bafta Quote:
Quote:
si felicitari pentru rabdarea de care ai dat dovada... sa citesti tot thread-ul... e unul dintre cele mai lungi de pe forum... Bafta, Razvan LKN |
Re: E36 - 328i - un nou inceput ! ! !
nishte poze cu frana de mana montata ai??sunt curios cum arata,si cum ai montat-o tu.
|
Quote:
Razvan LKN |
am gasit un clip care mie imi este tare drag... penttru ca sunt alaturi de cei mai buni din RO...:lol::lol::lol:
https://www.youtube.com/watch?v=QmTYE6fTuw4 Razvan LKN |
Frumos,cine se aseamana se aduna :) Anul asta participi tot cu motorul asta sau ai plan cu altul ? Succes !
|
Quote:
Razvan LKN |
sper sa reusesti si sa iti permiti sa schimbi motorul.....mi-ar place sa vad LKN-ul cu v8 sa faca galagie pe la romexpo......
|
Quote:
Razvan LKN :lol: |
Te-am vazut azi mai jos de Petrom luai stanga spre Toyota cred.Greu sa te abtii cu asa masinuta.Succes cu proiectul.
|
Daca pui V8,nu o sa fie prea grea partea din fata a masinii?? Ceva gen urs v8?? Vorba ta "ciocan":x
Un M3 ar fi super,este o pisica M3 in ungaria care merge de minune in drift. Bafta! |
Quote:
nu mai iesisem de mult cu ea si mi s-a facut dor si am scos-o azi la o plimbare, asa... ca sa nu uite cum e de-a latu'... merci de urare. :lol: Quote:
V8-ul nu e cu mult mai greu decat un M3...si oricum se poate echilibra masina...la ce cuplu are v8-ul im permit sa o ingreunez usor de spate, dar vom vedea... si eu vreau m3, pentru ca e mult mai usor de ,montat pe masina mea. Bafta, Razvan LKN |
frumoasa masina ...sper k vii acum in martie la romexpo nuu??.....asa cum mai spunea un baiat pe una din paginile din urma ..farurile nu prea da bn pe masina..nu prea se incadreaza in pisaj asa cum zicea si el...parerea mea ...fara suparare;)....bafta in continuare :burn::2gun:
|
Quote:
bineinteles ca ajung in martie la Romexpo, la fel cum voi ajunge la toate etapele campionatului... nu ma mai bateti la cap cu farurile, pentru ca mie imi plac foarte mult (ca altfel nu le puneam) si nu le schimb...:-P:-P:-P Bafta, Razvan LKN :lol: |
Daca vrei sa gasesti ...... gasesti:
Dintr-o privire: Categorie vehicul: Vehicul rulat Caroserie: cu 4/5 uşi Data primei înmatriculări: 03/1998 Km. parcurşi: 160.000 km Carburant: benzină Putere: 236 kW (321 CP) Tip transmisie: manual Culoare exterior: albastru metalizat Nr. de uşi: 4 1000 E ;) :) |
Quote:
Da-mi pe privat si site-ul unde ai gasit tu masina asta ca nu am gasit-o... ca o cumpar maine... Razvan LKN |
Quote:
|
frumoasa masina
|
Quote:
ai sa o vezi live la toate etapele Campionatului National de Drift. Bafta, Razvan LKN :lol: |
Ai PM bafta si sper sa mai fie valabil
Eu nu am bani ca m-as fi dus pe jos pina acolo:) |
Quote:
sun azi :lol: |
Ramane sa ma cinstesti la primu Eveniment Drift ;)
|
Quote:
|
salut.imi pare rau ca de cate ori postez te intreb ceva,da nu mai cunosc pe nimeni care are o pisica la drift.ai modificat ceva la directie,la inclinatia rotilor,unghiul de bracare...ceva de genul??
|
Quote:
la directie nu am facut nimic |
ms mult.bafta in continuare si asfalt uscat:lol:
|
Quote:
|
Razvane chiar aseara te-am vazut la TV la o emisiune la care ai castigat bani pentru vreo 6 cauciucuri :D Sper sa o tii tot asa :peace:
BAFTA in noul sezon !!! :peace::peace::peace: |
Quote:
|
si un clip de sezon.....
https://www.youtube.com/watch?v=w2MAQIZMU2k Mai sunt 20 de zile si incepe bahaosul..... Razvan LKN :lol: |
unde e evenimentul ?
|
Quote:
Razvan... abia astept sa te pozez la romexpo :):> Frumos filmuletul... la mai multe Bafta, Mitzu |
5 Attachment(s)
corect.... 14-15 martie la Romexpo... - prima etapa a campionatului National de drift...
si catteva poze faine de ieri... Razvan LKN |
Coane...spunene si noua la astia care nu am ajuns la intalnire...ce drq cautai la cravata? =)) recunosc ca drifturile tale au o eleganta aparte...dar parca nici de costum si cravata nu's :)) (glumesc)
Multa bafta in noul sezon! Te astept la tuningdays la stand la PLM sa te lingusesc cu un cico, poate ma dai si pe mine putin sideways. Eu am sa fiu cu masina aia alba :) |
Quote:
ne vedem cu siguranta la Buc sa bem un cico... Bafta, Razvan LKN :lol: |
ar fi interesant sa mergi de acum la evenimente la costum si cu casca :)
|
Quote:
nu imi spune de 2 ori, ca la mine nu e mult... |
Quote:
cum se pregateste masina de 4tuning days?....abia astept sa o vad "la treaba":D |
salut Razvan.am vorbit la telefon acum cateva zile in legatura cu frana de mana.s-a rezolvat,ms pentru sfaturi,acum e cum trebuie sa fie,blocheaza instantaneu.nu stiu exact de la ce era ca am dat tot jos si am verificat,curatat,aerisit.hai multa bafta cu masina si ne vedem la romexpo.
|
Quote:
ma bucur ca s-a rezolvat... Razvan LKN |
in ce configuratie e masina sezonul acesta? motor/suspensii si altele au fost schimbate? succes in 2010
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:47. |
- Copyright 2026 4Tuning