![]() |
Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive
poate ai facut tu un executive dar depinde frate si de sofer!oricum diferenta dintre masini e f mica oricine ar castiga.
|
Quote:
|
Tot respectul SirNenea... dar mai foloseste si matale punctuatie ca nu prea inteleg ce zici acolo ;)
|
eu am sustinut ca s-a rasturnat Loganul la iesirea din Palazu Mare daca nu ma insel pe 1 Mai 2006 si s-a "mulat" cu plafonul pe un copac ..... nu cred ca exista ceva de comentat la acel incident vazut de o tara intreaga, indiferent daca persoanele care comentau aveau sau nu permis, aveau sau nu masina ...
|
Stai tu linistit ca daca vrei sa rastorni masina,o rastorni orice-ar fi.
Vrei sa-mi spui tu mie ca Clio nu se rastoarna,Fabia la fel,307 nu se rastoarna nici el?? Nu zic ca aia in accident au incercat sa o rastoarne,dar depinde si cum abordezi virajele,dar daca o luam sa o rasturnam,stai linistit ca rastorni si Hummer-ul. |
probema nu era ca restu` masinilor nu se rastoarna ...
ci ca loganu` se rastoarna repede ... ;) |
Si celelalte masini se rastoarna repede,stai linistit.
Problema e ca Loganul a fost prea mediatizat si de aceea auziti cazuri de Logan rasturnat,lovit,belit s.a.m.d. fiindca lumea cauta nod in papura la el si celelalte cazuri la alte marci,le lasati in ascuns. :ballbounce: |
Ca si gripa aviara, Loganul este MULT prea discutat. Culmea este ca aproape niciodata nu-i enumera partile bune, si se leaga numai de cele rele.
|
mey ... asa o fi .. ca e foarte discutat si mediatizat ..
si dak are asa multe calitatzi ... d c sunt chiar asa multi care ar prefera una straina la sh decat un logan nou ? (sa lasam leasingu` si alte modalitatzi de creditare ) cine ar avea banii jos eu zis ca mai degraba si-ar luat altceva ... nu logan... sincer ... |
Quote:
cate masini ai rasturnat tu, enumera-mi masini rasturnate pe la noi si niste viteze daca se poate, da-mi exemplu de Cielo rasturnat, locul, viteza daca se poate si asta. eu am dat un exemplu clar si indiscutabil, acum astept si de la tine. |
Quote:
NICIODATA !!Ca asa e lumea :roll: Cu postul asta al tau,nu mai trebuiesc alte comentarii. |
Quote:
Eu n-am de unde sa-ti dau exemple cu Cielouri,fiindca nu prea i-a cautat lumea in cur cum ii cauta la Logan si nici nu stiu,dar stai linistit ca mai mult ca sigur sunt o gramada de Cielouri rasturnate pana in prezent dar nu a bagat lumea de seama,cum baga la Logan,ca de,e masina straina,nu se compara cu a noastra,in loc sa ne mandrim cu ceva,stam sa-i pupam in cur pe toti strainii cu masinile lor. |
eu am rasturant slk la peste 180km la ora in curba (cei din craiova stiu)...deci daca vrei se poate
(am iesit doar un pic speriat din masina fara pic de zgarieturi) iar cum am mai spus loganul este peste cielo chiar daca este sifoner pe roti |
Quote:
1.nationalist 2.mediocru; adica ne multumim cu putin, coboram deliberat stacheta de standarde sus mentionate numai pt a putea spune ca facem masini si ca "masina nationala" nu a murit. Si da pupam in cur pe toti strainii cu masinile lor PT CA SUNT MAI BUNE CA "MASINA NATIONALA" |
Quote:
dupa ce romanul sare de la traditionala directie la din traia jmecherea care o invarti cu un deget normal ca multi ca sa se sparga in figuri cine stie cum o fi tras de volan ca idiotul si iti zic eu ca daca vrei or ce masina se rastoarna si chiar legat de chestia asta mai era un baiat care rasturnase la viteze mici mai multe tipuri de masini deci nu cred ca te ajuta cu ceva daca iti zic locul si vitezea la un cielo dar o sa ma interesez si poate reusesc eu sa iti zic si mai detaliat despre el (accident) dar ideea e sa lasati loganul in pace ca e o masina ff buna sau cel putin pt tara noastra |
ce parere aveti de franele celor 2 masini?
loganu are ABS iar cielo nu. stie careva distantzele de franare la cele 2 masini? |
Quote:
doar pt ca suntem in romania nu trebuie sa avem masini care sa se compae cu cele din occident ? nu am inteles ... si faza cu directia ... cei care au trecut de la dacie la una straina ... la ei d c nu s-a intampalt astfel sa traga ca nebunii de directzie .. si sa se rastoarne ? si acuma stiu ca nu ii nimeni nebun sa incerce ... da` ar fi intesesant un test ... in aceeasi curba ... cu aceeasi viteza .. in aceleasi conditzii ... cielou` (ca despre el vorbim acuma in prinicipal ) ... nu s-ar rasturna pe cand loganu` ar fi cu rotile in sus de o groaza de ori ... bine bine , ca si alte masini se rastoarna ... probail ... da` nu in aceleasi contitii ca si loganu` ... ;) |
Quote:
Executive`ul are ABS;) |
are ABS?cand puii mei i-a pus si lu' asta? :) atunci e si mai interesant!sincer sa fiu parca,parca banuiam ca are si Executivul dar nu am vrut sa ma fac de cacao :) si uite k tot m-am facut? :P oricum asa e mai interesant
|
Nu are nici un ABS CIelo, nici airbag-uri(in varianta romaneasca de la noi, nexia a avut), va spun asta 100%!
|
In schimb unele variante vin acum cu SiDi pleier si jante din aluminiu
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Voi cred ca aveti dreptate, noi ar trebui sa ne multumim cu Loganul, sa il ridicam in slavi, alaturi de coruptia din Romania(cu care ar trebui sa ne complacem), alaturi de birocratia din romania, ce rost are sa ajungem la nishte standarde din strainatate, ce rost are sa avem si noi o masina k-lumea; mai bine avem una proasta dar macar stim ca este a noastra.
D c sa ne mai chinuim sa intram in UE si sa ajungem la anumite standarde, mai bine avem un jaf de masina care se intampla sa pice piese de pe el si la 2000 de km (am prieteni care i s-a dus contactul la 2000 km si mai am un prieten care i s-a dat calc peste cam la 2500 km). Ce rost are sa ne uitam in curtea altuia ca face masini bune, mai bine ne uitam in curtea noastra si ne vedem de "jafurile" pardon masinile noastre!!! D c 70% din oameni care au Logan spun ca este bun??? Pt ca au avut berlina inainte si fata de berlina este o imbunatatire considerabila. DAr de aici pana la a avea o masina de standarde europene mai avem destul; ganditi-va la asta!!! |
shadow ....
bine spus ... sunt total de acord ... :D |
Quote:
p.s. grupul vw din cate stiu eu a vrut sa cumpere dacia dar sa lovit de idiotii din guvern iar cei de la vw sau dus la skoda deci nu cred ca e vina noastra ca guvernul e de cacat si face numai lucruri de cacat scuze de cuvinte dar asa e |
2 Attachment(s)
este adevarat , fabrica de la Colibasi urma sa fie cumparata de VAG, dar au pus conditii de tipul - restructurare masiva, scolarizarea personalului, reduceri la taxe (de import + export),instalatii tehnologice si multe altele, asa ca al nostru guvern a hotarat sa dea fabrica pe mana Renault.
am atasat si cele 2 poze de care am zis in tr-un post anterior. @Shadow - este perfect adevarat, de la berlina la Logan diferentele sunt epocale, si este oarecum normal sa fie asa de laudata. @sirNenea - noi discutam legat de aceste masini, cei care au proiectat-o este evident ca nu o sa fie interesatzi, Loganul a fost gandit cu un scop - sa se vanda bine prin orice mijloc (ceea ce a reusit prin diverse metode de marketing) |
Quote:
Omule prima mea masina a fost CIELO GLE/AC din 97 productie Coreea, stiu despre led-ul din bord si de manualul de utilizare insa modelele aduse/fabricate in Romania nu au avut nici unul ABS, stiu asta 100%, daca vrei du-te si pe daewoo forum si studiaza ;) Doar modelele aduse pentru Vest au avut ABS/AIrbag sofer, am si vazut astfel de modele in afara si in Romania(aduse de particulari). Faptul ca scrie in manual si ai led in bord este datorat faptului ca s-a scris un singur manual si s-a fabricat un singur bord pentru toate cu/fara ABS. Cielo e o masina buna, depasita ce-i drept insa iti faci treaba cu ea. AIci ma refer la CIELO fabricate in COreea, cele din RO sunt alte masini, controlul actual de calitate de la Craiova este sub cel de la Pitesti. Logan este o masina OK(nu extraordinara, nu este BMW) care a evoluat bine : berlina cu injectie BOSCH>Supernova>Solenza> LOGAN. La cat costa si ce ofera este foarte buna, daca o tii 2-3 ani nu ai probleme cu ea. |
Bad in legatura cu evolutia Dacia...te rog sa faci urmatorul experiment...i-a o Solenza, bag-o in PhotoShop si alungeste poza pe inaltime, ma anunti ce rezultat spectaculos vei avea!!!
Chiar atat de prosti sunt cei de la Renault incat nu au putut sa aloce mai mult de 10 min in designul Loganului??? |
Si ma rog cum vrei o masina incapatoare, confortabila (oarecum) SI IEFTINA (ce crima) pe deasupra, daca nu facand-o sa arate ca un frigider?
|
discutia devine penibila si o opresc (daca cineva imi contrazice ce am pe masina .... atunci nu mai am ce zice)
|
sa speram c aintr o zi o sa fiu si eu un gigi becali sa pot pune foc pe dacia pitesti si pe stroe
|
Quote:
|
Yo dupa cum am mai spus pe forum nu sunt nici pt Cielo nici pt Logan dar .... k sa va spun asha ultima experienta martzi am fost cu un logan 1,6 pana la vama veke shi nu shtiu unde e confortul ala ca pe mine unu ma nenorocit spatele shi cand am intrat in curba de la 23 August unde sa intamplat shi accidentul de 1 Mai cu vreo 80 maxim 90 km/h am simtzit ca pleaca caroseria de pe sasiu shi vreau sa zic ca acolo am intrat shi mai tare cu alte mashini
|
Te omora spatele? Ai incercat reglajul lombar la scaun?
|
care reglaj e mercedes sa se muleze pe tine ..
|
Habar n-ai omule.
|
frate .despre logan ..nici nu vreu sa am habar...ca e ..... ..deci pt a caracteriza un logan ...... praf
|
Varumiu a avut un cielo pe care il luase de nou de aici prin 2004 sau 2005 nu stiu de abs ca nu l-am intrebat si nici nu l-am condus dar o sa-l intreb dar airbag sofer avea sigur, l-a vandut in 2 luni, nu ca nu era multumit (era chiar foarte multumit) ci pt ca vroia o masina de fam, si-a luat Doblo Malibu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:59. |
- Copyright 2026 4Tuning