![]() |
deci sa inteleg ca nu va e frica?? 8) 8)
|
Le e frica ca vii u cu parcarea pe ei....
|
sincer...chiar nu intzeleg dc va scrietzi id`urile aici cand avetzi 2 variante...
1.(cel putzin pentru membrii din cluburi care vor) sa fak un tipic nou cu aceasta treaba.....shi 2.pentru userii normali avetzi la profile...dak vretzi..*****ietzi akolo...shi dak pe cineva intereseaza o sa se uite...mi se pare k suntetzi neshte mancatori de post`uri... tng...corecteaza`ma dak tu crezi k n`am dreptate in legatura cu acest lucru`... |
mah,fac cate posturi vreau aici pe forum!!! si daca era ceva in neregula cu asta cred ca tng spunea pana acum!!! :twisted:
|
kraven_4_all rautate mica ce esti :D
POST mama ia uitate sa chem televiziunea ca am mai facut un post |
mha nu mai face offtopic .........ca vin cu parcarea peste tine :D
|
sincer kraven, nu ma asteptam k pe forumu asta sa fie oameni OBSEDATI de ideea cu posturile.
dupa mine pot sa fiu lasat si cu un post, nu ma intereseaza deloc. eu nu am intrat aici k sa fac posturi in prostie doar k sa scrie acolo Posts:200000 |
sa mai deschida cineva un subiect, sa discutam aici!!! :wink:
|
Suntem pe Discutii diverse
Aici puteti abera in voie :lol: Dar nu posturi aiurea .. sa fie posturi care sa contina un mesaj, o idee ... sau sa exprime ceva totusi :P Treaba cu id-urile de mess .. nush ce sa zic .. aveti butonul profile(jos la semnatura), apasati pe el si veti intra in profilul respectivului user de unde puteti lua id-u de mess. |
pai unii nu ai id-ul acolo si de aceea am decis sa postam id-urile aici :wink:
Ok , np ->tng |
1 Attachment(s)
pt T@z
o idee ... shave pe porbagaj (scos emblemele) |
dragute stopuri.
apropo: masina nu era pe firma ? |
frate nu e!!! am fost eu curios :twisted: :twisted:
|
twwety wrote
Quote:
|
tngule. Taz are haoionu shaved.. si nu are nici o emblema.. aia este incuietoarea.. si misto stopurile 8) unde le-ai facut..!
|
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
|
SkmadTm
Cum ai facut de ai ajuns de la 1000 de posturi la 700 ? :? |
daca se plictiseste omu acasa .mai bine pune mana pe carte sa iliei din prima
|
stopurile mi le-a facut unul .....nu mai stiu cum il cheama ,am un ''lipsus'' cum zice tre....au iesit bine,mie imi plac cat despre ideea cu scos emblemele nu stiu ce sa zic.....mai bine tng-ule fa si tu un virtual tuning pe pozele alea si punele aici sa stiu daca ma apuc sa mai fac ceva la ea....fa-ma sa ma hotaresc :wink:
|
ia-ti jante. au la carfur eftine.
|
Tng wrote
Quote:
Pitule am invatat destul daca o fi sa am ghinion aia e :D |
10 bulioane fara caucioace tzi se pare ieftin tre?si sincer nu se vad asa de bine modelul ala care il au in carefour.e deja unul in orash cu jentzi din alea si mai bine se vede la mine cu capace :lol:
|
tngule fa si mie un tuning virtual la BMWul meu..! cauta pe net BMW 520i E28 culoare verde
|
Re:
Quote:
T@z Hai ca ma apuc sa vad ce iese. |
ok tng-ule.merci frumos.chiar sunt curios cum va iesi :wink:
|
aez icon 5 is jantele. n-am facut poze din cauza de le... vreme. dar o sa fac. anul asta. cred. :D
http://www.aez-wheels.com/wheels/picturebase/76.jpg |
sunt marfa jentile!!!cred ca stau bine pe coupe :wink:
|
faza tare rau:
unui prieten i-a fost rupt talonul pentru ca avea cauciucuri necoresp. ce a scris gaboru in proces e de belea citez \" ...................avea cauciucuri necoresp. respectiv 165 pe r80.........\" :roll: nici makr gloria nu are r80 :lol: cred k nenea GABORU` cand a scris asta era :drunk: urmari pentru k i-a rupt talonu:i-a luat 5 gume noi 165\\80 r13 si acum le are inscrise in talon datorita LUI!!! :joy: :joy: spunetzi si voi cea mai penibila amenda pe kre atzi luato :shock: |
cum mey sa-i rupa talonul ?
eventual sa il retina ... si sa il restituie deandata ce problema a fost remediata, respectiv cauciucurile |
tng-ule ce faci tata ai uitat ce te-am rugat?hai ca nu mai am rabdare :wink:
|
pai eu m-am scos si cu rotile stock ca-n talon scrie doar 195/65/r15. nimic altceva, variante alternative, etc.
eah, bagatori de seama tablagiii astia. da, ii vin bine jantele lu iubi. de unde cautam disperat niste bucatz de fier pt. cauciucele de iarna acu imi pare rau ca nu-s pe 17\" asa faine is. |
Re:
Quote:
|
:dance: :peace:
|
1 Attachment(s)
nu ma mai grabi ca nu iese treaba buna :(
|
stiu ca potzi mai bine de atat...hai ca nu te mai grabesc :wink:
|
asa ca fapt divers decat sa va bagati la net prin conex dial up free mai bine va lasati ca e o mare porcarie in primul rand ca ai doar 10 ore peluna apoi platesti orica fie la conex taxa de conentare fie la romtelecom 10 ore si este si incet
|
net de la evolva frate...!!Mi`am mai dat jos azi la un prieten ink 3 filmuletze Pimp my ride!!Super tari`!!Netu` de la evolva e super tare!
|
Evolva in Ploiesti :oops: ???? n-am mai auzit ! au acoperire si in Malu Rosu :twisted: ?
|
si eu tot evolva am :wink:
|
da frete dar cat platesti pe luna eu am auzit ca este 80 de dolari
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning