![]() |
Re: Club Cielo
Deci pana la urma cine se duce la intalnire ?
|
Hai ca vin si eu cu niste reguli:
1. O poza la semnatura sau la avatr cu sigla clubului. 2. Asaa cum am vazut la un alt club auto din Buzau, Fast stie despre ce e vorba, dupa ce punem sigla in geam, sa facem cel putin o poza cu sigla in geam. 3. La prima intanire cu tot grupul, PREZENTA ESTE OBLIGATORIE, doar daca avem niste scuze plauzibile... Cam atat m-am gandit eu acum.... |
Quote:
|
Iti dai seama ca nu toata lumea o sa aibe timp la dispozitie sa vina :(
|
atunci.....clubul are usile////deskise..atatatimp kat intalnirea o sa fie anuntata cu cel putin 2 sapt inainte....scuze plauzibile.motor spart.in cazul meu permisul:D....sau doamne fereste sa nu aibe bani cineva sa vina...si clubul asta ,este pt adevaratii pasionati de cielo,nu pt toti posesorii de cielo....understanD?
|
IMposibil sa nu se gaseasca o zi libera la toti in tot anotimpul cald.Cine nu poate mai degraba nu vrea.
|
Eu am dat un exemplu ca Doamne fereste, se pot intampla atatea lucruri pana atunci. De exe, yo azi am vrut sa imi dau foc la masina ca zici ca e blestemata :lol:
|
d c?ru azi iam dat foc...la propriu...am gasit spatele pe pana..am desfacuyt suruburile...nu iesea nici dea draq...am dat foc la 4 lumanari...si lasale sa arda pe fier pana sa incalzit..k sa lipit de la inghetz,akolo la axul ala pe care vin ele...:)))si in 2 ore am skimbat si io roata:D
|
Alta regula.....
1. Fara aprpouri si comenatarii cum ar fii "nu dau nume", mai bine te abtii si gata, daca avetzi ceva de impartit cu cineva din club , exista messenger, c oricum avem id-urile acum. |
Poi in primu rand mi se blocheaza roata fatza dreapta (sta infranata din cauza etrierului si a discului) si indicatoru de la gaz nu mai arata nimic, trece singur pe benzina si altele :lol: Stiu ca nu e de ras dar altceva nu mai pot sa fac :lol:
|
nu am nimic cu nimeni...dar...ziceam un exemplu...pt k asta nu se numeste membru...sau daca voua va place asa...sa fim 100 pe lista,20 prezento doar...era doar un sfat,regula/parere
|
Deci, pan al aurma, cei din Bucuresti se vor intani si ne-au promis poze.Membri care se vor vedea pentru prima data sunt: Diesel_Iq, sutiucristi si PetricaPTK. Le uram distractie placuta si sa aiba grija de ei si de masinile lor, sa nu faca ceva pe zapada asta...Deci, maine o sa ne delectam cu niste poze de la PRIMA REUNIUNE CLUB CIELO,pe Bucuresti
|
sa ma bata cucu daca stiu cum sa`mi pun sigla jos.
de 4 ani sunt pe forum si inca n`am aflat :P in fine...trebuie sa caut cum ar fi ok (dupa mine) sa arete sigla |
Sar si eu cu id-ul meu:cata_asd.
Nume real Catalin (Cata), 4tuning=> B-64-KTL. Asteptam poze si aveti grija ca a inceput iar sa ninga. |
Am si eu o intrebare, cum vi se par regulile, sunt ok?Daca nu va convine ceva, sa spunetzi ca sa nu se supere cineva apoi
|
din partea mea`s ok.
|
Si din partea mea este ok....Apropo...o sa fiu si eu la intalnire....merg cu Cristi.
Vb dupa ce ne intoarcem..cu poze bineinteles. |
vin si eu astazi daca reusesc sa scot masina din zapada......
|
Quote:
@Snapy : Vezi ca ai probleme cu axu glisor de la etrieri .acelasi lucru l-am patit si eu. Mergi cu cumparati un set pana nu ti se blocheaza de tot roata !!! |
Atentieeeee!!!!!! Daca Trece Singura De Pe Gaz Pe Benz La Mine Are Un Contact Imperfect La Siguranta De La Inst De Gaz
|
La butelie sau la ***u ala din bord?!
|
eu nu pot sa vin baieti ca momentan sunt in vacanta si abia la sfarsitul lui ianuarie ajung la bucuresti.dupa aceea facem intalnire cand vreti.eu o sa fiu prezent tot timpul
|
Vad ca se intind la discutii colegii nostri, nu gluma....asteptam cu nerabdare sa se spunetzi cum a fost si sa vedem si niste poze... :D
App, voi ati dezvirginat clubului...BV |
Deci pana la urma cine s-a intalnit din Bucuresti?! Se anunta ceva poze?!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Hai ca spun eu...am fost asa:cristi,petrica,sergiu,marius si inca un baiat care a venit cu marius(imi cer scuze dar nu am retinut numele).Deci am fost 6 persoane si din pacata doar 3 masini.Pt poze trebuie sa-l asteptam pe cristi sa le descarce de pe camera.
|
Bv mey! Bine ca ati fost si astia :D Asteptam pozele :D
|
:) multumesc frumos
|
3 Attachment(s)
poze de azi....cate am facut..mai multe are cristi.
|
Ai terminat destul de repede cumparaturile.....si il tot asteptam pe cristi cu restul de poze
|
dacia....teai uitat la poza de mai sus...sa vezi cum s aiti pui poza la semnatura?
|
bai care stitii cum bag poze aici?
|
Da pe mess pozele, ca is tare curios ce a iesit
|
dai la quote la postul meu..*****i mesaju,,,dai mai jos de rotizat de la mouse sau bara de pe margie,apoi ai akolo atachement....si dai akolo apoi dai upload....si ...close window,apoi.....ok
|
13 Attachment(s)
hai k am primit eu pozele acum de la cristi si le si pun :D
|
na ca pina la urma au iesit
|
frumos...sper k la vara sa fie ....pozele mai bogate,adika mai incarcate...mai multe masini,mai multi membri:D numai bine
|
3 Attachment(s)
si inca 3 poze modificate sa stie lumea cine,care cum suntem
|
2 Attachment(s)
si ce 2 masini care au lipsit:prima este a lu Catalin si a2a a mea,Catalin nu a venit cu masina....k este lovita,iar eu nu am venit cu masina k bausem 2 beri:D
apropo de Paste si 1-2 saptamani inainte si dupa PASTE,la intalniri o sa venim cu masina ori eu,ori Catalin,motivul sa nu ne ciocnim k ouale:D |
1 Attachment(s)
si io
si viitoarea shumi |
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning