Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete.html)
-   -   Discutii, Anunturi, Barfe etc. (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/58820-discutii-anunturi-barfe-etc.html)

model collector 05-11-10 18:19

Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.

Revin cu intrebarea: de ce nu se mai poate sa ne modificam post-urile? De exemplu la anunturile de vanzare trebuie sa se urmreasca 3-4 pagini ca sa vezi daca mai este valabil sau nu, sau daca sunt noutati, pe cand foarte simplu se poate edita primul post.

steaua23 05-11-10 18:38

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3787798)
Revin cu intrebarea: de ce nu se mai poate sa ne modificam post-urile? De exemplu la anunturile de vanzare trebuie sa se urmreasca 3-4 pagini ca sa vezi daca mai este valabil sau nu, sau daca sunt noutati, pe cand foarte simplu se poate edita primul post.

Din cate stiu eu, aici nu s-a putut modifica niciodata primul post ...

bmwh548 05-11-10 19:21

Ba da. Acum ceva timp incepusem eu sa modific prezentarile unor machete (adaugam datele tehnice ale modelului 1:1) si desi trecusera mai multe luni de zile de la postarea initiala puteam sa editez fara probleme. Ulterior timpul de editare a fost redus (nu mai stiu cat este acum, cred ca 30 de minute).

Poate ar fi mai de folos introducerea unei noi reguli la sectiunea "Bazar": initiatorul unui topic sa fie obligat ca macar o data pe pagina sa posteze lista updatata cu ce a mai ramas de vanzare sau cu ce mai este interesat sa cumpere.

manu_96xls 06-11-10 14:46

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3787991)
Ba da. Acum ceva timp incepusem eu sa modific prezentarile unor machete (adaugam datele tehnice ale modelului 1:1) si desi trecusera mai multe luni de zile de la postarea initiala puteam sa editez fara probleme. Ulterior timpul de editare a fost redus (nu mai stiu cat este acum, cred ca 30 de minute).

Poate ar fi mai de folos introducerea unei noi reguli la sectiunea "Bazar": initiatorul unui topic sa fie obligat ca macar o data pe pagina sa posteze lista updatata cu ce a mai ramas de vanzare sau cu ce mai este interesat sa cumpere.

A fost, dar din lipsă de bun simț din partea mai multor useri care-și modificau posturile încât topicurile respective nu mai erau coerente s-a renunțat la opțiunea asta. Unii mai editau posturile și în urma moderatorilor ștergând ce scriau ei. E mai bine așa.

Cât despre posibila viitoare „regulă”, ar fi frumos să nu existe scrisă, ci fiecare să-și întrețină topicul cum crede că ar fi mai ușor de parcurs...

model collector 08-11-10 18:51

Dragi colegi care mai postati in rubrica de vanzari/cumparari, chiar este necesar(unii) sa deschideti cate un topic pt fiecare macheta pe care o vindeti? Cum naiba vine daca vindeti 10 machete sa deschideti 10 subiecte separate? Este de cascadorii rasului ce se intampla, salt anuntul, vine x-ulescu salta si el cele 10 pe care le are, imi gasesc mereu anuntul de unde a plecat.

e30_eVG3n 08-11-10 20:02

Quote:

Originally Posted by model collector (Post 3795769)
Dragi colegi care mai postati in rubrica de vanzari/cumparari, chiar este necesar(unii) sa deschideti cate un topic pt fiecare macheta pe care o vindeti? Cum naiba vine daca vindeti 10 machete sa deschideti 10 subiecte separate? Este de cascadorii rasului ce se intampla, salt anuntul, vine x-ulescu salta si el cele 10 pe care le are, imi gasesc mereu anuntul de unde a plecat.

+ 1

Si eu patesc acelasi lucru...

2010 08-11-10 21:16

+2..se poate face ceva in privinta asta??

radu_bv 08-11-10 21:30

Aici si eu sunt de acord:!:

FED express 09-11-10 15:03

+ si eu sunt de acord:!:

mikkado 11-11-10 17:01

+ de acord :!::!:

manu_96xls 30-11-10 02:43

Am închis peste 2000 topicuri la vânzări.
De bun simț ar fi ca fiecare user care se știe că pune la vânzare mai mult de 5 machete/lună să-și deschidă un topic denumit „Machete de vânzare - username” în care să posteze TOATE machetele pe care le vinde și să-și facă update periodic la topic.
Hai să vedem câți useri ordonați și cu bun simț avem. Nu e o regulă încă asta, voi (cei ordonați și care ați propus asta) decideți dacă va fi sau nu în funcție de câte topicuri de acest gen vor fi crate.;)

babau_999 30-11-10 08:34

In primul rand trebuie sa-mi cer scuze fata de ceilalti colegi de forum pt. cele intamplate,pur si simplu imi este rusine, in al 2 lea rand sunt de acord cu mutarea tuturor thread-urilor intr-unul singur(si daca ma poate ajuta cineva in legatura cu cele 1/18 i-as fi recunoscator) , asa a fost si al meu insa l-am inchis si am deschis separat pt. ca tot timpultrebuia sa fac cate o lista cu ce a mai ramas,ceilalti colegi neavand timp sa citeasca tot pt. a vedea ce mai este la vanzaresi in ultimul rand as dori daca se poate sa se stearga toata mizeria scrisa ieri pe anunturile mele,fie ca este postata de mine sau de celalalt user. Va multumesc anticipat.

Darius DMS 30-11-10 09:01

1 Attachment(s)
intrebare pentru mai marii machetelor:maistoa fabricat Ferrari la 1.18??poza(de pe okazii) o poate dovedi...dar eu vreau sa stiu cruntul adevar...va multumesc

2010 30-11-10 09:05

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 3856759)
intrebare pentru mai marii machetelor:maistoa fabricat Ferrari la 1.18??poza(de pe okazii) o poate dovedi...dar eu vreau sa stiu cruntul adevar...va multumesc

Ceva modele am avut eu facute de Maisto, una e la Horia TS parca...Testarossa 58 + 312P

Darius DMS 30-11-10 09:36

eu stiam ca maisto face doar TS,250TR si 312p...atat:???::???:de maranello nu stiam...oare ce au ami fabricat?>>

bmwh548 02-12-10 14:50

Incepand de astazi, 02.12.2010, aria "Machete auto" s-a imbogatit cu o noua sectiune si anume "Vanzari Cumparari PIESE machete".
Incepand de astazi toate anunturile legate de piese vor fi facute in aceasta sectiune, anunturile vechi vor fi mutate acolo.
Anunturile mixte vor ramane in sectiunea "Vanzari Cumparari Machete", daca doriti separarea lor va rog sa creati anunturi separate pe sectiunile corespunzatoare si sa solicitati stergerea anunturilor vechi.

Pentru intrebari/nelamuriri va stam la dispozitie.

2010 02-12-10 15:16

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3863890)
Incepand de astazi, 02.12.2010, aria "Machete auto" s-a imbogatit cu o noua sectiune si anume "Vanzari Cumparari PIESE machete".
Incepand de astazi toate anunturile legate de piese vor fi facute in aceasta sectiune, anunturile vechi vor fi mutate acolo.
Anunturile mixte vor ramane in sectiunea "Vanzari Cumparari Machete", daca doriti separarea lor va rog sa creati anunturi separate pe sectiunile corespunzatoare si sa solicitati stergerea anunturilor vechi.

Pentru intrebari/nelamuriri va stam la dispozitie.

Felicitari:!:

FED express 02-12-10 15:33

Sincere multumiri domnule Radu, de mult era nevoie de asa ceva.Multumim:!:

DTH 02-12-10 15:36

Mulţumiri lui Zoliat că şi-a făcut timp să facă secţiunea :)

bmwh548 02-12-10 15:40

Claudia are dreptate, multumirile trebuie adresate lui Zoliat, nu mie. :)

FED express 02-12-10 16:01

Atunci, sincere multumiri ZoliaT:clap:

model collector 02-12-10 19:18

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 3856759)

Da, ia-l cu incredere.

Andrey-Stefan 08-12-10 17:42

autoart sau minichamps?

care dintre acesti doi producatori sunt mai buni?

radu_bv 08-12-10 17:56

Re: autoart sau minichamps?

In principiu AutoArt, dar depinde de model acum:-P

PYT 15-12-10 15:00

2 Attachment(s)
nu stiu daca s-a mai postat pe undeva, nu stiu daca aici e bine, dar nu pot sa tin doar pt mine, avand in vedere cat de indignat sunt :-|

PYT 15-12-10 15:04

Re: Lamborghini Area !

exista oare gallardo spyder la 1/24? sau alte modele vechi in afara de miura si countach...

DrifterGT 15-12-10 15:05

Quote:

Originally Posted by PYT (Post 3900037)
nu stiu daca s-a mai postat pe undeva, nu stiu daca aici e bine, dar nu pot sa tin doar pt mine, avand in vedere cat de indignat sunt :-|

Imi place cum e facut steagul UK-ului pe plafon 8).

DrifterGT 15-12-10 18:55

Re: Lamborghini Area !

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by PYT (Post 3900046)
exista oare gallardo spyder la 1/24? sau alte modele vechi in afara de miura si countach...

Nu exista, doar 1:18

Lamborghini Gallardo Coupe & Spyder 1:18

2010 15-12-10 20:39

Quote:

Cel mai tare colectionar posibil...:lol::lol:

DTH 15-12-10 21:01

Foarte tare :lol: chiar nu am mai văzut ...e bine că ne-ai arătat şi nouă :D

enDzo 15-12-10 22:42

Re: Macheta zilei - Auto - !!!

1 Attachment(s)
1/10 1957 BMW R & Sidecar by Franklin Mint - $ 1,000

radu_bv 15-12-10 23:10

Quote:

Mie mi se pare cea mai de cacao treaba facuta vreodata cu machete...sincer...o realizare mai maro ca asta nu am vazut:twisted:

DonnLuca 25-12-10 09:36

Re: Machetele mele - aokimare

Salutare impatimitilor de machete! Am si eu o intrebare.. exista cumva o macheta cu mazda 323f ?:lol::lol:

DrifterGT 28-12-10 00:22

1 Attachment(s)
Stie cineva unde o gasesc pe tipa din poza ? eBay-ul nu vrea sa ma ajute :(...

steaua23 28-12-10 00:29

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3933239)
Stie cineva unde o gasesc pe tipa din poza ? eBay-ul nu vrea sa ma ajute :(...

Tipa din imagine este o figurina produsa de Fast Women, la scara 1:18. Sunt multe variante ... ai de unde alege :P

Sau, tot femei, exista si de la firma motorhead, tot la scara 1:18.

Ambele firme produc figurine destul de bune.

DrifterGT 28-12-10 01:11

1 Attachment(s)
Multumesc steaua23 :D... am gasit ce cautam... :D si sa nu fiu egoist va arat si voua :D.

Dark Side 28-12-10 12:10

Vezi sa nu i se rupa picioarele la transport... ar fi pacat :)))

DrifterGT 28-12-10 19:39

1 Attachment(s)
Cum sa iti faci propriul studio de fotografie pentru die-cast:

Ce ai nevoie:

-3 Light 100 W Sursa de lumină albă.
-1 foaie de 70cmx100cm carton alb.
-Un trepied pentru a fixa camera.
Un minim de-8.1mp camera
Macro-
-ISO setat la 400
-Flash
Şedere de până la 20 cm de la obiect-pentru a face poza.

DTH 28-12-10 19:57

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3935529)

Ce ai nevoie:

Un minim de-8.1mp camera
Macro-
-ISO setat la 400
-Flash

Este destul de scumpă " afacerea asta " şi nu e aşa de utilă precum pare :)

Mai mult aş recomanda un cort de difuzie ...simplu la 150 RON sau cu lumini incorporate ...la 400 RON :) Şi cu tot echipamentul ăsta ...tot trebuie să ai un aparat bun că ăla este baza în mare parte :)

2010 28-12-10 20:02

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3935529)

Ce ai nevoie:

Un minim de-8.1mp camera
Macro-
-ISO setat la 400
-Flash

Cu patru lumanari de la botez nu merge:?::?:

All times are GMT +2. The time now is 21:43.

- Copyright 2026 4Tuning