![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
incepe sa se contureze ...sunt curios pragurile cum o sa iasa!
|
geamurile le-ai luat de la nicu barbu?
|
alex mai vrei mocheta ????
|
:D
stati s-o luam pe rand: -Leutzu, instalatiile electrice pentru geamuri le am de la Nicu Barbu, prin Topser, le-am tinut sub pat vreo 4-5 luni :lol: -Topser&Opportunity, multumesc pt. aprecieri! -frozzen, pragurile vor avea in capete niste "aripioare" exact ca barile fata si spate, pentru a veni bine in continuarea aripilor evazate, iar in rest...m-am gandit sa masor distanta de la asfalt la ambele bari, ca sa am aceeasi garda la sol peste tot....la fel si cu pragurile, vor fi drepte, iar modelul....degeaba spun acum ca vor fi drepte, ca eu intotdeauna am facut schimbari in timpul lucrarilor, in ultimul moment :lol: -pana cand fac alta bara fata, vreau s-o modific pe-asta un pic, adica sa-i adaug ceva la partea de jos, o sa postez cand incep la ea -Topser: pana la urma despre ce mocheta e vorba? despre toata mocheta de interior? vreau sa o vad daca de asta e vorba. vorbim noi ;) -ce ziceti, arata mai bine din fata sau din spate? dar dintre bari, care vi se pare mai reusita? |
.....nu prea tziam vazut masina .....stiu ca am vazuto odata ...dar nu era aranjat ...te-am cunoscut dupa muzica ...poate acum ..te vom vedea pe strazi ....succes in continuare
|
mai e d efinisat la mashina dar per total a ieshit bine
|
mishto bara spate ...apropo ..la stopuri te`ai gandit sa faci ceva ?
|
m-am gandit de mult timp la stopuri, deja le vad cum vor fi....dar asta peste muuuuult timp, pentru ca acum au intervenit niste noi probleme: radiator nou, pompa de apa noua....trebuie urgent deep cycle...si mai am de lucrat in fibra, v-am zis ca nu-mi place cum a iesit botu'
|
Nu itzi palce????????????????????????????????????????????? ?????
bine acum fiecare cu gusturile lui ...... |
:lol:
pai dupa gusturile mele e facuta masina, dar se pare ca am exagerat un pic :rolleyes2 o sa incerc mai intai sa modific botul asa cum e, si abia atunci daca nu-mi place, dau totul jos si o iau de la capat; deci: --capota o sa incerc sa o fac pierduta, adica in partea de sus va fi asa cum a fost initial, iar liniile alea se vor accentua in coborare spre bara --in partea de jos a barii va veni un splitter, asa cum mi-a recomandat aleks mai demult (va fi un pic mai rotunjit decat bara, dar nu prea mult, si va continua cele 2 aripioare laterale dinspre roata) --capota cred ca o voi lasa fara prelungirile peste faruri, pentru ca...asta va fi un bun motiv sa raman fara talon (si daca raman fara talon, ca sa il iau inapoi oricum va trebui sa dau totul jos) imi placea forma farurilor acoperite un pic de capota, dar....asta este, unde-i lege nu-i tocmeala (astea cu spaga sunt doar zvonuri :lol: :lol: :lol: nu exista asa ceva la noi :rolleyes2 ) |
1 Attachment(s)
ce ziceti, merge asa ceva?
pentru ca...deja m-am apucat de el :oops: (intre timp, radiatorul e varza, iar pompa de apa e ceapa :cry: ) |
alex arata super eleronul ala , eventual lamela aia imbracata in folie de carbon
|
multzam serhan! dar nu carbon-look...il fac alb tot.
|
pai mai gandeam ca daca tot faci plafonul negru in viitor sa faci si lamela neagra... in fine cum iti place tie :D
|
parerea mea, care este ;) eleronul arata super bine insa nu si pe tico...
|
de unde stii ? ai vazut unul asemanator pe tico ? :P
|
Quote:
daca va arata bine montat pe masina, ramane, daca nu....neeeext! topser, buna ideea cu lama neagra si lateralele albe....la asta nu m-am gandit 8) dar in legatura cu folia imitatie carbon, nu prea ma atrage in general ideea |
m-am gandit mai bine si m-am razgandit...eleronul ala nu merge de nici un fel la tico, e prea vertical hayonul....daca era un pic mai inclinat, ca la oltcit de exemplu, ar fi mers, dar asa, ma voi multumi cu o pleoapa pe luneta
|
avand in vedere ca masina e relativ mica (caroserie) nu cred ca ar pica bine eleron.poate unu micutz dar sa vina din porbagaj in linie cu plafonu, sa nu iasa in relief. :rolleyes2
nush .. parerea mea e ca mai bine fara. |
sa stii ca asa m-am gandit si eu. in schimb o pleoapa care sa acopere 1/3 sau 1/4 din luneta n-ar strica (ma refer la pleoapa din fibra de sticla, nu autocolant) si cu ocazia asta am si eu unde sa pun stickerul clubului din care voi face parte
o sa o confectionez zilele astea si - evident - pun si poze :D |
pe tico merge eleron tip m3, ala subtire, s-a mai pus si pe audi...
|
mie nu-mi place eleronul ala...nu ca e prea mic, dar chiar nu-mi place deloc :rolleyes2 si in plus e exagerat de scump
|
Nu ar arata deloc bine pe tico eleronul respectiv.In curand poze noi cu un fel de "stage 2" body kit :) surprize surprize de la Constanta
|
9 Attachment(s)
-de fapt nu e chiar stage 2, e un fel de "1.2" :lol:
-am modificat un pic pragurile si am adaugat o mica buza pe bara fata; bara spate ramane asa cum o stiti de mai sus -zilele astea urmeaza sa trag in fibra tot...dupa care urmeaza un retus la vopsitor (pe portiunile nou lucrate) (de la ultimul meu post, am mai bagat o gramada de bani in piese si manopera pe sub capota, si tot nu e rezolvata problema cu apa....se pare ca s-a distrus tot traseul de la un nenorocit de furtun :evil: (am inlocuit pompa de apa, radiatorul, garnitura de chiuloasa - iar, segmentii si multe altele...urmeaza caloriferul, ventilatorul, termocupla si cine stie cate altele....dar la un moment dat tot tre' sa se rezolve tot) poze cu modificarile: (stage 2 va avea muuuuulte modificari, dar nu incep prea curand...printre altele, fac un nou set de bari + praguri, alte aripi etc. - veti fi primii care vor afla detaliile, dupa mine :lol: ) |
superb a iesit...chiar foarte frumos ! asteptam poze dupa vopsire :P
|
Super fain chiar reusit!!!!;)
|
super tare felicitari wsti cel mai tare
scuze de off topic dar crezi ca m-ai putea ajuta si pe mine cu niste stratimat pt ca stiu ca la voi in Constanta se gaseste mai usor . yo sunt din Ploiesti |
te pot ajuta, dar eu il iau din bucuresti, mai nou
vorbim pe privat pentru transport&pret |
da a iesit ceva frumos ,fatza de asina de start,se cunoaste
|
3 Attachment(s)
multumesc pentru pareri!
mai pun 3 poze cu CPF & TAU la sala sporturilor din Constanta...pozele sunt si pe topicul lui tau, dar vreau sa ma laud si eu cu ele :-P PS: super baieti tau si dac :-) |
:)
Felicitari a iesit super masina...bravo...
da fa-i si ceva la motor sa razi oleaca de soferii astia mai impresionisti...:) totzi zic :"aaaa...tico tunat...haha!!" dar daca ai ceva frumos sub capota...e randul tau sa razi...parerea mea:D |
Stai linistit ca sunt sigur ca nu o lasa Alex doar asa.Parca vad ca urmeaza si pe acolo "mici" schimbari ;) Spor la treaba
|
Foarte Foarte Frumosss Ticalosul are si mama unul uite ca tu mai pus pe ganduri cu asta al tau sa sti ca o sa o las pe mama fara masina :D poate ii dau ei Ursuletzul meu si iauy eu ticalosenia:D
|
eu daca as vinde tico, ursulet mi-as lua....ala merge modificat rau de tot!
multumesc pentru pareri si felicitari! pe sub capota, dupa cum am mai zis, nu prea am ce sa-i fac...n-are cine sa ma ajute cu adaptarea altui motor...eu inca mai caut, ma interesez... deocamdata pot spune ca l-am pus la punct, in sfarsit, cu toata instalatia de racire si motor etc, mai am de umblat un pic la frane si ...ITP dupa itp ii termin si micile modificari la exterior (cele incepute cu spuma) si intre timp o sa montez unul dintre amplificatoare cu un singur subwoofer + 2 difuzoare ovale in usi....si mai vedem ce urmeaza ;) oricum mai am mult de lucru la el, nu-i de mirare ca s-a dus si vara asta si eu tot n-am terminat :sad: keep you updated! |
3 Attachment(s)
3 poze noi cu CPF & WUW...
|
Din ce in ce mai bine....
Dar dupa cum am mai zis...sa nu o strici cu muzica..... Care e faza cu dif. ovale in usi? :-/ |
4 Attachment(s)
pai am luat acum ceva timp un set de pioneer accelerate ts-a 6910 (modelul vechi, cu grila cu 6 brate - 80 w rms, 3-way) si le-am facut niste incinte mai maricele (avand in vedere ca sunt usi, totusi) si luand in calcul si spatiul castigat prin desfiintarea manerelor de la geamuri (acum am electrice pe fata)
cele incercuite cu rosu vor fi in usi, sub instalatia de geamuri, iar celelalte rotunde undeva in spate... |
Hm..arata foarte bine ce faci tu acolo ...dar intrebarea e ...
Incintele le faci dupa capul tau ...sau dupa dif. ovale? |
pai le-am facut dupa forma difuzoarelor, dar nu si dupa parametrii necesari...pana la urma sunetele joase vin din portbagaj, iar ovalele si cu cele rotunde sunt pe medii/inalte...incintele, asa cum sunt ele, vor fi suficiente, decat deloc...sau montate in usa, fara antifonare....
|
Absolut...ai perfecta dreptate, se vor auzi ...destul de ok.Dar imagineaza ti cum se auzeau , dak erau si calculate.
Felicitari, ai o "mana de lucru" foarte buna. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:00. |
- Copyright 2026 4Tuning