![]() |
Re: Cocktail tuning va prezinta
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si tu comercializezi asa ceva?la ce pret? |
Quote:
|
si e pt toate nuantele,nu?
|
Quote:
|
anvelope de iarna 175/70/r14 la ce preturi aveti?
merci |
preturi de la 170 lei/buc, si avem doar noi, fara sh. Luna asta venim in sprijinul clientilor cu preturi reduse la folia pt geamuri, dar si pt urmatoarele produse, cu montaj inclus si garantie 2 ani:
-senzori parcare 170 lei -xenon 260 lei, pt h7, h11, h3 etc sau 360 lei pt h4 -alarme de la 300 lei -comanda inchidere centralizata cu cheie tip briceag, 180 lei -statie emisie receptie de la 380 lei cu antena mare -dvd-uri cu navigatie, bluetooth, full de la 1600 lei si multe altele Pt pachet compus din mai multe produse sau pt clienti fideli, oferim si discounturi suplimentare O luna decembrie cu multe bucurii! |
Sarbatori fericite la toata lumea!
|
Sarbatori fericite,si Vanzare buna in noul AN
|
la multi ani ionut :)
|
La multi ani!
|
va multumesc mult pt urari!
|
salut johnson cat mar costa sa imi foliezi geamurile pe spate la un opel astra F ?
|
si ca tot veni vorba de infolieri ... pe fata la un passat b5.5 ?
|
Valabil pt membrii activi de pe forum si inca cateva zile, pana da caldura, la pretul urmator:
-fata la Passat 100 lei -spate la Opel, 200lei. Multumesc |
1 Attachment(s)
Foliezi si stopuri? Ma intereseaza o folie mai deschisa. pt. modelul din poza.
|
Pt stopuri exista o folie speciala, dar pe care eu nu o tin pe stoc, tocmai ca sa nu fiu tentat sa incalc legea montand-o. Si mai sunt cateva motive pt care evit operatiunea asta, dar nu inseamna ca in cazuri exceptionale nu se mai fac si exceptii
|
O alarma auto cu inchidere centralizata cu telecomanda(masina nu are telecomanda insa are inchidere centralizata cu cheie) + montaj pentru un Hyundai i30 cat m-ar costa?
Si deasemnea un pret pt foliat geamuri spate + hublou spate. Multumesc! |
Alarma auto model CL2000+, mai buna decat ce se gaseste in comert, cu 2 ani garantie si montaj inclus, 300 lei
Folie auto Global, 10 ani garantie, doar partea din spate, 200 lei Folie auto LLumar, 7 ani garantie, doar partea din spate, 250 lei. 50 lei reducere daca se monteaza ambele produse Multumesc |
folie pe geamuri la un audi a4 b5 cat ma ajunge?
|
Pretul standard este de 350, toate geamurile, dar pt membrii forumului se mai pot face reduceri. multumesc
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salutare ,
Wheel stripes (benzi reflectorizante pt janta , cum au motocicletele) ai sau poti aduce ? Un pret daca da , si culori ... Merci ! |
Quote:
|
Quote:
10x |
este oricare din ele, la 90 lei, asigur si montajul in banii astia, desi nu e tocmai o afacere buna. Iti aduc kit special, am vorbit sa iti fac si nu renteaza, se strica prea mult material si iese scump
|
Quote:
Multumesc |
salut.preturi pe pm pentru kit xenon h7 (firma si garantie), montaj si folie protectie pentru faruri si stopuri.mersi
|
Xenon pot sa-ti montez de la Maranz sau Bang & Olufsen, dar iti recomand un Aodelin sau ceva pe care scrie Philips, pt ca ar costa prea mult sa comandam in china cutii cu brendurile respective imprimate. Garantie 1 an, pret mic de tot.
Era sa uit, am si folie de protectie pt faruri si stopuri |
Quote:
|
Quote:
|
Stai cuminte ca sunt o gramada care nu stiu ce cumpara,se bucura degeaba ca scrie nu stiu ce firma pe ele...
Eu stiu de multisor treburile astea ... dar am ramas uimit totusi ca ai spus-o :) |
Toate firmele mari au fabrici in China si pentru ca scrie pe ele "Made in China" nu inseamna ca sunt facaturi sau proaste. Sunt si kituri Phillips originale fabricate in China si bune calitativ. Nush de ce toata lumea fuge de China ... China la momentul actual e cea mai mare putere economica din lume si totodata are mana de lucru printre cele mai ieftine, deci e normal sa-si deschida fabrici acolo mai toate marile companii.
|
Quote:
|
scuza`mi off topicul... Johnsone am auzit ca se face regionala de darts la sestri ... asa`i? sau e doar un zvon? imi poti da mai multe detalii?:D
|
Nu ma deranjeaza, au fost doua deja, una la Iasi si una la Piatra, in urma cu 3 saptamani parca. Mai este una anul asta, cam in 2 saptamani, o sa te anunt daca vrei
|
Quote:
Daca nu uiti...sa ma anunti si pe mine cu o sapt inainte :D |
| All times are GMT +2. The time now is 05:04. |
- Copyright 2026 4Tuning