![]() |
Re: B 28 N U T
e platic de ala moale la noi la dezmembrari este vreo 2-3 sute de mii;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
bafta. sper ca saptamana viitoare sa pun arcurile intarite sa scot tampoanele de cauciuc de pe arcurile spate si sa o las mai jos.si poate sa achizitionez si niste distantiere pt spate;).bafta |
Ms pentru raspuns.
|
am si eu o intrebare pt tine.am inteles ca la triplele alea pe care le ai u intra apa in ele .este adevarat???
as vrea si eu sa imi iau si vreau sa stiu sigur.ms anticipat |
nu stiu la dog cum e, dar la un venic de al meu care le are de o saptamana deja i s.au aburit...acu depinde si de noroc
|
Quote:
|
naspa.atunci nu-mi iau.poate gasesc delea jumate albe jumate rosii.stie cineva ceva???
|
dog99 - fa ceva cu proiectoru ala spart ca strica tot aspectu.
|
Quote:
Quote:
ieri am avut un incident nefericit cu masina de la firma(7le)am dat dauna un fiat seicento care mi-a iesit in fata de pe o strada laturalnica fara frana fara se se asigure:sad:la volan ghiciti,o fata de 20 ani care deabia isi luase permisul de 2 luni.am reusit sa trag stanga de volan sa nu o iau in plin si am luato cu coltul din dreapta eu avand pagube aripa far bara capota +matele de dedesuptul barii.fata a avut noroc pt ca nu purta centura si la impact a aruncato pe scaunul din dreapta neavand nici o zgarietura.usa de la sofer a ajuns langa schimbatorul de viteza ,pot zice ca s-a nascut a 2 oara.politia a vrut sa ai anuleze permisul dar pana la urma i-la luat pe 3 luni si tre sa dea reexaminare. |
e cu schepsis si treaba asta cu centura uneori e bine alteori ba....
e bine ca nu a fost victime pana la urma tabla se face app ti-am vazut masina la brasov frumoasa si f f lasata :D spor la reparat bafta |
Bine ca nu ai patit nici tu nici fata nimic mai grav.. tabla nu e asa importanta.
|
gata dog am terminat jantele sunt albe ca zapada poate vi vineri la intalnire...:Dsucces in continuare cu masina:!:
|
Quote:
|
ai nevoie de ajutor sunama sunt disponibil:D
|
sall! team vazut azi la benzinarie langa cora pe la 4 30 ma duceam la peste ,nustiu ce facei pe acolo la masina :D arata mortal masina live;):D ai mai lasato de spate?
bafta sefule |
Quote:
|
Vreo sansa sa dai jantele? Am unele pe 15` la schimb......numai in cazul in care sunt ale tale pe 14` ca altfel nu intra la mine. Mersi anticipat.
|
dc mi sa sters postul ca nu inteleg nu am spus nik rau din contra suntem veri si cred ca ne permitem mai multe chiar daca nu postam pe forum e chiar o prostie sa stergi posturile fara acordul persoanelor autorizate:( o sa se faca naspa site-ul din ce in ce mai rau cu ajutorul moderatorilor care nu au nici o treaba cu ce se scrie aici ati sters degeaba ce am postat oricum imi cer scuze de off topic dar nu e frumos rusine.......unde te duceaI sefule la peste sa iti fie rusine altadata sa ne anunti si pe noi ca suntem pescari>>>.......:>>>>poate data viitoare facem o intalnire a daciilor pe una din baltile din jurul bucurestiului:Dfir intins tuturor pescarilor si rog pt a ne invita si pe noi data viitoare
|
Quote:
aici ne adunăm ca să aflăm informaţii noi, să vedem masini frumoase, să aflăm cum evoluează ele, să ne sfătuim cum să le lucrăm cât mai bine, în niciun caz nu ne adunăm să ne luăm la mişto unii pe alţii, ca la o sămânţă în faţa blocului. Lăsaţi masinile să fie vedetele topicurilor, pentru asta suntem aici, să vedem maşini. |
da vai ce sa spun ce am scris eu era in plus ca daca ma uit pe toate topicurile nu e nimic scris in plus numai eu asa e frate cand esti mic esti prost asta e hai sa nu mai vb pe threadul omului oricum bafta omului la proiect si bafta si tie
|
Quote:
Depăşeşte te rog subiectul, s-a discutat destul despre asta. p.s.: dă o privire aici si aici te-aş ruga. |
8 Attachment(s)
cateva poze de duminica.gasca mare.
masina este de vanzare. pret foarte bun. o sa fiu tatic,nu mai imi permit sa duc planul la bun sfarsit.poate o duce altcineva. |
ce frezat e ricardo =))=))=))=))
|
foarte misto ideea cu verdele la janta:D o poza din lateral cu jantele:D se poate?
|
pacat mare pacat ca o dai :(:( stau cam prost cu finantele ca o loam eu si duceam proiectu mai depare :(:( asta e :( oricum multa bafta la vanzare si sa gasesti un client care sa duca proiectu mai departe ;) .
sall |
bai super tare ... pacat ca am lipsit :P:)) .... dar oricum am auzit ca a fost distractie mare :P:) .... si adevarat toata gasca de nebunii . multa bafta ... si poate te mai razgandesti :D
|
Nu stiu cum se ureaza ( ca nu se spune " Sa-ti traiasca daca nu e nascut") da sa fie iubit/a de parinti si sa impartaseasca aceleasi pasiuni ca taticu' ;) !
Si cu masina, poate s-o gai vreun pasionat in domeniu s-o duca la bun sfarsit! Bafta! |
7 Attachment(s)
multumesc;)
poze de acu 2 saptamani. |
dog cum poti merge pe drumurile noastre cu prelungirea aia pe fata fara sa iti cada?
|
Quote:
|
pai cred ca nici pe o bordura de 15 cm nu poti sa te urci:P
|
Pai cu fata banuiesc ca nu poate sa urce nicaieri, dar mai conteaza, avand in vedere cat de criminal arata din fata?
Apropo, care-i faza cu verdele pe janta ? |
Quote:
|
Quote:
bafta |
E nebun Ken Block ce poate sa faca.. stiam toate filmuletele cu el dar nu mi-am dat seama de legatura.
|
Quote:
|
Arata f bine si masina ta, jantele albe sunt tari.Imi place contrastul dintre culoarea caroseriei si culoarea jantelor.Pentru mine este insa, are garda la sol cam mica, dar ii sta bine.Spor in continuare!
|
Foarte bine arata masina. Sa stii ca imi face cu ochiu de ceva timp de cand e scoasa la vanzare :D
|
Quote:
|
Pe la cat se invarte consumu asa mers lejer...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning