![]() |
Re: skoda meeting
da oricum intalnirea se face pentru a concretiza cateva probleme legate de club cum ar fi extinderea clubului si pe 4 tuning prin crearea unei sectiuni private cu tot ce trebuie, aderarea noilor membri si nu in ultimul rand pentru a ne revedea atat noi cat si masinile noastre;))
|
trebuie sa faceti in asa fel un lok unde sa poate veni cat mai multi.sper sa faceti una si prin septembrie octombrie sa vin si euuuuuuuu
|
Si sper sa faceti si la mare , deoarece munca nu imi permite sa parasesc localitatea prea curand :) Si in legatura cu clubul sa se faca o sectiune mi se pare foarte tare . Daca aveti nevoie de ajutor cu cea mai mare placere..Respect
|
da oricum ramane sa stabiliti si voi cum facem....
eu ziceam sa ne intalnim acum luna asta sau inceputul lunii viitoare, sa mai vorbim si noi ca nu ne-am vazut de mult timp, sa stabilim soarta cubului pe 4 tuning si sa stabilim intalnirea de la munte sau de la mare,fapt pentru care trebuie sa ne sfatuim si cu cei de pe skoda-club |
m-am gandit la data de 8 iunie...cred ca e o k pt toti...iar referitor la locatie daca nu o facem munte atunci rog pe cei din bucuresti sa caute o parcare mai mare la marginea bucurestiului
|
pe data de 8 cred ca e bine pt toti. Acum ramane sa cautam o parcare mai mare si mai la marginea Bucurestiului.Sa ne interesam si sa vb aici cine gaseste.K?
|
pe A2 s-ar putea face o intalnire la prima sau a doua parcare, daca nu vrea lujmea in Buc, ca data as prefera undeva prin iunie ca pe 22 imi bag masina la service.
|
pai o sa ma interesez de parcare si va anunt
|
Quote:
|
da nu se stie cata lume o sa vina.
|
Quote:
Practic vorbind, daca e sa fie la periferie, macar sa fie intr-o parte de unde sa vina mai multa lume: daca vin majoritatea de la mare sa fie totusi A2, daca vin pe DN1 (munte) atunci Pta Constitutiei e ok, sau chiar Scanteii. |
mai bine o parer a mea sa ramana in piata.
|
data trecuta a fost ok unde a fost si e usor de ajuns parcarea e mare totul e ok zic eu
|
avem club?
|
Quote:
|
exista un club skoda care a fost prezent la intalnirea de data trecuta eu intre timp am tinut legatura si cu ei si ma gandeam sa extindem clubul si pe 4 tuning adica sa facem o filiala si aici pe forumul asta cu o sectiune privata;)
|
ne facem si insigne? :))
|
Quote:
|
pai chestia asta o sa o discutam toti la intalnirea asta e si scopul principal al intalnirii
|
Eu nu pot sa ajung . Sa scrieti si aici ce s-a stabilit
|
unde ramane sigur intalnire Si ar fi bine sa ne facem si noi niste stikere ceva sa punem pe masini sa se vada ca avem si noi un club.
|
stikere exista. o sa le achizitionati la intalnire
|
le luam de la tine central? Daca e facem si noi o cotizatie sa strangem ceva bani.
|
si pana la urma unde tinem intalnirea?
|
pai in bucuresti in data de 8 iunie asa cum a zis alex si ora 14 ramane sa gasim locatia
|
uite mai propun eu o locatie si anume Sala Polivalenta din Bucuresti, este destul de usor de ajuns dar nu este in tocmai central
|
news: cei de pe skoda-club ziceau ceva de un gratarel prin potigrafu...
ce ziceti? |
Quote:
|
ma cotizatii nu sunt dar stikerul trebuie platit
|
Nu`i nici un fel de problema . Se plateste . Dar ar fi bine sa facem si o sectiune aici pe 4tuning la cluburi . Dar mai este o problema : se accepta membrii din alte orase ?
Ai o poza cu sticker`ul sa il vad si eu ? |
poza nu am pentru ca nu am nici eu momentan stiker
desigur se accepta si din alte orase |
Bine atunci , ms de informatii . Astept in continuare aici mai multe detalii . Incearca sa iei legatura cu baietii din club care sunt deja si sa intre si ei aici .
|
Eu as fi de acord sa facem cu cei de la skoda-club (one big family)...plus ca sunt gurmand si imi plac gratarele :lol: cand au propus ei sa faca meetingul??
|
pai tot pe 8 iunie acum sa vedem cum ramane stabilit
|
Quote:
|
Si eu as fi de acord sa ne unim cu ei , dar numai sa fie de acord . Si sa ii aducem si pe ei aici . Sa ne facem o sectiune la cluburi..
|
trebuie sa ne punem toti de acord pt a vedea daca ne unim cu cei de la skoda-club asa ca ar fi bine sa votam...
|
Te pot ajuta eu cu o idee despre sticker am o poza de cand am ridicat masina si inca nu-l lipisem . sper sa iti creeze o imagine de ansamblu asupra lui.
https://img410.imageshack.us/img410/63/img0388hn8.th.jpg |
salut!!!!! nu am mai intrat de mult pe aici.nu prea am avut timp.cei de pe skoda club cam asta au propus: o intilnire cu gratarel,cu neveste,prietene si copii.sa tina de dimineata pana seara.acum...voi sa va hotariti. si ei.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:53. |
- Copyright 2026 4Tuning