![]() |
Re: E36 - Project MHT
Quote:
|
presimt o poveste tare... ce se intamplase acolo?? :lol:
|
mama deci a fost criminal atunci.....horia sau santos va rog sa povestiti ca erati acolo...
|
Santos, sarumana pentru poza, mai pune:-)...nu de alta dar chiar imi era dor de momentul ala.
|
bine bine, dar povestea??
|
chiar....povestea?....horatiu te rog sa ne povestesti
|
deja am devenit si eu curios...
ce s-a mintamplat pana la urma? |
43 Attachment(s)
:)
pun pozele dupa care un post de lamurire,din punctul meu de vedere.. |
and now,teh story .. :)
era sambata,ma duceam si eu linistit la romexpo sa pozez dorifterii... cand vad exact ce vedeti in primele poze :/ ma ginesc cine e ma ia capu si ma duc si eu ,in incercarea de a ajuta.. cand ajung eu aia incepeau sa-l ia in masina sa-l bage sa nu stiu ce.. am inceput sa tzip la gaborii aia (la fel ca si ceilalti baieti) noi fiind mai multi,aia mai putin plus faptu ca horia se impunea.. :) si n-au reusit sa-l bage in nici un logan jegos .. habar n-aveam ce se petrecea,insa :Dtrebuia sa ne impotrivim sistemului de cacat,si deci faceam tot ce se poate :lol: imi aduc aminte ca dupa ce au terminat cu prostiile alea cu catushe cu plm bagat in masina le-am zis... "eu am senzatia ca voi ati vazut prea multe filme proaste cu gabori prosti in ultima vreme" moment in care a venit unu dintre boschetarii de ei si mi-a cerut buletinu :lol: l-am intrebat ptr ce a zis ca vrea sa-mi dea amenda,in continuare l-am intrebat ptr ce a zis ca ptr legea 61 si l-am rugat frumos sa-mi spuna ce zice legea 61 raspunsu lui: bomba:)) "legea 61 spune ca nu ai voie sa faci ce tocmai ai facut" i-am zis : oh mersi gogule m-ai luminat.. in fine, era suparat ca l-am facut gabor prost,desi nu-l facusem,ii zisesem c-a vazut el filme multe si proaste cu gabori prosti :lol: iar pe horia il luasera ca nu vroia sa prezinte actele ... care nu erau la el.. o prostie de altfel,si chiar sufereau de ei,pishamash pe ei .. a fost haios oricum .. si din cate stiu s-a terminat cu bine ,nu ? |
o sa ii dea in judecata:-> si jos gradele=)))))))))))))))))dai in slbz...
|
Proştii dreacu' cu cine i-a învăţat să parcheze scuterele,santos i-ai înjurat bine măcar dacă tot ai fost acolo !?:lol:
P.S. Ce face M H T acolo aşa fără corason :lol: vine una turbată :lol: :yes: ?? |
nup,eu am fost subtil,altii ii injurau si bine le faceau
|
O pisica turbata.......8)
|
slab!!!:D:D:D
|
Quote:
|
boss ce mai se aude cu proictul;?;)bah am un chit complect turbo ptr tine daca vrei?
|
24 Attachment(s)
Masina este momentan desfacuta, iar cand o voi scoate pe strada va fi tot pe aspirat momentan. Asa cum am promis pozele de rigoare in care mecanicul sef isi exercita indemanarea.:-)
|
Un 2.5 alezat nu horica ? :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
mama cred k o sa fie destul de aspirata masina.....
|
Eu unu' tind să cred că va fi foarte "kompresată" maşina :lol: ,tot ce e posibil!
|
Cand am zis ca tot pe aspirat o voi scoate, nu am glumit deloc. Am facut bine ca am dat chiuloassa jos, deoarece am constat ca 7 supape de pe evacuare trebuiau schimbate, asa ca le voi schimba pe toate 12. Pierdeam ulei pe la distributie, deasemenea am schimbat ce era de schimbat.
|
Quote:
|
Nu pot da un pronostic cam cat as scoate din acest motor pe aspirat, nu de alta dar calutii putere pe aspirat se castiga foarte greu. Ramane de vazut cum va trage masina, sunt optimist si eu zic ca va trage mai bine decat inainte.:-)
|
Despre ce capacitate cilnidrica vorbesti tu ? :D:D:D
|
Quote:
|
sa va anunt ca Horia MHT merge pe "blat" e secretos omu..acum il dau in gat si spun eu tot ce stiu deci omu si-a luat asa:
tot ce tine de interne de pe m3 {3.2} cutie m, axe cu came sport:) sia facut alt soft la master tuner sistemul de nos a fost schimbat cu unul direct port:) admisia a fost si ea schimbata cu una omp garnitura de chiuloasa schimbata cu una din nu stiu ce aliaj traseul de tobe a fost inlocuit cu teava de inox 80 diametru pana in finala borla de aici scoate omu 230 si ceva de cai... cu motor de 2.5 alezat vezi ce se intampla daca faci pe nebunu cu marian nebunu ??? |
si ca sa pun bomboana pe coliva:)...omu pune si kitul de turbo zilele astea....
r5 ule masina va ajunge undeva in 550 de cai cu tot ce am mentionat eu mai sus:) va merge pe 1.2 bar:)...rupere...daia sia luat omu alte slicuri sa se dea cu baietii :) si am auzit ca baietii mai nou iti spun tie HORIA ALEZATU' |
gata l-ai dat in primire...poate omu nu vroia sa se stie :)
|
Quote:
|
Doamne ce lume:-) Si uite asa se nasc povestile.
|
deci nu mai pot de ras:lol::lol::lol:
Horica alezatu auzi!:lol::lol: |
Pai alezat eram....la ce configuratie dezordonata am.:-)
|
Quote:
|
ai interne de m horatiu??? :D:D:D foarte tare atunci vreau si eu o splina de 3.2 si 2 plamani de M:D:D:D:D:D
|
Quote:
|
La criza care e acum, cred ca le prajesc, poate asa mai pun si eu cateva kg in plus pe mine.:-)
|
boss , ce se mai intampla cu MHT'u ? ceva noutati ?
|
pune ba manelaure poze de la masina....ce dreacu esti asa?....
|
4 Attachment(s)
pun eu :D lucrarea a avansat mult fata de cum arata in poze
|
Foarte frumos;)...deabea asteptam rezultatul final:dribble::dribble:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:35. |
- Copyright 2026 4Tuning