Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona comerciala Piatra-Neamt - Bazar - Servicii - Talcioc (https://forum.4tuning.ro/348-zona-comerciala-piatra-neamt-bazar-servicii-talcioc.html)
-   -   Cocktail tuning va prezinta (https://forum.4tuning.ro/348-zona-comerciala-piatra-neamt-bazar-servicii-talcioc/54179-cocktail-tuning-prezinta.html)

buddy_lexx 23-07-10 10:40

Re: Cocktail tuning va prezinta

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 3537138)
A trecut ceva timp de cand nu am venit cu nimic nou si ca sa nu se supere nimini pt absenta, cei care vin astazi sa-si repare zgarieturile de pe caroserie, nu vor plati nimic. Pt asta folosesc un creion care nu as fi crezut ca functioneaza dar este cum spune vorba, AS SEEN ON TV!

si ce pret are acel creion?

johnson 23-07-10 11:21

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3537254)
si ce pret are acel creion?

La tv e vreo 200 de lei

buddy_lexx 23-07-10 11:25

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 3537339)
La tv e vreo 200 de lei

e fix`it ala? mie mi-o zis cineva care si-a luat ca nu-i bun...acuma stii tu...totul pana la proba contrarie..

si tu comercializezi asa ceva?la ce pret?

johnson 23-07-10 11:41

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 3537344)
e fix`it ala? mie mi-o zis cineva care si-a luat ca nu-i bun...acuma stii tu...totul pana la proba contrarie..

si tu comercializezi asa ceva?la ce pret?

fix it este si asta, dar chiar face treaba la zgarieturi de suprafata, am spus ca nu as fi crezut. pot sa dau la 100 de lei, daca sunt interesati

razvy_2002 26-07-10 18:54

si e pt toate nuantele,nu?

johnson 26-07-10 19:22

Quote:

Originally Posted by razvy_2002 (Post 3544227)
si e pt toate nuantele,nu?

E pt toate nuantele, cine vrea sa incerce cu mana lui, o face gratis si se poate sterge imediat daca nu va multumeste rezultatul

FLAME 05-12-10 18:19

anvelope de iarna 175/70/r14 la ce preturi aveti?
merci

johnson 06-12-10 10:35

preturi de la 170 lei/buc, si avem doar noi, fara sh. Luna asta venim in sprijinul clientilor cu preturi reduse la folia pt geamuri, dar si pt urmatoarele produse, cu montaj inclus si garantie 2 ani:
-senzori parcare 170 lei
-xenon 260 lei, pt h7, h11, h3 etc sau 360 lei pt h4
-alarme de la 300 lei
-comanda inchidere centralizata cu cheie tip briceag, 180 lei
-statie emisie receptie de la 380 lei cu antena mare
-dvd-uri cu navigatie, bluetooth, full de la 1600 lei si multe altele
Pt pachet compus din mai multe produse sau pt clienti fideli, oferim si discounturi suplimentare
O luna decembrie cu multe bucurii!

johnson 25-12-10 11:35

Sarbatori fericite la toata lumea!

AnDrEiCa 25-12-10 15:06

Sarbatori fericite,si Vanzare buna in noul AN

razvy_2002 07-01-11 16:08

la multi ani ionut :)

AnDrEiCa 07-01-11 19:43

La multi ani!

johnson 08-01-11 09:33

va multumesc mult pt urari!

podx 12-03-11 09:57

salut johnson cat mar costa sa imi foliezi geamurile pe spate la un opel astra F ?

Scarto 13-03-11 00:05

si ca tot veni vorba de infolieri ... pe fata la un passat b5.5 ?

johnson 13-03-11 13:58

Valabil pt membrii activi de pe forum si inca cateva zile, pana da caldura, la pretul urmator:
-fata la Passat 100 lei
-spate la Opel, 200lei.
Multumesc

nt98adu 04-08-11 16:13

1 Attachment(s)
Foliezi si stopuri? Ma intereseaza o folie mai deschisa. pt. modelul din poza.

johnson 05-08-11 08:19

Pt stopuri exista o folie speciala, dar pe care eu nu o tin pe stoc, tocmai ca sa nu fiu tentat sa incalc legea montand-o. Si mai sunt cateva motive pt care evit operatiunea asta, dar nu inseamna ca in cazuri exceptionale nu se mai fac si exceptii

1.9Diesel 27-09-11 20:24

O alarma auto cu inchidere centralizata cu telecomanda(masina nu are telecomanda insa are inchidere centralizata cu cheie) + montaj pentru un Hyundai i30 cat m-ar costa?

Si deasemnea un pret pt foliat geamuri spate + hublou spate.

Multumesc!

johnson 28-09-11 08:30

Alarma auto model CL2000+, mai buna decat ce se gaseste in comert, cu 2 ani garantie si montaj inclus, 300 lei
Folie auto Global, 10 ani garantie, doar partea din spate, 200 lei
Folie auto LLumar, 7 ani garantie, doar partea din spate, 250 lei.
50 lei reducere daca se monteaza ambele produse
Multumesc

pUmA 02-10-11 09:25

folie pe geamuri la un audi a4 b5 cat ma ajunge?

johnson 03-10-11 08:14

Pretul standard este de 350, toate geamurile, dar pt membrii forumului se mai pot face reduceri. multumesc

AnDrEiCa 03-10-11 08:30

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 4620775)
Pretul standard este de 350, toate geamurile, dar pt membrii forumului se mai pot face reduceri. multumesc

Pt un golf 3 sport cat costa.Vreau fara omologare ca am autorizatia veche.Fata spate.

johnson 03-10-11 09:12

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 4620822)
Pt un golf 3 sport cat costa.Vreau fara omologare ca am autorizatia veche.Fata spate.

Autorizatia nu costa nimic, pretul platit este pt folie si manopera. Golf sport, adica in 2 usi, 200 lei. multumesc

AnDrEiCa 03-10-11 16:02

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 4620957)
Autorizatia nu costa nimic, pretul platit este pt folie si manopera. Golf sport, adica in 2 usi, 200 lei. multumesc

Ne auzim saptamana asta la montaj:-)

VaLeX 06-10-11 09:35

Salutare ,
Wheel stripes (benzi reflectorizante pt janta , cum au motocicletele) ai sau poti aduce ?

Un pret daca da , si culori ...
Merci !

johnson 06-10-11 10:05

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 4627660)
Salutare ,
Wheel stripes (benzi reflectorizante pt janta , cum au motocicletele) ai sau poti aduce ?

Un pret daca da , si culori ...
Merci !

Ce culoare vrei tu, aproape, la pret destul de moca as putea spune. alege culoarea si iti dau pretul dupa asta, sa apuc sa ma interesez

VaLeX 06-10-11 10:07

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 4627711)
Ce culoare vrei tu, aproape, la pret destul de moca as putea spune. alege culoarea si iti dau pretul dupa asta, sa apuc sa ma interesez

Verde fosforescent (sau galben) ...sau rosu :)

10x

johnson 06-10-11 10:32

este oricare din ele, la 90 lei, asigur si montajul in banii astia, desi nu e tocmai o afacere buna. Iti aduc kit special, am vorbit sa iti fac si nu renteaza, se strica prea mult material si iese scump

VaLeX 06-10-11 10:33

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 4627756)
este oricare din ele, la 90 lei, asigur si montajul in banii astia, desi nu e tocmai o afacere buna. Iti aduc kit special, am vorbit sa iti fac si nu renteaza, se strica prea mult material si iese scump

Ma hotarasc si te anunt :)

Multumesc

razvy_2002 04-11-11 17:41

salut.preturi pe pm pentru kit xenon h7 (firma si garantie), montaj si folie protectie pentru faruri si stopuri.mersi

johnson 07-11-11 11:15

Xenon pot sa-ti montez de la Maranz sau Bang & Olufsen, dar iti recomand un Aodelin sau ceva pe care scrie Philips, pt ca ar costa prea mult sa comandam in china cutii cu brendurile respective imprimate. Garantie 1 an, pret mic de tot.
Era sa uit, am si folie de protectie pt faruri si stopuri

buddy_lexx 07-11-11 22:00

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 4696686)
Xenon pot sa-ti montez de la Maranz sau Bang & Olufsen, dar iti recomand un Aodelin sau ceva pe care scrie Philips, pt ca ar costa prea mult sa comandam in china cutii cu brendurile respective imprimate. Garantie 1 an, pret mic de tot.
Era sa uit, am si folie de protectie pt faruri si stopuri

Tot respectu..esti primu care a dat pe fata duma cu xenoanele astea!

johnson 08-11-11 08:42

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 4698474)
Tot respectu..esti primu care a dat pe fata duma cu xenoanele astea!

Nu credeam ca mai sunt care nu stiu ce e cu ele, nu ma astept sa fiu apreciat pt asta, mai degraba deranjant. Nu inseamna ca nu se fac si lucruri bune in China, sa nu se inteleaga asta, doar ca firmele de renume nu ar face niciodata ceva care ar putea sa intre in contradictie cu legile Europene in vigoare, cautati produsul cand aveti dubii pe situl original.

buddy_lexx 08-11-11 11:56

Stai cuminte ca sunt o gramada care nu stiu ce cumpara,se bucura degeaba ca scrie nu stiu ce firma pe ele...
Eu stiu de multisor treburile astea ... dar am ramas uimit totusi ca ai spus-o :)

Scarto 11-11-11 19:32

Toate firmele mari au fabrici in China si pentru ca scrie pe ele "Made in China" nu inseamna ca sunt facaturi sau proaste. Sunt si kituri Phillips originale fabricate in China si bune calitativ. Nush de ce toata lumea fuge de China ... China la momentul actual e cea mai mare putere economica din lume si totodata are mana de lucru printre cele mai ieftine, deci e normal sa-si deschida fabrici acolo mai toate marile companii.

buddy_lexx 11-11-11 20:37

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 4707691)
Toate firmele mari au fabrici in China si pentru ca scrie pe ele "Made in China" nu inseamna ca sunt facaturi sau proaste. Sunt si kituri Phillips originale fabricate in China si bune calitativ. Nush de ce toata lumea fuge de China ... China la momentul actual e cea mai mare putere economica din lume si totodata are mana de lucru printre cele mai ieftine, deci e normal sa-si deschida fabrici acolo mai toate marile companii.

ai inteles gresit despre ce e vba.. :)

buddy_lexx 29-11-11 15:32

scuza`mi off topicul... Johnsone am auzit ca se face regionala de darts la sestri ... asa`i? sau e doar un zvon? imi poti da mai multe detalii?:D

johnson 30-11-11 08:19

Nu ma deranjeaza, au fost doua deja, una la Iasi si una la Piatra, in urma cu 3 saptamani parca. Mai este una anul asta, cam in 2 saptamani, o sa te anunt daca vrei

buddy_lexx 30-11-11 19:59

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 4749539)
Nu ma deranjeaza, au fost doua deja, una la Iasi si una la Piatra, in urma cu 3 saptamani parca. Mai este una anul asta, cam in 2 saptamani, o sa te anunt daca vrei

de aia la iasi am auzit ... de cea din piatra n-am auzit .
Daca nu uiti...sa ma anunti si pe mine cu o sapt inainte :D

All times are GMT +2. The time now is 05:04.

- Copyright 2026 4Tuning