![]() |
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
Revin cu intrebarea: de ce nu se mai poate sa ne modificam post-urile? De exemplu la anunturile de vanzare trebuie sa se urmreasca 3-4 pagini ca sa vezi daca mai este valabil sau nu, sau daca sunt noutati, pe cand foarte simplu se poate edita primul post.
|
Quote:
|
Ba da. Acum ceva timp incepusem eu sa modific prezentarile unor machete (adaugam datele tehnice ale modelului 1:1) si desi trecusera mai multe luni de zile de la postarea initiala puteam sa editez fara probleme. Ulterior timpul de editare a fost redus (nu mai stiu cat este acum, cred ca 30 de minute).
Poate ar fi mai de folos introducerea unei noi reguli la sectiunea "Bazar": initiatorul unui topic sa fie obligat ca macar o data pe pagina sa posteze lista updatata cu ce a mai ramas de vanzare sau cu ce mai este interesat sa cumpere. |
Quote:
Cât despre posibila viitoare „regulă”, ar fi frumos să nu existe scrisă, ci fiecare să-și întrețină topicul cum crede că ar fi mai ușor de parcurs... |
Dragi colegi care mai postati in rubrica de vanzari/cumparari, chiar este necesar(unii) sa deschideti cate un topic pt fiecare macheta pe care o vindeti? Cum naiba vine daca vindeti 10 machete sa deschideti 10 subiecte separate? Este de cascadorii rasului ce se intampla, salt anuntul, vine x-ulescu salta si el cele 10 pe care le are, imi gasesc mereu anuntul de unde a plecat.
|
Quote:
Si eu patesc acelasi lucru... |
+2..se poate face ceva in privinta asta??
|
Aici si eu sunt de acord:!:
|
+ si eu sunt de acord:!:
|
+ de acord :!::!:
|
Am închis peste 2000 topicuri la vânzări.
De bun simț ar fi ca fiecare user care se știe că pune la vânzare mai mult de 5 machete/lună să-și deschidă un topic denumit „Machete de vânzare - username” în care să posteze TOATE machetele pe care le vinde și să-și facă update periodic la topic. Hai să vedem câți useri ordonați și cu bun simț avem. Nu e o regulă încă asta, voi (cei ordonați și care ați propus asta) decideți dacă va fi sau nu în funcție de câte topicuri de acest gen vor fi crate.;) |
In primul rand trebuie sa-mi cer scuze fata de ceilalti colegi de forum pt. cele intamplate,pur si simplu imi este rusine, in al 2 lea rand sunt de acord cu mutarea tuturor thread-urilor intr-unul singur(si daca ma poate ajuta cineva in legatura cu cele 1/18 i-as fi recunoscator) , asa a fost si al meu insa l-am inchis si am deschis separat pt. ca tot timpultrebuia sa fac cate o lista cu ce a mai ramas,ceilalti colegi neavand timp sa citeasca tot pt. a vedea ce mai este la vanzaresi in ultimul rand as dori daca se poate sa se stearga toata mizeria scrisa ieri pe anunturile mele,fie ca este postata de mine sau de celalalt user. Va multumesc anticipat.
|
1 Attachment(s)
intrebare pentru mai marii machetelor:maistoa fabricat Ferrari la 1.18??poza(de pe okazii) o poate dovedi...dar eu vreau sa stiu cruntul adevar...va multumesc
|
Quote:
|
eu stiam ca maisto face doar TS,250TR si 312p...atat:???::???:de maranello nu stiam...oare ce au ami fabricat?>>
|
Incepand de astazi, 02.12.2010, aria "Machete auto" s-a imbogatit cu o noua sectiune si anume "Vanzari Cumparari PIESE machete".
Incepand de astazi toate anunturile legate de piese vor fi facute in aceasta sectiune, anunturile vechi vor fi mutate acolo. Anunturile mixte vor ramane in sectiunea "Vanzari Cumparari Machete", daca doriti separarea lor va rog sa creati anunturi separate pe sectiunile corespunzatoare si sa solicitati stergerea anunturilor vechi. Pentru intrebari/nelamuriri va stam la dispozitie. |
Quote:
|
Sincere multumiri domnule Radu, de mult era nevoie de asa ceva.Multumim:!:
|
Mulţumiri lui Zoliat că şi-a făcut timp să facă secţiunea :)
|
Claudia are dreptate, multumirile trebuie adresate lui Zoliat, nu mie. :)
|
Atunci, sincere multumiri ZoliaT:clap:
|
Quote:
|
autoart sau minichamps?
care dintre acesti doi producatori sunt mai buni?
|
Re: autoart sau minichamps?
In principiu AutoArt, dar depinde de model acum:-P
|
2 Attachment(s)
nu stiu daca s-a mai postat pe undeva, nu stiu daca aici e bine, dar nu pot sa tin doar pt mine, avand in vedere cat de indignat sunt :-|
|
Re: Lamborghini Area !
exista oare gallardo spyder la 1/24? sau alte modele vechi in afara de miura si countach...
|
Quote:
|
Re: Lamborghini Area !
4 Attachment(s)
Quote:
Nu exista, doar 1:18 Lamborghini Gallardo Coupe & Spyder 1:18 |
Quote:
|
Foarte tare :lol: chiar nu am mai văzut ...e bine că ne-ai arătat şi nouă :D
|
Re: Macheta zilei - Auto - !!!
1 Attachment(s)
1/10 1957 BMW R & Sidecar by Franklin Mint - $ 1,000
|
Quote:
|
Re: Machetele mele - aokimare
Salutare impatimitilor de machete! Am si eu o intrebare.. exista cumva o macheta cu mazda 323f ?:lol::lol:
|
1 Attachment(s)
Stie cineva unde o gasesc pe tipa din poza ? eBay-ul nu vrea sa ma ajute :(...
|
Quote:
Sau, tot femei, exista si de la firma motorhead, tot la scara 1:18. Ambele firme produc figurine destul de bune. |
1 Attachment(s)
Multumesc steaua23 :D... am gasit ce cautam... :D si sa nu fiu egoist va arat si voua :D.
|
Vezi sa nu i se rupa picioarele la transport... ar fi pacat :)))
|
1 Attachment(s)
Cum sa iti faci propriul studio de fotografie pentru die-cast:
Ce ai nevoie: -3 Light 100 W Sursa de lumină albă. -1 foaie de 70cmx100cm carton alb. -Un trepied pentru a fixa camera. Un minim de-8.1mp camera Macro- -ISO setat la 400 -Flash Şedere de până la 20 cm de la obiect-pentru a face poza. |
1 Attachment(s)
Quote:
Este destul de scumpă " afacerea asta " şi nu e aşa de utilă precum pare :) Mai mult aş recomanda un cort de difuzie ...simplu la 150 RON sau cu lumini incorporate ...la 400 RON :) Şi cu tot echipamentul ăsta ...tot trebuie să ai un aparat bun că ăla este baza în mare parte :) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:43. |
- Copyright 2026 4Tuning