![]() |
Re: My KYS !!
incearca sa iti faci o grila mai unicat pentru bara, ceva de genu cum e asa doar ca fara sigla dacia.. in linii.. sper ca ma intelegi.
bafta cu ea ca e tare frumoassa |
Quote:
|
4 Attachment(s)
intr-un an de zile....
|
Nu se observa nici o schimbare :lol:
Nu poti sa pui grila veche pana o faci pe asta? :-? Sau grila e cu tot cu spoiler...? |
Acu vad si eu adevarata diferenta intre bara care era pe masina si cea de MCV:-P
|
trebuia taiata grila de plastic, ptr a se pune plasa...!deci..nu merge :)
|
"tuning" este cea mai tare chestie:D...
Ai prima masina, si bineinteles nu stii ce sa iti pui mai intai pe ea...intr-un final iti dai seama ca nu arata asa de bine pe cat sperai si dai tot jos, o faci CLEAN...si atunci realizezi ca ii sta mai bine cu piesele STOCK sau cat mai discret modificate :)... Cred ca tuturor ni s-a intamplat fenomenul asta :) |
2 Attachment(s)
una ....alta...cert e ca au inceput sa-mi fuga literele de la numar ...
|
te-ai dat pe astea:lol:...
Misto. Ia zi-mi si mie cat costa toata afacerea? stiu ca reinnoitul costa vreo 60-70 de lei... |
Presupun ca ai alergat dupa ele pana in pipera nu?:|
Tu i-ai zis lu' ala care ti le-a facut sa-ti puna literele mai departate? s-au asa au iesie ele? |
40 ron a costat reinnoitul iar ptr a iesi literele despartite trebuie sa ai pe cineva acolo sa te ajute...
Am eliminat si kitch tuningul pe care-l facusem la fostele numere cu markerul... :) |
3 Attachment(s)
Quote:
Poate cu bara vopsita in culoarea masinii si cu grila neagra ar da mai bine... |
Da si cu proiectoare
|
Multumesc Cosmin. Bara cam asa va arata.... :) Proiectoarele vor fi si ele si barile vor fi vopsite integral..
V-am divulgat si planurile...nahh ! |
Ar arata super smechera grila asa.bafta in continuare KYS-ule
|
Quote:
|
du-te tu si vezi daca poti scoate numarul asa..doar daca e preferential ! ;) macar sa intrebi... !
|
Quote:
|
Ii sta bine cu grila aia dar e ciudat rau bad boyu', cel putin asa mi se pare mie!
am vazut-o si eu odata cand nu aveai capota vopsita! Bafta in continuare! |
mie mi se pare destul de reusit bad boy'ul , chiar imi place, abia astept sa ma apuc si eu de a mea...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
inca o mica modificare....
|
Asta da... grila
|
Frumos, domnule ne place asa.
|
Logan mai agresiv ca asta nu cred ca exista:|:-P
|
ce sa mai cosmine ai rupt norma si cu grila asta....te-am laudat si LC...ai o masina de invidiat....
|
Frumos...atat pot sa zic :)
nu tu tuning agresiv, dar atrage foarte mult atentia :) |
man, mai misca si tu masina ca a inceput sa intre in bitum rotile :))
|
da,frumos;)
|
Aţi ţinut cont de ce v-am zis? :)
Arată foarte bine. Felicitări! |
Frumos..e clar..pacat ca trebuie sa ii pui nr. in fata :)
|
7 Attachment(s)
bara este inca in lucru : i-am dat gaurile pentru proiectoare. A fost ceva munca dar mi-au iesit perfect !
@gorby - da , multumesc ! @tuturor - ma bucur ca va place modificarea.. |
Incet dar sigur, se conturaza bara :-)
Bravo, apreciez rabdarea si pasiunea ta pentru golanca ta:D |
Foarte bine îi stă cu acea bară de MCV+Proiectoarele .
|
Am si eu o 2 intrebari:
1). Jantele astea vor ramane pe masina? Masina bate spre clean si jantele au look prea modern (cel putin acesta e punctul meu de vedere) iar sta bine cu ceva keskin kt1 ... sau stiu eu dar cu buza 2). Stopurile le lasi asa sau ai de gand sa le faci pe led cele stock? Scuza-ma daca team deranjat cu ceva prin intrebarile mele. Frumoasa masina,incet incet prinde contur. Numai bine! :) |
Nu e problem Quick
- jantele vor ramane pe masina ptr ca nu am gasit alt model care sa-mi placa. keskin kt1 cu 4 x 100 sintre prezoane si pe 17" , nu am vazut... - stopurile vor ramane asa. S-a tot chinuit cinegva sa le faca cu leduri dar tot nu i-a reusit. Poate iese alt model de stopuri... Azi barile au intrat la vopsit...Ramane sa vad cand le voi scoate! |
chiar imi place loganu tau... facut simplu si cu mult gust
sa il stapanesti sanatos si cat mai putin incidente ca am obs pe parcurs ca ai avut parte de cateva |
Desi in mare parte, designul unui logan nu ma atrage, in mod special, ai reusit sa il transformi, sa il faci mult mai atragator.Poate ca in partea frontala ai exagerat putin agresivitatea masinii, dar nu este rau.Felicitari.Pana acum imi place ce ai facut la masina, si iti doresc sa ai spor la modificari si pe viitor!Asteptam noi modificari!
|
Nu pe 17 ziceam:) mai mici.. 15-16 si lasata mai jos.
Spor la tuning |
man..unde s barele ? :))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:41. |
- Copyright 2026 4Tuning