Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Seat (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat.html)
-   -   Seat Leon Cupra by Xel'Naga (https://forum.4tuning.ro/112-masina-mea-seat/64395-seat-leon-cupra-by-xelnaga.html)

Xel'Naga 14-05-09 23:01

Re: Seat Leon Cupra by Xel'Naga

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2320194)
Super frumos domnul Cosmin! Fara indoiala, este cel mai elegant Leon din Romania!
Sincere felicitari! :oops:

mercic de aprecieri !! :D
am si suspensia la pachet dar trebe sa o montez ziele astea ca nu prea am avut timp cu criza asta !! ;):arrow:
o sa fie si '' low '' sper !! :twisted:

andreyWOB 14-05-09 23:05

Cosmin trebuie sa te felicit pentru progresul extraordinar pe care il are Leon-ul tau. Foarte foarte misto vin usile ! nota 100 :) baga suspensiile sa o vedem si joasa

SV25MBN 14-05-09 23:07

Foarte frumoasa cu LSD-urile astea. Cat te-a costat sistemul si montajul, daca nu e cu suparare? Poti sa imi zici si in prv daca nu vrei sa afle toti :P

claudiu lucian 14-05-09 23:10

ooo ce progrese mari mane, felicitari! ii sta foarte bine! astept suspensia, care trebuia sa vina prima:D

Xel'Naga 14-05-09 23:16

multumesc de aprecieri ... ;)
usile nu m-au costat cat este pretul lor normal + montajul este facut de mine si Andu ( deci nu am platit montajul ) !! :idea::arrow:

BOGY26 16-05-09 13:03

Superb..da-mi si mie un PM cat ma ajunge acelasi sistem care il ai si montatul la tine...pls. :shock:

blowwind 16-05-09 13:59

ce montaj ai facut tu copilu meu ? :)) pozele nu fac parte din montaj :D

Xel'Naga 16-05-09 18:00

Quote:

Originally Posted by blowwind (Post 2324593)
ce montaj ai facut tu copilu meu ? :)) pozele nu fac parte din montaj :D

@ blowwind : TU SA TACI !! nu ai venit sa ne ajuti !! ;):arrow:
Ansu a facut 90 % din treaba dar eu si MKE am dat o mana de ajutor !! :lol:

@ BOGY26 : sistemul nu stiu cat te duce , la partea de montaj vedem sa vb si cu Andu ca el m-a ajutat si el este cel priceput !! tine-m legatura !! ;) :arrow:

Tweety_rzw 16-05-09 19:22

Cum poate da lambo doors pe Cupra :o:D prea tare,nu mă gândeam niciodată la Cupra cu Lambo doors :shock::shock: cred că îi calcă pe urmele lu' celălalt XEL bora,când era Cosmin cu acea bora modificată nu mai era nici una în stagiul acela ,baftă Cosmin,încă odată felicitări!

robertinho 16-05-09 19:36

...SUPERB,ABSOLUT SUPERB...eu stiam ce urmeaza ca mi-ai zis pe dn1 la o"bara la bara" dar nu am divulgat nimic:D

blowwind 17-05-09 11:10

nu mi`a zis nimeni ca iti montezi usile asa ca "ciocu mic si joc de glezne" :D ..

Xel'Naga 18-05-09 01:20

mutumesc tuturor si incet incet inaintez cu proiectul !! :D
asta este comparativ cu ce am facut la Bora nu era CRIZA !! :idea:
noi sa fim sanatosi si le facem pe toate !! ;)

PS: Blow nu te-ma mai chemat ca si asa eram noi stresati !! :twisted:

RideTheRiddle 18-05-09 01:41

acum ceva ani cand organiza ghost racing evenimente la craiova pe aeroport ti-am vazut bora. a fost prima masina cu adevarat modificata pe care o vedeam.

stii cum zic toti ca aveau postere cu countach cand erau copii? sa iti faci si tu cateva postere cu masinile astea 2 ale tale ca o sa ajunga la fel :-P

Xel'Naga 18-05-09 11:17

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 2328121)
acum ceva ani cand organiza ghost racing evenimente la craiova pe aeroport ti-am vazut bora. a fost prima masina cu adevarat modificata pe care o vedeam.
stii cum zic toti ca aveau postere cu countach cand erau copii? sa iti faci si tu cateva postere cu masinile astea 2 ale tale ca o sa ajunga la fel :-P

mercic de cuvintele frumoase !! :idea::arrow:
am deja 2 postere acasa cu fiecare masina (un poster este facut de flamingo special cu bora la lansarea playstation 3 in Romania care a fost anul trecut) si la serviciu am pe birou 2 poze cu masinile !! ;)

Xel'Naga 18-05-09 16:40

3 Attachment(s)
poze cu arcurile in cutie , zilele astea o sa le pun si pe masina !! sunt -5 !! sper sa vina frumos pe masina !! LOW !! ;):arrow:

aureldd 18-05-09 20:04

Mda, jos palaria! Superba masina. Nu pot decat sa il felicit pe proprietar.

J.D 18-05-09 21:35

Covrigi anyone? :lol:

Abia astept sa o vad la -5. :D

mihai.ghetto 18-05-09 23:21

Kürtös Kalács, ce covrigi vedeti voi

maverick1508 19-05-09 19:43

noroc xel, te-am vazut aseara pe la eroii revolutiei, superba masinuta!

Xel'Naga 19-05-09 23:06

Quote:

Originally Posted by maverick1508 (Post 2334047)
noroc xel, te-am vazut aseara pe la eroii revolutiei, superba masinuta!

mercic man , scuze daca nu te-am zarit ( posibil un golf 4 ?? ) :rolleyes2;)

Quote:

Originally Posted by agent smith (Post 2331592)
Kürtös Kalács, ce covrigi vedeti voi

aia sunt si ce rigizi sunt :lol::twisted:

Quote:

Originally Posted by J.D (Post 2331162)
Covrigi anyone? :lol:
Abia astept sa o vad la -5. :D

poze in curand ca le-am facut si le-am montat !! :twisted:

Quote:

Originally Posted by aureldd (Post 2330817)
Mda, jos palaria! Superba masina. Nu pot decat sa il felicit pe proprietar.

multumesc de aprecieri :D;)

Xel'Naga 19-05-09 23:25

6 Attachment(s)
:arrow: gata si suspensia este la locul ei si chiar arata ok pe masinuta !! cred eu ?? !! :twisted::D ... low low rider ;):lol:

Tweety_rzw 19-05-09 23:37

Am onoarea de a comenta primul,deci domnule,chiar eşti un Xel adevărat acuma :lol: 8) ce bine îi stă la hoaţă :X ,sunt reglabile pe duritate şi înălţime?

coman razvan 19-05-09 23:43

Low, low, low! Cati cm ai lasat-o? Este SUPERBA! FELICITRAI domnu' Cosmin! :hug:

Xel'Naga 19-05-09 23:47

Quote:

Originally Posted by Tweety_rzw (Post 2334806)
Am onoarea de a comenta primul,deci domnule,chiar eşti un Xel adevărat acuma :lol: 8) ce bine îi stă la hoaţă :X ,sunt reglabile pe duritate şi înălţime?

nu este reglabila ci este normala APEX ( pentru cupra ) !! ;):arrow:

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2334827)
Low, low, low! Cati cm ai lasat-o? Este SUPERBA! FELICITRAI domnu' Cosmin! :hug:

ma cica -5 dar eu cred ca -3 ca oricum ea era si inainte mai lasata decat un leon normal cu suspensia standard pentru cupra !!
oricum imi place , urmeaza niste distantieri :twisted::D

blowwind 19-05-09 23:59

arcurile sunt -35mm ...

Xel'Naga 20-05-09 00:37

Quote:

Originally Posted by blowwind (Post 2334855)
arcurile sunt -35mm ...

deci eu am zis -3 dupa cum arata deci o idee mai mici !!
merci DIDI !! ;):arrow:
PS : oricum cred ca arata destul de bene !! :rolleyes2:idea:

Tweety_rzw 20-05-09 01:34

Trebuia să faci pozele la toată maşina să vedem cum stă şi de faţă :lol: dar e bine şi aşa decât nimic!8)

aleks 20-05-09 13:33

Tare recunoscător ţi-aş fi raducanubgd dacă ţi-ai însoţi afirmaţiile dure de ceva dovezi. În caz contrar e doar un motiv de ceartă postarea ta...

raducanubgd 20-05-09 13:38

ok aleks o sa masor cu ruleta cat sa lasat masina si o sa fac o poza ...

aleks 20-05-09 13:49

Până atunci am şters dialogul anterior, rămâne să postezi din nou când o să îţi poţi susţine cum trebuie afirmaţiile.

Tweety_rzw 20-05-09 17:42

Quote:

Originally Posted by raducanubgd (Post 2336068)
ok aleks o sa masor cu ruleta cat sa lasat masina si o sa fac o poza ...

Apropo raducanubgd vezi că are regulamentul Aleks la semnătură ,că tare ai nevoie să îl citeşti bine de tot de vreo două,trei ori !

P.s. Cosmine,pune şi tu poze cum am zis mai sus cu toată maşina că zice lumea aici ce zice !:rolleyes2

Xel'Naga 20-05-09 20:56

deci:

nu stiu ce s-a comentat dar eu am zis din start 2 chesti :
1. cand le-am luat mi s-a zis ca ele coboara -5 la un leon normal ( automat eu am si spus de cateva ori daca va uitati ca nu am impresia ca a coborat decat -3 , la care Blow vine si spune ca -3.5 pentru ca oricum arcurile de cupra difera foarte mult de un leon normal in sensul ca oricum sunt mai lasate cu vre-o 1.5-2 cm ) - ca o alta idee astea de la APEX au 5 spire din care 3 sunt apropiata si decat 2 spire sant cele care lucreaza comparativ cu cele de cupra stock care sunt 4 spire si lucreaza toate
2. am facut poze doar pe spate pentru ca le-am facut cu telefonul si nu am telefon performant cu camera photo sa prind toata masina si sa aibe claritate ( astazi dupa masa am facut si poze cu un aparat si maine o sa le ridic de la munca + poze cu arcurile de cupra stock in cutia in care erau cele de la Apex ) - sau vad ca sunt persoane care cred ca nu mi-am pus arcuri pe masina :twisted::lol:

ajung la concluzia ca pe acest forum sunt multi care nu au ce cauta si stiu doar sa comenteze dar nu apreciaza munca si banii bagati in masina !! :idea::arrow:

nu cred ca voi mai pune nici o poza cu ceea ce voi face la masina de acuma in colo pentru ca nu toata lumea stie sa aprecieze , din cei care comeneteaza nu cred ca au schimbat pe masina un surub fata de dotarea din fabrica dar se dau toti cunoscatori in tuning si mecanica !! Traim in Romania !! :rolleyes2:idea::arrow:

multumesc

coman razvan 20-05-09 21:05

Man, lasa "mecanicii" sa vorbeasca, pune poze pentru noi, amatorii astia din spatele blocului! Sunt destui oameni care ti-au admirat tot timpul masinile (si Bora, si Seatul)! Asa ca te rog sa pui poze aici cu masina ta STOCK, cum o considera unii, si lasa-ne pe noi, "amatorii" sa admiram efortul depus de tine! Nu are rost sa te superi pentru ca unii bat apropouri "Made in Romania" ... O seara placuta si maine asteptam pozele cu bestia asta mica! :-P Daca nu, ne suparam tare, tare ... :hug:

Tweety_rzw 21-05-09 04:51

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2337585)
Man, lasa "mecanicii" sa vorbeasca, pune poze pentru noi, amatorii astia din spatele blocului! Sunt destui oameni care ti-au admirat tot timpul masinile (si Bora, si Seatul)! Asa ca te rog sa pui poze aici cu masina ta STOCK, cum o considera unii, si lasa-ne pe noi, "amatorii" sa admiram efortul depus de tine! Nu are rost sa te superi pentru ca unii bat apropouri "Made in Romania" ... O seara placuta si maine asteptam pozele cu bestia asta mica! :-P Daca nu, ne suparam tare, tare ... :hug:

Adevărat a grăit,COSMIN nu te lăsa pt. nimic,suntem atâţia oamenii care ştim cât timp/muncă a fost depusă şi pt bora ,cupra aşa că să revii cu poze X E L *V I P* aşa că nu ai cum să nu pui poze că de nu te urmăresc!

LE: Băăăăiii tatiii opreşte-te mă şi tu că ţi-am făcut semn ,exact pe lângă mine ai trecuuuut :P !

SV25MBN 21-05-09 09:00

Abia astept sa pui poze cu masina intreaga. Din ceea ce am vazut pana acum ii sta bine, bine.
P.S.: nu mai pune urechea la ce vorbesc carcotasii ;)

alexGTI 22-05-09 13:54

va certati aiurea.

cupra are suspensie sport si e mai joasa decat un leon normal deci e normal sa nu o coboare la fel ca si cand ar fi un leon normal

in fine .. o groaza de oameni care se plictisesc

STREET ZONE 22-05-09 15:21

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 2342657)
va certati aiurea.
cupra are suspensie sport si e mai joasa decat un leon normal deci e normal sa nu o coboare la fel ca si cand ar fi un leon normal
in fine .. o groaza de oameni care se plictisesc

Alex mare dreptate ai grait !! ;)
Oricum explicati s-au tot dat dar nimeni nu a citit sau mai bine zis NU au citit persoanele care comenteaza ( care in realitate nu au decat bicicleta, ca la masini sigur nu se pricep dar isi fac user special sa comenteze aiurea ori se simte frustrat omul :twisted: ) !!
Mai grav este ca cei care vorbesc in necunostinta de cauza se mai dau si rotunzi , cunoscatori !! :idea:

PS: Poze s-au pus si de la montajul facut dar si cum arata masina lasata ( oricum diferente exista dar nu este pe burta pentru ca nu este reglabila ), mai mult nu inteleg de ce unele persoane sunt '' roase de invidie '' cand altu face un lucru frumos ?? !! Bravo lui oricare ar fi si chiar merita respectul celor care apreciaza acest lucru :!:

Bafta all :twisted:

J.D 23-05-09 01:57

Masina arata perfect asa cum este acuma! Felicitari Cosmin! :)

andreyWOB 23-05-09 15:34

Cosmin foarte misto masina, alta este cand o vezi live. Si felicitari pentru locul castigat :) m-ai luat cu putin.... :)

Xel'Naga 23-05-09 16:12

Quote:

Originally Posted by andreyWOB (Post 2345132)
Cosmin foarte misto masina, alta este cand o vezi live. Si felicitari pentru locul castigat :) m-ai luat cu putin.... :)

Felicitari si tie de participare si ma bucur ca ne-am revazut !! :idea::arrow:
Intr-adevar masina trebuie vazuta live ca sa iti faci o idee si nu pozele spun realitatea . Bafta si tie cu masina si sper sa ne mai revedem cat mai repede intr-un context similar. :D
PS: Foate multe masini modificate marca seat la aceasta intalnire ( este vorba de intalnirea anuala Club Seat la care am castigat locul 3 la concursul de indemanare ) . :twisted:;)

All times are GMT +2. The time now is 05:47.

- Copyright 2026 4Tuning