![]() |
Re: BMW M3 Sedan sau Lexus IS-F?
Quote:
|
dolb, dupa ce ai postat de zeci de ori pe topicul asta, tu credeai ca m3-ul e turbo ? totusi, este un forum auto legat de tuning si detalii tehnice, pai ce ai comparat pana acuma, culoarea la exterior ? :rolleyes2
|
nuuu..stiam ca e aspirat dar pt moment il confundasem cu alt bimmer care e turbo
|
Quote:
|
Jeremy e un sofer care prin experienta si-a dobandit tehnica, nu a fost pilot de curse, nu a avut pretentii de pilot de curse, insa avand in "ograda" numai supercaruri, ocazia de a conduce super masini oferite spre test celor de la BBC, a ajuns sa fie un sofer OK, noi ce vedem la TV iese din prima insa cine stie cate cadre s-au tras .....
PS: STIG, care este ex F1 driver a lovit un Veyron + alte supercaruri ..... si el chiar este PILOT de curse ;). PPS: cariera lui Tiff in F1 se rezuma la un mare premiu la Monaco si un Spa (Belgia), ambele in 1980 pentru teamul Ensign. |
Chiar daca deviem de la subiect, DarkJedi... Tiff ala poate o fi fost ce ai zis tu! dar asculta-i vocea! parca e un gay naiba! comenteaza aiurea despre masini si nu stie sa le manevreze! am vazut multe cadre cu el si nu am vazut mai mult de 5 drifturi bine facute! .. de fiecare data cand a incercat sa ia o curba de-a latul... a ajuns invartindu-se cu ea !
Pe langa asta.. e singurul om de pe planeta asta care spune ca Alfa 159 e urata si ca nu se simte ca o masina italiana. PS: si a plecat de la TopGear ca s-a certat cu Clarkson.. stii de ce? ca se vede el mare scula in bascula |
Lexus...in special pentru cuplu..si in plus are ceva aparte...lumea s-a cam plictisit de acelasi consola centrala de la BMW
|
Quote:
|
comfort si feeling deosebit fata de lexus ? in vecii vecilor ! niciodata nu se va compara bmw cu lexus la capitolul comfort/calitate!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS: nu stiu de unde ai dedus ca nu va avea loc in ochii mei atata timp cat vreau sa imi iau bmw :) |
Asta e o vrajeala ieftina, Lexus bla bla bla .... Lexus e un Mercedes Benz wannabe, si mai nou cu prententii de divizie M a'la BMW, insa copiile niciodata nu vor atinge valoarea originalelor, nu contest faptul ca e o firma respectata ce are o super calitate de productie insa mereu va fi o Toyota, atat.
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
De ce M3 :D Bordul poate fi configurat in mult mai mutle culori, trimurile * chiar si lemn *, parte de sub trimuri e imbracata in piele, la fel si usile. Este o armonie totala acolo, toate sunt la locul lor, se combina perfect. Scaunele la M3 imi plac mai mult iar calitatea cusaturilor se vede din poze. P.S. M3 are frana de mana Ca tot vorbim de calitate, stii care-i definitia calitatii? |
?! ce e cu frana de mana ? :))
si lexus are frana de mana ! oricum, cum mai mai spus nu prea se ridica la nivelul m3-ului isf-ul ! |
Quote:
|
te rog.. hai sa un vorbim de bordul bmw-ului! tu ai pus poza cu navigatia mare! ia sa pui o poza fara monitor.. :) aia chiar ca e de logan!
sau sa nu mai vorbim de volan! uita-te la calitatea volanului de pe m3 si uita-te la calitatea celui de pe lexus! m3 este mai slab calitativ la interior decat lexus! de aici si performantele putin mai slabe ale lexusului pe circuit! :) pentru ca ingreuneaza masina cu piele frumoasa, volane care se muleaza in mainile tale, masaj in scaune :) |
Quote:
|
Quote:
E adevarat...la inceput asa a fost....dar intre timp elevul a cam depasit profesorul..... |
Profesorul fiind Toyota nu Mercedes in acest caz ..... deoarece daca vorbim de lux .... S-klass va sta in varful piramidei mereu, Lexus o va adulmeca doar .... asadar sunt branduri pedestinate sa fie in varful "lantului trofic auto" iar acestea 2 - BMW si MB mereu vor fi sus .....
Cine a inceput impelmentarea cutiilor automate prima oara/cine a scos frana de mana activata de pedala de frana prima oara, etc dintre aceste 2 branduri, cumva cei din Stuttgart? Discutia a deviat de la subiect .... insa o chestie care trebuie subliniata e urmatoarea .... Lexus e un brand calitativ (cum e si Infiniti de altfel), produc masini performante, bine inchegate si rezistente, insa mereu au avut ca reper cei 2 constructori din Germania, iar referitor ma aceste 2 sport-sedanuri una are un pedigree ce se dezvolta de 30 de ani, pedigree dezvoltat pe sosea si pe circuitele de WTCC si DTM si alta care abia acum iese la iveala, Lexus neefind axata pe aceasta latura. |
Quote:
volanul dupa bmw nu e cel mai frumos dar cel de lexus e cam sters, fad, fara forme.... in fine... asta e parerea mea. acum cateva zile mergeam cu un prieten cu un 3 si am parcat pe republicii langa un lexus (bmw`ul fiind un 320D iar lexus nuj... oricum nu is-f)ceea ce am observat e ca in realitate lexusul e cam inalt si mult diferit de pozele care le vedeam, sincer i`mi placea mai mult in poze decat asa...acum sa nu`mi sariti in cap ca aici se vb de isf si m3.stiu asta dar faceam o comparatie ca linii exterioare. de interior nu mai vb PS. doar parerea mea :D |
Quote:
E exact ca si cum ar trebui sa te cuplezi acum cu Ileana Agripina deoarece a fost cea mai frumoasa si eleganta femeie din sat pe timpul lui Gheorghiu Dej. |
Quote:
Inverseaza marcile in tot ce ai zis in comparatia asta si rezultatul e in favoarea lui lexus.Ai poza la avatar cu bmw e 46 ,(o masina care a devenit mai comuna ca loganu) si vrei sa cred tot ce ai spus tu acolo ,doar ca te ai uitat tu la niste poze....fiti seriosi mai oameni buni. Cu frana de mana nu as crede ,eu am pe buick 1948 frana de mana la picior,si se regaseste si pe modele anterioare ,as crede doar daca posteaza cineva vreun link ceva ....... |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Ultimata parte a postului citat anterior o las necomentata, e o glumita buna, si atat. |
eu nu imi dau seama, ce conteaza ca frana de urgenta este la picior sau la mana ? mai nou ea se cupleaza dintr-un click al unui buton ... sper ca nu are vreo legatura cu drift wannabes ...
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Poate ne explica si noua "muritorii" de rand, NWzeu, ce inovatii au adus locuitorii din Baden-Württemberg si cum e cu frana aia de mana .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Am doua rugaminti - nu mai generaliza si vorbeste in numele tau si nu imi mai modifica numele userului. Multumesc Quote:
BMW nu este "zeul" masinilor ..... daca tot te afecta aceasta sintagma. Pentru alti membrii ai acestui forum, care au masini care nu au fost cumparate de noi, te anunt ca tocmai le-ai lansat o jignire venita printr-un mod josnic. Quote:
Fost posesor de BMW, felicitari din nou, divizia M produce turisme deosebite. Fiabilitate/costuri/placerea de a conduce ..... totul e relativ insa ti-ai spus parerea si nu am sa o contest. |
Nu imi recomanda mie nimic, ai facut o afirmatie,cum ca mercedes a inventat frana de parcare la picior, tu ar trebui sa ti sustii afirmatia nu sa mi spui mie sa citesc despre istoria mercedes.Posteaza un link ceva sa te cred si atunci jos palaria. Eu ti am spus ca nu prea cred ,pt ca masinile americane au avut primele montate frana de parcare la picior,din cauza banchetei dintr o bucata de la locurile din fata si au fost nevoiti sa o puna jos actionata de o pedala.
|
Eu nu am zis nicaieri ca ei au INVENTAT "frana de parcare la picior", ci doar ca ar fi folosit-o inaintea celor de la Lexus ca despre asta se vorbea!
Lexus a fost fondata in 1989 de Eiji Toyoda, Mercedes Benz a folosit acest tip de frana (ca exmplu de care stiu clar) in 1963 pe pe modelul 600 Grosse! |
una peste alta e buna si frana asta la picior !
|
Quote:
Si ca sa fim ontop, lexus nu au copiat frana de parcare de la mercedes ,o gasesti pe multe modele de masini cu mult timp in urma, si nu ai cum sa spui ca este licenta mercedes.Si daca tot vorbim despre asa ceva sunt sigur ca stii cum functioneaza frana de mana(picior) la mercedes. Mi ai luat postu drept "o glumita buna" dar de fapt tu ai multe lagune in domeniu.eu am inchieat aici poveste franei de parcare. |
Quote:
|
Quote:
frana de picior este buna pentru ca poate fi folosita ca un "launch control", spre exemplu daca faci o liniuta , poti pune masina pe frana de picior,o turezi si ii dai un pic drumul din ambreiaj si cand s-a dat startul tu doar apesi pe butonel sa ii dea drumul la frana si crede-ma , iti lanseaza masina , nu gluma! pe cand la o frana de mana normala ( la mana :lol: ) nu poti face acelasi lucru repede ! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:37. |
- Copyright 2026 4Tuning