![]() |
care imi face si mie ticoooooo :(
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
noi iti facem masina ... macar .... pune si tu pozele aici .. ok ? plz |
hmh ... era masina mea facuta verde pe aici mai devreme ...
where did it go :)) >??< |
Masina ta , era facuta de un tip .... nefiind membru Design Team , a fost stearsa ...
Sper sa nu fie cu suparare .. insa .. vrem ca .. ce poze apar pe aici .. raspunsurile la cererile voastre , sa fie ... BUNE ... sa va satisfaca .. sa nu fie facute de toti incepatorii care stiu 1% din Adobe ... so .. te rog frumos de tot ... sa pui din pozele ... / poza ... si sa-MI spui , exact ! ce vrei pe masina ... jante , ce culoare si etc. in scurt timp va fi gata .. te astept(am) poate mai vrea un coleg sa ma ajute ... |
hmh ok ... am inteles. culoarea nu cred ca o sa o schimb, dar niste praguri si o prelungire finutza la spoilerul spate ar fi in plan, alaturi de un elron pe luneta.
|
2 Attachment(s)
Astea 2 tzi le lucrez(lucram) dap ?
vrei o prelungire finutza a spoilerului fatza , si niste praguri dap ? ok prelungire + praguri , coming up .... p.s: stai 2 secunde , vrei prelungire la spoiler spate ? nu va in ce poza ti-am putea pune prelungire la spoilerul spate ... : / ... din unghiul asta e FOARTE GREU ! alta poza din spate n-ai ? |
perlungire a spoilerului spate ... :)
acu na ... dak vreti voi si pe fata :)) |
1 Attachment(s)
am facut shi eu ticou
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
1 Attachment(s)
Pfffff ... e 4 dimineatza .. : /
scuze daca nu ies bine insa .. la ora asta n-ai ce sa ceri ;) sper sa iti placa totusi , te salut si daca-mi permiti sa-ti dau un sfat, sincer iti recomand , de banii care-i bagi in Spoilere si in praguri , sa-ti cumperi 4 jante smechere rau de tot .. asa masina va arata intr-un mare fel , daca ii pui spoilere si praguri .. insa jante oha .. masina va arata URAT .. si bani ptr jante banuiesc ca .. nu vei mai avea ceva timp .. asa ca parerea mea e sa iei niste jante smechere si ai rezolvat problema , spoilere dupa .. parerea mea acum .. sper ca ... apreciezi munca baietilor .. or sa-ti mai faca cativa masina ;) salutare amice p.s: tipu cu tico , chill, esti next in line ... ;) p.p.s: ptr cei care au aruncat cu cerinte mai in spate , si masinile nu au fost lucrate, in numele Design Team`ului imi cer scuze , e greu .. cu timpul .. si etc. insa va rugam frumos sa mai \" cum ar zice romanu , bagatzi o fisa.. \" si sa mai puneti o data pozele aici .. si sa asteptati ... pana ies pozele .. salutare |
2 Attachment(s)
dupa cum spuneam
uite a doua poza de fapt a doua si a treia poza sper sa te conving ... mai bine ii tragi niste jante tari , o lasi mai jos , o folie , si gata.. ai rezolvat problema , ai o masinutza frumoasa foc .. giugiuk :D decat spoilere si etc fara jante .. scuze ptr calitate .. e tarziu , e 5 . De abia mai vad. . . |
eu te cred ... ca mai bine arata cu niste jante decat cu 2-3 spoilere aruncate p'acolo.
dar problema e alta: spoilere cc 10 mil asa ... jantele cc 800 de E pe 17 + cauciucuri ... sare lejer de 1000 de E. totatlly offtopic: cam cat ar costa niste arcuri care sa lase masina mai jos :P? |
1 Attachment(s)
pentru topser->man ti-am lucrat masina,sper sa iti placa si sper sa fie realizabila :arrow:
|
1 Attachment(s)
4 steaua
|
thanx all :)
|
2 Attachment(s)
@maskt - mersi mult man ! e cea mai realizabila...sa vedem...
@soricelu - mersi mult ! Imi cer scuze ca nu am pus pozele aici dar am zis ca daca le-am mai pus odata nu are rost sa incarc forumul ! ok le pun : |
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
sunt mai nou pe aici! am incercat si eu ceva. e prima daca cand pu mana pe photoshop...si stiu ca voi o puteti face mult mai bine.incearca cineva?
|
Re:
Quote:
dar .. se pare ca m-am inselat ... pana maine o sa ai cateva variante din partea celor de la DESIGN TEAM ;) asa ca fii cu ochii pe forum maine ;) p.s: TOPSER & STEAUA 23 , sper ca sunteti multumiti .... |
Re:
Quote:
fa un topic acolo , si ca sa nu fiu nesi ... sa-ti raspund la intrebare .. sa stii ca jante gasesti si mai lejer de 1000 .. deja pe la 4-5 toate ;) gasesti ceva frumos, daca stii unde sa cauti ;) noi .;) iar la caucioace pot spune ca te poate ajuta eu ... ;) la arcuri nu ma bag ca-s | | ... sry bafta sefule p.s: io-te ca sa-ti usurez munca si mai mult https://www.4tuning.ro/forum/viewforum.php?f=126 uite aici intrii si intrebi misto construit sistemul asta nu ? destepti baietii care l-au gandit :P aici vi le facem .. vedeti produsul :) dupa care intrebati acolo cam ce si cum .. sau invers ;) bafta |
sunt f multumit santos !
|
Re:
Quote:
te salut |
k man. thanx ;)
|
haideti cu masinile la preparat baieti !!! :yes: tocmai acum cand sunt liber nu am ce sa prepar....haideti,curaj!
|
3 Attachment(s)
niste poze
sa va spun ce urmeaza sa ii fac masinii (sper) ca sa va pot da o idee despre cum vreau sa arate lasata cu maxim 2 cm jenti pe 14'' bodykit POSIBIL (adica nu la 1 cm de asfalt, pt ca desi imi plac masina totusi trebuie sa mai sipoata fi condusa pe drumurile patriei) aaa..... si inca o chestie as vrea sa aiba undeva o admisie in capota (de preferat deasupra farului drept) pt filtrul k&n care deja rezida acolo Very Happy in masina vreau sa investesc cam 1000e @tng imi cer scuze ca am postat airuea |
man am de facut o remarca:jenti nu prea avem unde sa punem pentru ca pozele au unghiuri cam incomode...
ma bag eu la masina ta |
1 Attachment(s)
Topser ce zici iti place??? Ce mai vrei pe ea?
P.S. Janta fata mi se pare ca nu vine prea bine si soferul e cam.... :oops: Alte critici??? |
dea...
o sa fac o poza si din lateral... pozele astea aveau initial alp scop :P |
1 Attachment(s)
uite l din fata :arrow: l-am lasat mai jos,i-am pus un spoiler,niste prize pe apota,i-am prelungit capota peste faruri si cam atat.sper sa ti placa
trebe sa recunosc ca nu mi-a iesit chiar cum vroiam avand in vedere ca am facut-o pe la ora 12 si jumatate si imi era putin somn...astept si poza cu masina din profil :wink: |
hmmm....
ce ciudat arata cu bad hood :D dar si pe mine ma taia capu la asa ceva.... o observatie bara arata misto dar cred ca ar trebui sa integreze si bucatica aia de plastic negru din fata radiatorului *** ce tampenie nu mi-a postat tot mesajul... continuare: prizele nu imi plac dar le consider necesare, as prefera una care sa vina pierduta in capota... well sa vedem ce mai iese... :D |
1 Attachment(s)
varinata tng-ului :arrow:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite ce zici so faci asa :D
|
dap azi ii scot dungile, o sa ma chinui putin dar le scot! vreau sa-mi fac un desen frumos in parti
cred ca 2 tauri:d |
1 Attachment(s)
uite ticoul:
|
2 Attachment(s)
am mai facut shi io ticoul :roll:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
ce fata are soferul :))=)) daca puteti careva incercati din prima poza cand era tico-ul nemodificat s-o faceti lasata la maxim cu spinere si usi \"lambo style\" spoilere imense .. bine...asta daca puteti ! thx again ptr.tot later edit : uitati inca o poza : |
| All times are GMT +2. The time now is 15:49. |
- Copyright 2026 4Tuning