Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

VG30DETT 21-04-08 23:37

Re: Discutii despre orice!

Quote:

Originally Posted by MephistoBM (Post 1495997)
fara suparare, am citit ieri intr-o revista un tip cu un VW Polo de 1.9 TDI care a scos din el in jur de 250 HP... :D no offence... :-)

bravo lui si sa nu il scoata pe stada ca la prima forja il va duce din nou la mecanic.da se poate dar motor are viata foarte scurta am vazut unul acum 5 ani si credema ca a cedat foarte repede doar ca era golf 4 1,9 tdi facut in reprezentanta vw.

MephistoBM 21-04-08 23:46

Quote:

Originally Posted by VG30DETT (Post 1496001)
bravo lui si sa nu il scoata pe stada ca la prima forja il va duce din nou la mecanic.da se poate dar motor are viata foarte scurta am vazut unul acum 5 ani si credema ca a cedat foarte repede doar ca era golf 4 1,9 tdi facut in reprezentanta vw.

da, dar el e pasionat de tuning chiar daca are 1.9 tdi :)) :D:D:D sa nu crezi ca am ceva cu tine, doar ca ziceam ca ii posibil cu orice motor sa fi pasionat de tuning... :twisted:

bogdan350cid 22-04-08 00:21

Draga redactie,
eu am vrut sa pun 200cp + , dar m am gandit ca sunt unii care au bmweuri de 170 de cai si se gandesc ca daca au toba sau numai tips sport, si filtru si ceva chip cica sau remap gata deja au inca 50 cp in plus, deci 220 si s ar fi bagat ca si ei stiu despre ce e vorba , ca unii fabuleaza cam mult ...de aia am zis 250+ ...

cineva care e pasionat de tuning ( eu ma refer la tuning care imbunatateste performantele masinii, nu la tuning care modifica aspectul-si am zis modifica pt ca mai rar imbunatateste aspectul ) nu isi ia 1.9 tdi...si daca crede ca i place asa mult tuningul , isi trage niste stickere, chip tuning, tips, aripi , eleroane, luminite etc ...si crede ca are peste 200 cai....ok poate nu 200 da 175 sigur

Deci eu nu vreau sa exclud sau sa includ pe nimeni doar nu vreau sa vina unu care nu stie despre ce e vorba din experienta proprie sa vina sa se contrazica cu cineva care chiar stie despre ce vorbeste..
si stie la ce m am referiot toata lume , ca nu e vorba de suv uri si din aste , desi nu ar trebui subestimate, mai ales de baieti cu bmveuri naspa care s ar putea sa si o ia de la un jeep daca se baga la curse si nu se trag pe bmw (c_r)

ok...am scris si eu o scrisoare si astept comentariile dumneavoastra , si va doresc adrenalina maxima la liniute cu masini de 70 de cai sau tdi uri care de fapt au fost proiectate sa mearga babele cu ele la cumparaturi .
..by the way , si eu am tdi , cunoscatorii stiu despre ce vorbesc, i rosu

Keisuke 22-04-08 02:07

Quote:

Originally Posted by bogdan350cid (Post 1496109)

ok...am scris si eu o scrisoare si astept comentariile dumneavoastra , si va doresc adrenalina maxima la liniute cu masini de 70 de cai sau tdi uri care de fapt au fost proiectate sa mearga babele cu ele la cumparaturi .
..by the way , si eu am tdi , cunoscatorii stiu despre ce vorbesc, i rosu

Am vazut si eu TDi -ul tau ...14 secunde la santa pod ,faina masina de mers la piata ;)

3B_S2 22-04-08 02:13

si iar ma vad nevoit sa ma bag printre voi:twisted:,(as mintzii daca as spune ca nu imi era dor).
omu cu ideea topicului de 250+,stie ce vorbeste,stie ce face si ar mai fii vrut ceva:sa va deschida si voua pofta de masini adevarate.acuma voi ca mari bazatzi ce va datzi unii,va agitatzi cum de si-o permis el sa faca un astfel de topic.acuma eu in oarecare masura va cam dau dreptate,vo deranjat omu mircu,asta e.da stai,scurt la-tzi cenzurat.stitzi ce e pacat?,ca omu chiar avea ceva de spus,iar daca voi atzi fi stat sa citziti ce ar fi urmat v-ati fi cultivat ceva mai mult.ce-i drept,de altfel,unii din voi chiar nu mai avetzi nevoie de sfaturi ca doar atzi ajuns comerciantzi de tuning si organizatori de gen si mai stiu eu ce lideri de trib,doar asa ca o tzinut sansa cu voi.
am zis eu mai demult ca eu nu o sa ma mai bag pana nu vad ceva interesant sa ceva in neregula.imi pare rau ca nu a fost prima optziune.
salutari si pe curand.;)

IonutzMFF 22-04-08 08:45

Ms 3B S2 , normal ca la mine te'ai referit la postul tau ....intotdeauna sti sa te legi de mine . Da uite am ajuns sa am si eu un statut , si nu numai in baia mare .... dar am muncit si am umblat si am cheltuit din banii mei personali si chiar imi place ceea ce fac .

Apropo , sunt de acord cu threadul lui bogdan :)

M I V E C 22-04-08 08:52

Quote:

Originally Posted by 3B_S2 (Post 1496226)
si iar ma vad nevoit sa ma bag printre voi:twisted:,(as mintzii daca as spune ca nu imi era dor).
omu cu ideea topicului de 250+,stie ce vorbeste,stie ce face si ar mai fii vrut ceva:sa va deschida si voua pofta de masini adevarate.acuma voi ca mari bazatzi ce va datzi unii,va agitatzi cum de si-o permis el sa faca un astfel de topic.acuma eu in oarecare masura va cam dau dreptate,vo deranjat omu mircu,asta e.da stai,scurt la-tzi cenzurat.stitzi ce e pacat?,ca omu chiar avea ceva de spus,iar daca voi atzi fi stat sa citziti ce ar fi urmat v-ati fi cultivat ceva mai mult.ce-i drept,de altfel,unii din voi chiar nu mai avetzi nevoie de sfaturi ca doar atzi ajuns comerciantzi de tuning si organizatori de gen si mai stiu eu ce lideri de trib,doar asa ca o tzinut sansa cu voi.
am zis eu mai demult ca eu nu o sa ma mai bag pana nu vad ceva interesant sa ceva in neregula.imi pare rau ca nu a fost prima optziune.
salutari si pe curand.;)

SALUTARI DUSMANEEE
bah astia care sunteti mai cu capul pe umeri, dece tot bateti apa in piua.???
stati linistiti, ca le intra pe o ureche si le iese pe amandoua.
HAI Go Fast !!!

VG30DETT 22-04-08 21:58

ar trebui sa il ascultati pe bogdan350cid ce are de zis pt ca este poate singurul de pe baia mare care participa la liniute adevarate uni stiti la ce ma refer (santa pod).iar acolo nu mergi cu orice TDI.

Dany.bilan628 22-04-08 22:18

ar fi bine sa lasati prosteala si sa nu va tot certati. Acum rezolvati ce aveti de rezolvat dar eu zic ca nu merita sa umpleti paginile cu certuri.

go fast...drive safe

3B_S2 23-04-08 00:01

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 1496295)
Ms 3B S2 , normal ca la mine te'ai referit la postul tau ....intotdeauna sti sa te legi de mine . Da uite am ajuns sa am si eu un statut , si nu numai in baia mare .... dar am muncit si am umblat si am cheltuit din banii mei personali si chiar imi place ceea ce fac .

Apropo , sunt de acord cu threadul lui bogdan :)

vezi ca se poate sa te lasi dat usor pe brazda.apreciez metamorfoza ta.sincerele mele urari de bine pt showul ce il faci.

IonutzMFF 23-04-08 00:09

Quote:

Originally Posted by 3B_S2 (Post 1497968)
vezi ca se poate sa te lasi dat usor pe brazda.apreciez metamorfoza ta.sincerele mele urari de bine pt showul ce il faci.

Apropo ... iese cu scandal daca nu vi cu Audi cel ''cel vechi , coupe'' :)) ...nu de alta dar e cea mai subestimata masina pe care o stiu ...va fi o surpriza pentru toti :)

3B_S2 23-04-08 00:20

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 1497981)
Apropo ... iese cu scandal daca nu vi cu Audi cel ''cel vechi , coupe'' :)) ...nu de alta dar e cea mai subestimata masina pe care o stiu ...va fi o surpriza pentru toti :)

voi da tot ce e mai bun din masina.;)

cipricipri 23-04-08 00:21

Quote:

:lol:.....

IonutzMFF 23-04-08 12:23

Quote:

Originally Posted by 3B_S2 (Post 1498003)

That's the spirit ..GO FAST :)

Dany.bilan628 23-04-08 14:11

Quote:

Originally Posted by Alex_taticu (Post 1496187)
pentru cei interesati de folie si cosmetica auto va astept cu orice intrebare.Binenteles si prestarea serviciilor...

niste benzi sau autocolante cromate ai?

Dany.bilan628 23-04-08 14:14

eu zic sa lasati certurile si sa sustineti oamenii care fac ceea ce fac, cum este MFF (cred ca ai un BMW albastru,daca am vazut bine...sau poate era doar coincidenta) si sa nu uitati ca unii chiar fac eforturi pentru a face posibil un astfel de eveniment. Bafta si la cat mai multe

IonutzMFF 23-04-08 14:27

Dap BMW'ul albastru este al meu

Dany.bilan628 23-04-08 14:48

imi place...cum merge . Il vad des in oras.

M I V E C 23-04-08 17:42

Quote:

poi eu zic ca este cam imensa surpriza AUDI ,, cel vechi " eu zic ca pune probleme si pentru un M3, cam grava masinuta, abia astept sa o vad iarasi prin oras, sa rupa MUCU.:D:D:D

MarcCorneliu 23-04-08 19:35

Quote:

Originally Posted by M I V E C (ex.R M B) (Post 1499088)
poi eu zic ca este cam imensa surpriza AUDI ,, cel vechi " eu zic ca pune probleme si pentru un M3, cam grava masinuta, abia astept sa o vad iarasi prin oras, sa rupa MUCU.:D:D:D

Ce fel de M3? Ce fel de probleme? Tare audi anyway:???:

Keisuke 23-04-08 19:41

Quote:

Originally Posted by MarcCorneliu (Post 1499267)
Ce fel de M3? Ce fel de probleme? Tare audi anyway:???:

Cam orice M3 ar trebui . Nici o problema . Chiar tare . :lol:

IonutzMFF 23-04-08 20:23

A aparut un m3 e46 in oras...M de la mama lui :) ...e al unui amic , participa la legale ...sa vedem cum se descurca cu Audi'ul ...E bomba Audi si sunt sigur ca ii va crea probleme bmw'ului dat find ca are si tractiune integrala

Keisuke 23-04-08 20:27

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 1499365)
A aparut un m3 e46 in oras...M de la mama lui :) ...e al unui amic , participa la legale ...sa vedem cum se descurca cu Audi'ul ...E bomba Audi si sunt sigur ca ii va crea probleme bmw'ului dat find ca are si tractiune integrala

Mai intai trebuie sa treaca de Dusmanu` ...si greu mi-e sa cred ca reuseste sa treaca nesifonat ;)

IonutzMFF 23-04-08 20:32

Dupa cursa cu dieselache mi'e greu sa cred ...totusi e M power :)

Keisuke 23-04-08 20:37

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 1499386)
Dupa cursa cu dieselache mi'e greu sa cred ...totusi e M power :)

Si dusmanu` e M power, MIVEC POWER that is ;), eu zic ca nu o sa aiba nici o problema, tu zici ca o sa aiba ...cine pierde da sucul ? :lol:

IonutzMFF 23-04-08 20:40

Dau o bere...esti in BM ?

MarcCorneliu 23-04-08 20:44

Quote:

Originally Posted by Keisuke (Post 1499397)
Si dusmanu` e M power, MIVEC POWER that is ;), eu zic ca nu o sa aiba nici o problema, tu zici ca o sa aiba ...cine pierde da sucul ? :lol:

Un rolling start from orice viteza ar fi interesant...not just quarter mile, oricum nu le poti compara...parerea mea.

M I V E C 23-04-08 23:07

Quote:

Originally Posted by MarcCorneliu (Post 1499416)
Un rolling start from orice viteza ar fi interesant...not just quarter mile, oricum nu le poti compara...parerea mea.

da dada, dar chiar sunt curios care este parerea ta? ca noi vorbim de M3 aici, nu de ursulete diesel,

IonutzMFF 23-04-08 23:11

:)))) ....

tuner_cata_05 23-04-08 23:51

Quote:

Originally Posted by 3B_S2 (Post 1498003)

waw...suna bine...:twisted: abia asteptam s-a vedem S2-iul din nou pe strazi...spor la treba Mircea...;););)

MarcCorneliu 24-04-08 10:45

Quote:

Originally Posted by M I V E C (ex.R M B) (Post 1499643)
da dada, dar chiar sunt curios care este parerea ta? ca noi vorbim de M3 aici, nu de ursulete diesel,

Dar sunt eu curios de curiozitatea ta? nuu...nu mai da reply la post`urile mele, ca nu am nevoie. pa

M I V E C 24-04-08 12:32

Quote:

Originally Posted by MarcCorneliu (Post 1500190)
Dar sunt eu curios de curiozitatea ta? nuu...nu mai da reply la post`urile mele, ca nu am nevoie. pa

bah copil retard, daca eu vreau dau replay la ce posturi vreau eu. Si vezi ca atitudinea ta iti poate face rau.

soaarecu 24-04-08 15:00

Quote:

Originally Posted by MarcCorneliu (Post 1500190)

sa nici nu fi curios,da stii de ce? pt ca,curiosii mor repede...:D

cipricipri 24-04-08 15:29

Quote:

Originally Posted by soaarecu (Post 1500648)
sa nici nu fi curios,da stii de ce? pt ca,curiosii mor repede...:D

...:D:D... bingo

MarcCorneliu 24-04-08 18:53

Quote:

Originally Posted by M I V E C (ex.R M B) (Post 1500385)
bah copil retard, daca eu vreau dau replay la ce posturi vreau eu. Si vezi ca atitudinea ta iti poate face rau.

Vorbeste frumos, tot tu incepi totdeauna, niciodata nu ti`am adus nici o ofensa asa ca fa misto de cine vrei dar nu de mine, ca nu is eu fraierul tau. si hai lasa`ma cu amenintarile. bye peace

M I V E C 24-04-08 19:02

Quote:

Originally Posted by MarcCorneliu (Post 1500991)
Vorbeste frumos, tot tu incepi totdeauna, niciodata nu ti`am adus nici o ofensa asa ca fa misto de cine vrei dar nu de mine, ca nu is eu fraierul tau. si hai lasa`ma cu amenintarile. bye peace

bah KINDER da esti din coaje de ou de te agiti atata, si treaba cu fraierul este o ideie buna, inca nu m-am gandit. si inca ceva, nu te-am amenintat, te-am prevenit. (tu nu ai teme de facut, ai intrat deja in vacanta?) mai bine ai pune mana pe carte, ca de aici inveti numai prostii.

MarcCorneliu 24-04-08 19:27

Quote:

Originally Posted by M I V E C (ex.R M B) (Post 1501010)
bah KINDER da esti din coaje de ou de te agiti atata, si treaba cu fraierul este o ideie buna, inca nu m-am gandit. si inca ceva, nu te-am amenintat, te-am prevenit. (tu nu ai teme de facut, ai intrat deja in vacanta?) mai bine ai pune mana pe carte, ca de aici inveti numai prostii.

Nu ma agit deloc...nu am avut niciodata nimic cu tine nici tu sa nu ai. ca iti raspund cu aceeasi moneda...cat despre fraieri, cauta altii ;)

M I V E C 24-04-08 19:48

kinder_ule, ce ti-am spus mai inainte, dute pune mana pe carte, lasa internetu ca ai scoala pe maine, poate inveti si o poezie, ca iti trebuie cand mergi la stropit.

MarcCorneliu 24-04-08 19:56

Quote:

Originally Posted by M I V E C (ex.R M B) (Post 1501073)
kinder_ule, ce ti-am spus mai inainte, dute pune mana pe carte, lasa internetu ca ai scoala pe maine, poate inveti si o poezie, ca iti trebuie cand mergi la stropit.

K te las pe tine pe internet, ca aici tare mult vorbesti si multe, ca in realitate cam greu te faci inteles ;) pa

bogdan350cid 24-04-08 19:57

Quote:

Originally Posted by M I V E C (ex.R M B) (Post 1501010)

cam de aia am vrut sa facem topic nou , peste 250 cp sau 200 ...sa nu se bage copilasi cu diseluri sau bmwuri tunate optic ca sa zic asa... no offence la nimeni, doar ca nu stii nu te bagi

All times are GMT +2. The time now is 06:26.

- Copyright 2026 4Tuning